The Battle of the couples - Τα τελευταία νεά & ειδήσεις

The Battle of the Couples – Ψαλίδι στις αμοιβές των παικτών και του ατάλαντου Βασιλάκου

Newsteam 0 Comments

Κατεβάζει ρολά άρον – άρον μέσα στον επόμενο μήνα το «The Battle of the Couples». Ένα από τα χειρότερα ριάλιτι που έχουν προβληθεί ποτέ από την Ελληνική τηλεόραση.         Δεν θα το χαρακτηρίσω «σκουπίδι» όπως οι περισσότεροι τηλεκριτικοί αλλά σίγουρα είναι πολύ χαμηλής ποιοτικής υποστάθμης πρόγραμμα.     Η διοίκηση του Alpha ήθελε να το κόψει από το τέταρτο επεισόδιο. Όμως δεν γινόταν λόγω του συμβολαίου που είχε υπογράψει το κανάλι με τη μητρική εταιρία. Τελικά βρέθηκε μια συμβιβαστική λύση και θα ολοκληρωθεί σε πολύ λιγότερα επεισόδια με λιγότερα έπαθλα κατά τη διάρκεια προβολής του και σίγουρα πολύ μικρότερο χρηματικό έπαθλο από 50.000 ευρώ στο τέλος.     Δεν κόβουν όμως λεφτά μόνο από τα «Ζευγάρια» αλλά και από το Βασιλάκο. Τον πιο ατάλαντο παρουσιαστή που έχει περάσει ever από την Ελληνική τηλεόραση. Μαθαίνω ότι η αμοιβή του θα τσεκουρωθεί στην κυριολεξία καθώς θα πάρει 40 – 50% λιγότερα από αυτά που είχε συμφωνήσει αρχικά. Απόλυτα λογικό μου ακούγεται. Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διάβασε το »

Αναμπουμπούλα στον Alpha – Ψάχνουν και πάλι ριάλιτι παρά το σκάνδαλο του Battle of couples

Newsteam 0 Comments

Μπορεί το «The Battle of the Couples» να είναι στην κυριολεξία το βατερλώ της φετινής σεζόν βυθίζοντας τον Alpha σε μονοψήφια νούμερα κάτω και από το Μακεδονία TV ωστόσο απ’ ότι μαθαίνω το κανάλι δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τελείως τα συγκεκριμένα προγράμματα. Θα έχει σειρές του χρόνου αλλά τώρα ψάχνουν στις αγορές του εξωτερικού νέο ριάλιτι. Δύο σενάρια έχουν πέσει στο τραπέζι: Το πρώτο είναι dating show τύπου «Power of Love» αλλά πιο ακριβό και πιο γκράντε. Το δεύτερο σενάριο είναι αθλητικό ριάλιτι και μάλιστα μου είπαν πως σκέφτονται το «Ninja Warrior» τα δικαιώματα του οποίου είχε πάρει πριν χρόνια ο ΑΝΤ1 αλλά τελικά τα άφησε για να επενδύσει σε άλλα προγράμματα. Αποκλείονται οι λύσεις του ριάλιτι μόδας ή ενός μαγειρικού ριάλιτι για ευνόητους λόγους: Δεν πρέπει να χτυπηθούν τα προϊόντα του STAR. Πάντως όπως σας έχω ξαναγράψει οι αποφάσεις στον Alpha θα καθυστερήσουν φέτος καθώς θα πρέπει πρώτα να γίνουν οι διοικητικές αλλαγές που έρχονται οσονούπω…   Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διάβασε το »

The Battle of the couples. Τα άκυρα και το βιδωμένο ακουστικό στο αυτί του Βασιλάκου

Newsteam 0 Comments

Άμεσα ξεκινούν τα γυρίσματα του «The Battle of the couples» όχι και με τους καλύτερους οιωνούς. Το κάστινγκ απ’ ότι μαθαίνω δεν τραβάει και ήδη γίνονται εντατικά μαθήματα στα ζευγάρια και οδηγίες για το πώς θα πρέπει να συμπεριφέρονται on camera.         Όσα δεν τα καταφέρουν θα πάρουν την άγουσα για τα αποδυτήρια πριν καν την έναρξη της «μάχης» και θα αντικατασταθούν από τα αναπληρωματικά ζευγάρια. Και πάει λέγοντας…   Εν τω μεταξύ μόνο «άκυρα» εισέπραξε η παραγωγή από επώνυμα ζευγάρια. Και κάπως έτσι αποφασίστηκε να προχωρήσει η παραγωγή με ανώνυμα.   Τα επώνυμα ζευγάρια ήθελαν πολλά λεφτά και η παραγωγή δεν ήταν διατεθειμένη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.     Μεγάλο άγχος υπάρχει φυσικά και για την επιλογή Βασιλάκου στη θέση του παρουσιαστή. «Θα έχει βιδωμένο το ακουστικό στο αυτί του» ήταν η ατάκα που μαθαίνω πως ακούστηκε σε σύσκεψη για το ριάλιτι μεταξύ αστείου και σοβαρού. Πάντως σε κάθε περίπτωση υπάρχει το back up που λέγεται Σάσα Σταμάτη. Και στην περίπτωση που ο Βασιλάκος δεν τραβήξει θα είναι εκείνη η κεντρική-ζεί για την στιγμή-παρουσιάστρια του ριάλιτι.  

Διάβασε το »