Πατήστε ESC για κλείσιμο

Ζώδια 29/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 29/01

Ζώδια 29/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Σήμερα η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Ιχθύες, επηρεάζοντας θετικά τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) σε ότι αφορά θέματα συναισθηματικής φύσεως και επικοινωνίας. Γενικότερα, η αίσθηση του να αφεθούμε στις σκέψεις και τις αναμνήσεις είναι έντονη και μπορεί να μας οδηγήσει σε μια εσωστρέφεια.

Δείτε στο βίντεο μας την πρόβλεψη της αστρολόγου Ολυμπίας Χριστοδουλή και διαβάστε παρακάτω πως τα άστρα θα επηρεάσουν το ζώδιό σας.

Πολλά ζώδια θα αισθανθούν σήμερα τον δυναμισμό που κρύβουν μέσα τους.

Το πρωί, απωθημένα και τραύματα του παρελθόντος έρχονται για να μας «θυμίσουν» ότι ποτέ δεν τα ξεπεράσαμε και χρειάζεται να τα αντιμετωπίσουμε κατάματα. Οι πολλές σκέψεις και ο έντονος συναισθηματισμός δεν αφήνουν περιθώρια για αντικειμενική κρίση των πραγμάτων, αλλά είναι επίσης πιθανό να μας οδηγήσουν σε λανθασμένες κινήσεις σε καθημερινές υποχρεώσεις και σε εργασίες που μπορεί να έχουμε. Προσοχή γιατί το πιθανότερο είναι να εκτεθούμε.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Κριό, ωθώντας τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) στην κοινωνικότητα και το φλερτ. Ο δυναμισμός ξεχειλίζει και είναι αυτό που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία της ημέρας, καθώς φαίνεται να επικεντρωνόμαστε στις προσωπικές μας επιδιώξεις και απολαύσεις ζητώντας από τους γύρω μας την ικανοποίησή τους.

Αυτό βέβαια μπορεί να μας οδηγήσει στο να εγκλωβιστούμε σε εγωκεντρικές συμπεριφορές και υποκειμενική διάθεση και να μπούμε σε διαδικασία αντιπαραθέσεων στις διαπροσωπικές μας σχέσεις που δεν θα βοηθήσει επί της ουσίας σε αυτό που θέλουμε να επιτύχουμε. Είναι σημαντικό να δείξουμε την διάθεση για κατανόηση στους γύρω μας και κυρίως στους συνεργάτες και στο ταίρι μας που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας.

Κατά τα άλλα η κοινωνικότητα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς είναι βέβαιο ότι δεν θα παραμείνουμε απόμακροι από το περιβάλλον μας και θα επιδιώξουμε να εντυπωσιάσουμε σε παρέες που θα βρεθούμε με την καλή διάθεση και την αυτοπεποίθησή μας.

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Από τη μια πλευρά, οι Ταύροι έχουν τη θετική επιρροή του Δία. Από την άλλη, η Σελήνη χαρίζει την εύνοια της στους Κριούς. Οι Καρκίνοι ανήκουν στα ζώδια που δεν θα χάσουν σήμερα, μια και ο Ποσειδώνας τους έχει κάτω από την προστασία του σήμερα.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Οι γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου θα έχουν επιτυχίες στα αισθηματικά τους σήμερα. Φίλοι Κριοί, η Σελήνη επηρεάζει πάντα τα συναισθήματα και τις ερωτικές σχέσεις. Η σχέση ανάμεσα σε εσάς και τους Ταύρους σήμερα θα είναι στα καλύτερα της. Επωφεληθείτε!

Σήμερα γιορτάζουν.

Βαρσαμία

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 28/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 28/01

Ζώδια 28/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Τρίτη σήμερα και η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στους Ιχθύες επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες), δίνοντας τους την ώθηση να τακτοποιήσουν ζητήματα που αφορούν κυρίως προσωπικά οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα.

Δείτε στο βίντεο μας την πρόβλεψη της αστρολόγου Ολυμπίας Χριστοδουλή και διαβάστε παρακάτω πως τα άστρα θα επηρεάσουν το ζώδιό σας.

Οι ψευδαισθήσεις πρωταγωνιστούν σήμερα στις σχέσεις μας. 

Το ζώδιο των Ιχθύων είναι αυτό που σηματοδοτεί τον έντονο συναισθηματισμό και την ανάγκη για ονειρικές καταστάσεις που θέλουμε να βιώσουμε. Δεν αποκλείεται να διοχετεύσουμε την ενέργειά μας σε καλλιτεχνικά δρώμενα, που θα μας βοηθήσουν να ισορροπήσουμε και να ξεφύγουμε από τη μοναχικότητα και πιθανά τη θλίψη που μπορεί να μας κατακλίσει λόγω των έντονων ευαισθησιών που έρχονται στην επιφάνεια. Το παρελθόν έρχεται στο προσκήνιο και καλούμαστε να το αντιμετωπίσουμε. Αυτό όμως δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς φαίνεται να ταλανιζόμαστε από τραύματα που μας έχουν στοιχίσει και δεν είναι εύκολο να τα ξεπεράσουμε.

Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και το τετράγωνο της με τον Άρη στον Τοξότη φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα σε ότι αφορά τα αισθηματικά, αλλά και τις σχέσεις μας με τα πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού μας περιβάλλοντος. Η ανάγκη να εξιδανικεύουμε πρόσωπα και καταστάσεις στη ζωή μας μπορεί να μας οδηγήσει σε λανθασμένα μονοπάτια. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, επειδή είναι πολύ πιθανό να βγάλουμε συμπεράσματα που δεν απηχούν στην πραγματικότητα σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή και τελικά να προχωρήσουμε σε κινήσεις που μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά στη σχέση μας.

Παράλληλα, προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε και με τα πρόσωπα που μας περιβάλλουν καθώς φαίνεται να μην έχουμε άμεση αντίληψη το τι θέλουν από μας και αυτό τελικά δεν αποκλείεται να μας οδηγήσει στο να εμπιστευτούμε πρόσωπα που δεν το αξίζουν. Είναι σημαντικό να αποφύγουμε αποφάσεις που μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στις σχέσεις μας όσο και σε ότι αφορά δικαστικά ζητήματα ή θέματα σπουδών, γιατί το πιθανότερο είναι να κάνουμε λάθη που θα μας στοιχίσουν σημαντικά και κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο.

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Οι Λέοντες είστε οι πιο τυχεροί σήμερα. Οι Δίδυμοι έχετε επίσης τη τύχη με το μέρος σας, χάρη στην εύνοια του Πλούτωνα. Στην τρίτη θέση κατατάσσονται οι Τοξότες.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Οι Ζυγοί έχουν πολλά να προσφέρουν σήμερα συναισθηματικά. Αυτό θα μπορούσε να επωφελήσει ένα ζώδιο σαν τον Λέοντα. Λέοντες, σήμερα είναι η μέρα που μπορείτε να τραβήξετε το ενδιαφέρον ενός Ζυγού.

Σήμερα γιορτάζουν.

Χάρις, Παλλάδιος.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 27/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 27/01

Ζώδια 27/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Δευτέρα σήμερα και η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και σε τετράγωνο με τον Άρη στον Τοξότη επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες), δημιουργώντας έντονες συναισθηματικά καταστάσεις, που μπορεί να επηρεάσουν την προσωπική μας ζωή και να οδηγήσουν σε πιθανές αποφάσεις πού θα παρθούν κάτω από μη ξεκάθαρη σκέψη και ρεαλιστική δράση.

Δείτε στο βίντεο μας την πρόβλεψη της αστρολόγου Ολυμπίας Χριστοδουλή και διαβάστε παρακάτω πως τα άστρα θα επηρεάσουν το ζώδιό σας.

Συναίσθημα και παραμύθι κατακλύζουν το μυαλό σήμερα. 

Αυτό που θα πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι η μέρα δεν ευνοεί σημαντικές αποφάσεις σε ότι αφορά τον έρωτα και τα οικονομικά μας, καθώς φαίνεται να οδηγούμαστε συστηματικά μέσω του συναισθήματος και της ανάγκης για εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων που βιώνουμε. Καλό είναι να αντιληφθούμε ότι σήμερα δεν μπορούμε να δούμε με λογική τι είναι αυτό που πραγματικά μας συμβαίνει και πώς πρέπει να το διαχειριστούμε και μπορεί να μας οδηγήσει σε λανθασμένα μονοπάτια που θα φέρουν την απογοήτευση. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει ο εσώτερος εκνευρισμός που θα πρέπει να ελέγξουμε, καθώς ανάγκες και επιθυμίες συγκρούονται και δεν αφήνουν περιθώριο στην ερωτική μας ζωή να μείνει ανέπαφη και ήρεμη.

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες εντείνοντας το συναισθηματισμό και την ανάγκη να απομονωθούμε από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον μας. Ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσουμε ζητήματα του παρελθόντος που ξεπηδούν στη μνήμη μας και να διοχετεύσουμε όλη μας την ενέργεια στο να τακτοποιήσουμε ότι εκκρεμεί και μπορεί να λειτουργεί σαν εμπόδιο στην εξέλιξη μας στο σήμερα. Αυτό δεν είναι μία εύκολη διαδικασία, καθώς φαίνεται να μην μπορούμε να δούμε αντικειμενικά πώς πρέπει να διαχειριστούμε τα όποια ζητήματα προκύπτουν λόγω της έντονα φορτισμένης συναισθηματικά κατάστασης που βιώνουμε. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε καθημερινές υποχρεώσεις, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν λάθη που τελικά θα μας κοστίσουν λόγω του ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης που μας διέπει.

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Λέοντες, σήμερα το μυαλό σας σκέφτεται το μέλλον στα αισθηματικά σας. Οι Παρθένοι, χάρη στην επιμονή και το δυναμισμό τους, είναι ικανοί να σας προσφέρουν μια θετική ενέργεια.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Οι Λέοντες είναι οι πιο τυχεροί σήμερα. Οι Παρθένοι έχουν τη θετική επιρρόή του Άρη, Την τρίτη θέση καταλαμβάνουν οι Ζυγοί.

Σήμερα γιορτάζουν.

Δεν υπάρχει σημαντική εορτή σήμερα.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 26/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 26/01

Ζώδια 26/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Κυριακή σήμερα και το τετράγωνο της Αφροδίτης στους Ιχθύες με τον Άρη στον Τοξότη εξακολουθεί να μας επηρεάζει σημαντικά. Γι’ αυτό και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ότι αφορά συναισθηματικές και οικονομικές καταστάσεις, καθώς φαίνεται να μην μπορούμε να διαχειριστούμε με ηρεμία και απόλυτη ωριμότητα ότι προκύπτει στους συγκεκριμένους τομείς της ζωής μας. 

Δείτε στο βίντεο μας την πρόβλεψη της αστρολόγου Ολυμπίας Χριστοδουλή και διαβάστε παρακάτω πως τα άστρα θα επηρεάσουν το ζώδιό σας.

Η επιθυμία για απόλυτη ελευθερία μας κυριεύει σήμερα

Καθοριστικό είναι το γεγονός ότι θα πρέπει να διαχειριστούμε καταστάσεις του παρελθόντος σε ότι αφορά τα συναισθηματικά μας που μπορεί να μας δημιουργούν ιδιαίτερη νευρικότητα, επειδή θεωρούμε ότι δεν μας επιτρέπουν να ανοίξουμε τα φτερά μας και να προχωρήσουμε δυναμικά στο μέλλον δρομολογώντας νέα μονοπάτια για την προσωπική μας ζωή. Ανάγκες και επιθυμίες συγκρούονται κυρίως εσωτερικά και θα πρέπει να βρούμε τη δική μας προσωπική ισορροπία για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε, χωρίς να δημιουργήσουμε προβλήματα στο σύντροφο ή σε κάποια νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Η ανάγκη για απόλυτη δοτικότητα αντιπαρατίθεται με την επιθυμία για απόλυτη ελευθερία και ερωτικό παιχνίδι και αυτό είναι που δημιουργεί εντάσεις που θα πρέπει να αποφύγουμε στη σχέση μας.

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο δίνοντας την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ στο φιλικό μας περίγυρο, καθώς αυτό που κυρίως μας ενδιαφέρει είναι να βρεθούμε με τα πρόσωπα που μπορούμε να εκφράσουμε απόψεις και σκέψεις και να γίνουν κατανοητές. Σημαντικό είναι να αντιληφθούμε ότι το να θέσουμε νέα σχέδια και φιλοδοξίες μπορεί να αποδώσει σημαντικά για εμάς και να δρομολογήσουμε στη ζωή μας όνειρα που θέλουμε πάρα πολύ να φτάσουμε. Καθοριστική θα είναι η συμμετοχή μας σε ότι αφορά οργανώσεις και συλλογικές προσπάθειες που μας ενδιαφέρουν, καθώς φαίνεται ότι επιδιώκουμε να εμπλακούμε σε κοινά ζητήματα που αφορούν πολλούς. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά τη συμπεριφορά μας καθώς δεν θα διστάσουμε να συγκρουστούμε μετωπικά με όποιους διαφωνούν με τα λεγόμενά μας. Το να γίνουμε εριστικοί και απαξιωτικοί δεν θα βοηθήσει στο να επικρατήσει ηρεμία στις φιλικές μας σχέσεις.

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Οι Λέοντες είναι οι πιο τυχεροί σήμερα. Οι Παρθένοι είναι κάτω από την προστασία του Άρη, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκονται οι Ζυγοί.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Οι Λέοντες έχετε σήμερα την ευκαιρία να δείτε το μέλλον σας με καθαρή σκέψη και να πάρετε αποφάσεις. Ο δυναμισμός είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του Άρη που χαρίζει στους Παρθένους με μια θετική ενέργεια. Οι Λέοντες έχουν πολλές πιθανότητες σήμερα να γοητευτούν από έναν Παρθένο.

Σήμερα γιορτάζουν.

Ξενοφώντας

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 25/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 25/01

Ζώδια 25/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Σάββατο σήμερα και το τετράγωνο ακριβείας της Αφροδίτης στους Ιχθύες με τον Άρη στον Τοξότη μπορεί να επηρεάσει για τα καλά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότες, Ιχθύες) που είναι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου. Η συγκεκριμένη αστρολογική όψη ενδέχεται να μας προκαλέσει ερωτηματικά, λόγω της έντονης εσωτερικής σύγκρουσης που μπορεί να επικρατήσει ανάμεσα στις ανάγκες και στις επιθυμίες μας.

Δείτε στο βίντεο μας την πρόβλεψη της αστρολόγου Ολυμπίας Χριστοδουλή και διαβάστε παρακάτω πως τα άστρα θα επηρεάσουν το ζώδιό σας.

Η αίσθηση του ανικανοποίητου κυριαρχεί στα αισθηματικά. 

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες δημιουργεί έντονα την ανάγκη για δοτικότητα για απόλυτο δόσιμο στον σύντροφο, καθώς και τη διάθεση να βιώσουμε τα συναισθήματα στον απόλυτο βαθμό. Από την άλλη, ο Άρης στον Τοξότη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για περιπέτεια, φλερτ και διασκέδαση. Η “συνάντηση” σε τετράγωνο αυτών των δύο πλανητών προκαλεί μια εσωτερική αναταραχή, καθώς δεν μπορούμε να ισορροπήσουμε μεταξύ της ονειρικής διάθεσης στη σχέση και της απόλυτης ανάγκης ανεξαρτησίας που θέλουμε να βιώσουμε.

Ευτυχώς, ενισχυτικά στο να εκτονώσουμε και να εκφράσουμε αυτά που σκεφτόμαστε θα λειτουργήσει το εξάγωνο του Ερμή στον Υδροχόο με τον Άρη στον Τοξότη, που θα μας δώσει την ώθηση να συζητήσουμε και να επικοινωνήσουμε με έξυπνο και ανοιχτόμυαλο τρόπο αυτά που νιώθουμε και πώς θέλουμε να βιώσουμε από δω και στο εξής τη σχέση μας. Οι ιδέες που μπορεί να υπάρξουν θα λειτουργήσουν ανακουφιστικά σε πιθανές απαιτήσεις προσωπικές ή του συντρόφου μας, καθώς φαίνεται να μπορούμε να λειτουργήσουμε με έναν διαφορετικό τρόπο που θα είναι άκρως ικανοποιητικός και για τους δυο. Καθοριστικό είναι να θυμηθούμε ότι ήρθε η ώρα να κινηθούμε προς τη σωστή κατεύθυνση για να πετύχουμε τους στόχους μας και αυτή η αστρολογική συνθήκη θα μπορέσει να μας βοηθήσει σημαντικά.

Η Σελήνη συνεχίζει και σήμερα την πορεία της στον Υδροχόο και η σύνοδος της με τον Ερμή δημιουργεί την καλύτερη δυνατή διάθεση για επικοινωνία και κοινωνικότητα. Γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να επιδιώξουμε να βρεθούμε με πρόσωπα του φιλικού μας περιβάλλοντος για να επικοινωνήσουμε αυτά που πιστεύουμε και να εκφράσουμε πιθανά πλάνα που μπορεί να έχουμε. Η διορατικότητα μας είναι ισχυρή και αυτό θα βοηθήσει στο να δούμε πιο ξεκάθαρα πώς πρέπει να κινηθούμε σε ότι αφορά το περιβάλλον μας και τις απαιτήσεις που έχει. Προσοχή σε πιθανή ένταση που μπορεί να οδηγήσει σε απαξίωση ανθρώπων που δεν συμφωνούν με αυτά που εκφράζουμε.

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Τρίτοι στην κατάταξη έρχονται οι Ζυγοί. Στη δεύτερη θέση είναι οι Σκορπιοί, κάτω από την ευεργετική ενέργεια του Δία. Οι Ιχθείς είναι οι μεγάλοι τυχεροί της ημέρας, προστατευόμενοι από την εύνοια του Ήλιου.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Ο Ήλιος αντανακλά το φως του στους Ιχθείς και θα θαμπώσουν τους Ζυγούς που δεν θα παίρνουν το βλέμμα από πάνω τους. Πολλοί Ζυγοί θα νιώσουν σήμερα την καρδιά τους να χτυπήσει δυνατά.

Σήμερα γιορτάζουν.

Γρηγόρης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 23/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 23/01

Ζώδια 23/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Σήμερα το αστρολογικό δελτίο καταγράφει μία ιδιαίτερα αισιόδοξη όψη, αυτή της Αφροδίτη στους Ιχθύες σε εξάγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω. Η συγκεκριμένη συνθήκη δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στα αισθηματικά, αλλά και τα επαγγελματικά μας.

Δείτε στο βίντεο μας την πρόβλεψη της αστρολόγου Ολυμπίας Χριστοδουλή και διαβάστε παρακάτω πως οι πλανήτες θα επηρεάσουν το ζώδιό σας.

Αφροδίτη εξάγωνο Δίας: Η αισιοδοξία απογειώνει την προσωπική ζωή. 

Έχουμε την ευκαιρία να ξεπεράσουμε ζητήματα από το παρελθόν που μπορεί να ταλανίζουν τη σχέση μας και να δούμε με αισιοδοξία το μέλλον. Είναι μια μέρα που μπορούμε να βάλουμε γερά θεμέλια στη σχέση μας και τα όποια ζητήματα θεωρούμε καθοριστικά σε προσωπικό επίπεδο. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξει βελτίωση των οικονομικών συνθηκών σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς φαίνεται ότι παλιότερες συζητήσεις να μπορούν να αποδώσουν ή να υπάρχουν πρόσωπα που αντιλαμβάνονται τη δοτικότητα μας σε ότι αφορά την καριέρα μας και είναι διατεθειμένοι να μας επιβραβεύσουν για αυτό. Ιδιαίτερη εύνοια χαρίζει η συγκεκριμένη όψη στα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) που είναι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου και μπορούν να δουν τις εξελίξεις σε προσωπικό, επαγγελματικό και επικοινωνιακό επίπεδο να παίρνουν άκρως θετική τροπή. 

Επιπρόσθετα, η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω στρέφοντας όλη μας την προσοχή σε ότι αφορά την καριέρα και τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Η κοινωνική καταξίωση αποκτά ιδιαίτερη σημασία για εμάς και είναι πολύ πιθανόν είναι να κάνουμε σημαντικές κινήσεις που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά σε ότι αφορά το επαγγελματικό περιβάλλον στο οποίο κινούμαστε. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην ένταση και στο άγχος που μπορεί να υπάρχει καθώς φαίνεται οι υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία μας. Είναι κάτι που θα πρέπει να διαχειριστούμε και να δείξουμε στους γύρω μας ότι μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε δημιουργικά για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στις όποιες επιδιώξεις έχουμε. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εναρμονίζει το ρεαλισμό και την ωριμότητα με τη διαίσθηση και το συναισθηματισμό και μας βοηθάει να λειτουργήσουμε χωρίς στείρα λογική στις κινήσεις μας. Το ένστικτο μας θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε επιλογές που μπορεί να υπάρξουν, αρκεί να το εμπιστευτούμε.

Βρισκόμαστε μια μέρα πριν την πραγματοποίηση της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο που κυρίως θα φέρει νέες καταστάσεις στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) σε ότι αφορά την προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή ζωή. Θα σας αποκαλύψουμε περισσότερα γι’ αυτό αύριο.

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Οι πιο τυχεροί σήμερα είναι οι Σκορπιοί που δέχονται την ευεργετικότητα του Δία. Ακολουθούν οι Δίδυμοι, κάτω από τη θετική επιρροή της Σελήνης. Τέλος, οι Λέοντες δεν πάνε πίσω, αφού η Αφροδίτη τους χαρίζει το χαμόγελό της.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Ταύροι, η Σελήνη σας φτιάχνει τα κέφια και θα τραβήξετε το βλέμμα των Διδύμων. Ο Δίας σήμερα, προσφέρει στους Δίδυμους ιδιαίτερη γοητεία και οι Ταύροι κάτω από την εύνοια της Αφροδίτης θα μπορέσουν εύκολα να τους ελκύσουν στα δίχτυα τους.

Σήμερα γιορτάζουν

Διονύσης (όχι βασική εορτή), Αγαθάγγελος.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, μοιραστείτε το στο facebook.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 24/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 24/01

Ζώδια 24/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Παρασκευή σήμερα και η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται αργά το βράδυ στον Υδροχόο δονεί για τα καλά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του πρώτου δεκαημέρου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για καθοριστικές αλλαγές σε επίπεδο φιλιών και στόχων.

Δείτε στο βίντεο μας την πρόβλεψη της αστρολόγου Ολυμπίας Χριστοδουλή και διαβάστε παρακάτω πως τα άστρα θα επηρεάσουν το ζώδιό σας.

Ξαφνικά γεγονότα  αλλάζουν τις φιλοδοξίες και τα σχέδια μας. 

Καθοριστικό ρόλο παίζει το τετράγωνο του Ουρανού από τον Ταύρο με τα Φώτα που εντείνει την διάθεση για ανατροπές σε ότι αφορά πιθανά όνειρα, αλλά και φιλικές σχέσεις που μπορεί να είναι σημαντικές για εμάς. Ο εκνευρισμός μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις, καθώς φαίνεται να μην είναι εύκολο να μπορούμε να ελέγξουμε τις αντιδράσεις μας και οι αντιπαραθέσεις δεν αποκλείονται.

Αυτό που θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι ότι μόνο με ψυχραιμία και ανατρεπτικές αποφάσεις θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις συγκεκριμένες ενέργειες. Οργανώσεις και σύλλογοι ενδέχεται να έρθουν ξαφνικά στη ζωή μας που θα μας κινήσουν το ενδιαφέρον και παράλληλα θα μας οδηγήσουν στο να συμμετέχουμε σε νέες ριζοσπαστικές κινήσεις που αλλάζουν τα δεδομένα της ζωής μας.

Επιπρόσθετα σήμερα η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες σε τετράγωνο με τον Άρη στον Τοξότη εντείνουν τη διάθεση για απάτες και αυταπάτες και μπορεί να θολώσουν το τοπίο στην συναισθηματική μας ζωή, οδηγώντας μας σε λανθασμένες αποφάσεις που θα μας κοστίσουν. Ανάγκες και επιθυμίες δεν συμβαδίζουν και η εσωτερική ένταση που γεννιέται μπορεί να εκτονωθεί στο ταίρι μας προκαλώντας νευρικότητα.

Η συμμετοχή του Ποσειδώνα δεν βοηθά στο να μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα πως πρέπει να διαχειριστούμε τις ευαισθησίες μας και αυτό δεν αποκλείεται να επηρεάσει αρνητικά την συμπεριφορά μας. Είναι προτιμότερο να αφήσουμε σημαντικά ζητήματα για αργότερα, καθώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα και περίοδος συζήτησης και επίλυσης. Ας χαλαρώσουμε, προσπαθώντας να ισορροπήσουμε μέσα μας, χωρίς να προκαλέσουμε προβλήματα στην προσωπική μας ζωή.

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια σήμερα.

Οι θετικές επιρροές του Ερμή θα χαροποιήσουν τους Λέοντες. Από την άλλη ο Δίας θα αναζωογονήσει τους Ιχθείς. Οι Αιγόκεροι δεν θα χάσουν, κάτω από την ισχυρή προστασία του Ποσειδώνα.

Ποια ζώδια ταιριάζουν σήμερα πιο πολύ.

Το ζευγάρι της ημέρας είναι αναμφίβολα ο Υδροχόος με τον Ζυγό. Η Νέα Σελήνη γεμίζει με νέα όνειρα τον Υδροχόο και ο Ζυγός είναι το ζώδιο που θα τον κατανοήσει πλήρως και θα θελήσει σήμερα να μοιραστεί  τις απόψεις του, μέσα σε μια αρμονική ατμόσφαιρα.

Σήμερα γιορτάζει

Φίλωνας, Ξένη, Ξένια.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 11/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 11/01

Ζώδια 11/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Σήμερα η Σελήνη κινείται στις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου, ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια του Νερού και της Γης, προσφέροντας τους όμορφες κοινωνικές στιγμές. Μετά το μεσημέρι μετακινείται στον Λέοντα προικίζοντας με θετική ενέργεια τα αισθηματικά των ζωδίων της Φωτιάς και του Αέρα.

Σελήνη στο Λέοντα: Φλερτ και διασκέδαση κυριαρχούν σήμερα. 

Η Σελήνη βρίσκεται ακόμα για λίγο το πρωί στον Καρκίνο επικεντρώνοντας την προσοχή μας, κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια και τα οικεία μας πρόσωπα. Δεν αποκλείεται να διαμορφώσουμε τις καλύτερες συνθήκες για να περάσουμε όμορφα μαζί τους. Επιδιώκουμε να βιώσουμε στιγμές ζεστασιάς και τρυφερότητας που μόνο τα αγαπημένα μας πρόσωπα μπορούν να μας προσφέρουν. Έχουμε επίσης τη διάθεση να τακτοποιήσουμε δουλειές στον προσωπικό μας χώρο και να ασχοληθούμε με τη διακόσμηση του.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Λέοντα, στρέφοντας το ενδιαφέρον μας κυρίως σε ότι αφορά τη διασκέδαση και το ερωτικό παιχνίδι, καθώς η ψυχολογία μας ανεβαίνει κατακόρυφα. Αυτό που επιδιώκουμε είναι να είμαστε το επίκεντρο σε όποια παρέα και να βρεθούμε. Είναι απαραίτητο όμως να κρατήσουμε το μέτρο και να μην επιδιώξουμε με υπερβολές να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των γύρω μας γιατί αυτό θα προκαλέσει δυσαρέσκεια. Το φλερτ κυριαρχεί και μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις στην ήδη υπάρχουσα σχέση μας, αλλά και νέες γνωριμίες που ενδέχεται να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική μας ζωή. 

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε το απόγευμα, καθώς το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για εντάσεις. Θα υπάρχει ένα κλίμα νευρικότητας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα δημιουργήσουν συγκρούσεις. Πιθανόν είναι να υπάρξουν κεραυνοβόλες γνωριμίες που να ταράξουν για τα καλά την ερωτική μας ζωή. Όμως ας έχουμε κατά νου ότι οι συνθήκες είναι ασταθείς. Γι’ αυτό, πριν εμπιστευθούμε κάποια άτομα, ας αφήσουμε τον χρόνο να κυλίσει για να δούμε τις πραγματικές προθέσεις τους.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 10/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 10/01

Ζώδια 10/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου που πραγματοποιείται σήμερα στρέφει την προσοχή μας σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα. Με τη σύνοδο Κρόνου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω να είναι σε  ισχύ εδώ και μέρες είναι ξεκάθαρο ότι τώρα έφτασε η στιγμή για να δώσουμε την προσωπική μας μάχη γι’ αυτά που πρέπει να αλλάξουμε είτε εσωτερικά μέσα μας είτε σε σχέση με το περιβάλλον που κινούμαστε.

Μοιραία γεγονότα οδηγούν σε ριζικές αλλαγές. 

Η πρώτη έκλειψη της νέας χρονιάς είναι έντονη και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μεταμορφωτικές αλλαγές σε ότι αφορά την οικογένεια και την επαγγελματική μας πορεία. Είναι γεγονός ότι δεν αποκλείεται να έρθουμε αντιμέτωποι με ζητήματα που πρέπει να διαχειριστούμε με προσοχή για να μην οδηγηθούμε σε αντιπαραθέσεις. Ο υποκειμενισμός είναι στα ύψη και δεν είναι εύκολο να δούμε ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθούμε. Αυτό που είναι σαφές όμως είναι το γεγονός ότι θα πρέπει να αλλάξουμε ριζικά σκεπτικό, νοοτροπία και θεώρηση των πραγμάτων για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και στα νέα δεδομένα.

Με την πολυαστρία στον Αιγόκερω (Δίας, Ερμής, Ήλιος, Δήμητρα, Κρόνος, Πλούτωνας), γεγονός είναι ότι μας είναι ευκολότερο να μείνουμε εγκλωβισμένοι, απόλυτοι και αδιάλλακτοι σε καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να μας βολεύουν και διευκολύνουν στο να δικαιολογήσουμε τους εαυτούς μας. Όμως ήρθε η στιγμή να αλλάξουμε ριζικά πλεύση και να ακολουθήσουμε το συναίσθημά μας, ερχόμενοι σε επαφή με τα πρόσωπα που μας περιβάλλουν και αντιλαμβανόμενοι τις ευαισθησίες με τις οποίες θα πρέπει να κινηθούμε. Σημαντικό ρόλο παίζει για εμάς η δημόσια εικόνα και η κοινωνική καταξίωση, όμως αυτή θα έρθει μέσα από την ενσυναίσθηση και τη διάθεση να δείξουμε κατανόηση  τόσο στους γύρω μας όσο και στις προσωπικές μας ανάγκες. 

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που είναι γεννημένοι στα τέλη του δεύτερου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, καθώς είναι αυτοί που επηρεάζονται άμεσα και μπορεί να δουν τα δεδομένα της  προσωπικής, οικογενειακής και επαγγελματικής τους ζωής να αλλάζουν σημαντικά, κάτι που δεν θα είναι εύκολο, όμως θα είναι απαραίτητο για την προσωπική τους εξέλιξη.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 09/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 09/01

Ζώδια 09/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ας απολαύσουμε σήμερα τη ζεστασιά της Σελήνης στον Καρκίνο, μια και βρισκόμαστε μία μέρα πριν την έκλειψη που όπως αναμένεται θα αναστατώσει λίγο πολύ τα περισσότερα ζώδια.

