Πατήστε ESC για κλείσιμο

Nosokomeio - Spoiler - Φωτογραφίες, videoΣτο νοσοκομείο η Ευδοκία Ρουμελιώτη και δεν πρόκειται για γύρισμα

Newsteam 0 Comments

Μια φωτογραφία της Ευδοκίας Ρουμελιώτη μέσα από το νοσοκομείο προκάλεσε ανησυχία.

 

Ο αδελφός της, Γιώργος νοσηλεύεται και εκείνη πήγε να τον επισκεφθεί και ξάπλωσε για λίγο στο κρεβάτι του. Μάλιστα τη φωτογράφησε και δημοσίευσε τη φωτογραφία γράφοντας: «Είπαμε να νιώθουν άνετοι οι επισκέπτες αλλά εδώ το τερματίσαμε».

 

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού μεταφέρεται ο Μπάμπης Βωβός – Συνελήφθη για φοροδιαφυγή

Newsteam 0 Comments

Στον Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών οδηγήθηκε ο Μπάμπης Βωβός που συνελήφθη την Κυριακή στην Κηφισιά.

Σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για φοροδιαφυγή. Το απόγευμα, ο Μπάμπης Βωβός θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Αρχικά, επρόκειτο να μεταχθεί στις φυλακές Ναυπλίου, αλλά μετά από παρέμβαση της γενικής γραμματέως αντεγκληματικής πολιτικής Σοφίας Νικολάου, θα κρατηθεί στο νοσοκομείο των φυλακών του Κορυδαλλού, λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του και του βεβαρυμένου ιατρικού ιστορικού του.

Ο 87χρονος κατασκευαστής και επιχειρηματίας συνελήφθη στην περιοχή της Κηφισιάς από το Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής έπειτα από εισαγγελική παραγγελία για χρέη.

Το επαρχιωτόπουλο που από αόρατος έγινε θεόρατος

«Πήγαινε στη Χωροφυλακή, να γίνεις αξιωματικός. Αριστούχος είσαι, είναι βέβαιο ότι θα πετύχεις. Θα είσαι εσωτερικός, δεν θα πληρώσουμε τίποτα»: ήταν η νέτη σκέτη προτροπή των γονιών προς το όγδοο παιδί μιας φτωχής αγροτικής οικογένειας στα Φιλιατρά Μεσσηνίας σε χρόνια δύσκολα και σκληρά. Χωροφύλακας ή αγροφύλακας, σημασία έχει ότι ο πιτσιρικάς δεν είχε αυτά τα σχέδια για το μέλλον του. Ασφυκτιούσε σε ένα σπίτι όπου ένιωθε σαν τον τελευταίο τροχό της αμάξης, όπου έπρεπε να υπακούει στις γονικές διαταγές, να εκτελεί τις αδελφικές εντολές, να είναι απλώς μια μονάδα μέσα σε ένα πλήθος, από το οποίο πάσχιζε να ξεπροβάλει το δικό του κεφάλι.

Αυτή η δυσάρεστη αίσθηση της ασημαντότητας, του να νιώθει συνεχώς αόρατος και μη υπολογίσιμος, έγινε στην πορεία μια μοναδική πηγή ενέργειας και πείσματος που γέννησε το δικό του όραμα. Αριστος μαθητής σε μια εποχή όπου τα γράμματα ήταν για λίγους και εκλεκτούς, κατάλαβε νωρίς ότι έπρεπε να θωρακιστεί με γνώσεις, να αποκτήσει κάποια κατάρτιση για να καταφέρει να εξελιχθεί, να γίνει όχι μόνο κάποιος, αλλά μεγάλος και τρανός. Τη δεκαετία του ’50 ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει στο Πολυτεχνείο ζητώντας μια μικρή οικονομική βοήθεια από τα μεγαλύτερα αδέλφια του που ήδη δούλευαν. Σύντομα θα εργάζεται και ο ίδιος πιάνοντας την πρώτη του δουλειά ως πολιτικός μηχανικός στο γραφείο Καλφόπουλος – Νικολαΐδης, στην οδό Στουρνάρη, ενώ το ’57 η γνωριμία του με δύο Μυκονιάτες, τους Γιάννη Ζουγανέλη και Παναγιώτη Φαμέλη, θα σταθεί κομβική για την πορεία του. Με τους δύο εργολάβους αγόραζαν και πουλούσαν ακίνητα στη Μύκονο και μέσα σε λίγα χρόνια απόκτησε μεγάλα κέρδη. Η πρώτη μεγάλη δουλειά ήρθε επί χούντας, το ’68, κατασκευάζοντας το υπουργείο Δημοσίων Εργων, γωνία Αλεξάνδρας και Τρικούπη, ενώ το ’75 επί Τσάτσου συμμετείχε στην ανακαίνιση του Προεδρικού Μεγάρου.

Ηδη όμως έχει ιδρύσει τη δική του εταιρεία το 1974, φτιάχνοντας το πρώτο κτίριο των γραφείων του στη λεωφόρο Κηφισίας 32, για το οποίο έλεγε αργότερα: «Εκανα όλα τα λάθη μαζεμένα καθώς ήμουν άμαθος». Ηταν και το πρώτο γυάλινο κτίριο που έφτιαξε κατά τα πρότυπα εκείνων που έβλεπε στη Νέα Υόρκη και τα ζήλευε, μόνο που δεν διέθετε τις ίδιες προδιαγραφές. Εκείνη την εποχή ταξίδευε συνεχώς συλλέγοντας εικόνες, εμπειρίες και τάσεις, για να περάσει στο επόμενο μεγάλο βήμα. Σε συνεργασία με Ελληνες, Αμερικανούς και Ιταλούς αρχιτέκτονες θα φτιάξει το ’77 τον Πύργο Atrina, το γυάλινο εμπορικό κέντρο στην Κηφισίας που θα γίνει το εφαλτήριο μιας πυρετώδους κατασκευαστικής πορείας. Με τη βοήθεια της μεταφοράς του συντελεστή δόμησης, πίστευε ότι θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα νέο κέντρο κοντά στο Μαρούσι, δεδομένου ότι μια λεωφόρος διευκόλυνε τα μάλα την ταχεία κίνηση.

Οι πολιτικές συγκυρίες ήταν ευνοϊκές με το όραμά του, το ΠΑΣΟΚ έχει έρθει στην εξουσία, χρειαζόταν να επιδείξει μεγάλα έργα ως σύμβολα της νέας τάξης πραγμάτων. Ο νόμος για τη μεταφορά συντελεστή δόμησης ψηφίστηκε από τη Βουλή και ο Βωβός έβαλε τις μηχανές να δουλεύουν φουλ. Αγόραζε με αντιπαροχή ό,τι οικόπεδο έβρισκε στην Κηφισίας, με ποσοστά που έφταναν στο 90% όταν η αγορά έδινε 40%. Στη συνέχεια μετέφερε τους συντελεστές από άλλες περιοχές, κάτι που του επέτρεπε να χτίζει μεγάλα κτίρια σε οικόπεδα που μέχρι πρότινος χτίζονταν πολύ μικρότερα. Στην Κηφισίας, το ένα γυάλινο κτίριο ξεπετάγεται μετά το άλλο αλλάζοντας εντελώς τη φυσιογνωμία της. Για κάποιους εκτρώματα, για άλλους μοντέρνα οικοδομήματα, όπως και να ’χει o Μπάμπης Βωβός δεν είναι πια αόρατος. Βασικά είναι παντού.

Το ’92 αλλάζει ο νόμος για τη μεταφορά συντελεστή δόμησης, η πρώτη φορά που ένιωσε πραγματική απειλή στα μεγαλεπήβολα σχέδιά του. Τότε είναι που σχεδόν εμμονικά σε κάθε κτίριο που κατασκεύαζε έβαζε τεράστιες ταμπέλες με το όνομά του στην κορυφή τους, σε μια ενδόμυχη ανάγκη του να γράψει κυριολεκτικά ιστορία στην ολοκληρωτική μεταμόρφωση της περιοχής. Ταυτόχρονα φρόντιζε εκτός από κατασκευαστής να γίνει κυρίως διαχειριστής των κτιρίων του, αφού πλέον δεν μπορούσε να μεταφέρει συντελεστές και άρα έπρεπε να βρει νέα πηγή εσόδων.

Πουλούσε το μέρος του κτιρίου που του αναλογούσε μετά την αντιπαροχή σε κάποιον φορέα που απλώς το αγόραζε ως επένδυση και όχι για χρήση (π.χ. Δήμος, Εκκλησία κ.τ.λ.) και κατόπιν το νοίκιαζε από τους ίδιους σε χαμηλό κόστος και το υπενοίκιαζε σε πολύ υψηλότερο. Το 1999 τα κέρδη της εταιρείας ξεπερνούσαν τα 6,5 δισ. δραχμές. Σειρά είχε η εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο, με το μεγάλο πάρτυ να διαρκεί για δέκα χρόνια ακόμα. Μέχρι δηλαδή να έρθει η κρίση του real estate από τη μία και ο δανεισμός των 120 εκατ. από την άλλη. Οσο δηλαδή το ποσό που δανείστηκε η οικογένεια για να κατασκευάσει το έργο του mall στον Βοτανικό. Το 2012 η εταιρεία κατέθεσε αίτηση πτώχευσης ενώ έναν μήνα αργότερα ο κ. Βωβός συνελήφθη προσωρινά για χρέη και προς το Δημόσιο.

Ο αυτοδημιούργητος και οι διάδοχοι party-animals

«Ξέρετε πότε ξεκουράζομαι; Οταν μπορώ και κάνω ταξίδια σε πόλεις που έχουν ενδιαφέροντα κτίρια», έλεγε ο ίδιος σε συνεντεύξεις του όταν τον ρωτούσαν αν εκτός απ’ το να χτίζει κάνει ενίοτε και διακοπές. Μια λέξη μάλλον άγνωστη για τον εργασιομανή επιχειρηματία που η δουλειά και η δημιουργία ενός ακόμη μεγάλου πρότζεκτ σήμαινε ταυτόχρονα και διασκέδαση. Δεν ίσχυε όμως το ίδιο τουλάχιστον για τα δύο παιδιά του, τον Αρη και την Αντα, που άφησαν εποχή με τις σπατάλες και την ιδιαίτερα εξωστρεφή ζωή τους, σε αντίθεση με την κόρη του Νάταλι, που προτιμούσε να ζει μακριά από τα φλας μη δίνοντας λαβή για σχόλια και δημοσιεύματα. Από το 1963 που παντρεύτηκε τη σύζυγό του Μαίρη, τα τρία του παιδιά ήταν η άλλη μεγάλη αδυναμία του κ. Βωβού, στα οποία ήθελε να εμφυσήσει το δικό του όραμα, να γίνουν οι άξιοι συνεχιστές της αυτοδημιούργητης αυτοκρατορίας του. Ο μεγαλύτερος γιος του, ο Αρης, απόφοιτος πολιτικός μηχανικός του Μετσόβιου Πολυτεχνείου, την ίδια χρονιά που πήρε το πτυχίο του άρχισε να εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση.

Ο Αρης και Βίκυ Βωβού έμειναν στην ιστορία της κοσμικής Αθήνας για τα ασύλληπτα ποσά

που ξόδευαν και τις κοσμικές εξορμήσεις τους ανά τον πλανήτη

Η φήμη του, όμως, στην Αθήνα οφειλόταν περισσότερο στις επιδόσεις του ως ραλίστα, κερδίζοντας τέσσερα ελληνικά πρωταθλήματα ράλι και κατακτώντας δύο φορές το Πανελλήνιο Κύπελλο Χώματος, ενώ το ’95 πήρε την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη του Ράλλυ Ακρόπολις. Ηταν ο μοναδικός Ελληνας που αγόρασε πριν από 12 χρόνια τη γρηγορότερη Porsche παραγωγής που βγήκε ποτέ, την Carrera GT, πληρώνοντας 700.000 ευρώ, ενώ τη συλλογή του συμπλήρωναν μια Ferrari F430 και μια Porsche Cayenne. «Στα ράλι ο Βωβός οδηγούσε όπως ζούσε: με εκρήξεις», λένε για εκείνον άνθρωποι που τον ξέρουν. Και η αλήθεια είναι ότι εκτός από πρωταθλητής ραλίστας ήταν και πρωταθλητής του τζόγου. Η προσωπική του σουίτα στο Καζίνο Λουτρακίου περίμενε τον Αρη τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, ενώ στην πριβέ ρουλέτα των VIPs έβαζε σε μία μόνο μπιλιά ακόμα και 200.000 ευρώ. Με τη σύζυγό του Βίκυ έχουν κάνει μυθικά καλέσματα στη βίλα τους στο Κεφαλάρι, που θυμίζει παλάτσο της Ιταλικής Αναγέννησης, έχουν «χτίσει» όλες τις μεγάλες μπουζουκοπίστες ξοδεύοντας ασύλληπτα ποσά σε μερακλώματα και ζημιές, έχουν ταξιδέψει πολυτελώς σε κάθε εξωτικό και μη προορισμό, έχουν οργώσει τα πελάγη με τη θαλαμηγό τους «Maria-Pia» (όνομα και της μοναχοκόρης τους), ένα hi-tech πλωτό ανάκτορο 40 μέτρων, ειδική παραγγελία από την Ιταλία, που του κόστισε 11 εκατ. ευρώ. Το γιοτ, απόκτημα του 2009, δεν πρόλαβε να το χαρεί για πολύ, αφού έναν χρόνο μετά αναγκάστηκε να το πουλήσει στο μισό της αξίας του. Την ίδια τύχη είχαν και τα αυτοκίνητα, εκτός από την Cayenne.

Τα ίδια, όμως, μακροβούτια στην αχαλίνωτη σπατάλη έκανε και η μεσαία αδελφή του, η Αντα, η οποία στο τεράστιο οίκημα των 1.000 τ.μ. στο Κεφαλάρι όπου έμενε μόλις και χωρούσαν τα εκατοντάδες σινιέ συνολάκια που αγόραζε σχεδόν βουλιμικά από όλες τις μητροπόλεις της μόδας. Είναι άλλωστε μνημειώδεις οι επιδρομές της σε διάσημους οίκους του εξωτερικού, από τους οποίους σχεδόν εξαφάνιζε τα πανάκριβα εμπορεύματα. Σχεδόν χρειαζόταν κοντέινερ για να μεταφέρει όλη εκείνη την πραμάτεια στην Αθήνα. Τουλάχιστον τρεις φορές τον χρόνο πήγαινε στο Μιλάνο για να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα της, εκτός των δεκάδων άλλων όπου ταξίδευε με ολιγομελή παρέα για λόγους αναψυχής. Είτε πήγαινε για σκι στο Σεν Μόριτς, αγαπημένο της χειμερινό προορισμό, είτε για ολιστικές χαλαρωτικές θεραπείες με ινδικά βότανα και έλαια στο «Τaj Exotica Resort & Spa» ή σε εκείνο του «Four Seasons» στις Μαλδίβες, η Αντα ξόδευε αφειδώς για την ίδια και τους φίλους της. Εχει μείνει, άλλωστε, ιστορική η φωτογραφία της το 2009, όταν μαζί με τη φίλη της Τζένη Χρυσογόνου-Κουμαντάρου απαθανατίστηκαν στο αεροδρόμιο της Αθήνας με ένα θεόρατο βουνό από αποσκευές μετά την επιστροφή τους από τη Ρώμη.

Είναι μνημειώδεις οι επιδρομές της Αντας σε διάσημους οίκους του εξωτερικού, καθώς κάθε φορά χρειαζόταν σχεδόν κοντέινερ για να μεταφέρει τις βαλίτσες με τα ψώνια στην Αθήνα

Οι δύο κυρίες μάλιστα είχαν σπεύσει να φωτογραφηθούν φορώντας πανάκριβες γούνες στην είσοδο του πολυτελούς «Hotel de Russie», το ακριβότερο τότε της Ρώμης. Υπάλληλοι αλλά και ταξιδιώτες έγιναν αυτόπτες μάρτυρες των δύο εντυπωσιακών γυναικών να σέρνουν σε τρέιλερ περίπου 50 βαλίτσες φορτωμένες με τις τελευταίες κολεξιόν αγαπημένων τους οίκων όπως οι YSL, Chanel, Gucci και Prada. Το συγκεκριμένο «σαφάρι», σύμφωνα με τις φημολο­γίες, ξαλάφρωσε τον οικογενειακό κορβανά των Βωβών κατά περίπου 300.000 ευρώ. Αυτά, όμως, είναι πλέον παρελθόν για την Αντα, η οποία εδώ και χρόνια έχει αλλάξει εκ των πραγμάτων τρόπο ζωής κάνοντας ακόμα και bazaar για να αξιοποιήσει τρόπον τινά όλον εκείνο τον θησαυρό της πανάκριβης συλλογής της από ρούχα, όπως παρελθόν αποτελεί και το ακίνητο στο Κεφαλάρι, που βρισκόταν στο ίδιο οικόπεδο με εκείνο της αδελφής της Νάταλι, αφού πλέον ζει σε ένα κοινό διαμέρισμα. Πλέον το μόνο σαφάρι στο οποίο επιδίδονται τα μέλη της οικογένειας Βωβού είναι αυτό της εξεύρεσης ρευστού για να σώσουν ό,τι απέμεινε. Κάτι που δεν κατέστη δυνατό με την πατρική βίλα του Παλαιού Ψυχικού που φέρει βαρύ φορτίο ένδοξων αναμνήσεων, καρπός μιας εποχής που τελείωσε. Ούτε για τους Βωβούς, ούτε για τους περισσότερους Ελληνες – αν και σε διαφορετικά μεγέθη.

Η κόρη του Αντα Βωβού άφησε εποχή με τις σπατάλες, την ιδιαίτερα εξωστρεφή ζωή και

τις εντυπωσιακές ενδυματολογικές επιλογές της

Η πρώτη σύλληψη Μπάμπη Βωβού

Ο άλλοτε κραταιός επιχειρηματίας είχε συλληφθεί και στο παρελθόν -πρώτη φορά το 2012- για οφειλές στο δημόσιο και ασφαλιστικές εισφορές μετά την κατάρρευση του ομίλου του, η διοίκηση του οποίου είχε περάσει τα τελευταία χρόνια στο γιό του Αρη Βωβό.

Η αρχή του τέλους για τον όμιλο σήμανε με το πολυσυζητημένο έργο του Βοτανικού και το «φρένο» στο μεγάλο εμπορικό κέντρο που ήταν και το μεγάλο στοίχημα για τον όμιλο και αποτελούσε ουσιαστικά κομμάτι της Διπλής Ανάπλασης: Η Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική, έχοντας το δίδυμο του πατέρα και γιού στο τιμόνι της, έκανε το μεγάλο βήμα, αλλά το Συμβούλιο της Επικρατείας είχε άλλη γνώμη βάζοντας δικαστικό «φρένο» στο έργο, κατόπιν των προσφυγών φορέων και κατοίκων της περιοχής, πρωτοστατούντος τότε και του ΣΥΡΙΖΑ. Τα μεγάλα οικονομικά ανοίγματα για το συγκεκριμένο έργο (πάνω από 120 εκατ. ευρώ φθάνοντας τελικά σε ένα δανεισμό με το ιλιγγιώδες ποσό των 900 εκατ. ευρώ) σε συνδυασμό και με την σταδιακή πτώση της αγοράς λόγω και της οικονομικής κρίσης οδήγησαν στην οικονομική κατάρρευση του ομίλου, την οποία δεν στάθηκε ικανή να αποτρέψει ούτε η αναμφισβήτητα μεγάλη αξία του χαρτοφυλακίου του.

Αποτέλεσμα ήταν το 2012 η οικογένεια να αιτηθεί την ένταξη της εταιρείας στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα, ενώ μετά από μακρά περίοδο διαπραγματεύσεων και τη συμφωνία εξυγίανσης, το πολυσυζητημένο, ημιτελές mall του Βοτανικού, όπως και πολλά άλλα ακίνητα του ομίλου πέρασαν στις τράπεζες.

Εστω κι αν ο όμιλος προ εξαετίας προσέφυγε κατά του Δημοσίου ζητώντας αποζημίωση για απώλειες και διαφυγόντα κέρδη ύψους 475 εκατ. ευρώ για το mall του Βοτανικού, υποστηρίζοντας ότι η επένδυση είχε στηριχθεί σε νόμο που ψηφίστηκε από την ελληνική Βουλή, δεν κατάφερε να δικαιωθεί. Κατά σύμπτωση πάντως προ ημέρων μπήκαν οι υπογραφές για το έργο της Διπλής Ανάπλασης Βοτανικού -Αλεξάνδρας εκεί όπου βρίσκεται και το ημιτελές εμπορικό κέντρο.

Διάβασε το »

Φυλακές Πάτρας – ΕΚΤΑΚΤΟ: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, για τη μεταφορά του Νίκου Παλαιοκώστα στο νοσοκομείο

Newsteam 0 Comments
 • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ
 • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
 • 25|11|2020 13:26
 • /Redbull
 • /0 ΣΧΟΛΙΑ
 • /144 views

Κοινοποίηση:

Μεγάλη ήταν η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ που στήθηκε το πρωί για τη μεταφορά του κρατούμενου στις φυλακές Αγίου Στεφάνου Πάτρας, Νίκου Παλαιοκώστα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, ο κρατούμενος μεταφέρθηκε με αλεξίσφαιο όχημα και με τη συνδρομή ΕΚΑΜ και ΟΠΚΕ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, στην οφθαλμολογική κλινική.

tempo24.news

Διάβασε το »

Δείτε τι δουλειές ανέλαβαν οι Χρυσαυγίτες στη φυλακή: Από νοσοκομείο μέχρι …καντίνα

Newsteam 0 Comments

Την ευκαιρία να εργαστούν προκειμένου να εκτίσουν όσο το δυνατόν λιγότερες μέρες μέσα στη φυλακή άρπαξαν κατευθείαν οι Χρυσαγίτες, Νίκος Μιχαλολιάκος, Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Νίκος Μίχος και Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.

 

 

Όπως αποκαλύπτει η στήλη «Βηματοδότης» «ο μεν Μιχαλολιάκος έπιασε δουλειά στη Βιβλιοθήκη, οι δε Κασιδιάρης ως βοηθός νοσοκόμος και Παναγιώταρος στην καντίνα (με ειδίκευση στην παρασκευή… hotdog). Ο Μίχος έγινε… κουρέας και ο (πολύς) Μπαρμπαρούσης (ή διαφορετικά… «Καραϊσκάκης») καθαριστής».

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

42χρονη μητέρα μπήκε στο νοσοκομείο να γεννήσει τρίδυμα! Μόλις ήρθε το τρίτο μωρό, ο γιατρός πάγωσε

Newsteam 0 Comments

Μια 42χρονη μητέρα μπήκε στο νοσοκομείο να γεννήσει τρίδυμα! Μόλις ήρθε το τρίτο μωρό όμως, ο γιατρός «πάγωσε» με αυτό που είδε!

Λίγο πριν τα 42α γενέθλιά της και στις 28 εβδομάδες κύησης, η Kimberly Fugate άρχισε να γεννάει και δεν ήταν κάτι που προκάλεσε σοκ, καθώς η γυναίκα κατάλαβε ότι ήταν έγκυος όταν ήταν ήδη 13 εβδομάδων.

Ακόμα πιο απροσδόκητα, οι γιατροί την είχαν πληροφορήσει ότι θα έκανε τρίδυμα, αλλά τελικά ούτε η ίδια, ούτε και ο άντρας της Craig περίμεναν την επόμενη έκπληξη στην αίθουσα τοκετού.

“Είναι εξαιρετικά αγχωτικό όταν ξέρεις πόσες αλλαγές θα γίνουν από εδώ και στο εξής στη ζωή σου. Αλλά προσπαθώ να κάνω ένα βήμα τη φορά, είμαι ευτυχισμένη και ξέρω ότι όλα θα πάνε καλά.” δηλώνει η μητέρα.

Κι έτσι η ζωή αυτού του ζευγαριού άλλαξε μέσα σε μερικά λεπτά! Αφού στην πραγματικότητα δεν απέκτησαν 3 παιδιά, αλλά 4 πανέμορφα παιδάκια.

Το 2013, η Kimberly Fugate έμεινε έγκυος ενώ ήταν 42 ετών. Έχει ήδη μια 10χρονη κόρη, την Katelyn, και περίμενε τρίδυμα, κάτι που είναι ήδη αρκετά σπάνιο για περιπτώσεις φυσικής γονιμοποίησης! Έτσι, ενώ είχε μόλις γεννήσει τα 3 κοριτσάκια της, οι γιατροί της είπαν ότι…υπήρχε κάτι ακόμα.

“Μόλις είχαν γεννηθεί τα τρία πρώτα παιδιά και άκουσα τους γιατρούς να λένε… Κι άλλα πόδια! Η πρώτη μου αντίδραση ήταν ότι αποκλείεται, ήταν σοκ για μένα!” δηλώνει η μητέρα.

Η Kimberly και ο Craig είχαν κάνει 4 πανομοιότυπες κορούλες, τις Kenleigh Rosa, Kristen Sue, Kayleigh Pearl, και Kelsey Roxanne.

Οι πιθανότητες για τετράδυμα είναι 1 στις 729.000. Και η πιθανότητα να είναι και πανομοιότυπα είναι 1 στα 13 εκατομμύρια! Ο γιατρός James Bofill δηλώνει πως ένιωσε ντροπιασμένος που δεν το είχε προβλέψει, είναι βέβαια κάτι που θα μπορούσε να συμβεί, αλλά όταν του το είπαν οι συνάδελφοί του, δεν το πίστευε! Νόμιζε πως επρόκειτο για φάρσα!

Διάβασε το »

Ο Γιώργος Λαμπρούλης ζητάει προσωρινή απαλλαγή από τα καθήκοντά του για να πάει στο Νοσοκομείο Λάρισας

Newsteam 0 Comments

Καλεσμα στους ιδιώτες ιατρούς να ενταχθούν στο δημόσιο σύστημα Υγείας και να συνδράμουν στη μάχη κατά του κορωνοϊού απευθύνει το ΚΚΕ.

Στο πλαίσιο αυτό, ο γιατρός, βουλευτής του κόμματος και αντιπρόεδρος του κοινοβουλίου, Γιώργος Λαμπρούλης με επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής, Κωστα Τασουλα ζητά απαλλαγή απο τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα, προκειμένου να ενώσει τις δυνάμεις με τους γιατρούς του νοσοκομείου Λάρισας.

Αναλυτικά, η κεντρική επιτροπή του ΚΚΕ σε ανακοίνωσή της επισημαίνει:

«Το ΚΚΕ απευθύνει κάλεσμα στους ιδιώτες αυτοαπασχολούμενους γιατρούς, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, να ενταχθούν στο δημόσιο σύστημα υγείας, δίνοντας τη μάχη από εκεί για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και υγείας. Μαζί με τις επείγουσες διεκδικήσεις για μαζικές προσλήψεις προσωπικού και για την επίταξη του ιδιωτικού τομέα, μαζί με τον αγώνα ενάντια στις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης, είναι κρίσιμη η ατομική συμβολή και προσφορά.

Καλούμε πρώτα και κύρια τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος, γιατρούς, να πρωτοστατήσουν σε αυτό τον αγώνα.

Στο πλαίσιο αυτό δίνουμε στη δημοσιότητα την επιστολή του βουλευτή Λάρισας του ΚΚΕ, Γιώργου Λαμπρούλη, ΣΤ’ Αντιπροέδρου της Βουλής, γιατρού – πνευμονολόγου στο ΕΣΥ, προς τον Πρόεδρο της Βουλής, με την οποία ζητά να απαλλαγεί προσωρινά από τα καθήκοντα του Αντιπροέδρου, για να συνδράμει στη μάχη κατά της πανδημίας στο νομό Λάρισας».

Η επιστολή του κ Λαμπρουλη εχει ως εξής:

Επιστολή του Γιώργου Λαμπρούλη, βουλευτή του ΚΚΕ και ΣΤ’ Αντιπροέδρου της Βουλής

Προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Κωσταντίνο Τασούλα

Κοινοποίηση προς τον κ. Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας

Κύριε Πρόεδρε,

Όπως γνωρίζετε οι επιπτώσεις στην υγεία του λαού από την πανδημία είναι οδυνηρές. Μεγάλος αριθμός ανθρώπων προσβάλλεται από τον ιό. Σε πολλούς απ’ αυτούς υπάρχουν επιπλοκές της νόσου και διασωληνώνονται, απαιτείται η εισαγωγή σε ΜΕΘ και δυστυχώς πολλοί απ’ αυτούς οδηγούνται στην απώλεια της ζωής τους, παρά τις τεράστιες προσπάθειες των συναδέλφων γιατρών, των νοσηλευτών και όλων των άλλων υγειονομικών.

Ως Βουλευτής του ΚΚΕ γνωρίζω άμεσα τις τεράστιες ελλείψεις σε υποδομές και προσωπικό του δημόσιου συστήματος υγείας, τόσο πανελλαδικά όσο και στην περιοχή της Λάρισας, από την οποία προέρχομαι και εργαζόμουν ως γιατρός – Πνευμονολόγος πριν την εκλογή μου.

Αφουγκράζομαι την καθημερινή αγωνία των συναδέλφων γιατρών, που στα όρια των αντοχών τους προσπαθούν να αντεπεξέλθουν στην ανάγκη περίθαλψης των ασθενών, την αγωνία των οικογενειών για τους ανθρώπους τους, που νοσούν και αντιμετωπίζουν τις τεράστιες ελλείψεις σε γιατρούς και νοσηλευτές, σε απλές κλίνες νοσηλείας και σε κλίνες ΜΕΘ.

Αφουγκράζομαι και όλους τους άλλους ασθενείς, που δε σχετίζονται με την επιδημία αλλά ουσιαστικά είναι για δεύτερη φορά αποκλεισμένοι από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις λόγω των περιοριστικών μέτρων στις δημόσιες μονάδες υγείας.

Όπως γνωρίζετε, ως Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ έχουμε επανειλημμένα και έγκαιρα αναδείξει τις τραγικές ελλείψεις σε υποδομές και προσωπικό του δημόσιου συστήματος υγείας, αποτέλεσμα των διαχρονικών αντιλαϊκών πολιτικών όλων των κυβερνήσεων. Είναι βέβαιο ότι, αν η κυβέρνηση αξιοποιούσε το χρόνο που κερδήθηκε από το λαό, για να θωρακίσει τις δημόσιες μονάδες υγείας με προσλήψεις προσωπικού, με εξοπλισμό όλων των δημόσιων μονάδων υγείας, με ανάπτυξη της δημόσιας ΠΦΥ, με πραγματική επίταξη των επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα, θα δινόταν η “μάχη” κατά της πανδημίας με άλλους πολύ καλύτερους όρους. Η κυβέρνηση δεν το έκανε και γι’ αυτό οι ευθύνες της είναι τεράστιες έως και εγκληματικές.

Κύριε Πρόεδρε,

Σε αυτές τις συνθήκες οι διεκδικήσεις, για να δοθούν λύσεις στα τεράστια και γνωστά προβλήματα των δημόσιων μονάδων υγείας είναι ζήτημα ζωής για το λαό. Σε αυτό θα συνεχίσω να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις.

Όμως αισθάνομαι ότι πρέπει να κάνω και κάτι παραπάνω και να συμβάλλω με την ιδιότητά μου ως γιατρός – πνευμονολόγος, επειδή στην παρούσα φάση εκτιμώ ότι πριν απ’ όλα προέχει και η πρακτική συμβολή στην προάσπιση της ανθρώπινης ζωής.

Θεωρώ ότι η θέση μου είναι μαζί με τους συναδέλφους γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν τη μάχη σε αντίξοες συνθήκες για την περίθαλψη του λαού στις δημόσιες μονάδες υγείας της Λάρισας.

Σας παρακαλώ, λοιπόν, να απαλλαγώ προσωρινά από τα καθήκοντά μου ως ΣΤ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής και να με διευκολύνετε για να συμβάλλω ως γιατρός – πνευμονολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας στο οποίο υπηρετούσα ή να ενταχθώ σε όποια δημόσια μονάδα υγείας στη Λάρισα κριθεί αναγκαίο.

Κάνω επίσης έκκληση στους γιατρούς, εκλεγμένους βουλευτές στο Κοινοβούλιο να πράξουν αντίστοιχα.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Γιώργος Λαμπρούλης

Βουλευτής του ΚΚΕ

ΣΤ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής

Διάβασε το »

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! Στήθηκαν στρατιωτικές σκηνές έξω από το Νοσοκομείο Βόλου(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Newsteam 0 Comments

Από νωρίς σήμερα το πρωί κλιμάκιο του στρατού και της Ταξιαρχίας Πεζοναυτών βρέθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου και έστησε στρατιωτικές σκηνές στο προαύλιο του Νοσοκομείου Βόλου και ειδικότερα μπροστά από την είσοδο των επειγόντων περιστατικών.

Οι σκηνές αυτές θα χρησιμοποιηθούν για τη λήψη επιχρισμάτων από τους πολίτες, προκειμένου να περιοριστεί η αναμονή τους κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες και να αποσυμφορηθεί η κατάσταση στο νοσοκομείο.Διάβασε το »

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! Οι ειδικευόμενοι που μάχονται τον covid κοιμούνται στα αμάξια τους σε μεγάλο Δημόσιο Νοσοκομείο μας…

Newsteam 0 Comments

Ελλάδα 2020 και όχι μόνο,όλη η Ευρώπη φάνηκε ανέτοιμη και στο προαναγγελθέν β κύμα. …. Οι ειδικευόμενοι πολλοί από αυτούς άσχετων ειδικοτήτων που ρίχθηκαν στη μάχη του covid κοιμούνται στα αυτοκίνητά τους κι έκαναν μήνυση στο Διευθυντή του Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Πολλοί γιατροί και ειδικευόμενοι σε διάφορες κλινικές covid έχουν κολλήσει τους οικείους τους όσοι έχουν τη δυνατότητα αναγκάστηκαν να νοικιάσουν διαμέρισμα για να μείνουν μόνοι για να μην μεταφέρουν στα σπίτια τους και στους δικούς τους που κάποιοι ανήκουν και σε ευπαθείς ομάδες τους φονιάδες μεταλλαγμένους ιούς που ήρθαν μέσω τουρισμού στην Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη τη θερινή περίοδο κατ΄επιταγή ευρωπαϊκή να ανοίξουν τα σύνορα στην πιο απαγορευτική περίοδο.

Σε γνωστό μεγάλο εμπορικό κέντρo της Θεσσαλονίκης τον Οκτώβρη υπήρχαν τουρίστες πολλά πούλμαν ενώ στη χώρα τους είχαν γενικό lockdown από 1η Σεπτέμβρη.3 ώρες κράτησε η περιήγηση….Αυτό πως εξηγείται;; Το δια ροπάλου ισχύει μόνο για γηγενή; Yπάρχουν κράτη και συγκεκριμένες εθνικότητες που είναι υπεράνω των μέτρων;;;;

Όλα αυτά είναι προς πιστοποίηση είναι πληροφορίες….

11 Διευθυντές Κλινικών του Παπανικολάου κατήγγειλαν πριν λίγες μέρες σημεία και τέρατα….Μεταξύ αυτών είχαν δηλώσει ότι ”Άρχισαν να παραιτούνται ειδικευόμενοι γιατροί σε πολλές κλινικές” αφού συνειδητοποίησαν ότι το σύστημα τους δίνει ”κρέας”…

«Γιατροί όλων των ειδικοτήτων και όλων των βαθμίδων κλήθηκαν με “εντέλλεστε” να καλύψουν τους ασθενείς με  Covid» καταγγέλλουν οι διευθυντές λέγοντας πως ήδη άρχισαν να παραιτούνται ειδικευόμενοι γιατροί σε πολλές κλινικές και πως «οι ιδιώτες ιατροί κλήθηκαν σε εθελοντική βοήθεια προς το ΕΣΥ με αμοιβές υπερδιπλάσιες των γιατρών του ΕΣΥ, ενέργεια απόλυτα προσβλητική για τους υπηρετούντες». Την ίδια ώρα το φαινόμενο παραιτήσεων ειδικευόμενων παρατηρείται και σε άλλα νοσοκομεία….

Oι πιο πολλές κλινικές στα δημόσια νοσοκομεία μετατρέπονται σε covid οι ασθενείς από άλλες μάστιγες θα ψυχορραγούν; Χαοτικό το μοντέλο στη Δημόσια Υγεία το ήξεραν οι ιθύνοντες … αλλά αλάρμ σήμανε μόνο για πληθυσμό….Δίνουν πόλεμο όπως τον είπαν χωρίς ειδικές δυνάμεις με ανειδίκευτους….

Επίσης ρίχνουν ανειδίκευτους που κάνουν ειδικότητα σε άσχετο αντικείμενο ούτε στη Παθολογία ούτε στην πνευμονολογία στην α΄γραμμή χωρίς την παραμικρή κατάρτιση κι εκπαίδευση. Ανοργανωσιά κακοδιοίκηση υποστελέχωση χρόνιες σοβαρές ελλείψεις σε νοσηλευτικό προσωπικό και γιατρούς ειδικοτήτων ελλείψεις σε υποδομές , διαφθορά, ελλιπέστατη κατάρτιση για αντιμετώπιση του συγκεκριμένου ιού…Τα θανατοκομεία είναι εδώ και ήταν από πάντα εδώ….Από τα ράντζα στις ΜΕΘ αυτή είναι η ιστορία της δημόσιας Υγείας…

Και μια επώνυμη μαρτυρία από την Χριστίνα Κυδώνα, παθολόγο εντατικολόγο που εδώ και 15 μέρες εργάζεται στην κλινική Covid του Ιπποκρατείου:Οι πτέρυγες είναι κατά μέσο όρο των 50 ατόμων. Το μπλε κτίριο διαθέτει πέντε πτέρυγες μέσα σε τρεις ορόφους και το περισσότερο που μπορούμε να στελεχώσουμε είναι με 1 ειδικό παθολόγο και με 1 ειδικευόμενο παθολόγο για κάθε 50 περιστατικά.Οι εισαγωγές αφορούν πάνω της μέτριας βαρύτητας περιστατικά.Ένας ειδικός κ ένας ειδικευόμενος στην πτέρυγα των 50 δουλεύουν 26 ώρες ντυμένοι με στολή χωρίς ανάπαυση σε περιστατικά που τουλάχιστον το 30% είναι βαρύτατα.

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν γιατροί περαιτέρω για να μας ενισχύσουν, έχουμε εξαντλήσει τις δυνάμεις σε προσωπικό που μπορεί να γνωρίζει παθολογία και έχουμε καλέσει οφθαλμίατρους, ΩΡΛ, χειρουργούς, γυναικολόγους κ.ά που ειναι αδύνατον να εκπαιδεύσουμε σε μια μέρα αλλά τους χρησιμοποιούμε ως βοηθητικά χέρια για αιμοληψίες και εξέταση ζωτικών οργάνων κτλ.

Όλο αυτό κάνει τις συνθήκες νοσηλείας φοβερά επισφαλείς για τους αρρώστους.Ζητήσαμε την εμπλοκή του στρατού γιατί θεωρούμε ότι το υγειονομικό του θα μπορούσε να ενισχύσει το ΕΚΑΒ, να ενισχύσει ακόμη τις διακομιδές ή κάποια δικά μας κομμάτια επειγόντων. Ούτε αυτό έγινε..”Καλά έχουμε πόλεμο και δεν υπάρχει εμπλοκή υγειονομικού στρατού;;;;;…. ”εργάζονται τρεις νοσηλεύτριες σε μία βάρδια κατά μέσο όρο των 45-50 ασθενών”.

Zητάει: ”αύριο το πρωί ν΄ανοίξουν οι ΜΕΘ όλων των ιδιωτικών κλινικών Θεσσαλονίκης, όπως ανοίγουνε και πτέρυγες των ιδιωτικών κλινικών Θεσσαλονίκης, με επίταξη.Ζητήσαμε ξενοδοχειακές μονάδες για να μείνουν μια εβδομάδα, να τους παρεχεται τροφή, γραμματειακή υποστήριξη και καθαριότητα και να τους δίνονται τα φάρμακα που χρειάζονται, κάτι που είναι εφικτό να γίνει απο τις αρχές της πόλης.

Δεν έγινε. Ζητήσαμε την επίταξη κάποιου χώρου για να δημιουργηθεί μια μονάδα όπου θα πηγαίνουν ηλικιωμένοι που πήραν εξιτήριο αλλά χρειάζονται φροντίδα. Ούτε αυτό έγινε.” Αυτά κατήγγειλε η ευσεινήδητη γιατρός που εδώ και 15 μέρες εργάζεται στην κλινική Covid του Ιπποκρατείου, μιλώντας την Παρασκευή σε διαδικτυακή εκδήλωση της δημοτικής παράταξης “Πόλη Ανάποδα” που έγινε σε συνδιοργάνωση με την καμπάνια “Covid-19 Κανένας Μόνος/Καμία Μόνη”.

H Γιατρός επαναλαμβάνει: έγκλημα,ένοχοι, εισαγγελέας…δεν αρκεί το lockdown λέει αν δεν γίνουν στο σύστημα Υγείας τώρα οι διορθωτικές κινήσεις άμεσα

H Eλλάδα δεν είχε αντικειμενικά κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα στο α΄κύμα… Έκανε μαζική εισαγωγή μεταλλάξεων του ιού μέσω ανοιχτών συνόρων …. για να εισάγει εμβόλια που έχει αγοράσει αν και δεν έχουν εγκριθεί από κανέναν Επίσημο Διεθνή Φορέα;;;;;;

Στην Αγγλία τα ίδια χάλια αμέτρητοι ασθενείς καρκινοπαθείς και αιματολογικοί πέθαναν γιατί εισήχθησαν στα νοσοκομεία και μολύνθηκαν με κορωνοιό….Καμιά πρόβλεψη πρόνοια διαχείρισης για τα λεγόμενα υποκείμενα νοσήματα..Kι εκεί δεν αγγίζουν τους ειδικούς γιατρούς ιδιώτες όπως εδώ και το βάρος πέφτει στους ειδικευόμενους.. Κι εκεί μετατρέπουν τις κλινικές σε covid όπως εδώ αταξία και μη πρόβλεψη, ολιγωρία αρχών κι εγκληματική αμέλεια…όλοι οι δικτατορίσκοι απειλούν τον πολίτη την ώρα που τον παραδίδουν στο θάνατο ….

Η Ευρώπη παραδόθηκε στις διαθέσεις των μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών των οποίων οι μέτοχοι θα θησαυρίσουν..

Η αποτυχία αντιμετώπισης του ιού βαραίνει 100% το παθογόνο και τοξικό εδώ και δεκαετίες δημόσιο σύστημα υγείας και την πολιτική απόφαση ν΄ανοίξουν τα σύνορα για διακοπές και μπίζνες εν μέσω πολέμου όπως τον περιγράφουν. Στον πόλεμο τα σύνορα κλείνουν…Στον πόλεμο κατά ιού πρώτα γίνεται επιστράτευση των ειδικών. Στον πόλεμο δεν μπορεί να μην εμπλέκεται το υγειονομικό του στρατού όταν πρόκειται για πανδημία….

dimpenews.com

Διάβασε το »

Ρισκάρει ο Μαυρίδης – Βγήκε απο το νοσοκομείο για να δώσει το κρεβάτι του σε άλλους ασθενείς

Newsteam 0 Comments

Εξιτήριο με δική του ευθύνη πήρε από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν με κορωνοϊό ο Γιώργος Μαυρίδης. Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Καινούργιου ο tattoo artist υπέγραψε και βγήκε από το νοσοκομείο για να δώσει προτεραιότητα σε όποιον έχει ανάγκη και νοσεί από covid -19.

 

 

Φανερά εξαντλημένος και με βραχνή φωνή ο παρουσιαστής επιβεβαίωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία ότι τόσο εκείνος, όσο και η αγαπημένη του βγήκαν από το νοσοκομείο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Γιώργος είχε πολύ βαριά συμπτώματα που τον οδήγησαν στο νοσοκομείο, όπως βήχα, δύσπνοια και πυρετός.

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια: Πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο

Newsteam 0 Comments

Μία εβδομάδα μετά τη σοβαρή περιπέτειά τους με τον κορονοϊό, ο Γιώργος Μαυρίδης και η σύντροφός του, Κρίστη Καθάργια πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο με δική τους ευθύνη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Γρηγόρη Γκουντάρα στο «Ευτυχείτε», ο γνωστός παρουσιαστής υπέγραψε για να βγει από την κλινική που νοσηλευόταν, θέλοντας να δώσει προτεραιότητα στους συνανθρώπους του που νοσούν από covid και αναζητούν ένα κρεβάτι σε νοσοκομείο.

Με βραχνή φωνή, ο Γιώργος Μαυρίδης επιβεβαίωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη δημοσιογράφο, Μένια Κούκου, ότι τόσο εκείνος, όσο και η αγαπημένη του βγήκαν από το νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Γιώργος Μαυρίδης είχε πολύ βαριά συμπτώματα που τον οδήγησαν στο νοσοκομείο, όπως βήχα, δύσπνοια και πυρετός.

Διάβασε το »

Κορονοϊός ΤΩΡΑ – Αγωνία για 28χρονη μητέρα στη Θεσσαλονίκη – Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Newsteam 0 Comments

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται μια 28χρονη μητέρα στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης με κορονοϊό.

 

 

 

 • Σύμφωνα με πληροφορίες, διοίκηση, γιατροί και ΕΚΑΒ αναζητούσαν κρεβάτι σε ΜΕΘ και τελικά βρέθηκε αργά τη νύχτα Σαββάτου προς Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, με την 28χρονη να δίνει τη δική της μάχη με τον κορονοϊό.

 

 

 

 

Η ασθενής είναι μητέρα ενός πολύ μικρού παιδιού και δεν φέρεται να πάσχει από υποκείμενα νοσήματα, ενώ νόσησε πρις από λίγες ημέρες από κορονοϊό και η υγεία της επιδεινώθηκε ξαφνικά το τελευταίο 24ωρο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με πληροφορίες απο kozanimedia

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Κορονοϊός – Κι άλλος νεκρός στο νοσοκομείο Λαμίας

Newsteam 0 Comments

Ένας 70χρονος ασθενής, κατέληξε το απόγευμα του Σαββάτου (21/11) στo Νοσοκομείο Λαμίας από ανακοπή.

 

 

 

 • Ο ασθενής αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε νοσήσει και από κορονοϊό. Υπέστη καρδιακό επεισόδιο και παρά τις επίμονες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, δεν επανήλθε. Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες και ειδικότερα την τελευταία εβδομάδα τα περιστατικά covid όχι απλά αυξάνονται αλλά αποδεικνύονται και πιο έντονα από πλευράς συμπτωμάτων γεμίζοντας στην κυριολεξία και το πέτρινο κτίριο μετά από τη ΜΕΘ κορoνοϊού.

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “lamiareport” ήδη νοσηλεύονται 30 άτομα με κορoνοϊό στο πέτρινο και 6 στη ΜΕΘ, ενώ τις τελευταίες ώρες διασωληνώθηκε ένας ακόμη 65χρονος Λαμιώτης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Σοκ στα Τρίκαλα – Την έστειλαν στο νοσοκομείο από το ξύλο

Newsteam 0 Comments

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε μια 30χρονη γυναίκα με καταγωγή από το Ιράκ στη Λάρισα. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

 

 

 

Η 30χρονη πρόσφυγας για λόγους που ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία, προχθές βράδυ δέχθηκε επίθεση από έναν 30χρονο Παλαιστίνιο και από μία 19χρονη Ιρακινή.

 

 

 

 

 

 

Δράστες και θύματα είναι όλοι τους πρόσφυγες που βρίσκονται νόμιμα στη Ελλάδα και φιλοξενούνται σε ξενώνα στην Άνω Σωτηρίτσα.

 

Οι δύο δράστες συνελήφθησαν και σε βάρος τους θα σχηματισθεί δικογραφία, ενώ η 30χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο έχοντας δεχθεί γροθιές στο κεφάλι και στο σώμα της.

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Οχυρώνονται στη Θεσσαλονίκη – Στήνεται νοσοκομείο εκστρατείας για τον κορονοϊό

Newsteam 0 Comments

Τρομερά δύσκολη είναι η κατάσταση στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, τα οποία στην κυριολεξία ασφυκτιούν από τις εισαγωγές των κρουσμάτων κορονοϊού και τους διασωληνωμένους. Εκτός από την επίταξη των ιδιωτικών κλινικών, τίθενται σε εφαρμογή και άλλα μέτρα, όπως η υπαίθρια δημιουργία κινητών νοσοκομείων. Σύμφωνα με το Open, στον χώρο στάθμευσης του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης στήνεται νοσοκομείο εκστρατείας, ώστε να συνδράμει εάν χρειαστεί στη μεγάλη προσέλευση ασθενών με κορονοϊό.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι εργασίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί και είναι έτοιμο έως τη Δευτέρα. Το φορητό νοσοκομείο αποτελείται από αντίσκηνα και κοντέινερ και θα αναπτυχθούν κλίνες με αναπνευστήρες. Πρόκειται να λειτουργήσει ως χώρος υποδοχής για περιστατικά Covid.

Το νοσοκομείο είχε χρησιμοποιηθεί στο Αφγανιστάν όταν είχε σταλεί εκεί ένα τμήμα του ελληνικού στρατού. Δραματική είναι η κατάσταση στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, όπως την περιγράφει ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου Νίκος Καπραβέλος. “Η κατάσταση είναι απελπιστική, έχουμε γεμίσει στις εντατικές”, δήλωσε ο κ. Καπραβέλος, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ την Κυριακή, τονίζοντας μάλιστα ότι φοβάται και τρίτο κύμα της πανδημίας, τον Γενάρη-Φλεβάρη.

 

 

 

“Είναι η τρίτη συνεχόμενη γενική εφημερία που έχουμε 80 νέες εισαγωγές που χρειάζονται υποστήριξη και δεν έχουμε κρεβάτι εντατικής για να τους βοηθήσουμε. Όταν αρχίζουμε να διασωληνώνουμε χρειάζεται και καταστολή και χρειάζεται και προσωπικό που δεν το έχουμε στην εντατική. Τα έχουμε δώσει όλα στην εντατική” σημείωσε.

 

“Μπήκε ο στρατός, μπήκαν τα ιδιωτικά θεραπευτήρια, όμως η κορυφή, δηλαδή οι εντατικές, έχουν γεμίσει, είναι απελπισία. Η πολιτεία πρέπει να πάρει πιο γενναία μέτρα, πρέπει να αυξήσουμε τη δύναμη πυρός, όχι ημίμετρα. Δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το θεριό με ημίμετρα. Οι νεκροί έφτασαν τριψήφιο αριθμό, τι άλλη έκκληση να κάνουμε, να φτάσουμε τετραψήφιο;” ανέφερε.

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Γιατροί και νοσηλευτές ΗΡΩΕΣ παλεύουν με τον κορονοϊό στο νοσοκομείο Λαμίας

Newsteam 0 Comments

Πίσω από τις άσπρες στολές υπάρχουν άνθρωποι. Είναι οι ήρωες αυτού το πολέμου, που κινδυνεύουν καθημερινά από τον ύπουλο ιό για να σώσουν όλους εμάς, ακόμα κι εκείνους που πιστεύουν ότι είναι άτρωτοι. Σε κάθε πόλεμο υπάρχουν οι λιποτάκτες και οι ήρωες. Εκείνοι που κάνουν τη διαφορά και ως πολεμιστές και ως άνθρωποι. Είναι αυτοί που όταν θα είσαι μόνος θα είναι δίπλα σου να σου κρατήσουν το χέρι και να σου δώσουν κουράγιο. Είναι αυτοί που θα κανουν τα πάντα για να σου σώσουν τη ζωή.

