Στίβος

Στη Μασσαλία θα βρίσκεται από την Πέμπτη ο Παναγιώτης Δημάκος για να πάρει μέρος στη Γενική Συνέλευση της Μεσογειακής Ένωσης Στίβου.

Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν στη Γ.Σ. της Μεσογειακής Ομοσπονδίας Στίβου (MAU) είναι οι Μεσογειακοί Αγώνες που θα γίνουν του χρόνου στο Οράν.

Στη Μασσαλία ο Παναγιώτης

Στη Μασσαλία θα βρίσκεται από την Πέμπτη ο Παναγιώτης Δημάκος για να πάρει μέρος στη Γενική Συνέλευση της Μεσογειακής Ένωσης Στίβου.

Ο ειδικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ είναι αντιπρόεδρος της Μεσογειακής Ένωσης (MAU), η οποία αποτελείται από 27 Κράτη. Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιείται Πέμπτη και Παρασκευή στη γαλλική πόλη και ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν είναι οι Μεσογειακοί Αγώνες που θα διεξαχθούν του χρόνου στην πόλη της Αλγερίας, Οράν από 25 Ιουνίου ως 5 Ιουλίου. Ένα από τα 24 αθλήματα που θα γίνουν είναι και ο στίβος. Ακόμη και για τους επόμενους Μεσογειακούς Αγώνες του 2026 που θα φιλοξενήσει η Ιταλία και η πόλη Τάραντας.

Επίσης, θα δοθούν λεπτομέρειες και για διοργανώσεις ων επόμενων χρόνων, όπως οι Μεσογειακοί Αγώνες κλειστού του 2023.

Πάντως, το σημαντικό είναι πως ο ΣΕΓΑΣ, μέσω του ειδικού γραμματέα Παναγιώτη Δημάκου, βρίσκεται στα κέντρα αποφάσεων στη διεθνή σκηνή στον στίβο. Μη ξεχνάμε πως ο Έλληνας παράγοντας, εκτός από αντιπρόεδρος της Μεσογειακής Ομοσπονδίας, είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και της Βαλκανικής Ένωσης, που πρόσφατα μετείχε στο κογκρέσο της ABAF στο Βελιγράδι, όπου η Ελλάδα ανέλαβε το κογκρέσο και το γκαλά του νέου έτους και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην στο Ναύπλιο.

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο

Σύμφωνα με πληροφορίες από την sportime

Διαβάστε επίσης »