Σελήνη εξάγωνο Ουρανός: Ανανεωτικές τάσεις λειτουργούν ευεργετικά.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο και προετοιμάζεται για την έκλειψη που επίκειται αύριο, δίνοντας μας την αίσθηση ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την οικογένεια ή θέματα ακίνητης περιουσίας. Σημαντικό είναι να αντιληφθούμε ότι το να έρθουμε σε επαφή με τις ρίζες μας θα γεμίσει με αγαλλίαση την ψυχή μας. Το πιθανότερο είναι να προσπαθήσουμε να έρθουμε κοντά με αγαπημένα πρόσωπα, να περάσουμε χρόνο μαζί τους και να τους αφιερώσουμε όμορφες στιγμές δημιουργώντας ατμόσφαιρα τρυφερότητας, ασφάλειας και σταθερότητας.

Η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δίνοντας την αίσθηση του ανατρεπτικού στην καθημερινότητα και στην οικογενειακή στέγη, κάτι που λειτουργεί ιδιαίτερα θετικά καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκπλήξεις που θα μας ευχαριστήσουν.  Ζητήματα ακίνητης περιουσίας ευνοούνται, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικές προτάσεις που μπορεί να είναι ιδιαίτερα θετικές για εμάς και να αποδώσουν σημαντικά σε ότι αφορά τις οικονομικές απολαβές ή τα οφέλη που θέλουμε να έχουμε. Όσον αφορά τα αισθηματικά, είναι μια καλή μέρα για να εκπλήξουμε και να πρωτοτυπήσουμε στη σχέση μας. Αυτός ο αέρας ανανέωσης που φυσά σήμερα είναι αρκετός για να απογειώσει το πάθος και τον ρομαντισμό.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »

Ζώδια 07/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Ζώδια 07/01

Ζώδια 07/01 – Οι προβλέψεις σήμερα

Τρίτη σήμερα και η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους δίνοντας ιδιαίτερη ώθηση στα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς να διασκεδάσουν και να περάσουν όμορφα. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Σελήνη στους Διδύμους: Η ανάγκη για επικοινωνία κυριαρχεί. 

Η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων μας δίνει την αίσθηση ότι ήρθε η ώρα να επικοινωνήσουμε με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο. Αυτό γίνεται κυρίως με τα πρόσωπα του κοντινού μας περιβάλλοντος, καθώς είναι σημαντικό για εμάς να εκφράσουμε αυτά που νιώθουμε, τις σκέψεις μας ή τους προβληματισμούς που έχουμε για θέματα που βιώνουμε. Η άποψη των οικείων μας είναι σημαντική, γι’ αυτό και επιδιώκουμε να βρεθούμε και να περάσουμε χρόνο μαζί τους.

Τα τηλέφωνα δεν σταματάνε να χτυπούν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι, ανεβάζοντας τη διάθεσή μας και οδηγώντας μας στο να γίνουμε πιο κοινωνικοί και πιο εξωστρεφείς. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά τη συμπεριφορά μας, γιατί η μεταβαλλόμενη διάθεσή μας μπορεί να δημιουργήσει ένταση και αυτό να οδηγήσει σε συγκρούσεις με κοντινά πρόσωπα.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, επικεντρωνόμαστε κυρίως σε ότι αφορά το εμπόριο, τις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία, καθώς η προσοχή μας στρέφεται σε αυτά σήμερα και μπορούμε να αποδώσουμε τα μέγιστα. Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων και τα επιχειρήματα τα οποία προβάλουμε είναι τα όπλα που έχουμε σε κάθε συμφωνία που θέλουμε να πετύχουμε. Πιθανόν είναι ακόμα να προγραμματίσουμε μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην ψυχολογία μας, καθώς θα ξεφύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. 

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε νωρίς το πρωί, καθώς η Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη από τον Τοξότη δημιουργεί ιδιαίτερη νευρικότητα, κάτι που μπορεί να φανεί στις μετακινήσεις ή και στον τρόπο που εκφραζόμαστε. Καλά θα κάνουμε να είμαστε προσεκτικοί στην οδήγηση και στη συμπεριφορά μας σε χώρους που βρισκόμαστε με πολύ κόσμο, γιατί δεν αποκλείεται να γίνουμε απρόσεκτοι και απότομοι και αυτό να επηρεάσει και τους γύρω μας.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

 

Διάβασε το »