Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΖΩΔΙΑ - Spoiler

Άση Μπήλιου: Δείτε ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν το Πάσχα

Newsteam 0 Comments

Η Άση Μπήλιου έκανε προβλέψεις για τα ζώδια και τόνισε τι πρέπει να προσέξουν το Πάσχα.

Καλημέρα! Καλή Μεγάλη Εβδομάδα αγαπημένες-οι μου! Ευχαριστώ για τα εκατοντάδες μηνύματα σας φανερά και μη! Κατανοείτε φυσικά ότι είναι δύσκολο να ανταποκριθώ σε τόσα μηνύματα οπότε σε όσα προλαβαίνω απαντώ.

Η Μεγάλη εβδομάδα ξεκινά με τις απαιτητικές όψεις Ήλιου-Πλούτωνα- Δία έτσι μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή και ψυχραιμία από όλους μας! Ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα και αύριο Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι. Μ.Τετάρτη και Μ.Πέμπτη προσεκτικότεροι Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι! Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες πιο ήπιες οι προδιαγραφές θα χρειαστεί να είναι κάπως πιο προσεκτικοί από Μ.Παρασκευή μέχρι την Κυριακή της Ανάστασης.

 

https://www.instagram.com/p/B-6xao4lOE6

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »

Ζώδια 11/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 11/01

Ζώδια 11/01 - Οι προβλέψεις σήμερα

Σήμερα η Σελήνη κινείται στις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου, ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια του Νερού και της Γης, προσφέροντας τους όμορφες κοινωνικές στιγμές. Μετά το μεσημέρι μετακινείται στον Λέοντα προικίζοντας με θετική ενέργεια τα αισθηματικά των ζωδίων της Φωτιάς και του Αέρα.

Σελήνη στο Λέοντα: Φλερτ και διασκέδαση κυριαρχούν σήμερα. 

Η Σελήνη βρίσκεται ακόμα για λίγο το πρωί στον Καρκίνο επικεντρώνοντας την προσοχή μας, κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια και τα οικεία μας πρόσωπα. Δεν αποκλείεται να διαμορφώσουμε τις καλύτερες συνθήκες για να περάσουμε όμορφα μαζί τους. Επιδιώκουμε να βιώσουμε στιγμές ζεστασιάς και τρυφερότητας που μόνο τα αγαπημένα μας πρόσωπα μπορούν να μας προσφέρουν. Έχουμε επίσης τη διάθεση να τακτοποιήσουμε δουλειές στον προσωπικό μας χώρο και να ασχοληθούμε με τη διακόσμηση του.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Λέοντα, στρέφοντας το ενδιαφέρον μας κυρίως σε ότι αφορά τη διασκέδαση και το ερωτικό παιχνίδι, καθώς η ψυχολογία μας ανεβαίνει κατακόρυφα. Αυτό που επιδιώκουμε είναι να είμαστε το επίκεντρο σε όποια παρέα και να βρεθούμε. Είναι απαραίτητο όμως να κρατήσουμε το μέτρο και να μην επιδιώξουμε με υπερβολές να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των γύρω μας γιατί αυτό θα προκαλέσει δυσαρέσκεια. Το φλερτ κυριαρχεί και μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις στην ήδη υπάρχουσα σχέση μας, αλλά και νέες γνωριμίες που ενδέχεται να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική μας ζωή. 

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε το απόγευμα, καθώς το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για εντάσεις. Θα υπάρχει ένα κλίμα νευρικότητας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα δημιουργήσουν συγκρούσεις. Πιθανόν είναι να υπάρξουν κεραυνοβόλες γνωριμίες που να ταράξουν για τα καλά την ερωτική μας ζωή. Όμως ας έχουμε κατά νου ότι οι συνθήκες είναι ασταθείς. Γι’ αυτό, πριν εμπιστευθούμε κάποια άτομα, ας αφήσουμε τον χρόνο να κυλίσει για να δούμε τις πραγματικές προθέσεις τους.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 10/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 10/01

Ζώδια 10/01 - Οι προβλέψεις σήμερα

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου που πραγματοποιείται σήμερα στρέφει την προσοχή μας σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα. Με τη σύνοδο Κρόνου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω να είναι σε  ισχύ εδώ και μέρες είναι ξεκάθαρο ότι τώρα έφτασε η στιγμή για να δώσουμε την προσωπική μας μάχη γι’ αυτά που πρέπει να αλλάξουμε είτε εσωτερικά μέσα μας είτε σε σχέση με το περιβάλλον που κινούμαστε.

Μοιραία γεγονότα οδηγούν σε ριζικές αλλαγές. 

Η πρώτη έκλειψη της νέας χρονιάς είναι έντονη και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μεταμορφωτικές αλλαγές σε ότι αφορά την οικογένεια και την επαγγελματική μας πορεία. Είναι γεγονός ότι δεν αποκλείεται να έρθουμε αντιμέτωποι με ζητήματα που πρέπει να διαχειριστούμε με προσοχή για να μην οδηγηθούμε σε αντιπαραθέσεις. Ο υποκειμενισμός είναι στα ύψη και δεν είναι εύκολο να δούμε ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθούμε. Αυτό που είναι σαφές όμως είναι το γεγονός ότι θα πρέπει να αλλάξουμε ριζικά σκεπτικό, νοοτροπία και θεώρηση των πραγμάτων για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και στα νέα δεδομένα.

Με την πολυαστρία στον Αιγόκερω (Δίας, Ερμής, Ήλιος, Δήμητρα, Κρόνος, Πλούτωνας), γεγονός είναι ότι μας είναι ευκολότερο να μείνουμε εγκλωβισμένοι, απόλυτοι και αδιάλλακτοι σε καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να μας βολεύουν και διευκολύνουν στο να δικαιολογήσουμε τους εαυτούς μας. Όμως ήρθε η στιγμή να αλλάξουμε ριζικά πλεύση και να ακολουθήσουμε το συναίσθημά μας, ερχόμενοι σε επαφή με τα πρόσωπα που μας περιβάλλουν και αντιλαμβανόμενοι τις ευαισθησίες με τις οποίες θα πρέπει να κινηθούμε. Σημαντικό ρόλο παίζει για εμάς η δημόσια εικόνα και η κοινωνική καταξίωση, όμως αυτή θα έρθει μέσα από την ενσυναίσθηση και τη διάθεση να δείξουμε κατανόηση  τόσο στους γύρω μας όσο και στις προσωπικές μας ανάγκες. 

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που είναι γεννημένοι στα τέλη του δεύτερου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, καθώς είναι αυτοί που επηρεάζονται άμεσα και μπορεί να δουν τα δεδομένα της  προσωπικής, οικογενειακής και επαγγελματικής τους ζωής να αλλάζουν σημαντικά, κάτι που δεν θα είναι εύκολο, όμως θα είναι απαραίτητο για την προσωπική τους εξέλιξη.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 09/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 09/01

Ζώδια 09/01 - Οι προβλέψεις σήμερα

Ας απολαύσουμε σήμερα τη ζεστασιά της Σελήνης στον Καρκίνο, μια και βρισκόμαστε μία μέρα πριν την έκλειψη που όπως αναμένεται θα αναστατώσει λίγο πολύ τα περισσότερα ζώδια.

Σελήνη εξάγωνο Ουρανός: Ανανεωτικές τάσεις λειτουργούν ευεργετικά.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο και προετοιμάζεται για την έκλειψη που επίκειται αύριο, δίνοντας μας την αίσθηση ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την οικογένεια ή θέματα ακίνητης περιουσίας. Σημαντικό είναι να αντιληφθούμε ότι το να έρθουμε σε επαφή με τις ρίζες μας θα γεμίσει με αγαλλίαση την ψυχή μας. Το πιθανότερο είναι να προσπαθήσουμε να έρθουμε κοντά με αγαπημένα πρόσωπα, να περάσουμε χρόνο μαζί τους και να τους αφιερώσουμε όμορφες στιγμές δημιουργώντας ατμόσφαιρα τρυφερότητας, ασφάλειας και σταθερότητας.

Η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δίνοντας την αίσθηση του ανατρεπτικού στην καθημερινότητα και στην οικογενειακή στέγη, κάτι που λειτουργεί ιδιαίτερα θετικά καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκπλήξεις που θα μας ευχαριστήσουν.  Ζητήματα ακίνητης περιουσίας ευνοούνται, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικές προτάσεις που μπορεί να είναι ιδιαίτερα θετικές για εμάς και να αποδώσουν σημαντικά σε ότι αφορά τις οικονομικές απολαβές ή τα οφέλη που θέλουμε να έχουμε. Όσον αφορά τα αισθηματικά, είναι μια καλή μέρα για να εκπλήξουμε και να πρωτοτυπήσουμε στη σχέση μας. Αυτός ο αέρας ανανέωσης που φυσά σήμερα είναι αρκετός για να απογειώσει το πάθος και τον ρομαντισμό.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 07/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 07/01

Ζώδια 07/01 - Οι προβλέψεις σήμερα

Τρίτη σήμερα και η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους δίνοντας ιδιαίτερη ώθηση στα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς να διασκεδάσουν και να περάσουν όμορφα. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Σελήνη στους Διδύμους: Η ανάγκη για επικοινωνία κυριαρχεί. 

Η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων μας δίνει την αίσθηση ότι ήρθε η ώρα να επικοινωνήσουμε με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο. Αυτό γίνεται κυρίως με τα πρόσωπα του κοντινού μας περιβάλλοντος, καθώς είναι σημαντικό για εμάς να εκφράσουμε αυτά που νιώθουμε, τις σκέψεις μας ή τους προβληματισμούς που έχουμε για θέματα που βιώνουμε. Η άποψη των οικείων μας είναι σημαντική, γι’ αυτό και επιδιώκουμε να βρεθούμε και να περάσουμε χρόνο μαζί τους.

Τα τηλέφωνα δεν σταματάνε να χτυπούν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι, ανεβάζοντας τη διάθεσή μας και οδηγώντας μας στο να γίνουμε πιο κοινωνικοί και πιο εξωστρεφείς. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά τη συμπεριφορά μας, γιατί η μεταβαλλόμενη διάθεσή μας μπορεί να δημιουργήσει ένταση και αυτό να οδηγήσει σε συγκρούσεις με κοντινά πρόσωπα.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, επικεντρωνόμαστε κυρίως σε ότι αφορά το εμπόριο, τις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία, καθώς η προσοχή μας στρέφεται σε αυτά σήμερα και μπορούμε να αποδώσουμε τα μέγιστα. Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων και τα επιχειρήματα τα οποία προβάλουμε είναι τα όπλα που έχουμε σε κάθε συμφωνία που θέλουμε να πετύχουμε. Πιθανόν είναι ακόμα να προγραμματίσουμε μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην ψυχολογία μας, καθώς θα ξεφύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. 

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε νωρίς το πρωί, καθώς η Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη από τον Τοξότη δημιουργεί ιδιαίτερη νευρικότητα, κάτι που μπορεί να φανεί στις μετακινήσεις ή και στον τρόπο που εκφραζόμαστε. Καλά θα κάνουμε να είμαστε προσεκτικοί στην οδήγηση και στη συμπεριφορά μας σε χώρους που βρισκόμαστε με πολύ κόσμο, γιατί δεν αποκλείεται να γίνουμε απρόσεκτοι και απότομοι και αυτό να επηρεάσει και τους γύρω μας.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 08/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 08/01

Ζώδια 08/01 - Οι προβλέψεις σήμερα

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς δίνοντας μας την ώθηση να επικοινωνήσουμε με τα κοντινά μας άτομα. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Σελήνη τρίγωνο Αφροδίτη: Καλή διάθεση και φλερτ. 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους δίνοντας την αίσθηση ότι ήρθε η στιγμή να επικοινωνήσουμε κυρίως με πρόσωπα που αισθανόμαστε οικεία. Είναι σημαντικό τώρα για εμάς να εκφράσουμε τις απόψεις μας, να συμβουλευτούμε τους δικούς μας ανθρώπους για θέματα που μας απασχολούν, να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα που λειτουργούν ευεργετικά στην ψυχολογία μας. 

Σημαντικό είναι βέβαια να προσπαθήσουμε και εμείς να κρατήσουμε ισορροπία στη διάθεσή μας γιατί δεν αποκλείεται να μεταβάλλεται λόγω κούρασης και αυτό να λειτουργήσει εμπρηστικά για τις σχέσεις μας. Το εμπόριο, οι δημόσιες σχέσεις και το διαδίκτυο πρωταγωνιστούν σε ότι αφορά τα επαγγελματικά μας και δίνουν ευκαιρίες στο να κάνουμε σημαντικά βήματα για συνεργασίες που μας ενδιαφέρουν.

Αργά το βράδυ, η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη στον Υδροχόο δίνοντας την ευκαιρία να περάσουμε μοναδικά, αφού η διάθεση μας είναι ανεβασμένη. Σημαντικό είναι ότι οι ανάγκες μας εναρμονίζονται με εκείνες των άλλων, καθώς εκφράζουμε αυτά που θέλουμε με σαφήνεια, οπότε και οι άλλοι ξέρουν πως να συμπεριφερθούν για να μας ικανοποιήσουν.

Από την άλλη και εμείς μπορούμε άμεσα να καταλάβουμε πως πρέπει να κινηθούμε για να ευχαριστήσουμε πρόσωπα που είναι σημαντικά για εμάς. Η διασκέδαση είναι πάντα στο προσκήνιο και μπορεί να φέρει σημαντικές νέες γνωριμίες που θα έχουν το κάτι διαφορετικό, κάτι αέρινο και πρωτοποριακό.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 06/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 06/01

Ζώδια 06/01 - Οι προβλέψεις σήμερα

Θεοφάνεια σήμερα και η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο ευνοώντας κυρίως τα ζώδια της Γης και του Νερού, θυμίζοντας μας πως η πραγματική ευτυχία κρύβεται στις μικρές στιγμές που κάνουν τη ζωή μεγάλη. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Σελήνη τετράγωνο Αφροδίτη: Εσωτερική πάλη, ανάμεσα στην ασφάλεια και την ανεξαρτησία. 

Η Σελήνη  από το αισθησιακό ζώδιο του Ταύρου μας καλεί να απολαύσουμε κάθε στιγμή με το ταίρι μας ή την παρέα μας, καθώς ήρθε η ώρα να χαρούμε απλά καθημερινά πράγματα που μπορεί να μην τους δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε άλλες στιγμές. Είναι σημαντικό να βρεθούμε με αγαπημένα πρόσωπα, να γευτούμε το αγαπημένο μας φαγητό, να βρεθούμε σε οικείο περιβάλλον και να περάσουμε όμορφα με δικούς μας ανθρώπους.

Όσον αφορά τα αισθηματικά, μας δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθούμε στον αισθησιασμό και το πάθος και να δώσουμε την ώθηση που χρειάζεται στην προσωπική μας σχέση για να απογειωθεί, κάτι που θα μεταφέρει ένα αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας στο ταίρι μας.

Ωστόσο, το τετράγωνο της με την Αφροδίτη στον Υδροχόο πιθανόν να δημιουργήσει κάποιον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να νιώσουμε ότι δεν μας ικανοποιεί τίποτα από αυτά που έχουμε σαν επιλογές σήμερα. Η συγκεκριμένη όψη ενδέχεται να προκαλέσει μέσα μας την επιθυμία να ξεφύγουμε από τα όρια της σχέσης και να κάνουμε κάτι διαφορετικό. 

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε έξοδα που θα πραγματοποιήσουμε, καθώς δεν αποκλείεται να σπαταλήσουμε χρήματα θεωρώντας ότι αυτό θα μας ευχαριστήσει. Αντιθέτως, αυτό που πραγματικά θα συμβεί είναι ότι θα παραμείνουμε με την αίσθηση του ανικανοποίητου και επιπλέον θα δημιουργήσουμε πρόβλημα στον προϋπολογισμό μας. 

Σημαντικό ρόλο θα παίξει αργότερα μέσα στη μέρα το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, το οποίο θα μας βοηθήσει να σταθεροποιηθούμε σε ψυχολογικό επίπεδο και να δούμε τα πράγματα με ωριμότητα και αποφασιστικότητα, ενώ παράλληλα θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον μας στο ερωτικό στοιχείο με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 07/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 07/01

Ζώδια 07/01 - Οι προβλέψεις σήμερα

Τρίτη σήμερα και η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους δίνοντας ιδιαίτερη ώθηση στα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς να διασκεδάσουν και να περάσουν όμορφα. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Σελήνη στους Διδύμους: Η ανάγκη για επικοινωνία κυριαρχεί. 

Η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων μας δίνει την αίσθηση ότι ήρθε η ώρα να επικοινωνήσουμε με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο. Αυτό γίνεται κυρίως με τα πρόσωπα του κοντινού μας περιβάλλοντος, καθώς είναι σημαντικό για εμάς να εκφράσουμε αυτά που νιώθουμε, τις σκέψεις μας ή τους προβληματισμούς που έχουμε για θέματα που βιώνουμε. Η άποψη των οικείων μας είναι σημαντική, γι’ αυτό και επιδιώκουμε να βρεθούμε και να περάσουμε χρόνο μαζί τους.

Τα τηλέφωνα δεν σταματάνε να χτυπούν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι, ανεβάζοντας τη διάθεσή μας και οδηγώντας μας στο να γίνουμε πιο κοινωνικοί και πιο εξωστρεφείς. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά τη συμπεριφορά μας, γιατί η μεταβαλλόμενη διάθεσή μας μπορεί να δημιουργήσει ένταση και αυτό να οδηγήσει σε συγκρούσεις με κοντινά πρόσωπα.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, επικεντρωνόμαστε κυρίως σε ότι αφορά το εμπόριο, τις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία, καθώς η προσοχή μας στρέφεται σε αυτά σήμερα και μπορούμε να αποδώσουμε τα μέγιστα. Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων και τα επιχειρήματα τα οποία προβάλουμε είναι τα όπλα που έχουμε σε κάθε συμφωνία που θέλουμε να πετύχουμε. Πιθανόν είναι ακόμα να προγραμματίσουμε μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην ψυχολογία μας, καθώς θα ξεφύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. 

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε νωρίς το πρωί, καθώς η Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη από τον Τοξότη δημιουργεί ιδιαίτερη νευρικότητα, κάτι που μπορεί να φανεί στις μετακινήσεις ή και στον τρόπο που εκφραζόμαστε. Καλά θα κάνουμε να είμαστε προσεκτικοί στην οδήγηση και στη συμπεριφορά μας σε χώρους που βρισκόμαστε με πολύ κόσμο, γιατί δεν αποκλείεται να γίνουμε απρόσεκτοι και απότομοι και αυτό να επηρεάσει και τους γύρω μας.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 05/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 05/01

Ζώδια 05/01 - Οι προβλέψεις σήμερα

Η Σελήνη παραμένει σήμερα στον Ταύρο ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια της Γης και του Νερού και δίνοντας την διάθεση να απολαύσουμε κάθε στιγμή με καλή παρέα. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Σελήνη τρίγωνο Ερμής: Η θετική επικοινωνία ανανεώνει τις σχέσεις. 

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου μας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουμε τις μικρές χαρές της ζωής που τόσο αναζητάμε στην καθημερινότητα. Το καλό φαγητό, η καλή παρέα, το αγαπημένο μας στέκι έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο και πιθανό είναι να επιδιώξουμε να βρεθούμε με αγαπημένους φίλους ή το ταίρι μας  περνώντας μοναδικές στιγμές μαζί τους.

Αυτό που θα πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι δεν χρειάζεται να εγκλωβιζόμαστε στις ανασφάλειες και τους φόβους μας, γιατί το πιθανότερο είναι να οδηγήσουν σε αδιαλλαξία και κτητικότητα και να δημιουργηθούν εντάσεις με τους γύρω μας. Ο αισθησιασμός δεν θα λείψει από την προσωπική μας ζωή, καθώς θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε την κατάλληλη ατμόσφαιρα, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά στη σχέση.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Αιγόκερω διευκολύνει να εκφράσουμε τις προσωπικές μας ανάγκες τόσο στο σύντροφό μας όσο και σε πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος, καθώς έχουμε καλή διάθεση, λελογισμένη σκέψη και δείχνουμε έντονη ωριμότητα σε πιθανές απαιτήσεις και ζητούμενα. Παράλληλα, έχουμε την προνοητικότητα να ακούσουμε τους γύρω μας και να αντιληφθούμε άμεσα τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουν από εμάς.

Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξουν σημαντικές συζητήσεις που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καριέρα μας και θα έχουν άμεσο αντίκτυπο και σε οικονομικό επίπεδο. Αργά το βράδυ το τρίγωνο της με τον Ήλιο στον Αιγόκερω μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και το πιθανότερο είναι να περάσουμε ευχάριστα σε πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να πρέπει να παρευρεθούμε. Δείτε παρακάτω τι επιφυλάσσει ειδικά για εσάς η σημερινή ημέρα και μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2020.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 06/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 06/01

Ζώδια 06/01 - Οι προβλέψεις σήμερα

Θεοφάνεια σήμερα και η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο ευνοώντας κυρίως τα ζώδια της Γης και του Νερού, θυμίζοντας μας πως η πραγματική ευτυχία κρύβεται στις μικρές στιγμές που κάνουν τη ζωή μεγάλη. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Σελήνη τετράγωνο Αφροδίτη: Εσωτερική πάλη, ανάμεσα στην ασφάλεια και την ανεξαρτησία. 

Η Σελήνη  από το αισθησιακό ζώδιο του Ταύρου μας καλεί να απολαύσουμε κάθε στιγμή με το ταίρι μας ή την παρέα μας, καθώς ήρθε η ώρα να χαρούμε απλά καθημερινά πράγματα που μπορεί να μην τους δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε άλλες στιγμές. Είναι σημαντικό να βρεθούμε με αγαπημένα πρόσωπα, να γευτούμε το αγαπημένο μας φαγητό, να βρεθούμε σε οικείο περιβάλλον και να περάσουμε όμορφα με δικούς μας ανθρώπους.

Όσον αφορά τα αισθηματικά, μας δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθούμε στον αισθησιασμό και το πάθος και να δώσουμε την ώθηση που χρειάζεται στην προσωπική μας σχέση για να απογειωθεί, κάτι που θα μεταφέρει ένα αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας στο ταίρι μας.

Ωστόσο, το τετράγωνο της με την Αφροδίτη στον Υδροχόο πιθανόν να δημιουργήσει κάποιον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να νιώσουμε ότι δεν μας ικανοποιεί τίποτα από αυτά που έχουμε σαν επιλογές σήμερα. Η συγκεκριμένη όψη ενδέχεται να προκαλέσει μέσα μας την επιθυμία να ξεφύγουμε από τα όρια της σχέσης και να κάνουμε κάτι διαφορετικό. 

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε έξοδα που θα πραγματοποιήσουμε, καθώς δεν αποκλείεται να σπαταλήσουμε χρήματα θεωρώντας ότι αυτό θα μας ευχαριστήσει. Αντιθέτως, αυτό που πραγματικά θα συμβεί είναι ότι θα παραμείνουμε με την αίσθηση του ανικανοποίητου και επιπλέον θα δημιουργήσουμε πρόβλημα στον προϋπολογισμό μας. 

Σημαντικό ρόλο θα παίξει αργότερα μέσα στη μέρα το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, το οποίο θα μας βοηθήσει να σταθεροποιηθούμε σε ψυχολογικό επίπεδο και να δούμε τα πράγματα με ωριμότητα και αποφασιστικότητα, ενώ παράλληλα θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον μας στο ερωτικό στοιχείο με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 04/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 04/01

Ζώδια 04/01 - Οι προβλέψεις σήμερα

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να τρέξουμε ζητήματα που θεωρούμε ότι είναι σημαντικά για μας και μας ικανοποιούν. Οι πρωτοβουλίες που μπορούμε να πάρουμε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για νέα ξεκινήματα και έντονη κοινωνική ζωή. Αργά το απόγευμα, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο ευνοώντας κυρίως τα ζώδια της Γης και του Νερού και εντείνοντας την ανάγκη να περάσουμε όμορφα και να απολαύσουμε κάθε στιγμή. Αργά το βράδυ η σύνοδος της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει αιφνίδια γεγονότα και αντιδράσεις που καλό είναι να ελέγξουμε. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Σελήνη στον Ταύρο: Απολαύσεις και πάθος πρωταγωνιστούν στη ζωή μας. 

Η Σελήνη πριν κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Ταύρου, παραμένει για αρκετό διάστημα της ημέρας στον Κριό, δίνοντας μας την ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες που μας δίνονται σε επαγγελματικό επίπεδο για νέες συνεργασίες. Είναι αυτές που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά και δεν πρέπει να διστάσουμε να πάρουμε τις πρωτοβουλίες που χρειάζονται για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη και είναι βέβαιο ότι θα λάμψουμε με την παρουσία μας σε όποια παρέα κι αν βρεθούμε. Και βέβαια δεν λείψουν οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

Αργά το απόγευμα η Σελήνη μετακινείται στον Ταύρο, σε θέση έξαρσης γι’ αυτήν, δίνοντας τα καλύτερα στοιχεία και ενέργειες της. Από αυτή τη θέση, μας ωθεί να περάσουμε καλά με τα δικά μας πρόσωπα και κυρίως με το ταίρι μας, καθώς το πάθος απογειώνεται και ο αισθησιασμός κυριαρχεί. Οι καλές παρέες δεν θα; Λείψουν στην κοινωνική μας ζωή. Είναι όμως γεγονός ότι δεν θα θέλουμε έντονη δράση, αλλά θα επιδιώξουμε να απολαύσουμε τις στιγμές με λίγους και καλούς φίλους στο αγαπημένο μας στέκι. Αργά το βράδυ, η σύνοδος της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικά γεγονότα που μπορεί να δημιουργήσουν ένταση. Δείτε παρακάτω τι επιφυλάσσει ειδικά για εσάς η σημερινή ημέρα και μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2020.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 05/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 05/01

Ζώδια 05/01 - Οι προβλέψεις σήμερα

Η Σελήνη παραμένει σήμερα στον Ταύρο ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια της Γης και του Νερού και δίνοντας την διάθεση να απολαύσουμε κάθε στιγμή με καλή παρέα. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Σελήνη τρίγωνο Ερμής: Η θετική επικοινωνία ανανεώνει τις σχέσεις. 

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου μας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουμε τις μικρές χαρές της ζωής που τόσο αναζητάμε στην καθημερινότητα. Το καλό φαγητό, η καλή παρέα, το αγαπημένο μας στέκι έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο και πιθανό είναι να επιδιώξουμε να βρεθούμε με αγαπημένους φίλους ή το ταίρι μας  περνώντας μοναδικές στιγμές μαζί τους.

Αυτό που θα πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι δεν χρειάζεται να εγκλωβιζόμαστε στις ανασφάλειες και τους φόβους μας, γιατί το πιθανότερο είναι να οδηγήσουν σε αδιαλλαξία και κτητικότητα και να δημιουργηθούν εντάσεις με τους γύρω μας. Ο αισθησιασμός δεν θα λείψει από την προσωπική μας ζωή, καθώς θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε την κατάλληλη ατμόσφαιρα, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά στη σχέση.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Αιγόκερω διευκολύνει να εκφράσουμε τις προσωπικές μας ανάγκες τόσο στο σύντροφό μας όσο και σε πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος, καθώς έχουμε καλή διάθεση, λελογισμένη σκέψη και δείχνουμε έντονη ωριμότητα σε πιθανές απαιτήσεις και ζητούμενα. Παράλληλα, έχουμε την προνοητικότητα να ακούσουμε τους γύρω μας και να αντιληφθούμε άμεσα τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουν από εμάς.

Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξουν σημαντικές συζητήσεις που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καριέρα μας και θα έχουν άμεσο αντίκτυπο και σε οικονομικό επίπεδο. Αργά το βράδυ το τρίγωνο της με τον Ήλιο στον Αιγόκερω μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και το πιθανότερο είναι να περάσουμε ευχάριστα σε πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να πρέπει να παρευρεθούμε. Δείτε παρακάτω τι επιφυλάσσει ειδικά για εσάς η σημερινή ημέρα και μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2020.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 03/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 03/01

Ζώδια 03/01 - Οι προβλέψεις σήμερα

Ο Άρης εισέρχεται στον Τοξότη και αλλάζει τελείως τις επιθυμίες μας, καθώς αυτό που επιδιώκουμε κυρίως είναι να περάσουμε καλά. Παράλληλα, η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, δίνοντας μας την ενέργεια να πάρουμε πρωτοβουλίες σε επίπεδο επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Άρης στον Τοξότη: Η αισιοδοξία κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα. 

Ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη μας δίνει την ώθηση να επικεντρωθούμε σε ότι αφορά πνευματικά ζητήματα ή και σπουδές που μας ενδιαφέρουν. Αυτό που κυρίως θέλουμε είναι να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, κάτι που μπορούμε να το κάνουμε μέσα από τη γνώση. Επαφές και ταξίδια έρχονται στο προσκήνιο, καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε αυτά που μπορεί να αποζητούμε καιρό και να μπούμε σε μία διαδικασία περιπέτειας που μας ικανοποιεί έντονα.

Η ανάγκη για συνεύρεση με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού μας περιβάλλοντος είναι πιο έντονη από ποτέ. Τώρα θέλουμε να περάσουμε όμορφα, βλέποντας αγαπημένα πρόσωπα που δεν μπορούμε να βλέπουμε συχνά. Ωστόσο,  πρέπει να δείξουμε προσοχή, επειδή αυτή την περίοδο ενδέχεται να αφήσουμε στην άκρη κάποιες καθημερινές υποχρεώσεις που θα τις βρούμε μπροστά μας προσεχώς.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, δίνοντας μας την ευκαιρία να κινητοποιηθούμε σε ότι αφορά νέες συνεργασίες που θεωρούμε ότι μπορούν να αποδώσουν πολλά στα επαγγελματικά μας. Αυτές τις μέρες, επιδιώκουμε να γίνουμε το επίκεντρο στις σημαντικές σχέσεις της ζωής μας. Αυτό όμως ενδέχεται να οδηγήσει στο να γίνουμε εγωκεντρικοί ή άκρως υποκειμενικοί, κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις με τους συνεργάτες ή με το ταίρι μας. Καλά θα κάνουμε λοιπόν να δώσουμε και στους άλλους το χώρο για να εκφράσουν τις δικές τους ανάγκες και να μπορέσουμε έτσι να διατηρήσουμε τις ισορροπίες στις σημαντικές σχέσεις της ζωής μας. Δείτε παρακάτω τι επιφυλάσσει ειδικά για εσάς η σημερινή ημέρα και μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2020.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 04/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 04/01

Ζώδια 04/01 - Οι προβλέψεις σήμερα

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να τρέξουμε ζητήματα που θεωρούμε ότι είναι σημαντικά για μας και μας ικανοποιούν. Οι πρωτοβουλίες που μπορούμε να πάρουμε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για νέα ξεκινήματα και έντονη κοινωνική ζωή. Αργά το απόγευμα, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο ευνοώντας κυρίως τα ζώδια της Γης και του Νερού και εντείνοντας την ανάγκη να περάσουμε όμορφα και να απολαύσουμε κάθε στιγμή. Αργά το βράδυ η σύνοδος της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει αιφνίδια γεγονότα και αντιδράσεις που καλό είναι να ελέγξουμε. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Σελήνη στον Ταύρο: Απολαύσεις και πάθος πρωταγωνιστούν στη ζωή μας. 

Η Σελήνη πριν κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Ταύρου, παραμένει για αρκετό διάστημα της ημέρας στον Κριό, δίνοντας μας την ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες που μας δίνονται σε επαγγελματικό επίπεδο για νέες συνεργασίες. Είναι αυτές που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά και δεν πρέπει να διστάσουμε να πάρουμε τις πρωτοβουλίες που χρειάζονται για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη και είναι βέβαιο ότι θα λάμψουμε με την παρουσία μας σε όποια παρέα κι αν βρεθούμε. Και βέβαια δεν λείψουν οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

Αργά το απόγευμα η Σελήνη μετακινείται στον Ταύρο, σε θέση έξαρσης γι’ αυτήν, δίνοντας τα καλύτερα στοιχεία και ενέργειες της. Από αυτή τη θέση, μας ωθεί να περάσουμε καλά με τα δικά μας πρόσωπα και κυρίως με το ταίρι μας, καθώς το πάθος απογειώνεται και ο αισθησιασμός κυριαρχεί. Οι καλές παρέες δεν θα; Λείψουν στην κοινωνική μας ζωή. Είναι όμως γεγονός ότι δεν θα θέλουμε έντονη δράση, αλλά θα επιδιώξουμε να απολαύσουμε τις στιγμές με λίγους και καλούς φίλους στο αγαπημένο μας στέκι. Αργά το βράδυ, η σύνοδος της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικά γεγονότα που μπορεί να δημιουργήσουν ένταση. Δείτε παρακάτω τι επιφυλάσσει ειδικά για εσάς η σημερινή ημέρα και μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2020.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 02/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 02/01

Ζώδια 02/01 - Οι προβλέψεις σήμερα

H σύνοδος του Ερμή και του Δία στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά μας. Η Σελήνη περνάει στον Κριό ανεβάζοντας την ενέργεια κατακόρυφα, αλλά το τετράγωνο της με τον Ερμή και τον Δία στον Αιγόκερω ενδέχεται να δημιουργήσει καταστάσεις έντασης. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Ερμής σύνοδος Δίας: Η αμετροέπεια των λόγων μπορεί να κοστίσει. 

Ο Ερμής, που έχει περάσει από τα τέλη του 2019 στον Αιγόκερω, στρέφει την προσοχή μας στον επαγγελματικό τομέα και πώς να δρομολογήσουμε σχέδια και συζητήσεις που θα μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η σύνοδος του με τον Δία σήμερα μπορεί να δώσει ιδιαίτερα ευνοϊκές προτάσεις για την καριέρα μας που θα πρέπει να εξετάσουμε με στωικότητα και ώριμη σκέψη. Πιθανόν είναι να υπάρξουν απαιτήσεις σε αυτές τις προτάσεις, στις οποίες πιθανόν να μην είναι εύκολο να ανταποκριθούμε, επειδή η έντονη αισιοδοξία να μη μας αφήσει να δούμε τις πραγματικές μας δυνάμεις και να δεσμευτούμε σε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσουμε να τηρήσουμε.

Η Σελήνη περνάει στον Κριό δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να πάρουμε σημαντικές πρωτοβουλίες σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Γεγονός είναι ότι θέλουμε να γίνουμε το επίκεντρο στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, καθώς επιδιώκουμε να ασχοληθούν όλοι με τις ανάγκες μας και να προσπαθήσουν να τις ικανοποιήσουν, κάτι που δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις. Αργά το απόγευμα το τετράγωνο της με τον Ερμή και τον Δία στον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσει σε έντονη νευρικότητα, που θα δημιουργήσει προβλήματα τόσο με τους συνεργάτες όσο και με το ταίρι μας. Ας αντιμετωπίσουμε τις όποιες καταστάσεις προκύψουν με ψυχραιμία! Δείτε παρακάτω τι επιφυλάσσει ειδικά για εσάς η σημερινή ημέρα και μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2020.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 03/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 03/01

Ζώδια 03/01 - Οι προβλέψεις σήμερα

Ο Άρης εισέρχεται στον Τοξότη και αλλάζει τελείως τις επιθυμίες μας, καθώς αυτό που επιδιώκουμε κυρίως είναι να περάσουμε καλά. Παράλληλα, η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, δίνοντας μας την ενέργεια να πάρουμε πρωτοβουλίες σε επίπεδο επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Άρης στον Τοξότη: Η αισιοδοξία κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα. 

Ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη μας δίνει την ώθηση να επικεντρωθούμε σε ότι αφορά πνευματικά ζητήματα ή και σπουδές που μας ενδιαφέρουν. Αυτό που κυρίως θέλουμε είναι να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, κάτι που μπορούμε να το κάνουμε μέσα από τη γνώση. Επαφές και ταξίδια έρχονται στο προσκήνιο, καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε αυτά που μπορεί να αποζητούμε καιρό και να μπούμε σε μία διαδικασία περιπέτειας που μας ικανοποιεί έντονα.

Η ανάγκη για συνεύρεση με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού μας περιβάλλοντος είναι πιο έντονη από ποτέ. Τώρα θέλουμε να περάσουμε όμορφα, βλέποντας αγαπημένα πρόσωπα που δεν μπορούμε να βλέπουμε συχνά. Ωστόσο,  πρέπει να δείξουμε προσοχή, επειδή αυτή την περίοδο ενδέχεται να αφήσουμε στην άκρη κάποιες καθημερινές υποχρεώσεις που θα τις βρούμε μπροστά μας προσεχώς.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, δίνοντας μας την ευκαιρία να κινητοποιηθούμε σε ότι αφορά νέες συνεργασίες που θεωρούμε ότι μπορούν να αποδώσουν πολλά στα επαγγελματικά μας. Αυτές τις μέρες, επιδιώκουμε να γίνουμε το επίκεντρο στις σημαντικές σχέσεις της ζωής μας. Αυτό όμως ενδέχεται να οδηγήσει στο να γίνουμε εγωκεντρικοί ή άκρως υποκειμενικοί, κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις με τους συνεργάτες ή με το ταίρι μας. Καλά θα κάνουμε λοιπόν να δώσουμε και στους άλλους το χώρο για να εκφράσουν τις δικές τους ανάγκες και να μπορέσουμε έτσι να διατηρήσουμε τις ισορροπίες στις σημαντικές σχέσεις της ζωής μας. Δείτε παρακάτω τι επιφυλάσσει ειδικά για εσάς η σημερινή ημέρα και μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2020.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 28/12 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 28/12

Ζώδια 28/12 - Οι προβλέψεις σήμερα

Ο Ερμής παραμένει για λίγο ακόμα στον Τοξότη, ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος), διανύοντας τις τελευταίες μοίρες του και δίνοντας την αίσθηση ότι οι συζητήσεις για πνευματικά θέματα έχουν την τιμητική τους. Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και στρέφει το ενδιαφέρον στις φιλικές παρέες και στις ομαδικές δράσεις. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει συγκρούσεις και ανατροπές που θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις στον φιλικό περίγυρο. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Σελήνη τετράγωνο Ουρανός: Η εριστική διάθεση οδηγεί σε συγκρούσεις. 

Οδεύουμε προς το τέλος του χρόνου και ο Ερμής διανύει τις τελευταίες μοίρες του Τοξότη δίνοντας την ευκαιρία να ασχοληθούμε με αντικείμενα που λειτουργούν ευεργετικά στην ψυχολογία και τις φιλοσοφικές μας προσεγγίσεις. Πιθανόν είναι να δρομολογήσουμε ταξίδια είτε στην ύπαιθρο είτε στο εξωτερικό και να περάσουμε όμορφες στιγμές μακριά από τα συνηθισμένα. Οι συναναστροφές με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος είναι στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό είναι προτιμότερο να μη χάσουμε ευκαιρία για να βρεθούμε με πρόσωπα που έχουμε καιρό δούμε και ξέρουμε ότι μπορούμε να περάσουμε όμορφα.

Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και επικεντρωνόμαστε στο να περάσουμε όμορφα, συναναστρεφόμενοι τα φιλικά μας πρόσωπα. Είναι σημαντικό για εμάς να βρεθούμε με πρόσωπα του φιλικού μας περίγυρου και να εκφράσουμε απόψεις και προτάσεις που μπορεί να ενδιαφέρουν και να γίνουν κοινοί στόχοι και επιδιώξεις. Οι ομαδικές δράσεις είναι αυτές που μας καλύπτουν περισσότερο και επιδιώκουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο όμως μπορεί να φέρει αναστάτωση και νευρικότητα, καθώς μπορεί να δημιουργήσει εριστικότητα με πρόσωπα που δεν συμμερίζονται τις απόψεις μας. Οι αιφνιδιαστικές αλλαγές στη διάθεση μπορεί να προκαλέσουν ένταση, οπότε ας κρατήσουμε χαμηλούς τόνους για να μη χαλάσουμε την κατά τα άλλα όμορφη μέρα. Διαβάστε παρακάτω επιφυλλάσει ειδικά για εσάς η σημερινή ημέρα και μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2020.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 29/12 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 29/12

Ζώδια 29/12 - Οι προβλέψεις σήμερα

Ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς), δίνοντας μας την αίσθηση ότι ήρθε η ώρα να επικεντρωθούμε στα επαγγελματικά μας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο καλώντας μας να έρθουμε πιο κοντά με τα φιλικά μας πρόσωπα και να περάσουμε όμορφεις γιορτινές μέρες. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Ερμής στον Αιγόκερω: Η σκέψη στρέφεται στην κοινωνική καταξίωση. 

Ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερου μας ωθεί να επικοινωνήσουμε τα επαγγελματικά μας σχέδια και να μπούμε στη διαδικασία να δρομολογήσουμε συζητήσεις που θα φέρουν καλύτερα αποτελέσματα σε ότι αφορά την καριέρα μας. Σημαντικό είναι να αντιληφθούμε ότι έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε τη μεθοδική, ώριμη και άκρως επαγγελματική σκέψη που διαθέτουμε αυτή την περίοδο σε πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα μας, καθώς είναι αυτά που μπορούν να μας βοηθήσουν στο να επιτύχουμε τα όνειρά μας. 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και μας σπρώχνει να βρισκόμαστε μαζί με αγαπημένα μας πρόσωπα και να περνάμε όμορφες στιγμές, εκφράζοντας τις σκέψεις και τις απόψεις μας. Το να ενταχθούμε σε συλλόγους και οργανώσεις είναι κάτι που επίσης μας ικανοποιεί έντονα. Γι’ αυτό είναι πολύ πιθανόν να βρούμε ομαδικές προσπάθειες που μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. 

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά τη συμπεριφορά μας, επειδή δεν θα διστάσουμε να γίνουμε αλαζονικοί και εριστικοί με πρόσωπα που διαφωνούν με τις απόψεις μας και δεν συμμερίζονται το προσωπικό μας όραμα. Διαβάστε παρακάτω επιφυλλάσει ειδικά για εσάς η σημερινή ημέρα και μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2020.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια σήμερα 28-12-2019 – Οι προβλέψεις

Ζώδια σήμερα 28-12-2019 - Οι προβλέψεις

Ο Ερμής παραμένει για λίγο ακόμα στον Τοξότη, ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος), διανύοντας τις τελευταίες μοίρες του και δίνοντας την αίσθηση ότι οι συζητήσεις για πνευματικά θέματα έχουν την τιμητική τους. Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και στρέφει το ενδιαφέρον στις φιλικές παρέες και στις ομαδικές δράσεις. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει συγκρούσεις και ανατροπές που θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις στον φιλικό περίγυρο. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Σελήνη τετράγωνο Ουρανός: Η εριστική διάθεση οδηγεί σε συγκρούσεις. 

Οδεύουμε προς το τέλος του χρόνου και ο Ερμής διανύει τις τελευταίες μοίρες του Τοξότη δίνοντας την ευκαιρία να ασχοληθούμε με αντικείμενα που λειτουργούν ευεργετικά στην ψυχολογία και τις φιλοσοφικές μας προσεγγίσεις. Πιθανόν είναι να δρομολογήσουμε ταξίδια είτε στην ύπαιθρο είτε στο εξωτερικό και να περάσουμε όμορφες στιγμές μακριά από τα συνηθισμένα. Οι συναναστροφές με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος είναι στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό είναι προτιμότερο να μη χάσουμε ευκαιρία για να βρεθούμε με πρόσωπα που έχουμε καιρό δούμε και ξέρουμε ότι μπορούμε να περάσουμε όμορφα.

Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και επικεντρωνόμαστε στο να περάσουμε όμορφα, συναναστρεφόμενοι τα φιλικά μας πρόσωπα. Είναι σημαντικό για εμάς να βρεθούμε με πρόσωπα του φιλικού μας περίγυρου και να εκφράσουμε απόψεις και προτάσεις που μπορεί να ενδιαφέρουν και να γίνουν κοινοί στόχοι και επιδιώξεις. Οι ομαδικές δράσεις είναι αυτές που μας καλύπτουν περισσότερο και επιδιώκουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο όμως μπορεί να φέρει αναστάτωση και νευρικότητα, καθώς μπορεί να δημιουργήσει εριστικότητα με πρόσωπα που δεν συμμερίζονται τις απόψεις μας. Οι αιφνιδιαστικές αλλαγές στη διάθεση μπορεί να προκαλέσουν ένταση, οπότε ας κρατήσουμε χαμηλούς τόνους για να μη χαλάσουμε την κατά τα άλλα όμορφη μέρα. Διαβάστε παρακάτω επιφυλλάσει ειδικά για εσάς η σημερινή ημέρα και μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2020.

