Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο Φιλιππίδης, μετά την απολογία του ενώπιον της 15ης Τακτικής Ανακρίτριας. Οι κατηγορίες αφορούν σε μία κατηγορία βιασμού και δύο κατηγορίες για απόπειρα βιασμού κατά συναδέλφων του που προέβησαν σε καταγγελίες σε βάρος του.

Ο ηθοποιός οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ και αρνήθηκε τα πάντα, ωστόσο δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα, οι οποίες διέταξαν να προφυλακιστεί. Ο ηθοποιός θα μεταφερθεί την Τετάρτη στις φυλακές Τρίπολης, όπου κρατούνται οι φυλακισμένοι για σεξουαλικής φύσης εγκλήματα.

Στα κάγκελα ο Φιλιππίδης – Θα αυτοκτονήσω, θέλω να δω τη γυναίκα και το γιο μου

Ο 57χρονος όταν άκουσε την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκισή του. Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα ON Time, ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται να είπε: «Δεν το πιστεύω! Δεν το πιστεύω! Πώς είναι δυνατόν; Δεν το περίμενα αυτό που μου κάνατε. Θα αυτοκτονήσω! Δεν μπορεί να μου συμβαίνει αυτό. Θέλω να δω τη γυναίκα μου και τον γιο μου. Θέλω να δω τη γυναίκα μου και τον γιο μου. Δεν ξέρω αν μπορώ να το αντέξω. Δεν θα το αντέξω».

Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα, ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει κάνει συμφωνία με την σύζυγό του, να πάρει τον γιο τους και να εξαφανιστούν για ένα χρονικό διάστημα, βάζοντας ταυτόχρονα μπροστά τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »