Ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος είχε συνάντηση με την απόγονο του Βαρώνου Πιερ ντε Κουμπερτέν.

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος είχε συνάντηση με την απόγονο του Βαρώνου Πιερ ντε Κουμπερτέν.

Η απόγονος του ιδρυτή των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων Βαρώνου Πιερ ντε Κουμπερτέν, Diane de Navacelle de Coubertin, επισκέφτηκε την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, επικεφαλής μαθητών και μαθητριών από γαλλικά σχολεία.

Σπύρος Καπράλος: Συναντήθηκε Με

Την υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της ΕΟΕ και μέλος της ΔΟΕ Σπύρος Καπράλος και την ξενάγησε στην Ψηφιακή Έκθεση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου της ΕΟΕ.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής μίλησε σε όλα τα παιδιά, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και στάθηκε ειδικά στη διοργάνωση της Αθήνας το 2004.

Η επίσκεψη στην έδρα της ΕΟΕ έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος «Η γενιά του 2004 στην Ελλάδα στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024» της ΕΟΕ, της ΕΘΝΟΑ και του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος και περιλαμβάνει περιλαμβάνει ταξίδια, συνέδρια και αθλητικούς αγώνες με τη συμμετοχή μαθητών από ελληνικά και γαλλικά σχολεία, για την προώθηση των Ολυμπιακών αξιών.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και η Πρόεδρος της Ενωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Ολυμπιονίκης Βούλα Κοζομπόλη και οι πρωταθλητές της πάλης, Μαρία Πρεβολαράκη και Γιώργος Πιλίδης.

Γιώργος Διπλοΐδης για το sportime.gr. – sportime.gr – Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε επίσης »