Στίβος

Η Σταυρούλα Κοσμίδου προετοιμάζεται αυτή την εποχή. Ο στόχος της είναι στο χειμερινό ρίψεων και στη Λεϊρία να πετύχει ρεκόρ και διάκριση!

Η Σταυρούλα Κοσμίδου έχει ατομικό ρεκόρ από πέρσι στη σφυροβολία 63,10μ.

Στίβος: Η Σταυρούλα Κοσμίδου

Η Σταυρούλα Κοσμίδου προετοιμάζεται αυτή την εποχή. Ο στόχος της είναι στο χειμερινό ρίψεων και στη Λεϊρία να πετύχει ρεκόρ και διάκριση!

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μοιράζει τις προπονήσεις της μεταξύ Πτολεμαΐδας και Θεσσαλονίκης.

«Η προετοιμασία πάει πολύ καλά για την Σταυρούλα. Είμαστε σε φουλ ρυθμούς, αφού ο πρώτος αγώνας θα είναι το χειμερινό ρίψεων στην Κρήτη. Στη συνέχεια υπάρχει το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων στη Λεϊρία. Εκεί η Σταυρούλα θα κυνηγήσει τη διάκριση και μια καλή επίδοση», λέει ο προπονητής της Κώστας Κοροσίδης.

Η νεαρή ρίπτρια στην περσινή διοργάνωση στην Κροατία είχε πάρει την 4η θέση στην κατηγορία Κ23. Είχε ρίξει στη σφυροβολία 63,10μ., που είναι και ατομικό της ρεκόρ. Φέτος αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία και θα επιδιώξει να μπει στα μετάλλια.

«Είναι δεύτερη χρονιά στην κατηγορία των νέων. Ο πρωταρχικός στόχος φέτος είναι να βελτιωθεί. Μακροπρόθεσμα αυτό που κυνηγάμε είναι η διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 του 2023», καταλήγει ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Η 20χρονη αγωνίστηκε πέρσι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23. Στο Ταλίν ο αγώνας δεν πήγε όπως θα ήθελε. Έμεινε εκτός τελικού, στην 18η θέση με 58,96μ.

Το 2021 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πάτρα είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο. Η μεγαλύτερη ως τώρα διάκριση για την σφυροβόλο του Αίολου Μακεδονίας, είναι το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 στη Γκιόρ.

Δείτε την απονομή στη σφυροβολία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18, όπου η Σταυρούλα Κοσμίδου είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο

Σύμφωνα με πληροφορίες από την sportime

Διαβάστε επίσης »