Στίβος

Το πράσινο φως για τη διεξαγωγή των αγώνων έδωσε η ΓΓΑ στον ΣΕΓΑΣ σχετικά με το πρωτόκολλο που είχε αποστείλει. Αναμένεται τώρα η ΚΥΑ.

Ο ΣΕΓΑΣ προγραμματίζει να διοργανώσεις τρεις ημερίδες στον κλειστό στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Στίβος: Εγκρίθηκε το πρωτόκολλο

Το πράσινο φως για τη διεξαγωγή των αγώνων έδωσε η ΓΓΑ στον ΣΕΓΑΣ σχετικά με το πρωτόκολλο που είχε αποστείλει. Αναμένεται τώρα η ΚΥΑ.

Αν πάνε όλα καλά έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση ώστε η Ομοσπονδία να κάνει το σχεδιασμό των αγώνων τη χειμερινή περίοδο.

Όπως ανέφερε το Sportime, το επόμενο διάστημα θα προχωρήσει ο ΣΕΓΑΣ στην προκήρυξη ημερίδων στον κλειστό. Απαραίτητο «εργαλείο» των αθλητών που προετοιμάζονται για τους αγώνες του κλειστού.

Όσο πιο γρήγορα εκδοθεί η ΚΥΑ, θα μπορούν οι τεχνικοί να προχωρήσουν στην ανακοίνωση των προκηρύξεων. Ν’ αναφέρουμε ότι για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 35χλμ. βάδην έχει δοθεί ήδη το «πράσινο φως» για τη διεξαγωγή του. Αρκεί φυσικά να ανακοινωθεί η ΚΥΑ.

Οι ημερίδες είναι προγραμματισμένες για τρία Σάββατα. Στις 22 Ιανουαρίου, 29 Ιανουαρίου και 5 Φεβρουαρίου. Στις προαναφερόμενες ημερομηνίες θα γίνουν στο κλειστό του Αγίου Κοσμά και το κλειστό των Αμπελόκηπων. Σε περίπτωση που καθυστερήσει η ΚΥΑ, θα μεταφερθούν μία εβδομάδα αργότερα. Που είναι και το πιο πιθανό σενάρια, καθώς βρισκόμαστε ήδη στα μέσα της εβδομάδας και ο μήνας έχει 12! Έτσι, το εναλλακτικό σενάριο είναι να διεξαχθούν 29 Ιανουαρίου και 5, 12 Φεβρουαρίου.

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο

Σύμφωνα με πληροφορίες από την sportime

Διαβάστε επίσης »