 

 

 

«Είμαστε εδώ για είστε ασφαλείς. Δεν υπάρχουν ωράρια, δεν υπάρχουν άδειες, μόνο η αποστολή. Με το ίδιο ή και λιγότερο προσωπικό εμείς θα συνεχίζουμε στην πρώτη γραμμή του πυρός να κάνουμε τα πάντα για να σώζουμε ζωές….», λέει στην κάμερα του LamiaReport ο Παθολόγος – Εντατικολόγος Φώτης Τσιμπούκας που είναι αναπληρωτής Διευθυντής στη ΜΕΘ και στη ΜΕΘ Covid στο ΓΝ Λαμίας.

 

 

 

Ο κορονοϊός είναι εδώ. Είναι εξαιρετικά μεταδοτικός και χτυπάει νέους ανθρώπους.

 

 

από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Κορωνοϊός: Πάρκινγκ στη Θεσσαλονίκη μετατράπηκε σε νοσοκομείο!

Newsteam 0 Comments

Κορονοϊός: Πάρκινγκ στη Θεσσαλονίκη μετατράπηκε σε νοσοκομείο!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χρήστου Νικολαϊδη, σε νοσοκομεία της Αικατερίνης, της Βέροιας και του Πολύγυρου οι διασωληνωμένοι ασθενείς νοσηλεύονται εκτός ΜΕΘ λόγω έλλειψης κλινών. Συγκεκριμένα, τρεις διασωληνωμένοι στην Αικατερίνη, τρεις στη Βέροια και τέσσερις στον Πολύγυρο βρίσκονται εκτός ΜΕΘ, παρά τη σοβαρότητα της κατάστασής τους. Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, έχει μετατρέψει το πάρκινγκ του σε κινητό νοσοκομείο, ώστε να αντεπεξέλθει στις ανάγκες λόγω πανδημίας

Διάβασε το »

Συγκινεί η Έρρικα Πρεζεράκου – Η ανιψιά της μας χαιρετάει μέσα από το νοσοκομείο!

Newsteam 0 Comments

Σε νοσοκομείο του Χιούστον στις ΗΠΑ νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες η μικρή Αναστασία. Η 7χρονη ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου που κατάφερε να συγκινήσει ολόκληρη τη χώρα μετά την είδηση πως έχει όγκο στον εγκέφαλο, μπόρεσε τελικά να ταξιδέψει στην Αμερική προκειμένου να υποβληθεί σε μια πολύ κρίσιμη για την υγεία της επέμβαση.

 

 

 

Η Έρρικα Πρεζεράκου που έχει τεράστια αδυναμία στην κόρη της αδερφής της δεν έχει σταματήσει από την πρώτη κιόλας στιγμή να στέκεται στο πλευρό της, μιλώντας πολλές φορές μάλιστα δημόσια για το συγκεκριμένο θέμα. Μπορεί η αθλήτρια να μην κατάφερε να ταξιδέψει μαζί με τη μικρή Αναστασία, ωστόσο το μυαλό της είναι συνεχώς στην Αμερική.

 

 

 

Συχνά μάλιστα δημοσιεύει φωτογραφίες της ανιψιάς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημερώνοντας τον κόσμο για την εξέλιξη της υγείας της. Aυτή τη φορά η Έρρικα Πρεζεράκου επέλεξε να δημοσιεύσει στα instastories της μια φωτογραφία με την Αναστασία μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου να κάνει το σήμα της νίκης δείχνοντας πως η μικρή είναι αισιόδοξη και έτοιμη να δώσει αυτή τη μεγάλη μάχη μιας και σήμερα είναι προγραμματισμένη η επέμβασή της.

 

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Συγκινεί η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου-Η φωτογραφία με τον άρρωστο πατέρα της στο νοσοκομείο

Newsteam 0 Comments

Μία από τις δυσκολότερες φάσεις της ζωής της διανύει η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στη Σουηδία. Ο πολυαγαπημένος της πατέρας βρισκόταν στο νοσοκομείο για μεγάλο διάστημα και χθες επέστρεψε στο σπίτι με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

 

 

 • Η παρουσιάστρια θέλησε να ανεβάσει δύο φωτογραφίες που δείχνουν τον πατέρα της στο κρεβάτι του πόνου, να δέχεται μια ζεστή αγκαλιά από την ίδια και την κόρη της, Μελίνα. Μάλιστα έγραψε στη λεζάντα το παρακάτω κείμενο:

 

 

«Περάσαμε την Παρασκευή στο σπίτι με τον μπαμπά μου που γύρισε από το νοσοκομείο. Πάλι. Και ακόμη κι αν είναι επικίνδυνο να τον επισκεφθούμε κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας, πρέπει να είμαστε εκεί γι ‘αυτόν, καθώς αυτός, ο πρώην μπόξερ, καθαριστής και παίκτης είναι κολλημένος στο κρεβάτι. Η Μελίνα χαϊδεύει τον παππού της και μάλιστα τον ενθάρρυνε να περπατήσει τρία βήματα!

 

 

 

Η ηρωική αδελφή μου Σόφια είναι εκεί καθημερινά και είμαι τόσο ευγνώμων που έχω αυτήν και τη μικρότερη αδερφή μου Δήμητρα!

 

 

 

Μετά το δείπνο και το καθάρισμα περάσαμε από το σπίτι της μητέρας μου για να της δώσουμε ένα φιλί.

Η φετινή χρονιά με έχει διδάξει τόσο πολύ και με έχει μεταμορφώσει με πολλούς τρόπους. Ένα από τα σκληρά μαθήματα είναι η συγχώρεση. Ένα άλλο δεν είναι να σχεδιάζουμε και να αναβάλλουμε για ένα μακρινό μέλλον. Απλά κάνε το. Είχα ένα σχέδιο να πάρει συνέντευξη από τον πατέρα μου για τη ζωή του. Η μυστική του ζωή μακριά από εμάς. Και τώρα είναι πολύ αργά».

 

 

Δες τις φωτογραφίες:

 

 

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Κορονοϊός – Στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό ο Μητροπολίτης Κατερίνης

Newsteam 0 Comments

Στο ΑΧΕΠΑ νοσηλεύεται ο μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεώργιος, ο οποίος στις 13 Νοεμβρίου βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, με ήπια συμπτώματα και βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

 

 

 

 • Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Μητρόπολης, «με τις οδηγίες των θεραπόντων ιατρών, μετέβη στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, για περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις και πληρἐστερη ιατρική παρακολούθηση».

 

 

 

Η κατάσταση της υγείας του μητροπολίτη είναι ελεγχόμενη με τις πληροφορίες ν΄αναφέρουν πώς τις τελευταίες ώρες ανέβασε υψηλό πυρετό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με πληροφορίες απο magnesianews

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Εικόνα απο τον θάλαμο – Στο νοσοκομείο ο γιος της Χριστίνας Αλούπη!

Newsteam 0 Comments

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο γιος της Χριστίνας Αλούπη.

 

 

 

Η ίδια ενημερώσε τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω instagram πως ο μικρότερος γιος της, Αλέξανδρος, βρίσκεται στο νοσοκομείο χωρίς όμως να συμβαίνει κάτι σοβαρό.

Ειδικότερα, έπρεπε να υποβληθεί σε γαστροσκόπηση. Μάλιστα, είναι δεύτερη φορά που ο γιος της χρειάστηκε να κάνει τη συγκεκριμένη εξέταση μέσα σε μάλιστα τέσσερις μήνες.

 

 

 

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που δημοσίευσε

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Νοσοκομείο Παπανικολάου: Γραφείο πληροφορίεςς των οικογενειών με covid19

Newsteam 0 Comments

Γραφείο ενημέρωσης πολιτών για νοσηλεία ατόμων του οικογενειακού τους περιβάλλοντος που νοσούν με Covid-19 λειτουργεί το νοσοκομείο Παπανικολάου, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών κάτω από τις οποίες νοσηλεύονται οι ασθενείς αυτοί.

“Οι συνθήκες νοσηλείας των συγκεκριμένων ασθενών χαρακτηρίζονται από απομόνωση από το οικογενειακό τους περιβάλλον και περιορισμούς στην επικοινωνία. Το Γραφείο Ενημέρωσης στελεχώνεται από τις κοινωνικές λειτουργούς του Νοσοκομείου και θα παρέχει ενημέρωση και κοινωνική στήριξη στο οικογενειακό περιβάλλον ασθενών που νοσηλεύονται επιχειρώντας να συμβάλλει στη διαχείριση της περιορισμένης επικοινωνίας μεταξύ τους που καθίσταται πρακτικά αδύνατη λόγω των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το Γραφείο Ενημέρωσης λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα ως Παρασκευή, από 8π.μ. έως 3μ.μ. (τηλέφωνο επικοινωνίας 2313 307214, email:koinyp@gpapanikolaou.gr)

Απευθύνεται επίσης έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας να τηρούν τις οδηγίες και να συνεργαστούν για να βοηθήσουν το ήδη επιβαρυμένο σύστημα υγείας.

