Οικονομική ενίσχυση από το υπουργείο Οικονομικών ζήτησε το υπουργείο Υγείας την τελευταία περίοδο με την έναρξη εξάπλωσης του κορονοϊού και το υπ. Οικονομικών, στο πλαίσιο της θέσης του Υπουργού ό,τι ζητήσει το υπ. Υγείας θα το έχει, το ενισχύει διαρκώς. Στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής, στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας διαμορφώθηκαν έξι νέες κλίνες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο τις σχετικές δυνατότητες του Νοσοκομείου.

Σημειώνεται πως οι συγκεκριμένες κλίνες της ΜΕΘ, θα παραμείνουν στο Νοσοκομείο Λαμίας, αποτελώντας μια σημαντική παρακαταθήκη για την ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας.

Σταϊκούρας: Σε λειτουργία έξι

Επιπροσθέτως, το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας ενισχύθηκε, και θα ενισχυθεί περαιτέρω, με ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού Οικονομικών και βουλευτή Φθιώτιδας της ΝΔ, Χρήστου Σταϊκούρα.

Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς το ανθρώπινο δυναμικό του Νοσοκομείου, για τις προσπάθειες που καταβάλλουν υπέρ της υγείας των πολιτών της ευρύτερης περιοχής.

Επίσης, ευχαριστώ την ελληνική βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας Raycap, για τη δωρεά σημαντικού αριθμού προστατευτικών μασκών, προς το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Η έμπρακτη αυτή πράξη αλληλεγγύης, ελπίζω να βρει μιμητές.

Οι προσπάθειες για τη συνεχή αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, συνεχίζονται, αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Σταϊκούρας.

Πηγή: stereanews.gr

Διαβάστε επίσης »