Κώστας Παπαδόπουλος
• 20/10/2021 – 12:49

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έλληνας ο επόμενος James Bond

Τη δική του πρόταση έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το ποιος πρέπει να διαδεχτεί τον Ντάνιελ Γκρεγκ στη θέση του James Bond.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έλληνας ο

O Στέφανος Τσιτσιπάς μας έχει συνηθίσει σε διάφορες δηλώσεις μέσω του λογαριασμού του στο Twitter αυτή τη φορά όμως είχε διάθεση για χιούμορ.

Από τις δηλώσεις για τα Harrods που προκάλεσαν ξεσηκωμό αντιδράσεων μέχρι και τον αντικαταστάτη του James Bond. Η θεματολογία που καλύπτει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στους social media λογαριασμούς του δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο.

Την ώρα λοιπόν που υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιος θα είναι ο επόμενος James Bond, καθώς ο Ντάνιελ Γκρεγκ με την ταινία «No Time to Die» κλείνει τον κύκλο του ως πράκτορας 007, ο Τσιτσιπάς είχε τη δική του πρόταση.

«Παιδιά, πέρα από την πλάκα, ο επόμενος James Bond πρέπει να είναι Έλληνας.», έγραψε ο Στέφανος στον λογαριασμό του στο Twitter.

Η ανάρτηση αφήνει να εννοηθεί πως ο ίδιος αυτοπροτείνεται για τη θέση και πολλοί κάτω από την δημοσίευση σχολίασαν θετικά και με χιούμορ ότι θα του ταίριαζε.

Guys, jokes aside, the next James Bond should be Greek.

— Stefanos Tsitsipas (@steftsitsipas) October 19, 2021

Δεν γνωρίζουμε βέβαια κατά πόσο το εννοεί και κατά πόσο κάνει χιούμορ ο Στέφανος. Σας παραθέτουμε όμως μερικές φωτογραφίες του με κοστούμι για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα:

Στέφανος Τσιτσιπάς

Σύμφωνα με πληροφορίες από την sportime

Διαβάστε επίσης »