Πατήστε ESC για κλείσιμο

Ζώδια 11/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 11/01

Ζώδια 11/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Σήμερα η Σελήνη κινείται στις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου, ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια του Νερού και της Γης, προσφέροντας τους όμορφες κοινωνικές στιγμές. Μετά το μεσημέρι μετακινείται στον Λέοντα προικίζοντας με θετική ενέργεια τα αισθηματικά των ζωδίων της Φωτιάς και του Αέρα.

Σελήνη στο Λέοντα: Φλερτ και διασκέδαση κυριαρχούν σήμερα. 

Η Σελήνη βρίσκεται ακόμα για λίγο το πρωί στον Καρκίνο επικεντρώνοντας την προσοχή μας, κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια και τα οικεία μας πρόσωπα. Δεν αποκλείεται να διαμορφώσουμε τις καλύτερες συνθήκες για να περάσουμε όμορφα μαζί τους. Επιδιώκουμε να βιώσουμε στιγμές ζεστασιάς και τρυφερότητας που μόνο τα αγαπημένα μας πρόσωπα μπορούν να μας προσφέρουν. Έχουμε επίσης τη διάθεση να τακτοποιήσουμε δουλειές στον προσωπικό μας χώρο και να ασχοληθούμε με τη διακόσμηση του.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Λέοντα, στρέφοντας το ενδιαφέρον μας κυρίως σε ότι αφορά τη διασκέδαση και το ερωτικό παιχνίδι, καθώς η ψυχολογία μας ανεβαίνει κατακόρυφα. Αυτό που επιδιώκουμε είναι να είμαστε το επίκεντρο σε όποια παρέα και να βρεθούμε. Είναι απαραίτητο όμως να κρατήσουμε το μέτρο και να μην επιδιώξουμε με υπερβολές να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των γύρω μας γιατί αυτό θα προκαλέσει δυσαρέσκεια. Το φλερτ κυριαρχεί και μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις στην ήδη υπάρχουσα σχέση μας, αλλά και νέες γνωριμίες που ενδέχεται να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική μας ζωή. 

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε το απόγευμα, καθώς το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για εντάσεις. Θα υπάρχει ένα κλίμα νευρικότητας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα δημιουργήσουν συγκρούσεις. Πιθανόν είναι να υπάρξουν κεραυνοβόλες γνωριμίες που να ταράξουν για τα καλά την ερωτική μας ζωή. Όμως ας έχουμε κατά νου ότι οι συνθήκες είναι ασταθείς. Γι’ αυτό, πριν εμπιστευθούμε κάποια άτομα, ας αφήσουμε τον χρόνο να κυλίσει για να δούμε τις πραγματικές προθέσεις τους.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 10/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 10/01

Ζώδια 10/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου που πραγματοποιείται σήμερα στρέφει την προσοχή μας σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα. Με τη σύνοδο Κρόνου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω να είναι σε  ισχύ εδώ και μέρες είναι ξεκάθαρο ότι τώρα έφτασε η στιγμή για να δώσουμε την προσωπική μας μάχη γι’ αυτά που πρέπει να αλλάξουμε είτε εσωτερικά μέσα μας είτε σε σχέση με το περιβάλλον που κινούμαστε.

Μοιραία γεγονότα οδηγούν σε ριζικές αλλαγές. 

Η πρώτη έκλειψη της νέας χρονιάς είναι έντονη και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μεταμορφωτικές αλλαγές σε ότι αφορά την οικογένεια και την επαγγελματική μας πορεία. Είναι γεγονός ότι δεν αποκλείεται να έρθουμε αντιμέτωποι με ζητήματα που πρέπει να διαχειριστούμε με προσοχή για να μην οδηγηθούμε σε αντιπαραθέσεις. Ο υποκειμενισμός είναι στα ύψη και δεν είναι εύκολο να δούμε ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθούμε. Αυτό που είναι σαφές όμως είναι το γεγονός ότι θα πρέπει να αλλάξουμε ριζικά σκεπτικό, νοοτροπία και θεώρηση των πραγμάτων για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και στα νέα δεδομένα.

Με την πολυαστρία στον Αιγόκερω (Δίας, Ερμής, Ήλιος, Δήμητρα, Κρόνος, Πλούτωνας), γεγονός είναι ότι μας είναι ευκολότερο να μείνουμε εγκλωβισμένοι, απόλυτοι και αδιάλλακτοι σε καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να μας βολεύουν και διευκολύνουν στο να δικαιολογήσουμε τους εαυτούς μας. Όμως ήρθε η στιγμή να αλλάξουμε ριζικά πλεύση και να ακολουθήσουμε το συναίσθημά μας, ερχόμενοι σε επαφή με τα πρόσωπα που μας περιβάλλουν και αντιλαμβανόμενοι τις ευαισθησίες με τις οποίες θα πρέπει να κινηθούμε. Σημαντικό ρόλο παίζει για εμάς η δημόσια εικόνα και η κοινωνική καταξίωση, όμως αυτή θα έρθει μέσα από την ενσυναίσθηση και τη διάθεση να δείξουμε κατανόηση  τόσο στους γύρω μας όσο και στις προσωπικές μας ανάγκες. 

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που είναι γεννημένοι στα τέλη του δεύτερου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, καθώς είναι αυτοί που επηρεάζονται άμεσα και μπορεί να δουν τα δεδομένα της  προσωπικής, οικογενειακής και επαγγελματικής τους ζωής να αλλάζουν σημαντικά, κάτι που δεν θα είναι εύκολο, όμως θα είναι απαραίτητο για την προσωπική τους εξέλιξη.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 09/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 09/01

Ζώδια 09/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ας απολαύσουμε σήμερα τη ζεστασιά της Σελήνης στον Καρκίνο, μια και βρισκόμαστε μία μέρα πριν την έκλειψη που όπως αναμένεται θα αναστατώσει λίγο πολύ τα περισσότερα ζώδια.

Σελήνη εξάγωνο Ουρανός: Ανανεωτικές τάσεις λειτουργούν ευεργετικά.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο και προετοιμάζεται για την έκλειψη που επίκειται αύριο, δίνοντας μας την αίσθηση ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την οικογένεια ή θέματα ακίνητης περιουσίας. Σημαντικό είναι να αντιληφθούμε ότι το να έρθουμε σε επαφή με τις ρίζες μας θα γεμίσει με αγαλλίαση την ψυχή μας. Το πιθανότερο είναι να προσπαθήσουμε να έρθουμε κοντά με αγαπημένα πρόσωπα, να περάσουμε χρόνο μαζί τους και να τους αφιερώσουμε όμορφες στιγμές δημιουργώντας ατμόσφαιρα τρυφερότητας, ασφάλειας και σταθερότητας.

Η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δίνοντας την αίσθηση του ανατρεπτικού στην καθημερινότητα και στην οικογενειακή στέγη, κάτι που λειτουργεί ιδιαίτερα θετικά καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκπλήξεις που θα μας ευχαριστήσουν.  Ζητήματα ακίνητης περιουσίας ευνοούνται, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικές προτάσεις που μπορεί να είναι ιδιαίτερα θετικές για εμάς και να αποδώσουν σημαντικά σε ότι αφορά τις οικονομικές απολαβές ή τα οφέλη που θέλουμε να έχουμε. Όσον αφορά τα αισθηματικά, είναι μια καλή μέρα για να εκπλήξουμε και να πρωτοτυπήσουμε στη σχέση μας. Αυτός ο αέρας ανανέωσης που φυσά σήμερα είναι αρκετός για να απογειώσει το πάθος και τον ρομαντισμό.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 07/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 07/01

Ζώδια 07/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Τρίτη σήμερα και η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους δίνοντας ιδιαίτερη ώθηση στα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς να διασκεδάσουν και να περάσουν όμορφα. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Σελήνη στους Διδύμους: Η ανάγκη για επικοινωνία κυριαρχεί. 

Η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων μας δίνει την αίσθηση ότι ήρθε η ώρα να επικοινωνήσουμε με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο. Αυτό γίνεται κυρίως με τα πρόσωπα του κοντινού μας περιβάλλοντος, καθώς είναι σημαντικό για εμάς να εκφράσουμε αυτά που νιώθουμε, τις σκέψεις μας ή τους προβληματισμούς που έχουμε για θέματα που βιώνουμε. Η άποψη των οικείων μας είναι σημαντική, γι’ αυτό και επιδιώκουμε να βρεθούμε και να περάσουμε χρόνο μαζί τους.

Τα τηλέφωνα δεν σταματάνε να χτυπούν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι, ανεβάζοντας τη διάθεσή μας και οδηγώντας μας στο να γίνουμε πιο κοινωνικοί και πιο εξωστρεφείς. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά τη συμπεριφορά μας, γιατί η μεταβαλλόμενη διάθεσή μας μπορεί να δημιουργήσει ένταση και αυτό να οδηγήσει σε συγκρούσεις με κοντινά πρόσωπα.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, επικεντρωνόμαστε κυρίως σε ότι αφορά το εμπόριο, τις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία, καθώς η προσοχή μας στρέφεται σε αυτά σήμερα και μπορούμε να αποδώσουμε τα μέγιστα. Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων και τα επιχειρήματα τα οποία προβάλουμε είναι τα όπλα που έχουμε σε κάθε συμφωνία που θέλουμε να πετύχουμε. Πιθανόν είναι ακόμα να προγραμματίσουμε μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην ψυχολογία μας, καθώς θα ξεφύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. 

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε νωρίς το πρωί, καθώς η Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη από τον Τοξότη δημιουργεί ιδιαίτερη νευρικότητα, κάτι που μπορεί να φανεί στις μετακινήσεις ή και στον τρόπο που εκφραζόμαστε. Καλά θα κάνουμε να είμαστε προσεκτικοί στην οδήγηση και στη συμπεριφορά μας σε χώρους που βρισκόμαστε με πολύ κόσμο, γιατί δεν αποκλείεται να γίνουμε απρόσεκτοι και απότομοι και αυτό να επηρεάσει και τους γύρω μας.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 08/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 08/01

Ζώδια 08/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς δίνοντας μας την ώθηση να επικοινωνήσουμε με τα κοντινά μας άτομα. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Σελήνη τρίγωνο Αφροδίτη: Καλή διάθεση και φλερτ. 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους δίνοντας την αίσθηση ότι ήρθε η στιγμή να επικοινωνήσουμε κυρίως με πρόσωπα που αισθανόμαστε οικεία. Είναι σημαντικό τώρα για εμάς να εκφράσουμε τις απόψεις μας, να συμβουλευτούμε τους δικούς μας ανθρώπους για θέματα που μας απασχολούν, να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα που λειτουργούν ευεργετικά στην ψυχολογία μας. 

Σημαντικό είναι βέβαια να προσπαθήσουμε και εμείς να κρατήσουμε ισορροπία στη διάθεσή μας γιατί δεν αποκλείεται να μεταβάλλεται λόγω κούρασης και αυτό να λειτουργήσει εμπρηστικά για τις σχέσεις μας. Το εμπόριο, οι δημόσιες σχέσεις και το διαδίκτυο πρωταγωνιστούν σε ότι αφορά τα επαγγελματικά μας και δίνουν ευκαιρίες στο να κάνουμε σημαντικά βήματα για συνεργασίες που μας ενδιαφέρουν.