Οι προβλέψεις σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια σήμερα 27-12-2019 – Οι προβλέψεις

Ζώδια σήμερα 27-12-2019 - Οι προβλέψεις

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία στον Αιγόκερω ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) και δίνει την αισιοδοξία και την ώθηση που χρειάζεται ιδιαίτερα σε ότι αφορά επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας που μπορεί να προκύψουν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα μπορεί να λειτουργήσει πιεστικά λόγω των υποχρεώσεων που έχουν αυξηθεί στο εργασιακό περιβάλλον. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Ήλιος σύνοδος Δία: Η απαρχή μιας αισιόδοξης πορείας στην καριέρα. 

Βρισκόμαστε μία μέρα μετά την τελευταία έκλειψη του 2019, την τελευταία έκλειψη της δεκαετίας. Ο Ήλιος στον Αιγόκερω επικεντρώνει την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά την επαγγελματική μας πορεία και την κοινωνική μας καταξίωση. Η σύνοδος του με τον Δία δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να προχωρήσουμε σε βήματα που θα μας φέρουν πιο κοντά σε αυτό που ονειρευόμαστε στην καριέρα μας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις και ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά μας.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω δίνοντας μας την ώθηση να κάνουμε σημαντικά βήματα, προσπαθώντας με υπομονή και επιμονή να προσφέρουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο επαγγελματικό πεδίο για να πετύχουμε την πολυπόθητη καταξίωση που επιθυμούμε. Ωστόσο, η σύνοδος της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα βαραίνει την ατμόσφαιρα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν υποχρεώσεις και ευθύνες που να μην είναι εύκολο να τις διαχειριστούμε και να λειτουργούν άκρως πιεστικά στην ψυχολογία μας. Προσοχή γιατί τα παιχνίδια χειρισμού και οι εξουσιαστικές διαθέσεις θα δημιουργήσουν κόντρες με σημαντικά πρόσωπα στον επαγγελματικό χώρο που δεν θα μας βοηθήσουν να επιτύχουμε τους στόχους μας, αντίθετα θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις που καλό είναι να αποφύγουμε. Διαβάστε παρακάτω επιφυλλάσει ειδικά για εσάς η σημερινή ημέρα και μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2020.

Οι προβλέψεις σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια σήμερα 26-12-2019 – Οι προβλέψεις

Ζώδια σήμερα 26-12-2019 - Οι προβλέψεις

Σήμερα η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω χαρίζει ιδιαίτερη εύνοια στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι) που είναι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του πρώτου δεκαημέρου. Η συμμετοχή του Δία σε πολύ κοντινή σύνοδο με τα Φώτα μπορεί να μας δώσει ιδιαίτερη αισιοδοξία για ζητήματα επαγγελματικής φύσεως και το τρίγωνο των Φώτων με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει ξαφνικές ευκαιρίες. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω: Νέα αρχή στη δημόσια εικόνα μας. 

Η Έκλειψη Ηλίου μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε μία συμβολική νέα αρχή σε ότι αφορά την κοινωνική μας καταξίωση και τη δημόσια εικόνα μας. Είναι σημαντικό να δούμε αν αυτή την περίοδο έχουν προκύψει ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο που καλούμαστε να εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς δεν αποκλείεται να έρχονται για να ανατρέψουν το μέχρι τώρα σκηνικό της καριέρας μας και να μας οδηγήσουν σε μία νέα επαγγελματική πορεία που μπορεί να μας ικανοποιεί περισσότερο από την προηγούμενη.

Η συμμετοχή του Δία σε πολύ κοντινή σύνοδο με τα Φώτα (Ήλιος - Σελήνη) μπορεί να μας χαρίσει ιδιαίτερη αισιοδοξία για προτάσεις που μπορεί να δεχτούμε. Όμως θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο πώς θα τις διαχειριστούμε, γιατί το πιθανότερο είναι να οδηγηθούμε σε υπερβολές που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Καλά θα κάνουμε λοιπόν να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι οι όποιες προτάσεις και επιλογές μπορεί να έρθουν στη ζωή μας θα έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εμάς, μόνο όταν λειτουργήσουμε μεθοδικά και με ωριμότητα.

Αλλά και το τρίγωνο του Ουρανού από τον Ταύρο με τα Φώτα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να αλλάξουμε άρδην τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών μας και συμβάλλει να δεχθούμε επαγγελματικές προτάσεις που θα λειτουργήσουν θετικά και σε ότι αφορά τις προοπτικές και το εισόδημα μας. Είναι όμως επιτακτική ανάγκη να θυμόμαστε ότι δεν πρέπει να χάσουμε το μέτρο θέλοντας να αποκαταστήσουμε και να εξασφαλίσουμε τον εαυτό μας στο υλικό πεδίο, γιατί αυτό τελικά θα λειτουργήσει ανατρεπτικά και μπορεί να χαλάσει την πορεία καταστάσεων που πιθανόν να ήταν άκρως θετικές και ευεργετικές για εμάς.

Οι προβλέψεις σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια σήμερα 25-12-2019 – Οι προβλέψεις

Ζώδια σήμερα 25-12-2019 - Οι προβλέψεις

Η χαρμόσυνη μέρα των Χριστουγέννων ήρθε και ευχόμαστε χαρά, ευτυχία, αγάπη, φως στην καρδιά μας και σε όλη την ανθρωπότητα. Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα και δημιουργώντας την κατάλληλη διάθεση για να υπάρξει αισιοδοξία, θετική, προσέγγιση των πραγμάτων. Η σύνοδος της με τον Ερμή αυξάνει τη θετική διάθεση για επικοινωνία και δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για όμορφες γιορτινές μέρες. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Σελήνη σύνοδος Ερμής: Η πεμπτουσία της επικοινωνίας. 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη, ένα ζώδιο που σηματοδοτείται από τη χαρά, την αισιοδοξία, την ανάγκη για παιχνίδι και για διεύρυνση σε όλα τα επίπεδα. Είναι μέρα που μπορεί να ασχοληθούμε με το πνεύμα, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να βρεθούμε με πρόσωπα που διευρύνουν τις γνώσεις μας και ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά μας. 

Σημαντικό είναι ότι μπορεί να έχουμε προσκλήσεις από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό μας περιβάλλον που καλό είναι να τις αποδεχτούμε, γιατί είναι σημαντικό για μας να συναντηθούμε με πρόσωπα που έχουμε καιρό να δούμε και να περάσουμε όμορφα. Η διασκέδαση γενικότερα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα. Γι’ αυτό, το βράδυ δεν αποκλείεται να βγούμε και να περάσουμε όμορφα με παρέες, όμως καλό είναι να δείξουμε προσοχή στο ποτό και στις κάθε είδους υπερβολές.

Η σύνοδος της με τον Ερμή δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσουμε όμορφα και να επικοινωνήσουμε άμεσα αυτά που σκεφτόμαστε στο περιβάλλον που θα βρεθούμε. Κυρίως η διάθεση είναι να ασχοληθούμε με την ανώτερη φιλοσοφία, γι’ αυτό αφήνουμε στην άκρη τα καθημερινά προβλήματα, στο γιορτινό τραπέζι ή και όποια γιορτινή ατμόσφαιρα βρεθούμε. 

Οι μετακινήσεις θα είναι πολλές επειδή μπορεί οι προσκλήσεις να είναι παραπάνω από μία, άρα να χρειάζεται να παραβρεθούμε σε περισσότερα από ένα μέρη. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε είναι ότι ενδέχεται να εκδηλώσουμε νευρικότητα που θα χαλάσει προσωρινά την καλή διάθεση και μπορεί να μας οδηγήσει στο να χάσουμε τη θετική πλευρά των πραγμάτων, κάτι που δεν χρειάζεται τη σημερινή γιορτινή μέρα. Χρόνια πολλά σε όλους τις φίλες και φίλοι!

