Πατήστε ESC για κλείσιμο

pernaei - Spoiler - Φωτογραφίες, videoΠαπαγεωργίου για Ζενεβιέβ: Νομίζω πως περνάει άσχημα στο GNTM

Newsteam 0 Comments

Για το ρόλο της Ζενεβιέβ Μαζαρί στο GNTM τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η πρώην κριτής του GNTM, Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε την παρουσία της Ζενεβιέβ μέσα στο reality μοντέλων. Υπενθυμίζεται πως η Ζεν εκτός από το ρόλο της art director, έχει πλέον και τον ρόλο της κριτή, παίρνοντας τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Το γνωστό μοντέλο και νυν παρουσιάστρια δήλωσε μέσα από την εκπομπή της «Pop Up», πως νομίζει ότι η Ζενεβιέβ περνάει άσχημα στο GNTM.

Οι δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

«Η Έλενα Χριστοπούλου είχε μια εμπειρία να κοουτσάρει πρόσωπα και να βρίσκεται σε ένα σετ μπροστά και πίσω από τις κάμερες -γιατί δεν ήταν μόνο μπροστά από τις κάμερες για τα παιδιά, ήταν και πίσω. Έχει δουλέψει πάνω σε αυτό σχεδόν 20 χρόνια και ξέρει πώς να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις.

Εγώ νομίζω, επειδή την ξέρω τη Ζεν και έχουμε δουλέψει μαζί δυο χρόνια ότι… Εγώ νομίζω πως περνάει άσχημα. Συγγνώμη που το λέω, αλλά δεν περνάει καλά. Και φαίνεται. Είναι ένας άνθρωπος που είναι γλυκός και βοηθάει. Την έχουν προβληματίσει τα κόνσεπτ, έχουμε κορονοϊό και δε μπορεί να τα φτιάξει καλά και συνέχεια όλοι της φωνάζουν; Ακόμη και τα παιδιά της φωνάζουν στη φωτογράφιση. Έχει χαθεί λίγο ο ρόλος της και είναι κρίμα.

Όταν ξεκινάει μια φωτογράφιση τους δίνεις τις απαγορεύσεις. Από τη στιγμή που λες σε ένα ζευγάρι δεν ακουμπάς τον τοίχο, δεν ακουμπάει κανένας τον τοίχο. Εγώ νομίζω ότι έχει ταλαιπωρηθεί για να βγάλει αυτά τα κόνσεπτ και να φέρει αποτέλεσμα. Είναι δύσκολη χρονιά φέτος», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • GNTM: «Σπουδάστε και βρείτε και μια άλλη δουλειά» – Ποιος το είπε και γιατί; (vid)
  • GNTM: Δείτε τον κούκλο αδελφό του τυροκόμου (pics)
  • Καγιά: «Εμείς ζητήσαμε από την Ίριδα να έρθει στο GNTM»

Διάβασε το »

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Ζενεβιέβ Μαζαρί – Νομίζω πως περνάει άσχημα στο GNTM

Newsteam 0 Comments

Απόσπασμα από το χθεσινό επεισόδιο του GNTM έπαιξε στο «Pop up», με τα σχόλια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την πρώην συνεργάτιδα της Ζενεβιέβ Μαζαρί να προκαλούν έκπληξη.

«Περίεργο επεισόδιο. Περίεργη φωτογράφιση. Πολλή ένταση. Η Έλενα Χριστοπούλου είχε μια εμπειρία να κοουτσάρει πρόσωπα και να βρίσκεται σε ένα σετ μπροστά και πίσω από τις κάμερες -γιατί δεν ήταν μόνο μπροστά από τις κάμερες για τα παιδιά, ήταν και πίσω. Έχει δουλέψει πάνω σε αυτό σχεδόν 20 χρόνια και ξέρει πώς να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις.

Εγώ νομίζω, επειδή την ξέρω τη Ζεν και έχουμε δουλέψει μαζί δυο χρόνια ότι… Εγώ νομίζω πως περνάει άσχημα. Συγγνώμη που το λέω, αλλά δεν περνάει καλά. Και φαίνεται. Είναι ένας άνθρωπος που είναι γλυκός και βοηθάει. Την έχουν προβληματίσει τα κόνσεπτ, έχουμε κορονοϊό και δε μπορεί να τα φτιάξει καλά και συνέχεια όλοι της φωνάζουν; Ακόμη και τα παιδιά της φωνάζουν στη φωτογράφιση. Έχει χαθεί λίγο ο ρόλος της και είναι κρίμα.

Όταν ξεκινάει μια φωτογράφιση τους δίνεις τις απαγορεύσεις. Από τη στιγμή που λες σε ένα ζευγάρι δεν ακουμπάς τον τοίχο, δεν ακουμπάει κανένας τον τοίχο. Εγώ νομίζω ότι έχει ταλαιπωρηθεί για να βγάλει αυτά τα κόνσεπτ και να φέρει αποτέλεσμα. Είναι δύσκολη χρονιά φέτος», είπε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Διάβασε το »

Τα λέει έξω από τα δόντια ο Γιώργος Τράγκας: Όταν είσαι κλεισμένος στο σπίτι η εκτελεστική εξουσία περνάει ότι θέλει

Newsteam 0 Comments

Εντύπωση προκαλούν οι πολλές μαζεμένες «συμπτώσεις» μετά την εκλογή το Τ.Μπάιντεν στον γνωστό αδέσμευτο δημοσιογράφο Γ.Τράγκα αφού «Μόλις κέρδισε ο κύριος Μπάιντεν, εντελώς συμπτωματικά βρέθηκε το εμβόλιο, ανέβηκε το Χρηματιστήριο ξεφούσκωσε η τιμή του χρυσού και ηρέμησε η παγκοσμιοποίηση»

Πλέον ο Γ.Τράγκας είναι πεπεισμένος πως όντως υπήρχε συνωμοσία ενααντίον του Ν.Τραμπ για να χάσει την προεδρία των ΗΠΑ.

«Όταν είσαι κλεισμένος στο σπίτι και υπάρχει μπροστά σου το θέαμα διεγερμένων δημοσιογράφων που σχεδόν κραυγάζουν για τον covid19 πανικοβάλλοντας και τρομοκρατώντας τον κόσμο, δεν αντιλαμβάνεσαι ότι όσα περνάει ή θέλει περάσει η εκτελεστική εξουσία. Μειώνεις το διάβασμα, η προσοχή αποσπάται από την ένταση της τηλεόρασης» λέει χαρακτηριστικά.

«Η κυρία Μέρκελ δήλωσε ότι το εμβόλιο θα το κάνουν πρώτα οι ευπαθείς ομάδες αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να επιβληθεί σε κανέναν άνθρωπο που δεν θέλει να το κάνει. Ηρεμότατα πλέον η Άνγκελα Μέρκελ, μετά την ήττα του κυρίου Τραμπ, υποστήριξε το δικαίωμα όλων εκείνων που είναι κατά του εμβολιασμού.

Η Pfizer ανακοίνωσε ότι το εμβόλιό της είναι 90% αποτελεσματικό. Ακολουθούν εντός ολίγου και άλλα εμβόλια. Η Ανατολή έχει τα δικά της, η Ρωσία δύο και η Κίνα δεν ξέρουμε πόσα.

Η πονηρή φαρμακοβιομηχανία της Δύσης θα έχει σε λίγο ολόκληρο «μενού». Έτσι είναι ο πλανήτης το 2020. Το μυστικό στα εμβόλια, όπως τα διαβάζω, είναι ότι δεν είναι εμβόλια.

Απλά οι επιστήμονες με αυτά χαμηλώνουν πάρα πολύ το ιικό φορτίο, την τοξικότητα του ιού, και δεν υπάρχουν συμπτώματα. Δηλαδή στην πραγματικότητα, με βάση αυτά που διαβάζω, βρήκαν αποτελεσματικά φάρμακα.

Αποδεικνύεται τώρα στην πράξη ότι οι θεωρίες συνωμοσίας είχαν βάση. Ο Τραμπ και οι πολιτικοί του ενοχλούσαν τη λέσχη των δισεκατομμυριούχων. Οι Γερμανοί και οι Κινέζοι ήταν θυμωμένοι μαζί του. Το ίδιο και η SiliconValley.

Ο ιός εντελώς συμπτωματικά δραπέτευσε από την Κίνα, όταν όλοι κατάλαβαν πριν από έναν χρόνο ότι είναι επικίνδυνος για τα συμφέροντά τους.

Έβαλε δασμούς ή απειλούσε με μεγαλύτερους δασμούς τα γερμανικά και κινέζικα προϊόντα. Πολέμησε όλα τα αφεντικά του διαδικτύου. Ποιοι κερδίζουν τώρα από τον covid19;

Η SiliconValley. Μόνο ο Μπιλ Γκέιτς κέρδισε περίπου 8 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο κύριος Μπέζος με την Amazon διπλασίασε τα κέρδη του. Δέκα τοις εκατό ανέβηκαν οι μετοχές του κυρίου Ζάκερμπεργκ, δηλαδή έβαλε στην τσέπη 10 με 11 δισεκατομμύρια.

Βουνά με λεφτά κέρδισαν και κερδίζουν οι φαρμακοβιομηχανίες. Πραγματικά δεν ήταν καθόλου συνωμοσία. Ούτε η δική μας κυβέρνηση πήρε ή παίρνει μέρος.

Ήταν και είναι μια ιδιαίτερα αποδοτική μπίζνα σε βάρος της ζωής δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Ένας ιός με ελάχιστη θνητότητα, με τη βοήθεια της τηλεόρασης, του πανικού και του φόβου, έσπρωξε και σπρώχνει ωκεανούς δολαρίων στις τσέπες συγκεκριμένων ανθρώπων.

Εδώ στην πολύπαθη πατρίδα μας αποδεικνύεται ότι αυτή η κυβέρνηση της ΝΔ του Μητσοτάκη διαλύει τον τόπο, αποτεφρώνει την οικονομία και διαλύει ό,τι έχει απομείνει από τη διοίκηση.

Είτε από ανικανότητα είτε εξ επίτηδες προβαίνει στην μεγαλύτερη απορρύθμιση της αγοράς που έχει γίνει εν καιρώ μνημονίου.

Ο περίφημος Κούλης, όπως τον λένε πολλοί, δεν έχει ούτε το απαραίτητο μυαλό ούτε την απαραίτητη αποφασιστικότητα για να πάρει κάποιες σοβαρές, λογικές και αποδεκτές από τον κόσμο πολιτικές αποφάσεις.

Προσπαθεί να περάσει την τηλεκπαίδευση, την τηλεργασία και το τηλε-shopping κλείνοντας τον κόσμο στα σπίτια του, αλλά τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του αποτυγχάνουν.

Υπουργός Παιδείας, κυρία Ναυαγέως, απέτυχε πλήρως να εφαρμόσει την τηλεκπαίδευση. Η τηλεργασία και ο εγκλεισμός των ανθρώπων φέρνει χιλιάδες ψυχικές ασθένειες. Ο Κικίλιας είναι άξιος όλων των κατηγοριών για εγκατάλειψη χιλιάδων ανθρώπων που δεν θα αποκατασταθεί η υγεία τους μετά από αναστολή του 80% όλων των γενικών χειρουργείων.

Χθες το βράδυ, η ανακοίνωση της Επιτροπής Δημόσιας Υγείας, απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι η πολιτική εμπλέκεται με την λοιμωξιολογία και παράγει «βρώμικα» αποτελέσματα αποτεφρώνοντας την εθνική οικονομία.

Δολοφονώντας χιλιάδες ανθρώπους. Καταστρέφοντας εκατομμύρια οικογένειες. Δεν είναι τυχαίο που ολόκληρες κοινωνίες ξεσηκώνονται σε όλον τον κόσμο. Η ανακοίνωση της Επιτροπής αποδεικνύει τι ακριβώς συμβαίνει. Φώναζαν χθες στα κανάλια ότι πέθαναν 41 άνθρωποι, και φώναζαν σε μια χώρα που αυτά τα κανάλια έχουν αποκρύψει ότι μόνο στη χρονιά που διανύουμε μέχρι στιγμής έχουμε χάσει πάνω από εκατό χιλιάδες Έλληνες από διάφορες σοβαρές ασθένειες.

Οι 41 που πέθαναν είχαν διάμεση ηλικία τα 79 έτη, και βάζουν το «διάμεση» γιατί οι περισσότεροι είναι πάνω από 80-85 έτη, κοντά στα 90 έτη, αλλά ο μέσος όρος με τρεις τέσσερις που είναι κοντά στα 75 έτη βγάζει το 79.

Αν δώσουν αναλυτικά στοιχεία, είναι στην πλειοψηφία τους υπέργηροι. Επίσης δολίως στην τελευταία σειρά αναφέρουν με ειλικρίνεια ότι το 96,5% των 41 θανάτων, δηλαδή οι 37 ή οι 38, είχαν βαριές ασθένειες. Επιδιώκουν με αυτόν τον τρόπο να τρομοκρατήσουν τους ‘Έλληνες και να δικαιολογήσουν τα χάλια του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Δεν έκαναν τα απαραίτητα από την εποχή που ξεκίνησε ο κορονοϊός, και απλά βάπτιζαν τις ΜΕΘ γενικής νοσηλείας σε ΜΕΘ covid19.

Ξαφνικά, όπως έχετε καταλάβει, λίγο πριν και μετά τις Αμερικανικές εκλογές. Έχουν χαθεί από την ελληνική τηλεόραση οι ομαδικοί τάφοι στη Βραζιλία, ο κακός φίλος του Τραμπ ο Μπολσονάρου, ο covid19 στο Μεξικό και στη Νότια Αμερική. Γενικά έχει εξαφανιστεί ο covid19 από την Κίνα, την Ρωσία, τις Σκανδιναβικές χώρες. Επανήλθε με δύναμη εδώ στην Ευρώπη, εδώ που ορίζει τα πράγματα η κυρία Μέρκελ.

Η πολιτική που εφαρμόζεται έχει να κάνει με την ενίσχυση των μονοπωλίων και ειδικά ορισμένων κατηγοριών πολυεθνικών. Παραδείγματος χάρι, της πληροφορικής, του τηλε-shopping, τωνανεφοδιαστικών επιχειρήσεων, της πράσινης ενέργειας και όλων εκείνων των εταιριών που ασχολούνται με το περιβάλλον.

Προκειμένου να ελέγξουν τον πληθυσμό και να μεταβάλλουν την οικονομία, επιχειρούν να καταργήσουν ατομικές ελευθερίες και Συντάγματα. Θέλουν τους ανθρώπους, ειδικά τους νέους, περισσότερες ώρες πάνω από ένα κομπιούτερ. Αυτό φέρνει μεγάλα κέρδη στη SiliconValley, στη Amazon, και ανατολικά στον AliBaba.

Δεν είναι καθόλου συνωμοσία. Είναι μια πολύ δυνατή μπίζνα. Λένε ότι ενδιαφέρονται για τους ηλικιωμένους αλλά στην πραγματικότητα θέλουν να φύγουν όλοι. Να καθαρίσει το συνταξιοδοτικό, οι κρατικές δαπάνες.

Θέλουν να γυρίσουν την Παιδεία σε τηλεκπαίδευση. Έτσι μειώνονται οι δημόσιες δαπάνες. Δεν χρειάζονται αίθουσες και πολλοί καθηγητές. Η κατάργηση του Πολιτισμού και της Τέχνης είναι αναγκαία για τις εκπτώσεις που υφίστανται η Δημοκρατία και τα ατομικά δικαιώματα.

Ο ιός δίνει δυνατότητα να μαζευτούν οι κρατικές δαπάνες. Η γενική απορρύθμιση της αγοράς φέρνει τα δικά της γεράκια, τους δικούς της γύπες στη θέση των πολλών σπουργιτών.

Το πείραμα έχει επιτευχθεί στο παρελθόν με πραξικοπήματα, πολέμους και αξιοποίηση θεομηνιών. Τώρα βολεύει ο κορονοϊός. Όταν είσαι κλεισμένος στο σπίτι και υπάρχει μπροστά σου το θέαμα διεγερμένων δημοσιογράφων που σχεδόν κραυγάζουν για τον covid19 πανικοβάλλοντας και τρομοκρατώντας τον κόσμο, δεν αντιλαμβάνεσαι ότι όσα περνάει ή θέλει περάσει η εκτελεστική εξουσία. Μειώνεις το διάβασμα, η προσοχή αποσπάται από την ένταση της τηλεόρασης

Διάβασε το »

Ελένη Μενεγάκη – Πώς περνάει το πρώτο Σαββατοκύριακο της καραντίνας;

Newsteam 0 Comments

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να απέχει αυτή τη στιγμή από τα τηλεοπτικά πλατό, όμως  φροντίζει συχνά να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς φίλους της.

 

 

 

 

 

 

Το σημερινό πρωινό βρήκε την αγαπημένη παρουσιάστρια σκεπτική να απολαμβάνει τον καφέ στον καναπέ της. Φορώντας ένα λευκό t-shirt η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε τους followers της: “Τι είναι πιο έντονο σήμερα σε εσάς; Το κρύο ή ο αέρας;”.

 

 

 

Δείτε τι ανέβασε:

 

 

 

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Κώστας Βουτσάς τα έλεγε: Θα ζήσουμε κλεισμένοι όλοι μαζί σε σπηλιές , θα περνάει το φορτηγό θα μας δίνει τρόφιμα και ύστερα θα μας ελέγχουν, ποτέ θα βγαίνουμε από τα σπίτια

Newsteam 0 Comments
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • 05|11|2020 07:20
  • /Scarface
  • /0 ΣΧΟΛΙΑ
  • /17 views

Κοινοποίηση:

Σε  παλαιότερη συνέντευξη ο Κώστας Βουτσάς σκιαγραφώντας με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ένα μέλλον  που θα μοιάζει με τα βιβλία του Όργουελ  .

Ο Κώστας Βουτσάς τόνιζε Θα γυρίσουμε στα σπήλαια  – σπίτια και θα ζήσουμε κλεισμένοι σε τεράστια κτήρια,  θα περνάει το φορτηγό θα μας δίνει τρόφιμα    και ύστερα θα μας ελέγχουν, ποτέ θα βγαίνουμε από τα σπίτια, πότε θα μιλάμε μεταξύ μας.

Προσθέτοντας με χιούμορ  όμως ότι εάν υπάρξει καταστροφή δυο είδη θα επιβιώσουν :  Οι Έλληνες και ..

Διάβασε το »

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο θα αποκαλύπτεται και το τεράστιο μέγεθος της σκευωρίας κατά των λαών!!!

Newsteam 0 Comments

Όσο περνάει ο καιρός και ο ΠΟΥ θα αναγκάζεται να αδειάζει τις κυβερνήσεις, λόγω των μεσαιωνικών μέτρων αντιμετώπισης του κορονοϊού, τόσο θα αποκαλυπτεται και το τεράστιο μέγεθος της σκευωρίας κατά των λαών.

Όπως ομολογεί ο απεσταλμένος του ΠΟΥ, τα lockdown “έκαναν τους φτωχούς φτωχότερους”. Ξέχασε όμως να αναφέρει ακομα, ότι το κοινωνικό χάσμα μεγάλωσε ακομα περισσότερο, αφου και οι πλούσιοι έγιναν πλουσιότεροι. ( https://www.google.com/…/iliggos-xari-ston-koronoio…/amp )

Στο κατά πόσο ήταν επιβεβλημένο να εφαρμοστούν -λόγω “υψηλής επικινδυνότητας του ιού”- απαντά εμμέσως (μάλλον καταλάθος) ο ίδιος ο ΠΟΥ, κατατάσσοντας έτσι την θνησιμότητα του Covid στα επίπεδα της γρίπης, ( https://off-guardian.org/…/who-accidentally…/… ) επιβεβαιώνοντας “αιρετικούς” επιστήμονες, “συνωμοσιολογους” κτλ.

Φαίνεται τελικά πως επικινδυνότερα του ιού ειναι τα ίδια τα καπιταλιστικά συστήματα υγείας, τα οποία δε σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να είναι ικανά να αντιμετωπίζουν υγειονομικές κρίσεις, ακόμα και μικρής κλίμακας.

Όσο για την μπανανία Ελλάδα, ο ιός πέρα απο μια ευκαιρία για παραπάνω κομπίνες, κερδοσκοπίες και κατασπατάληση δημοσίου χρήματος για τα γνωστά φαγοπότια, είναι και ο καλύτερος τρόπος τρομοκράτησης της κοινωνίας. Μιας κοινωνίας δειλών, μοιραίων και άβουλων, που αδυνατει να υπερασπιστεί όχι μόνο τα δικαιώματά τής αλλά και την ίδια της την πατρίδα, η οποία όπως όλα δείχνουν βαίνει προς εθνικό ακρωτηριασμό.

adiexodos.blogspot.com

(πληροφορίες απο το makeleio)

Διάβασε το »

Αμυντικο υπεροπλο για τις ενοπλες δυναμεις που αλλαζει τις ισορροπιες στο αιγαιο – δεν θα περναει ουτε τουρκικη… σκνιπα

Newsteam 0 Comments

Δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα τίποτα, ωστόσο πληροφορίες κάνουν λόγο για έντονη κινητικότητα από την πλευρά της Ελλάδας αναφορικά με το εξοπλιστικό πρόγραμμα και την αμυντική θωράκιση της χώρας.  

Ένα νέο υπερόπλο αναχαίτισης πυραύλων, εκτοξεύοντας ακτίνες λέιζερ θα αποκτήσει το επόμενο διάστημα η Ελλάδα. Στο πλαίσιο της Συνόδου του ΝΑΤΟ υπήρξε μια ξεχωριστή τηλεδιάσκεψη μεταξύ των υπουργών Άμυνας της Ελλάδας, της Γερμανίας, της Βρετανίας και της Ουγγαρίας.

Εκεί οι τέσσερις υπουργοί αποφάσισαν να αναπτύξουν μια ξεχωριστή υπερσύγχρονη αμυντική συνεργασία για κινητά συστήματα αεράμυνας με ακτίνες λέιζερ. Τα συστήματα αυτά που καλούνται να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες αμυντικές προκλήσεις και ανάλογες απειλές.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Open, οι ειδικοί θα συνεργαστούν για την ανάπτυξη πρωτοποριακών τεχνολογιών, για την ανάπτυξη δηλαδή ενός συστήματος συγκεντρωτικής ενέργειας ή αλλιώς ακτίνες λέιζερ.

Αυτά τα συστήματα αεράμυνας θα εντοπίζουν τους πυραύλους του εχθρού και θα τους εξολοθρεύουν, εκτοξεύοντας ακτίνες λέιζερ. Η συνεργασία αυτή των χωρών έχει και ως στόχο και τον καταμερισμό των κεφαλαίων που χρειάζονται. Η Ελλάδα θα πάρει μέρος με δικούς της ειδικούς για αυτή την τεχνολογία για να έχει και αυτή τα υπερσύγχρονα συστήματα.

Δείτε βίντεο

Στην ίδια σύνοδο ο ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλος με τους συναδέλφους του Γαλλίας, Γερμανίας, Ηνωμένου Βασιλείου και Ιταλίας, υπέγραψαν LoI για το πρόγραμμα Ελικοπτέρου Νέας Γενιάς (NGRC) που αφορά την ανάπτυξη μέσων ελικοπτέρων πολλαπλών αποστολών που θα ενταχθούν σε υπηρεσία την περίοδο 2035-2040.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως, ξεκινούν οι εργασίες προσδιορισμού των απαιτήσεων και καθορισμού λεπτομερούς σχεδίου με ορόσημα στον οδικό χάρτη του προγράμματος.

Όλα αυτά, την στιγμή που η Τουρκία τα δίνει όλα στο Πακιστάν. Iσλαμαμπάντ και Άγκυρα συνεχίζουν την στρατιωτική τους συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, καθώς σήμερα, σε ειδική τελετή στο Καράτσι, παραδόθηκε η τρίτη Κορβέττα τύπου MILGEM στο Πακιστάν.

Διάβασε το »

Θωρακίζεται ο Έβρος – Ούτε με… τανκς δεν θα περνάει κανείς τον νέο φράχτη

Newsteam 0 Comments

Ούτε… με τανκς δεν θα μπορεί να περάσει κάποιος από τον νέο φράκτη που θα στηθεί στον Έβρο.

 

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ο νέος φράκτης θα αποτελείται από ισχυρό μεταλλικό κιγκλίδωμα από χάλυβα ύψους 5 μέτρων.

 

Επιπροσθέτως, ο υφιστάμενος φράχτης θα ενισχυθεί με την προσθήκη, προς την πλευρά της Ελλάδας, συνεχούς ισχυρού μεταλλικού κιγκλιδώματος, επίσης από χάλυβα, συνολικού ύψους 4,3 μέτρων.

 

 

Θα κατασκευαστούν ακόμη Υπερυψωμένα Αντιβαλλιστικά Παρατηρητήρια κατά μήκος των τεχνητών εμποδίων, για χρήση από τον ελληνικό Στρατό ενω θα πραγματοποιηθούν εργασίες βελτίωσης σε 57 υφιστάμενες υποδομές.

 

 

Παράλληλα κατασκευάζονται και χωματουργικά έργα συντήρησης, αναβάθμισης και κατασκευής νέων οδών επιτήρησης και συντήρησης των τεχνητών εμποδίων κατά μήκος του ποταμού.

 

Όπως είπε ο πρωθυπουργός επιθεωρώντας το έργο «είναι το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε για την ασφάλεια των συνόρων και για να αισθάνονται οι πολίτες του Έβρου πιο ασφαλείς».

 

 

Το έργο θα ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2021.

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Η Άννα Κυριακού σε μια σπάνια εξομολόγηση – Κάθε μέρα που περνάει η ζωή μου είναι εφιαλτική

Newsteam 0 Comments

Δείτε όλα όσα είπε η Άννα Κυριακού σε συνέντευξή της – Το σχόλιό της για τις Τρεις Χάριτες

Εγινε ευρέως γνωστή στο κοινό ως «Μπεμπέκα» στην ιδιαίτερα επιτυχημένη σειρά του Mega «Τρεις Χάριτες». Η γνωστή ηθοποιός του κινηματογράφου και της τηλεόρασης Αννα Κυριακού έπαιξε δίπλα σε σπουδαία ονόματα, ενώ ερμήνευσε ρόλους συμμετέχοντας σε παραγωγές με τους Βασίλη Λογοθετίδη, Κατίνα Παξινού και Κάρολο Κουν. Γεννημένη το 1929 στην Αθήνα, σπούδασε στη Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και στη Σχολή Σαρλ Ντιλέν στο Παρίσι, ενώ ντεμπούτο έκανε στα 20 χρόνια της, με την ταινία «Ερωτικό παιχνίδι». Υπήρξε παντρεμένη με τον αρχιτέκτονα Μαργαρίτη Αποστολίδη, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο. Σήμερα είναι 91 ετών και ζει στην Αθήνα. Η ίδια άνοιξε την καρδιά της στο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη. για όλα όσα συμβαίνουν.

«Μας έχετε λείψει», της λέμε και μας απαντά: «Σας έχω λείψει γιατί έχω γεράσει. Είμαι υπερήλιξ πλέον. Εχω τρεις ηλικίες: Από τα φρύδια και πάνω 25 χρόνων, γιατί το μυαλό μου δουλεύει. Από τα φρύδια μέχρι τα γόνατα μεσήλιξ. Από τα γόνατα και κάτω υπερήλιξ».

Οσον αφορά μια ενδεχόμενη επιστροφή της στα καλλιτεχνικά δρώμενα, το αποκλείει: «Τώρα πια; Εγώ έχω αποσυρθεί και από το θέατρο και από την τηλεόραση». Τη ρωτάμε τη γνώμη της για τη σημερινή τηλεόραση και δεν μασάει τα λόγια της. «Δεν μου αρέσει. Εχουν καταστρέψει την ελληνική γλωσσα. Μιλάνε τόσο γρήγορα, σαν να είναι στο Ιντερνετ», σχολιάζει.

Η κουβέντα μας πάει στη πανδημία, αλλά και στην κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνία με τον COVID-19: «Εγώ αγαπώ τους νέους, θέλω τους νέους. Αυτή η κατάσταση με τον κορονοϊό με έχει επηρεάσει. Ζούσα με τα θέατρα και τις παραστάσεις. Υπάρχει μια διάχυτη μελαγχολία».

Η ίδια θυμάται τα δύσκολα παιδικά χρόνια της: «Εγώ έζησα πόλεμο, Κατοχή, Εμφύλιο… Είχαμε δεκαπέντε ημέρες να φάμε. Εχω μαρτυρίες. Ημουν δέκα χρόνων στην πρώτη σειρήνα. Εχω περάσει πολλά. Δύο δικτατορίες».

Επίσης, αποκαλύπτει το νέο επαγγελματικό της εγχείρημα: «Θέλω να βγάλω ένα βιβλίο με μαρτυρίες των απλών ανθρώπων. Δεν έχει γραφτεί κάτι αντίστοιχο με λεπτομέρειες».

 

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην τη ρωτήσουμε για τις «Τρεις Χάριτες» του Mega, αλλά και για το αν με τις υπόλοιπες πρωταγωνίστριες κρατά επαφές. «Οι “Τρεις Χάριτες” με έχουν σημαδέψει. Ηταν καταπληκτικό το κείμενο και το σενάριο. Ηταν αριστούργημα. Θυμάμαι γυρίσματα όπου ξεκαρδιζόμασταν στα γέλια», αναφέρει και προσθέτει: «Δεν κρατάμε επαφές. Πού και πού κανένα τηλέφωνο… Με στενοχωρεί αυτό. Κάθε μέρα που περνάει η ζωή μου είναι εφιαλτική. Μόνοι μας ερχόμαστε, μόνοι μας φεύγουμε».

Η συζήτησή μας κλείνει με το σχόλιό της για το ριάλιτι «Big Βrother», με την απάντησή της να μη χωρά διευκρινίσεις: «Μην το συζητάτε, δεν βλέπω. Να κάθεσαι να χαλάς τα μάτια σου».

(πληροφορίες απο το makeleio)

Διάβασε το »

Κάθε μέρα που περνάει η ζωή μου είναι εφιαλτική ποιος το είπε;

Newsteam 0 Comments

Έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό ως «Μπεμπέκα» στην ιδιαίτερα επιτυχημένη σειρά του Mega «Τρεις Χάριτες». Η γνωστή ηθοποιός του κινηματογράφου και της τηλεόρασης Άννα Κυριακού έπαιξε δίπλα σε σπουδαία ονόματα, ενώ ερμήνευσε ρόλους συμμετέχοντας σε παραγωγές με τους Βασίλη Λογοθετίδη, Κατίνα Παξινού και Κάρολο Κουν. Γεννημένη το 1929 στην Αθήνα, σπούδασε στη Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και στη Σχολή Σαρλ Ντιλέν στο Παρίσι, ενώ ντεμπούτο έκανε στα 20 χρόνια της, με την ταινία «Ερωτικό παιχνίδι». Υπήρξε παντρεμένη με τον αρχιτέκτονα Μαργαρίτη Αποστολίδη, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο. Σήμερα είναι 91 ετών και ζει στην Αθήνα. Η ίδια άνοιξε την καρδιά της στο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη. για όλα όσα συμβαίνουν.

«Μας έχετε λείψει», της λέμε και μας απαντά: «Σας έχω λείψει γιατί έχω γεράσει. Είμαι υπερήλιξ πλέον. Έχω τρεις ηλικίες: Από τα φρύδια και πάνω 25 χρόνων, γιατί το μυαλό μου δουλεύει. Από τα φρύδια μέχρι τα γόνατα μεσήλιξ. Από τα γόνατα και κάτω υπερήλιξ».

Όσο αφορά μια ενδεχόμενη επιστροφή της στα καλλιτεχνικά δρώμενα, το αποκλείει: «Τώρα πια; Εγώ έχω αποσυρθεί και από το θέατρο και από την τηλεόραση». Τη ρωτάμε τη γνώμη της για τη σημερινή τηλεόραση και δεν μασάει τα λόγια της. «Δεν μου αρέσει. Έχουν καταστρέψει την ελληνική γλώσσα. Μιλάνε τόσο γρήγορα, σαν να είναι στο Ιντερνετ», σχολιάζει.

Η κουβέντα μας πάει στη πανδημία, αλλά και στην κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνία με τον COVID-19: «Εγώ αγαπώ τους νέους, θέλω τους νέους. Αυτή η κατάσταση με τον κορονοϊό με έχει επηρεάσει. Ζούσα με τα θέατρα και τις παραστάσεις. Υπάρχει μια διάχυτη μελαγχολία».

Η ίδια θυμάται τα δύσκολα παιδικά χρόνια της: «Εγώ έζησα πόλεμο, Κατοχή, Εμφύλιο… Είχαμε δεκαπέντε ημέρες να φάμε. Έχω μαρτυρίες. Ήμουν δέκα χρόνων στην πρώτη σειρήνα. Έχω περάσει πολλά. Δύο δικτατορίες».

Επίσης, αποκαλύπτει το νέο επαγγελματικό της εγχείρημα: «Θέλω να βγάλω ένα βιβλίο με μαρτυρίες των απλών ανθρώπων. Δεν έχει γραφτεί κάτι αντίστοιχο με λεπτομέρειες».

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην τη ρωτήσουμε για τις «Τρεις Χάριτες» του Mega, αλλά και για το αν με τις υπόλοιπες πρωταγωνίστριες κρατά επαφές. «Οι “Τρεις Χάριτες” με έχουν σημαδέψει. Ήταν καταπληκτικό το κείμενο και το σενάριο. Ήταν αριστούργημα. Θυμάμαι γυρίσματα όπου ξεκαρδιζόμασταν στα γέλια», αναφέρει και προσθέτει: «Δεν κρατάμε επαφές. Πού και πού κανένα τηλέφωνο… Με στενοχωρεί αυτό. Κάθε μέρα που περνάει η ζωή μου είναι εφιαλτική. Μόνοι μας ερχόμαστε, μόνοι μας φεύγουμε».

Η συζήτησή μας κλείνει με το σχόλιό της για το ριάλιτι «Big Βrother», με την απάντησή της να μη χωρά διευκρινίσεις: «Μην το συζητάτε, δεν βλέπω. Να κάθεσαι να χαλάς τα μάτια σου».

Πηγή: zappit.gr

Διάβασε το »