Αργά το βράδυ, η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη στον Υδροχόο δίνοντας την ευκαιρία να περάσουμε μοναδικά, αφού η διάθεση μας είναι ανεβασμένη. Σημαντικό είναι ότι οι ανάγκες μας εναρμονίζονται με εκείνες των άλλων, καθώς εκφράζουμε αυτά που θέλουμε με σαφήνεια, οπότε και οι άλλοι ξέρουν πως να συμπεριφερθούν για να μας ικανοποιήσουν.

Από την άλλη και εμείς μπορούμε άμεσα να καταλάβουμε πως πρέπει να κινηθούμε για να ευχαριστήσουμε πρόσωπα που είναι σημαντικά για εμάς. Η διασκέδαση είναι πάντα στο προσκήνιο και μπορεί να φέρει σημαντικές νέες γνωριμίες που θα έχουν το κάτι διαφορετικό, κάτι αέρινο και πρωτοποριακό.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 06/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 06/01

Ζώδια 06/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Θεοφάνεια σήμερα και η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο ευνοώντας κυρίως τα ζώδια της Γης και του Νερού, θυμίζοντας μας πως η πραγματική ευτυχία κρύβεται στις μικρές στιγμές που κάνουν τη ζωή μεγάλη. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Σελήνη τετράγωνο Αφροδίτη: Εσωτερική πάλη, ανάμεσα στην ασφάλεια και την ανεξαρτησία. 

Η Σελήνη  από το αισθησιακό ζώδιο του Ταύρου μας καλεί να απολαύσουμε κάθε στιγμή με το ταίρι μας ή την παρέα μας, καθώς ήρθε η ώρα να χαρούμε απλά καθημερινά πράγματα που μπορεί να μην τους δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε άλλες στιγμές. Είναι σημαντικό να βρεθούμε με αγαπημένα πρόσωπα, να γευτούμε το αγαπημένο μας φαγητό, να βρεθούμε σε οικείο περιβάλλον και να περάσουμε όμορφα με δικούς μας ανθρώπους.

Όσον αφορά τα αισθηματικά, μας δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθούμε στον αισθησιασμό και το πάθος και να δώσουμε την ώθηση που χρειάζεται στην προσωπική μας σχέση για να απογειωθεί, κάτι που θα μεταφέρει ένα αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας στο ταίρι μας.

Ωστόσο, το τετράγωνο της με την Αφροδίτη στον Υδροχόο πιθανόν να δημιουργήσει κάποιον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να νιώσουμε ότι δεν μας ικανοποιεί τίποτα από αυτά που έχουμε σαν επιλογές σήμερα. Η συγκεκριμένη όψη ενδέχεται να προκαλέσει μέσα μας την επιθυμία να ξεφύγουμε από τα όρια της σχέσης και να κάνουμε κάτι διαφορετικό. 

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε έξοδα που θα πραγματοποιήσουμε, καθώς δεν αποκλείεται να σπαταλήσουμε χρήματα θεωρώντας ότι αυτό θα μας ευχαριστήσει. Αντιθέτως, αυτό που πραγματικά θα συμβεί είναι ότι θα παραμείνουμε με την αίσθηση του ανικανοποίητου και επιπλέον θα δημιουργήσουμε πρόβλημα στον προϋπολογισμό μας. 

Σημαντικό ρόλο θα παίξει αργότερα μέσα στη μέρα το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, το οποίο θα μας βοηθήσει να σταθεροποιηθούμε σε ψυχολογικό επίπεδο και να δούμε τα πράγματα με ωριμότητα και αποφασιστικότητα, ενώ παράλληλα θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον μας στο ερωτικό στοιχείο με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 07/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 07/01

Ζώδια 07/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Τρίτη σήμερα και η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους δίνοντας ιδιαίτερη ώθηση στα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς να διασκεδάσουν και να περάσουν όμορφα. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Σελήνη στους Διδύμους: Η ανάγκη για επικοινωνία κυριαρχεί. 