Οι προβλέψεις σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια σήμερα 24-12-2019 – Οι προβλέψεις

Ζώδια σήμερα 24-12-2019 - Οι προβλέψεις

Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα το σύμπαν συναινεί δημιουργώντας μια όμορφη ζεστή ατμόσφαιρα. Ο Ήλιος στον Αιγόκερω σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνοντας σημαντικές εξελίξεις σε επαγγελματικά σχέδια, ευνοώντας κυρίως τα ζώδια της Γης και του Νερού, αλλά και ξαφνικές προσκλήσεις και κοινωνικές υποχρεώσεις στις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθούμε. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη, δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να διασκεδάσουμε σήμερα το βράδυ. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Ήλιος τρίγωνο Ουρανός: Ξαφνικές ευκαιρίες απογειώνουν την ψυχολογία μας. 

Το τρίγωνο του Ήλιου στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο ευνοεί κυρίως τα ζώδια της Γης  και μπορεί να μας δώσει σημαντικές εξελίξεις σε πρακτικά ζητήματα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα μας και θα δώσουν ώθηση για νέες κινήσεις και βηματισμούς. Παράλληλα θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε έξοδα που μπορεί να προκύψουν, γιατί κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις θα έρθουν ξαφνικά στο προσκήνιο και θα κοστίσουν παραπάνω στον προϋπολογισμό μας.

Η Σελήνη φροντίζει να κρατάει το κλίμα γιορτινό, αφού βρίσκεται στον Τοξότη, σε ένα ζώδιο που εκδηλώνει με αμεσότητα τη χαρά, την παιδικότητα και τη διάθεση για διασκέδαση. Είναι μία ιδανική συγκυρία για να βρεθούμε με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού μας περιβάλλοντος και να περάσουμε όμορφα μαζί τους, κάτι που θα μας φέρει πιο κοντά ιδιαίτερα στο ρεβεγιόν που επίκειται το βράδυ. Το ποτό, οι πνευματικές συζητήσεις, αλλά και το ερωτικό παιχνίδι θα είναι οι πρωταγωνιστές της βραδιάς. Και είναι αυτά που θα μας φέρουν πιο κοντά από ποτέ με τους συνανθρώπους μας για να νιώσουμε όλοι μαζί μοναδικές στιγμές αγάπης, ζεστασιάς, συμπόνιας και τρυφερότητας που θα μας βοηθήσουν να ξεχάσουμε τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζουμε και να χαρούμε αυτές τις γιορτινές μέρες. Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

Οι προβλέψεις σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια σήμερα 23-12-2019 – Οι προβλέψεις

Ζώδια σήμερα 23-12-2019 - Οι προβλέψεις

Η Σελήνη παραμένει για λίγο όμως στον Σκορπιό ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια του Νερού και της Γης, σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις. Αργά το βράδυ περνάει στον Τοξότη, δίνοντας ώθηση στα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα και ανεβάζοντας τη διάθεση τους για διασκέδαση. 

Σελήνη στον Τοξότη: Ετοιμαστείτε για ένα όμορφο βράδυ. 

Για ένα μεγάλο μέρος της ημέρας η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό, μία θέση ιδιαίτερα δύσκολη για την ίδια, καθώς εντείνονται οι ανασφάλειες, οι φόβοι και τα απωθημένα που μπορεί να κρύβουμε καλά μέσα μας. Ο εκνευρισμός γίνεται πιο δυνατός από ποτέ, καθώς δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε τα έντονα συναισθήματα που μπορεί να μας προκαλεί. Ασχολούμαστε κυρίως με οικονομικά θέματα που μπορεί να μας απασχολούν και καλό είναι να μη χάσουμε ευκαιρία να κλείσουμε συμφωνίες με τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς ή με το δημόσιο που μπορεί να είναι ευνοϊκές για εμάς. Η έντονη διαίσθηση μας θα μας βοηθήσει στο να κατευθυνθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Τοξότη δίνοντας ώθηση στην αισιοδοξία, στη θετική διάθεση στη χαρά, στην παιδικότητα. Ήρθε η ώρα να περάσουμε όμορφα και αυτό κυρίως επιλέγουμε να το κάνουμε με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού μας περιβάλλοντος, καθώς είναι σημαντικό για εμάς να διασκεδάσουμε μαζί τους και να επικεντρωθούμε στο να συζητήσουμε για θέματα που μας ενδιαφέρουν. Το ερωτικό παιχνίδι έχει πρωταγωνιστικό ρόλο απόψε, καθώς μαγνητίζουμε με τη συμπεριφορά, το χιούμορ και τη θετική μας διάθεση. Γι’ αυτό, είναι η κατάλληλη στιγμή να απολαύσουμε το φλερτ και πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να έρθουν στο διάβα μας.

Οι προβλέψεις σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια σήμερα 22-12-2019 – Οι προβλέψεις

Ζώδια σήμερα 22-12-2019 - Οι προβλέψεις

Ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω, ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια της Γης και του Νερού και επικεντρώνοντας πια την προσοχή μας κυρίως στην καριέρα, την κοινωνική καταξίωση και τη δημόσια εικόνα μας. Το εξάγωνο του Άρη στον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μας δίνει τον δυναμισμό που χρειάζεται για να κυνηγήσουμε οικονομικές υποθέσεις, αλλά και για να περάσουμε ένα υπέροχο βράδυ γεμάτο αισθησιασμό. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα απογειώνει το ρομαντισμό. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Ήλιος στον Αιγόκερω:  Η κοινωνική εικόνα μας πρωταγωνιστεί. 

Ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω δίνοντας μας την ώθηση να πρωταγωνιστήσουμε σε ότι αφορά την καριέρα μας, κάνοντας σημαντικά βήματα προς την προσωπική μας εξέλιξη. Είναι αυτό που κυρίως μας απασχολεί αυτή την περίοδο και θα μας δώσει πολλά, αν εκμεταλλευτούμε τις ικανότητες που έχουμε και δείξουμε υπευθυνότητα και μεθοδικότητα, προσπαθώντας να ανταποκριθούμε στις όποιες ευθύνες και υποχρεώσεις έχουμε αναλάβει.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι με τον Ήλιο να περνάει στον Αιγόκερω αρχίζει και η αντίστροφη μέτρηση προς την τελευταία έκλειψη της χρονιάς που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Δεκεμβρίου. Μια έκλειψη που θα δονήσει για τα καλά τη ζωή των παρορμητικών ζωδίων του πρώτου δεκαημέρου (Κριός, Ζυγός, Καρκίνος, Αιγόκερως), δημιουργώντας νέα μονοπάτια σε ότι αφορά την προσωπική, την επαγγελματική ή και την οικογενειακή ζωή.

Παράλληλα, ο Άρης από τον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους έχουν οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή θέλουν να κινηθούν σε επιχειρηματικό επίπεδο να το κάνουν με δυναμισμό και έντονο ένστικτο που μπορεί να τους οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα. Το πάθος κυριαρχεί και σε προσωπικό επίπεδο και μπορεί να χαρίσει μοναδικές στιγμές και βραδιές με το ταίρι μας, απολαμβάνοντας μια όμορφη ερωτική ατμόσφαιρα.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό θα μπορούσε να ξυπνήσει συναισθήματα καχυποψίας και ανασφάλειας που κρύβουμε μέσα μας και να δημιουργήσει κάποια αναστάτωση τόσο σε συνεργασίες όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ευτυχώς όμως, το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες βοηθά να επικρατήσει η καλή διάθεση, ο ρομαντισμός, η κατανόηση, η διάθεση να δώσουμε πράγματα στους άλλους και να κλείσουμε όμορφα τη μέρα μας.

Οι προβλέψεις σήμερα.

 

Διάβασε το »