Στίβος

Η Μαρίγια Λασίτσκενε περιμένει να πάρει το πράσινο φως από την WA για ν' αγωνίζεται ως Ανεξάρτητη. Παράλληλα όμως κλείνει τους αγώνες της.

Η Μαρίγια Λασίτσκενε είναι να πάρει μέρος στο μίτινγκ στην Καρλσρούη και στο μίτινγκ στο Ούντινε.

Στίβος: Η Μαρίγια Λασίτσκενε

Η Μαρίγια Λασίτσκενε περιμένει να πάρει το πράσινο φως από την WA για ν’ αγωνίζεται ως Ανεξάρτητη. Παράλληλα όμως κλείνει τους αγώνες της.

Η Ρωσίδα ολυμπιονίκης του ύψους ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές δύο διεθνών μίτινγκ. Έκλεισε τη συμμετοχή της στην Καρλσρούη και το Ούντινε. Το μίτινγκ στη γερμανική πόλη είναι να γίνει στις 29 Ιανουαρίου και ο αγώνας στην πόλη της Ιταλίας στις 2 Φεβρουαρίου.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Η Μαρίγια Λασίτσκενε θα αντιμετωπίσει την Γιαροσλάβα Μάχουτσικ. Η Ουκρανή, που είχε πάρει το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού, θα κάνει τον πρώτο της αγώνας στην Ευρώπη. Στο γερμανικό μίτινγκ θα αγωνιστεί στο ύψος και η Γερμανίδα πρωταθλήτρια Μαρί- Λόρενς Γιούνγκφλαϊς. Ο αγώνας ανήκει στη σειρά WIT Gold.

ΙΤΑΛΙΑ: Το μίτινγκ στο ύψος, που θα γίνει στις 2 Φεβρουαρίου στο Ούντινε, είναι στη μνήμη του Αλεσάντρο Ταλότι. Ο Ιταλός άλτης πέθανε πέρσι και ήταν ο διοργανωτής του αγώνα. Γίνεται για δεύτερη φορά. Ανάμεσα στις συμμετοχές στους άνδρες ξεχωρίζουν ο Ουκρανός Άντρι Προτσένκο και ο Ρώσος Ίλια Ίβανιουκ. Φυσικά Λασίτσκενε και Ίβανιουκ περιμένουν το «πράσινο φως» από την World Athletics για να αγωνιστούν ως Ανεξάρτητοι.

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο

Σύμφωνα με πληροφορίες από την sportime

Διαβάστε επίσης »