Η Σωτηρία Ράπτη προετοιμάζεται αυτή την εποχή με σκοπό να μπει σε αγώνες στον κλειστό. Ο πρώτος στόχος της είναι ρεκόρ σε μήκος και τριπλούν.

Η Σωτηρία Ράπτη έχει ατομικές επιδόσεις στον κλειστό 5,63μ. στο μήκος και 12,47μ. στο τριπλούν.

Η Σωτηρία Ράπτη προετοιμάζεται αυτή την εποχή με σκοπό να μπει σε αγώνες στον κλειστό. Ο πρώτος στόχος της είναι ρεκόρ σε μήκος και τριπλούν.

Στίβος: Η Σωτηρία Ράπτη

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετά από ολιγοήμερες διακοπές των Χριστουγέννων, επέστρεψε στην Αθήνα. Είχε πάει στην οικογένειά της στα Ιωάννινα. Τώρα συνεχίζει τις προπονήσεις στον Άγιο Κοσμά. Η νεαρή έχει περάσει στα ΤΕΦΑΑ στην Αθήνα και γυμνάζεται με την Δέσποινα Παπαβασιλάκη.

«Έχω προσαρμοστεί και όλα πάνε καλά μέχρι τώρα. Έκανα ένα διάλειμμα. Ξεκουράστηκα. Οι προπονήσεις γίνονται κυρίως στον Άγιο Κοσμά, αλλά και στον Άγιο Δημήτριο. Ο πρώτος στόχος είναι ο κλειστός. Θέλω να πετύχω καλές επιδόσεις. Να βελτιώσω τα ατομικά μου ρεκόρ τόσο στο μήκος, όσο και στο τριπλούν. Λογικά θα ξεκινήσω από κάποια ημερίδα που θα γίνει στο ΣΕΦ και μετά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού», λέει στο Sportime η Σωτηρία Ράπτη.

H 18χρονη άλτρια το 2020 σημείωσε τις ατομικές της επιδόσεις στον κλειστό στα δύο αγωνίσματα. Έχει 5,63μ. στο μήκος και 12,47μ. στο τριπλούν. Αντίστοιχα τα ατομικά της ρεκόρ στον ανοιχτό είναι 6,12μ. και 12,96μ.

Πέρσι μετείχε στους τελικούς και στις δύο μεγάλες διοργανώσεις της κατηγορίας Κ20. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Ταλίν είχε πάρει την 11η θέση και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Ναϊρόμπι την 10η.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την sportime

Διαβάστε επίσης »