Διάβασε το »

Κορονοϊός: Σοκαριστικές εικόνες στο νοσοκομείο Βόλου – Νεκροί στοιβαγμένοι εκτός ψυκτικών θαλάμων

Newsteam 0 Comments

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το νοσοκομείο του Βόλου με τις σορούς των νεκρών από κορονοϊό να βρίσκονται τοποθετημένες εκτός ψυγείου σε σακούλες πάνω σε κρεβάτια, καθώς δεν υπήρχε χώρος στους ψυκτικούς θαλάμους να τοποθετηθούν.

 

Όπως αναφέρει το νοσοκομείο, οι νεκροί από κορονοϊό σε ένα 24ωρο ανήλθαν σε 16, ενώ το νοσοκομείο διαθέτει μόνο 6 ειδικούς ψυκτικούς θαλάμους.

 

Οι εικόνες που δημοσίευσε ο taxydromos αποτυπώνουν την χαοτική κατάσταση που επικρατεί τόσο στο νοσοκομείο του Βόλου, όσο και σε αυτά της Θεσσαλίας, καθώς υπάρχουν μόνο δύο κενές κλίνες ΜΕΘ. Την ίδια στιγμή η Λάρισα βρίσκεται στο «κόκκινο», ενώ ανησυχία επικρατεί στον Βόλο καθώς σε rapid tests που έγιναν στην πόλη το 13% βγήκε θετικό.

 

 

Πηγές της διοίκησης του Νοσοκομείου Βόλου για το θέμα, ανέφεραν ότι ο χώρος όπου βρίσκονται οι μπλε σάκοι, είναι παρακείμενος του νεκροτομείου, ψυχόμενος, ενώ σ’ αυτόν έχουν πρόσβαση μόνο συγκεκριμένα άτομα.

Από την πλευρά του ο κ. Νίκος Αγγελέτος, πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών γραφείων Κηδειών Ελλάδος είπε στο magnesianews ότι «υπάρχει πρόβλημα. Το Νοσοκομείο Βόλου έχει οκτώ ψυκτικούς θαλάμους, όταν αυτοί είναι γεμάτοι, οι σοροί μένουν εκτός ψυκτικών θαλάμων».

 

Τι αναφέρει το νοσοκομείο Βόλου «Αχιλλοπούλειο»

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε το ΓΝ Βόλου «Αχιλλοπούλειο», ξεκαθαρίζοντας πως διαθέτει κλιματιζόμενο χώρο, όπου μπορούν να φιλοξενηθούν σοροί σε περίπτωση που ο αριθμός τους υπερβαίνει τον αριθμό των θαλάμων διατήρησης-φύλαξης σορών.

 

 

Αναλυτικά:

Από λειτουργίας του, το ΓΝ Βόλου «Αχιλλοπούλειο» διαθέτει έξι (6) ειδικούς ψυκτικούς θαλάμους με συνθήκες διατήρησης-φύλαξης σορών.

 • Ως συνέχεια του νεκροτομείου υπάρχει κλιματιζόμενος χώρος, όπου μπορούν να φιλοξενηθούν σοροί σε περίπτωση που ο αριθμός τους υπερβαίνει τον αριθμό των θαλάμων σε θερμοκρασία χαμηλής ψύξης.
 • Χθες 19-11-2020 είχαμε έντεκα (11) θανάτους συμπολιτών μας και μέχρι την παρούσα στιγμή αυξήθηκαν σε δέκα έξι (16).

 

 

Από χθες παρελήφθησαν οι οκτώ (8) σοροί προς ταφή και αναμένεται η παραλαβή των υπολοίπων, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες από τον ΕΟΔΥ διαδικασίες και με σεβασμό στα νεκρά σώματα και στις οικογένειες των άτυχων συμπολιτών μας.

 

 

 • Επισημαίνεται ότι ο χώρος του νεκροτομείου, κατόπιν αυτοψίας του ιδίου του Διοικητή του Νοσοκομείου, είναι κλειδωμένος και πρόσβαση σ’ αυτό έχει μόνο η νεκροτόμος του Νοσοκομείου κατά το πρωινό ωράριο και οι τραυματιοφορείς κατά το υπόλοιπο 24ωρο, μετά από κλήση της εφημερεύουσας του γραφείου διεύθυνσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.

 

 

Επιπροσθέτως, από την προηγούμενη εβδομάδα έχουν δρομολογηθεί διαδικασίες συνεργασίας με το Δήμο Βόλου και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, προκειμένου οι σoροί των αρνητικών σε Covid-19 συμπολιτών μας να φιλοξενούνται στο Κοιμητήριο του Δήμου Βόλου.

 

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Λούκας Γιώρκας: Η εκκλησία είναι νοσοκομείο που γιατρεύει τον άνθρωπο. Έχω εναποθέσει τα πάντα στο Θεό

Newsteam 0 Comments

Λούκας Γιώρκας: Ο γνωστός τραγουδιστής φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «ANT1» και την εκπομπή «Το πρωινό». Ο ίδιος παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, ο Έλληνας τραγουδιστής αναφέρθηκε στις δηλώσεις του για το πρόβλημα με τις κρίσεις πανικού. Μάλιστα, ο ίδιος επεσήμανε πως ο Θεός και η εκκλησία τον βοήθησαν να ξεπεράσει το πρόβλημά του. Αναλυτικότερα:

Λούκας Γιώρκας: Οι δηλώσεις του

«Σε αυτό το χώρο με δυσκόλεψε περισσότερο η δημοσιότητα. Η έκθεση της προσωπικής μου ζωής δεν με ενόχλησε ως προς το ότι δεν προκάλεσα εγώ εσκεμμένα κάτι. Με στεναχωρούσε όταν από μια συνέντευξη το μόνο που κρατούσαν ήταν για τα προσωπικά μου γιατί εισέπραττα ότι δεν ενδιαφερόμαστε για τίποτα άλλο παρά για αυτό. Στο παρελθόν είχα βιώσει κρίσεις πανικού» εξομολογήθηκε ο Λούκας Γιώρκας, ο οποίος μίλησε για τον τρόπο που τις ξεπέρασε.

«Πέρασα και από τη διαδικασία της φαρμακευτικής αγωγής, συνομιλώντας με τον πνευματικό μου και με έναν ψυχολόγο. Μου πήρε κάποια χρόνια μέχρι να βρω αυτή τη “συνταγή”. Έχω εναποθέσει τα πάντα στο Θεό. Προσπαθώ να πηγαίνω όσο πιο συχνά μπορώ στην εκκλησία. Έχουμε λανθασμένα την άποψη ότι η εκκλησία είναι δικαστήριο και ότι είναι παλιομοδίτικό. Είναι ένα νοσοκομείο που γιατρεύει την ψυχή, τον άνθρωπο ολόκληρο» ανέφερε ο Λούκας Γιώρκας.


Διάβασε το »

Η πρώτη εικόνα του Μαυρίδη μέσα από το νοσοκομείο – Το κρεβάτι και ο ορός

Newsteam 0 Comments

«Συγγνώμη που δεν σηκώνω το τηλέφωνο αλλά δεν μπορώ να μιλήσω. Είμαι μέσα στο θάλαμο με άλλους τρεις ανθρώπους. Άσε που κάθε λέξη που βγάζω, είναι μαζί και βήχας. Ναι, δυστυχώς κόλλησα κορωνοϊό και εγώ και η γυναίκα μου. Πραγματικά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες από ένα μήνυμα αλλά για να έχω φτάσει νοσοκομείο κάτι έχει πάει στραβά. Ελπίζω να περάσει γιατί μου έχουν κοπεί τα πόδια. Πρόσεχε εσύ και τα παιδιά και κρατήστε μακριά τους γονείς. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Οι γονείς μας, δεν θα αντέξουν αυτόν τον διάολο μέσα τους. Φιλιά, θα σε πάρω σε κάποια φάση που θα βγαίνει λέξη να τα πούμε», είχε γράψει ο Γιώργος Μαυρίδης σε μήνυμα σε συνεργάτη της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

 

Πρίν απο λίγες ώρες κοινοποίησε μια φωτογραφία στην οποία αποτυπώνεται ο ορός πάνω απο το κεφάλι του. Δείτε την… Περαστικά τεμέτερον

 

 

 

 

 

 

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Μαυρίδη μέσα από το νοσοκομείο

Newsteam 0 Comments

Ο Γιώργος Μαυρίδης νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, μιας και νοσεί με κορονοϊο. Μάλιστα και η σύντροφός του εισήχθη σε νοσοκομείο.

Ο ίδιος θέλησε το πρωί της Παρασκευής να κάνει την πρώτη του ανάρτηση μέσα από το δωμάτιο που νοσηλεύεται.

Συγκεκριμένα ανέβασε ένα InstaStory με τον ορό που έχει δίπλα του.

Διάβασε το »