Πατήστε ESC για κλείσιμο

Power Of Love spoiler: Ο καυγάς και η αποχώρηση.. Θα χωρίσουν άραγε;

Χαμός στην επόμενη εβδομάδα στο Power Of Love!

Η σχέση του Παύλου Tερζόπουλου με τη Ρένια Τσακίρη, κλονίζεται φοβερά, με αφορμή μία πλάκα που ξεκίνησε η Ρένια απέναντί στον Παύλο!

Πήρε.. «ανάποδες» έβγαλε το μικρόφωνο του, και αποχώρησε ο Παύλος, ενώ ζήτησε από την παραγωγή να φύγει εντελώς από το παιχνίδι!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ρένια, είχε τη φαεινή ιδέα.. να ντυθεί νύφη! Έβαλε λοιπόν ένα νυφικό και έδωσε στον Παύλο ένα δαχτυλίδι, ζητώντας του να της κάνει πρόταση γάμου για να την παντρευτεί!

Ο Παύλος, πήρε ανάποδες καθώς θεωρεί τον θεσμό της οικογένειας πολύ βαρύ ζήτημα και έτσι άρχισε να βγαίνει εκτός εαυτού..

Διάβασε το »

Power of love: Το νέο λουκ της Ρένιας – Αγνώριστη

Power of love: Μια ανανέωση θέλησε να κάνει η Ρένια Τσακίρη…

Πολλές φορές οι γυναίκες δοκιμάζουν… διάφορα λουκ, ωστόσο η Ρένια έφτασε στο άλλο άκρο.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια του Power Of Love έκοψε αρκετά τα μαλλιά της και έκανε χωρίστρα στη μέση

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε το »

Power Of Love Spoiler: Gala 30/05, η αποχώρηση και οι αγαπημένοι παίκτες

Τα πάνω-κάτω έχουν έρθει στο ριάλιτι της αγάπης τελευταία.

Παίκτες «τα σπάνε», άλλοι ερωτεύονται για να φτάσουν στον τελικό και άλλοι ερωτεύονται παίκτες από το Ρουμάνικο Power Of Love !

Εμείς, εξασφαλίσαμε αποκλειστικές πληροφορίες για αυτά που θα δείτε στις οθόνες σας, στο Gala 30/05, όπου το reality θα επιστρέψει στην κανονική του ροή προβολών, του μετά και από τις εκλογές.

Προσοχή, πρόκειται για spoiler που θα σας ενημερώσει για τις εξελίξεις των ερχόμενων δύο εβδομάδων, στο παιχνίδι της αγάπης και τις αποχωρήσεις που θα δείτε στην τηλεόραση σας στις 30/05/2019.

Συγκεκριμένα οι εξελίξεις του γκαλά έχουν ως εξής:

  • Αγαπημένο ζευγάρι που θα ψηφιστεί: Ρένια – Τερζόπουλος
  • Ασυλία: Bill και Έλενα
  • Προτεινόμενοι προς αποχώρηση: Μανώλης και Ρεγγίνα
  • Αποχωρεί από το Power Of Love: Τελικά ο Μανώλης, ο οποίος δεν καταφέρει να μείνει στο παιχνίδι για πολύ, μιας και η Ρένια ψηφίστηκε σαν η πιο αγαπημένη παίκτρια από τον κόσμο.
Διάβασε το »

Power of Love Spoiler: Το κόκκινο δωμάτιο και ο νέος έρωτας

Δεν θα πιστέψετε το κόκκινο δωμάτιο που θα παρακολουθήσετε στις οθόνες σας την επόμενη εβδομάδα!

Όλα δείχνουν, πως πλησιάζουμε στον μεγάλο τελικό. Η παραγωγή βλέπει ότι από το σπίτι της αγάπης, το ριάλιτι οδεύει προς το να γίνει σπίτι της ..διαπλοκής! Έτσι, έχει βάλει να δημιουργήσει εσκεμμένα ζευγάρια στο σπίτι της αγάπης.

Όλοι οι παίκτες, στο βωμό του νικητήριου επάθλου, δείχνουν έτοιμοι θα δημιουργήσουν  ζευγάρι με οποιονδήποτε είναι διαθέσιμος!

Την επόμενη εβδομάδα λοιπόν, θα δούμε έκπληκτοι, τον Παύλο Τερζόπουλο να ζητάει στο κόκκινο δωμάτιο την Ρένια Τσακίρη και να αρχίζει ένας νέος έρωτας!

Διάβασε το »