Η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων μας δίνει την αίσθηση ότι ήρθε η ώρα να επικοινωνήσουμε με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο. Αυτό γίνεται κυρίως με τα πρόσωπα του κοντινού μας περιβάλλοντος, καθώς είναι σημαντικό για εμάς να εκφράσουμε αυτά που νιώθουμε, τις σκέψεις μας ή τους προβληματισμούς που έχουμε για θέματα που βιώνουμε. Η άποψη των οικείων μας είναι σημαντική, γι’ αυτό και επιδιώκουμε να βρεθούμε και να περάσουμε χρόνο μαζί τους.

Τα τηλέφωνα δεν σταματάνε να χτυπούν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι, ανεβάζοντας τη διάθεσή μας και οδηγώντας μας στο να γίνουμε πιο κοινωνικοί και πιο εξωστρεφείς. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά τη συμπεριφορά μας, γιατί η μεταβαλλόμενη διάθεσή μας μπορεί να δημιουργήσει ένταση και αυτό να οδηγήσει σε συγκρούσεις με κοντινά πρόσωπα.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, επικεντρωνόμαστε κυρίως σε ότι αφορά το εμπόριο, τις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία, καθώς η προσοχή μας στρέφεται σε αυτά σήμερα και μπορούμε να αποδώσουμε τα μέγιστα. Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων και τα επιχειρήματα τα οποία προβάλουμε είναι τα όπλα που έχουμε σε κάθε συμφωνία που θέλουμε να πετύχουμε. Πιθανόν είναι ακόμα να προγραμματίσουμε μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην ψυχολογία μας, καθώς θα ξεφύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. 

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε νωρίς το πρωί, καθώς η Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη από τον Τοξότη δημιουργεί ιδιαίτερη νευρικότητα, κάτι που μπορεί να φανεί στις μετακινήσεις ή και στον τρόπο που εκφραζόμαστε. Καλά θα κάνουμε να είμαστε προσεκτικοί στην οδήγηση και στη συμπεριφορά μας σε χώρους που βρισκόμαστε με πολύ κόσμο, γιατί δεν αποκλείεται να γίνουμε απρόσεκτοι και απότομοι και αυτό να επηρεάσει και τους γύρω μας.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 05/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 05/01

Ζώδια 05/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Η Σελήνη παραμένει σήμερα στον Ταύρο ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια της Γης και του Νερού και δίνοντας την διάθεση να απολαύσουμε κάθε στιγμή με καλή παρέα. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Σελήνη τρίγωνο Ερμής: Η θετική επικοινωνία ανανεώνει τις σχέσεις. 

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου μας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουμε τις μικρές χαρές της ζωής που τόσο αναζητάμε στην καθημερινότητα. Το καλό φαγητό, η καλή παρέα, το αγαπημένο μας στέκι έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο και πιθανό είναι να επιδιώξουμε να βρεθούμε με αγαπημένους φίλους ή το ταίρι μας  περνώντας μοναδικές στιγμές μαζί τους.

Αυτό που θα πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι δεν χρειάζεται να εγκλωβιζόμαστε στις ανασφάλειες και τους φόβους μας, γιατί το πιθανότερο είναι να οδηγήσουν σε αδιαλλαξία και κτητικότητα και να δημιουργηθούν εντάσεις με τους γύρω μας. Ο αισθησιασμός δεν θα λείψει από την προσωπική μας ζωή, καθώς θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε την κατάλληλη ατμόσφαιρα, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά στη σχέση.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Αιγόκερω διευκολύνει να εκφράσουμε τις προσωπικές μας ανάγκες τόσο στο σύντροφό μας όσο και σε πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος, καθώς έχουμε καλή διάθεση, λελογισμένη σκέψη και δείχνουμε έντονη ωριμότητα σε πιθανές απαιτήσεις και ζητούμενα. Παράλληλα, έχουμε την προνοητικότητα να ακούσουμε τους γύρω μας και να αντιληφθούμε άμεσα τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουν από εμάς.

Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξουν σημαντικές συζητήσεις που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καριέρα μας και θα έχουν άμεσο αντίκτυπο και σε οικονομικό επίπεδο. Αργά το βράδυ το τρίγωνο της με τον Ήλιο στον Αιγόκερω μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και το πιθανότερο είναι να περάσουμε ευχάριστα σε πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να πρέπει να παρευρεθούμε. Δείτε παρακάτω τι επιφυλάσσει ειδικά για εσάς η σημερινή ημέρα και μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2020.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 06/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 06/01

Ζώδια 06/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Θεοφάνεια σήμερα και η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο ευνοώντας κυρίως τα ζώδια της Γης και του Νερού, θυμίζοντας μας πως η πραγματική ευτυχία κρύβεται στις μικρές στιγμές που κάνουν τη ζωή μεγάλη. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Σελήνη τετράγωνο Αφροδίτη: Εσωτερική πάλη, ανάμεσα στην ασφάλεια και την ανεξαρτησία. 

Η Σελήνη  από το αισθησιακό ζώδιο του Ταύρου μας καλεί να απολαύσουμε κάθε στιγμή με το ταίρι μας ή την παρέα μας, καθώς ήρθε η ώρα να χαρούμε απλά καθημερινά πράγματα που μπορεί να μην τους δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε άλλες στιγμές. Είναι σημαντικό να βρεθούμε με αγαπημένα πρόσωπα, να γευτούμε το αγαπημένο μας φαγητό, να βρεθούμε σε οικείο περιβάλλον και να περάσουμε όμορφα με δικούς μας ανθρώπους.

Όσον αφορά τα αισθηματικά, μας δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθούμε στον αισθησιασμό και το πάθος και να δώσουμε την ώθηση που χρειάζεται στην προσωπική μας σχέση για να απογειωθεί, κάτι που θα μεταφέρει ένα αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας στο ταίρι μας.

Ωστόσο, το τετράγωνο της με την Αφροδίτη στον Υδροχόο πιθανόν να δημιουργήσει κάποιον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να νιώσουμε ότι δεν μας ικανοποιεί τίποτα από αυτά που έχουμε σαν επιλογές σήμερα. Η συγκεκριμένη όψη ενδέχεται να προκαλέσει μέσα μας την επιθυμία να ξεφύγουμε από τα όρια της σχέσης και να κάνουμε κάτι διαφορετικό. 

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε έξοδα που θα πραγματοποιήσουμε, καθώς δεν αποκλείεται να σπαταλήσουμε χρήματα θεωρώντας ότι αυτό θα μας ευχαριστήσει. Αντιθέτως, αυτό που πραγματικά θα συμβεί είναι ότι θα παραμείνουμε με την αίσθηση του ανικανοποίητου και επιπλέον θα δημιουργήσουμε πρόβλημα στον προϋπολογισμό μας. 

Σημαντικό ρόλο θα παίξει αργότερα μέσα στη μέρα το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, το οποίο θα μας βοηθήσει να σταθεροποιηθούμε σε ψυχολογικό επίπεδο και να δούμε τα πράγματα με ωριμότητα και αποφασιστικότητα, ενώ παράλληλα θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον μας στο ερωτικό στοιχείο με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 04/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 04/01

Ζώδια 04/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να τρέξουμε ζητήματα που θεωρούμε ότι είναι σημαντικά για μας και μας ικανοποιούν. Οι πρωτοβουλίες που μπορούμε να πάρουμε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για νέα ξεκινήματα και έντονη κοινωνική ζωή. Αργά το απόγευμα, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο ευνοώντας κυρίως τα ζώδια της Γης και του Νερού και εντείνοντας την ανάγκη να περάσουμε όμορφα και να απολαύσουμε κάθε στιγμή. Αργά το βράδυ η σύνοδος της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει αιφνίδια γεγονότα και αντιδράσεις που καλό είναι να ελέγξουμε. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Σελήνη στον Ταύρο: Απολαύσεις και πάθος πρωταγωνιστούν στη ζωή μας. 

Η Σελήνη πριν κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Ταύρου, παραμένει για αρκετό διάστημα της ημέρας στον Κριό, δίνοντας μας την ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες που μας δίνονται σε επαγγελματικό επίπεδο για νέες συνεργασίες. Είναι αυτές που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά και δεν πρέπει να διστάσουμε να πάρουμε τις πρωτοβουλίες που χρειάζονται για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη και είναι βέβαιο ότι θα λάμψουμε με την παρουσία μας σε όποια παρέα κι αν βρεθούμε. Και βέβαια δεν λείψουν οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

Αργά το απόγευμα η Σελήνη μετακινείται στον Ταύρο, σε θέση έξαρσης γι’ αυτήν, δίνοντας τα καλύτερα στοιχεία και ενέργειες της. Από αυτή τη θέση, μας ωθεί να περάσουμε καλά με τα δικά μας πρόσωπα και κυρίως με το ταίρι μας, καθώς το πάθος απογειώνεται και ο αισθησιασμός κυριαρχεί. Οι καλές παρέες δεν θα; Λείψουν στην κοινωνική μας ζωή. Είναι όμως γεγονός ότι δεν θα θέλουμε έντονη δράση, αλλά θα επιδιώξουμε να απολαύσουμε τις στιγμές με λίγους και καλούς φίλους στο αγαπημένο μας στέκι. Αργά το βράδυ, η σύνοδος της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικά γεγονότα που μπορεί να δημιουργήσουν ένταση. Δείτε παρακάτω τι επιφυλάσσει ειδικά για εσάς η σημερινή ημέρα και μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2020.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 05/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 05/01

Ζώδια 05/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Η Σελήνη παραμένει σήμερα στον Ταύρο ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια της Γης και του Νερού και δίνοντας την διάθεση να απολαύσουμε κάθε στιγμή με καλή παρέα. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Σελήνη τρίγωνο Ερμής: Η θετική επικοινωνία ανανεώνει τις σχέσεις. 

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου μας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουμε τις μικρές χαρές της ζωής που τόσο αναζητάμε στην καθημερινότητα. Το καλό φαγητό, η καλή παρέα, το αγαπημένο μας στέκι έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο και πιθανό είναι να επιδιώξουμε να βρεθούμε με αγαπημένους φίλους ή το ταίρι μας  περνώντας μοναδικές στιγμές μαζί τους.

Αυτό που θα πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι δεν χρειάζεται να εγκλωβιζόμαστε στις ανασφάλειες και τους φόβους μας, γιατί το πιθανότερο είναι να οδηγήσουν σε αδιαλλαξία και κτητικότητα και να δημιουργηθούν εντάσεις με τους γύρω μας. Ο αισθησιασμός δεν θα λείψει από την προσωπική μας ζωή, καθώς θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε την κατάλληλη ατμόσφαιρα, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά στη σχέση.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Αιγόκερω διευκολύνει να εκφράσουμε τις προσωπικές μας ανάγκες τόσο στο σύντροφό μας όσο και σε πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος, καθώς έχουμε καλή διάθεση, λελογισμένη σκέψη και δείχνουμε έντονη ωριμότητα σε πιθανές απαιτήσεις και ζητούμενα. Παράλληλα, έχουμε την προνοητικότητα να ακούσουμε τους γύρω μας και να αντιληφθούμε άμεσα τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουν από εμάς.

Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξουν σημαντικές συζητήσεις που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καριέρα μας και θα έχουν άμεσο αντίκτυπο και σε οικονομικό επίπεδο. Αργά το βράδυ το τρίγωνο της με τον Ήλιο στον Αιγόκερω μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και το πιθανότερο είναι να περάσουμε ευχάριστα σε πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να πρέπει να παρευρεθούμε. Δείτε παρακάτω τι επιφυλάσσει ειδικά για εσάς η σημερινή ημέρα και μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2020.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »