Πατήστε ESC για κλείσιμο

MasterChef - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Γιώργος Πορφύρης: Έχουν μειωθεί οι απολαβές και οι θέσεις εργασίες στην εστίαση

Newsteam 0 Comments

Ο Γιώργος Πορφύρης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef του Star το 2017.

Παρά την πολυετή εμπειρία του στο χώρο της κουζίνας, ο ίδιος δηλώνει μάγειρας και όχι chef.

Συχνά, τον βλέπουμε στην tv να μαγειρεύει στο πλατό επιτυχημένων εκπομπών, και μιλώντας στο News2u.gr, αποκάλυψε γιατί ακόμα δεν έχει αναλάβει τη δική του εκπομπή.

https://www.instagram.com/p/CEl-czHjo9d/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" data-instgrm-version="12">

<a href="https://www.instagram.com/p/CEl-czHjo9d

Ο Γιώργος Πορφύρης σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μιλάει για τη κρίση που περνάει ο χώρος της εστίασης και αναφέρεται στα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει τα μέτρα της Κυβέρνησης.

Το καλοκαίρι σε βλέπαμε στο «Καλοκαίρι #not», το οποίο τελείωσε πριν λίγες μέρες. Πώς ήταν η συνεργασία σου με την φετινή ομάδα;

«Ήταν η δεύτερη χρονιά μου σε αυτήν την εκπομπή και όπως πέρσι έτσι και φέτος μου χάρισε ένα αξέχαστο καλοκαίρι , γιατί γνώρισα ξεχωριστούς ανθρώπους και μιλάω για τον Γρηγόρη Γκουντάρα , την Ναταλί Κάκκαβα , την Ελενη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου.

Το δέσιμο και η οικειότητα που παρακολουθούσατε ήταν και η μεγάλη επιτυχία της εκπομπής και ήρθαν σε βάθος χρόνου, όπως είναι το φυσιολογικό να γίνεται. Ήταν κάτι που πραγματικά με εντυπωσίασε γιατί συνήθως στη τηλεόραση όλοι αγαπιούνται από το πρώτο δευτερόλεπτο, ενώ σ’ εμάς κανείς δεν υποκρίθηκε. Όλα έγιναν με την καθημερινή επαφή, τη καλή διάθεση και βέβαια το χιούμορ που υπήρχε άφθονο»

Εκπομπή δική σου στη τηλεόραση θα κάνεις; Είναι κάτι που σ’ ενδιαφέρει;

«Είχα κάποιες συζητήσεις αλλά δεν ευδοκίμησαν. Είναι πολλοί οι παράμετροι και οι προϋποθέσεις για να συμβεί κάτι τέτοιο, οπότε δεν το είχα ποτέ σαν προτεραιότητα. Εμένα η δουλειά μου και οι δραστηριότητες μου κατά κύριο λόγο είναι στη μαζική εστίαση και ότι έρχεται μαζί με αυτό είναι καλοδεχούμενο»

Ο χώρος της εστίασης -στον οποίο βρίσκεσαι αρκετά χρόνια- περνάει μεγάλη δοκιμασία τους τελευταίους μήνες. Πώς βιώνεις εσύ όλη αυτή τη κατάσταση;

«Όλη αυτή η κατάσταση επηρέασε και εμένα όπως ήταν φυσιολογικό, καθώς με τα νέα μέτρα μειώθηκαν τα έσοδα και οι θέσεις εργασίες στις επιχειρήσεις, οπότε μειώθηκαν και οι απολαβές. Μειώθηκαν οι ομάδες και πλέον δουλεύεις περισσότερες ώρες με πολύ μικρότερο αντίτιμο, προκειμένου η επιχείρηση  να μειώσει την ζημία, η οποία ήταν σχεδόν καθολική»

Τα μέτρα της Κυβέρνησης για τη πανδημία αδικούν τον κλάδο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος;

«Δεν συμβαίνει κάθε μέρα παγκόσμια πανδημία. Σίγουρα υπήρχε κάποιος δρόμος να ακολουθήσουμε αλλά απ’ την άλλη ποιος πραγματικά γνωρίζει πως να διαχειριστεί το πρόβλημα με 100% επιτυχία και με τις λιγότερες απώλειες;  Βέβαια υπάρχουν ερωτήματα που δεν έχουν κάποια λογική εξήγηση , όπως πως γίνεται να μαζεύονται 3000 άνθρωποι σε μια συναυλία και να μην θεωρείται συνωστισμός, ενώ 5 άτομα στο ίδιο τραπέζι να είναι»

Θεωρείς πως αυτή τη στιγμή πρέπει όλοι οι επιχειρηματίες να γίνουν μια γροθιά για το κοινό καλό;

«Οι επιχειρηματίες είναι μια κατηγορία από μόνοι τους. Ούτως ή άλλως είναι ενωμένοι και υπάρχουν πολλές άτυπες ομάδες, οι οποίες κυρίως χωρίζονται ανάλογα με το αντικείμενο της κάθε επιχείρησης. Δηλαδή, ομάδες με μόνο ιδιοκτήτες καφέ- μπαρ , άλλες ομάδες είναι οι ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων, άλλες ομάδες οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων κτλπ. Λίγοι ενδιαφέρονται πραγματικά για τον κόσμο που απασχολούν και αναφέρομαι στους μεγαλοεπιχειρηματίες, όχι στους μικροεπιχειρηματίες, οι οποίοι με προσωπική  εργασία προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα για να ζήσουν. Αρκετοί από τους μεγάλους το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βγουν όσο το δυνατόν πιο αλώβητοι γίνεται από αυτήν την κατάσταση ή ακόμα χειρότερα να την εκμεταλλευτούν ακόμα και για λίγο παραπάνω κέρδος παραβιάζοντας νομοθεσίες ,ανθρώπινα δικαιώματα και ότι άλλο σκαρφιστούν. Και όλο αυτό για να καταφέρουν να αγοράσουν καινούριο αυτοκίνητο φέτος ή να μην χάσουν το ταξίδι τους στο εξωτερικό και όχι για λόγους επιβίωσης»

 

Δικό σου μαγαζί έχεις σκεφτεί να κάνεις;

«Είχα το δικό μου Food Truck και μάλιστα πήγαινε πολύ καλά. Δυστυχώς, όμως, ο χώρος που πλήρωνα ανήκε στην εκκλησία κι έτσι απλά μια μέρα, χωρίς κανέναν λόγο μου πήραν πίσω τον χώρο, ο οποίος μέχρι και τώρα είναι ακόμα ανεκμετάλλευτος»

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε όλο και περισσότερους ν’ ασχολούνται με τη μαγειρική. Είναι μόδα που θα περάσει; 

«Είναι η μόδα της σύγχρονης εποχής, αν σκεφτείς πως παλιά ήταν κατώτατο επάγγελμα και τελευταία επιλογή για ανειδίκευτους εργάτες. Προσωπικά χαίρομαι γιατί επιτέλους εξελίχθηκε ένα πολύ ενδιαφέρον επάγγελμα που η μεγαλύτερη οικονομία της χώρας μας οφείλεται σε αυτό»

Βλέπουμε αρκετούς μάγειρες να πηγαίνουν στο εξωτερικό για να κυνηγήσουν το όνειρό τους. Εσύ το έχεις σκεφτεί αυτό;

«Στο εξωτερικό πας για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Είναι σαν μεταπτυχιακό. Πας να δεις τι αξίζεις. Να μαζέψεις εικόνες και εμπειρίες και γιατί όχι και περισσότερα λεφτά και να γυρίσεις στην χώρα σου μετά για να προσφέρεις σε αυτήν. Εγώ προτίμησα να γυρίσω σχεδόν όλη την Ελλάδα δουλεύοντας σε κάθε σημείο, κάθε ξενοδοχείο και εστιατόριο. Μου πήρε 16 χρόνια μέχρι στιγμής. Έτσι, γνώρισα την κουζίνα σε κάθε τόπο, γνώρισα μάγειρες και μαγείρισσες κάβες ηλικίας και κάθε εμπειρίας, συνεργάστηκα μαζί τους και έμαθα την ελληνική και όχι μόνο κουζίνα από πολλές οπτικές. Και νομίζω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή και προτρέπω όσους έχουν πλέον την δυνατότητα να το δοκιμάσουν»

Στα social media σε βλέπουμε πολύ ενεργό και αρκετά δημοφιλή. Εσένα σ’ έχουν βοηθήσει στη δουλειά σου;

«Ναι αρκετά. Είναι μία προέκταση και επαγγελματική και προσωπική. Πάρα πολλές μεγάλες ξενοδοχειακές εταιρίες μου ζήτησαν να δουν τα social μου σε συνεντεύξεις και κυρίως για να δουν αν έχω κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα, να τσεκάρουν την αντίληψη και την ψυχοσύνθεση μου. Ναι συμβαίνουν και αυτά πλέον. Αλλάξαν οι καιροί και πλέον όλα παίζουν το ρόλο τους»

#td_uid_1_5f64a67042c73 .td-doubleSlider-2 .td-item1 {
background: url(https://spoilers.gr/wp-content/uploads/2020/09/echo/pmaster-80x60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5f64a67042c73 .td-doubleSlider-2 .td-item2 {
background: url(https://spoilers.gr/wp-content/uploads/2020/09/echo/gmaster2-80x60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5f64a67042c73 .td-doubleSlider-2 .td-item3 {
background: url(https://spoilers.gr/wp-content/uploads/2020/09/echo/gmaster1-80x60.jpg) 0 0 no-repeat;
}

Έγινες γνωστός μέσα από το MasterChef. Αν γυρνούσες τον χρόνο πίσω θα το ξαναέκανες;

«Με τρεις λέξεις: ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ»

 

Τον ελεύθερο χρόνο σου με τι ασχολείσαι;

«Με ποδόσφαιρο, μπάσκετ και γενικά όλα τ’ αθλήματα. Πηγαίνω βόλτες σε πλατείες  στη Νέα Ιωνία, στο Γαλάτσι, στον Περισσό, στο Νέο Ηράκλειο, στη Καλογρέζα και όσο ο καιρός το επιτρέπει κάνω και μπάνια στη θάλασσα γιατί το καλοκαίρι λόγω της εκπομπής δεν είχα τον χρόνο να πάω στη παραλία»

 

*Ακολουθήστε τον Γιώργο Πορφύρη στο instagram

Διάβασε το »

Από το MasterChef… στην κουζίνα του Ευτυχείτε!

Newsteam 0 Comments

Η Κατερίνα Καινούργιου με την παρέα του Ευτυχείτε! υποδέχονται την Κατερίνα Λένη την οποία θα απολαμβάνουμε καθημερινά να μας μαγειρεύει καθώς είναι η νέα σεφ της εκπομπής.

Η Κατερίνα Λένη που ήταν η σημερινή καλεσμένη της εκπομπής  υπόσχεται να μοιραστεί με τους τηλεθεατές τις γνώσεις της και το μεράκι της για τη μαγειρική προτείνοντας υπέροχες συνταγές.

“Υπάρχει λόγος που θέλω να γνωρίσεις την κουζίνα μας. Δηλαδή από σήμερα, το λέμε και επίσημα, η Κατερίνα Λένη θα είναι καθημερινά στο Ευτυχείτε και θα μας μαγειρεύει, θα σας μαγειρεύει”, της είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου ανακοινώνοντας on air την συνεργασία τους.

Δείτε το video

Διάβασε το »

Γιώργος Λασκαρίδης: Η συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Newsteam 0 Comments

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο “The 2night Show” τον Γιώργο Λασκαρίδη.

Ο πρώην παίκτης του «MasterChef» μιλά με τον Γρηγόρη για την εμπειρία του στο ριάλιτι μαγειρικής και τις εντάσεις που υπήρχαν.

Γιατί σκέφτηκε να παρατήσει τη μαγειρική και πως βαθμολογεί τον εαυτό του ως σεφ;

Ποιο είναι το νέο του επαγγελματικό βήμα και πότε θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του;

Διάβασε το »

Έξαλλη η Κατερίνα Λένη: Δεν ήταν όλοι ηλίθιοι στο Master Chef, ήταν πανηλίθιοι

Newsteam 0 Comments

Η Κατερίνα Λένη για μια ακόμα φορά τα είπε έξω από τα δόντια και στόλισε τους πρώην συμπαίκτες της στο “MasterChef“.

 

 

 

 

 

 

«Δεν ήταν όλοι ηλίθιοι στο παιχνίδι, ήταν πανηλίθιοι. Βγαίνοντας από το παιχνίδι, πρόλαβα να επιστρέψω στην Γερμανία και μετά το lockdown χρειάστηκε να κάνω ένα χειρουργείο στο δεξί μου το χέρι. Λόγω δουλειάς σαν κομμώτρια όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε ένα πρόβλημα στον αντίχειρα και χρειάστηκε να χειρουργηθεί. Στο δωμάτιο στο Master Chef κοιμήθηκα το πρώτο βράδυ. Έπειτα μεταφέρθηκα στο σαλόνι, στον καναπέ και μετά ανέβηκα στο ρετιρέ. Υπήρχαν αρκετά άτομα που δεν τα πάνε καλά με την καθαριότητα. Όταν πηγαίνεις στην τουαλέτα είναι αυτόματη κίνηση να πατάς το καζανάκι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η εικόνα αυτή δεν δόθηκε μόνη της, συνέβαλα κι εγώ. Βγαίνοντας από το παιχνίδι και βλέποντας τα επεισόδια, ναι ήμουν πολύ εκρηκτική. Το ποια είναι η πραγματική Κατερίνα θα το δείξει μόνο ο χρόνος. Υπήρχαν αρκετά ακραία μηνύματα που έλαβα δηλαδή να αρρωστήσω, να πεθάνω.. Άσχημα μηνύματα. Δεν χρειάστηκα ψυχολόγο, είμαι μεγάλο κορίτσι και νομίζω ότι μπορώ να το διαχειριστώ», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

 

 

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

MasterChef: βγήκε στην φόρα ερωτικό βίντεο πρώην παίκτριας

Newsteam 0 Comments

Νέο βίντεο με ακατάλληλο περιεχόμενο από παίκτρια του Masterchef αυτή τη φορα, έχει εμφανιστεί τα τελευταία 24ωρα στο διαδίκτυο. Το ερωτικό βίντεο πρώην παίκτριας του MasterChef, κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου.

Ακατάλληλο βίντεο MasterChef

Στο εν λόγω βίντεο, η πρώην παίκτρια του reality μαγειρικής φαίνεται να είναι μόνη της και να κάνει διάφορα… παιχνιδάκια.

Ή παίκτρια ήταν αρκετά δημοφιλής και θα την θυμάστε σίγουρα.. Δυστυχώς, είναι λυπηρό αρκετά πως κάποιος διέρρευσε ένα τόσο προσωπικό δεδομένο με μία τέτοια στιγμή.

Το βίντεο μάλιστα είναι ακατάλληλο και για ευνόητους λόγους δεν το δημοσιεύουμε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πρώην παίκτρια μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που πρωταγωνιστεί στα social media φαίνεται πως απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να εντοπιστεί από που διέρρευσε.

Οι φανς της, έχουν ήδη εξαγριωθεί.

Διάβασε το »

Κυκλοφόρησε βίvτεο μη κατάλληλου περιεχομένου παίκτριας του MasterChef

Newsteam 0 Comments

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από το απόγευμα της Τρίτης βίvτεο ακα τάλληλου περιεχομένου μίας από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του MasterChef.

Το εν λόγω υλικό κυκλοφόρησε άγνωστο πώς, καθώς σε αυτό η παίκτρια απεικονίζεται να… παίζει με τον εαυτό της με διάφορα «αξεσουάρ» και όχι με κάποιον παρτεvέρ. Πιθανότατα, το βίvτεο εστάλη από το κινητό της τηλέφωνο και στη συνέχεια διέρρευσε από τον παραλήπτη.

Πρόκειται για ένα ακόμα βίvτεο με πρ0σωπικές στιγμές κοριτσιών που έχουν αποκτήσει φήμη μέσω της συμμετοχής τους σε ριάλιτι, πράγμα που σημαίνει πως πράγματι η κατάσταση έχει ξεφύγει. 

Το Star έχει ενημερωθεί για το εν λόγω υλικό, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει η παραμικρή αντίδραση.

Δείτε τα νέα της επικαιρότητας:

[wbcr_php_snippet id="14676"]

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ - ειδήσεις από την Ελλάδα

Διάβασε το »

Κοντιζάς: Όσα είπε για το MasterChef και την πασαρελίτσα του GNTM

Newsteam 0 Comments

«MasterChef»: Στη Φωλιά των Κου Κου μίλησε ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος αναφέρθηκε στην εμπειρία του κριτής στο reality μαγειρικής, αν θα παρουσίαζε άλλη εκπομπή αλλά και το πως βιώνει την πατρότητα.

Ο ίδιος είπε αναφορικά με την παρουσίαση μιας νέας εκπομπής: «Νομίζω πως όχι. Ο Λεωνίδας είναι πιο κατάλληλος για αυτό. Μαζί με τον Λεωνίδα και τον Πάνο γιατί η παρέα μετρά και να περνάς καλά, νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα. Μόνος θα έκανα λιγότερα πράγματα. Δεν λέω ποτέ όχι όπως δεν είπα όχι όταν με πλησίασαν για το Master Chef. Δεν το είχα φανταστεί ποτέ, κοίτα που πάμε για πέμπτη σεζόν».

Για το GNTM κι αν το δει είπε: «Σίγουρα τα πρώτα επεισόδια θα τα δω, αρκεί να μην έχω κάποια θέματα με τα παιδιά κλάματα ή μπάνια. Έπρεπε να το περιμένετε να πω αυτό με την πασαρελίτσα αφού μας έδωσε πάσα η Βικάρα».

Δείτε παρακάτω:

#td_uid_1_5f5f62b174e1b .td-doubleSlider-2 .td-item1 {
background: url(https://spoilers.gr/wp-content/uploads/2020/09/echo/1-55-80x60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5f5f62b174e1b .td-doubleSlider-2 .td-item2 {
background: url(https://spoilers.gr/wp-content/uploads/2020/09/echo/2-9-80x60.png) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5f5f62b174e1b .td-doubleSlider-2 .td-item3 {
background: url(https://spoilers.gr/wp-content/uploads/2020/09/echo/3-33-80x60.jpg) 0 0 no-repeat;
}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 • Πέτσας: Νέα μέτρα στην Αττική με εντολή Μητσοτάκη
 • Τραγωδία στη Νάξο: Νεκρή η μητέρα, σε κώμα η κόρη – Έρευνα για το συμβάν (pics)
 • Αγιασμός Σχολείων: Η Σακελλαροπούλου στο Καστελόριζο – Δείτε το μήνυμα της προς τους μαθητές (pics)

Διάβασε το »

Σωτήρης Κοντιζάς: Το Masterchef, το 3ο παιδί που έρχεται και η πάσα της Βικάρας

Newsteam 0 Comments

Ο Σωτήρης Κοντιζάς μιλάει για το διαφορετικό καλοκαίρι που πέρασε, τα παιδιά του, το νέο μωρό που περιμένουν στην οικογένεια και το Masterchef.

Φαντάζεται τον εαυτό του παρουσιαστή σε κάτι άλλο; «Όχι, δεν… Νομίζω ότι ο Λεωνίδας είναι πιο κατάλληλος γι’αυτό. Μαζί με τον Λεωνίδα και τον Πάνο θα μπορούσα να κάνω περισσότερα πράγματα. Δε λέω όχι, όπως δεν είπα όταν με πλησίασαν από το MasterChef. Που ούτε κι αυτό το είχα φανταστεί ποτέ».

Διάβασε το »

Το MasterChef η αγορά όχι μόνο το αντέχει αλλά το θέλει κιόλας. Τα νούμερα τηλεθέασης είναι εντυπωσιακά

Newsteam 0 Comments

Συνέντευξη στο περιοδικό  7 Μέρες TV και στον  δημοσιογράφο  Γάννη Βίτσα έδωσε η αγαπημένη σεφ  Ντίνα Νικολάου η οποία μίλησε για όλα.

Το «Dina’s bakery» μετακόμισε από τον ΑΝΤ1 στο Mega. Πώς προέκυψε αυτή η αλλαγή;

Έκλεισε ο κύκλος του ΑΝΤ1. Όταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με τον σταθμό μου προτάθηκε να κάνουμε μία σειρά εκπομπών στο Mega, γιατί άρεσε το concept του Dina’s bakery.

Πρώτη φορά λοιπόν στο Μεγάλο Kανάλι.

Aισθάνομαι χαρούμενη στο Mega. Μου ταιριάζει και του ταιριάζω.

Πολύ φωτεινό και αισιόδοξο ότι προσκαλείς νέους επαγγελματίες στην εκπομπή. Όλοι έχουμε την εντύπωση ότι στη μαγειρική οι “μαχαιριές” είναι πολύ οικείες ειδικά μεταξύ των τηλεοπτικών σεφ.

Δεν είναι μεγαλύτερος ή μικρότερος ο πόλεμος από ότι σε άλλα επαγγέλματα. Σαφώς υπάρχει ανταγωνισμός. Όσον αφορά τα πισώπλατα μαχαιρώματα νομίζω ότι έχουν να κάνουν με το χαρακτήρα του κάθε επαγγελματία και το πως αυτός αντιλαμβάνεται τη θέση του μέσα στο χώρο. Δε νομίζω ότι είναι ο κανόνας.

Έρχομαι στο «Master Chef» το οποίο, αν θες, φεύγει από τα στενά όρια της μαγειρικής και έχει μετατραπεί σε ένα καθαρόαιμο reality.

Μα το Master Chef δεν είναι ένα πρόγραμμα καθαρά μαγειρικής. Είναι ένα ριάλιτι, που αγορά όχι μόνο αντέχει αλλά θέλει κιόλας. Τα νούμερα τηλεθέασης είναι εντυπωσιακά. Αρέσει. Δεν έχει καμία σημασία αν αρέσει ή δεν αρέσει σε μένα. Ο καθένας μας έχει την προσωπική του άποψη, όμως το τηλεοπτικό προϊόν οφείλεις να το σεβαστείς από την στιγμή που έχει τόση επιτυχία.

Θα συμμετείχες στην κριτική επιτροπή αν στο πρότειναν;

Θα αποτελούσα μέρος μιας ανάλογης ή παρόμοιας εκπομπής αν αισθανόμουν ότι είχα κάτι να δώσω, ότι ήμουν χρήσιμη. Αν είχα λόγο ύπαρξης, θα το έκανα.

Διάβασε το »

MasterChef: Δείτε πού διασκέδασε ο σεφ Κουτσόπουλος (pics)

Newsteam 0 Comments

MasterChef: Μπορεί ακόμα ο νέος κύκλος του reality μαγειρικής να μην έχει βγει στον αέρα, ωστόσο ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε τον σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο σε έξοδο του.

Ο αγαπητός κριτής πήγε να απολαύσει τους Χατζηφραγκέτα στο θέατρο Άλσος, καθώς συμμετείχαν στην Ταράτσα του Φοίβου.

Ο θείος Λεωνίδας διασκέδασε με τα τραγούδια τους, καθώς υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια, ενώ ο Φοίβος Δεληβοριάς όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του στο κοινό έσπευσε να πάει δίπλα του και να τραγουδήσει.

#td_uid_1_5f490b359c4e5 .td-doubleSlider-2 .td-item1 {
background: url(https://spoilers.gr/wp-content/uploads/2020/08/echo/7509_LEONIDAS_KOYTSOPOYLOS_2782020-80x60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5f490b359c4e5 .td-doubleSlider-2 .td-item2 {
background: url(https://spoilers.gr/wp-content/uploads/2020/08/echo/7644_LEONIDAS_KOYTSOPOYLOS_FIVOS_DELIVORIAS_2782020-scaled-e1598622181575-80x60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5f490b359c4e5 .td-doubleSlider-2 .td-item3 {
background: url(https://spoilers.gr/wp-content/uploads/2020/08/echo/8161_LEONIDAS_KOYTSOPOYLOS_FIVOS_DELIVORIAS_2782020-80x60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5f490b359c4e5 .td-doubleSlider-2 .td-item4 {
background: url(https://spoilers.gr/wp-content/uploads/2020/08/echo/8165_PANOS_FRAGIADAKIS_LEONIDAS_KOYTSOPOYLOS_VAGELIS_XATZIGIANIS_XATZIFREGATA_FIVOS_DELIVORIAS_2782020-80x60.jpg) 0 0 no-repeat;
}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 • Βάσεις 2020: Το μήνυμα της Κεραμέως για τα αποτελέσματα
 • Μέρκελ: Όλες οι χώρες της Ε.Ε. έχουν υποχρέωση να στηρίξουν την Αθήνα
 • Κοροναϊός: 24χρονη ήξερε ότι ήταν θετική αλλά μπήκε στο πλοίο για Σαντορίνη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM

Διάβασε το »

MasterChef: Ο Σταύρος Βαρθαλίτης βρίσκεται σε σχέση

Newsteam 0 Comments

MasterChef: Σε σχέση φαίνεται πως βρίσκεται ο μεγάλος νικητής του reality μαγειρικής, Σταύρος Βαρθαλίτης.

Ο ίδιος μίλησε στον τηλεοπτικό φακό, δηλώνοντας πως βρίσκεται σε σχέση.

Πιο συγκεκριμένα, είπε:

Είμαι σε καλό δρόμο για να πάω κορίτσι στη μαμά, ακόμα δεν έχω πάει. Είμαι πολύ ευτυχισμένος εκεί που βρίσκομαι και πάμε καλά. Δεν κοιτάω αν με φλερτάρουν, γιατί είμαι κάπου αυτή τη στιγμή. Είμαι καλά γενικά

Δείτε τις δηλώσεις του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 • Έφυγε απ΄τη ζωή ο Γιάννης Πουλόπουλος (pics-vids)
 • Κοροναϊός: Επιστρέφει η τακτική ενημέρωση Χαρδαλιά – Τσιόδρα
 • Αλέξης Τσίπρας: Επέστρεψε από τις διακοπές του με μία διαφορετική εμφάνιση (pics)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM 

Διάβασε το »

MasterChef: Θα καθηλώσει και πάλι – Δείτε τι αλλάζει στο νέο κύκλο (pics)

Newsteam 0 Comments

MasterChef: Ομολογουμένως, ήταν μία από τις μεγάλες επιτυχίες της σεζόν πέρασε, ενώ για πολλούς έχει χαρακτηριστεί ως το ριάλιτι-φαινόμενο.

Ο νέος κύκλος του MasterChef ετοιμάζεται να καθηλώσει για μια ακόμη φορά το τηλεοπτικό κοινό τη νέα σεζόν. 

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, αναμένεται να προβληθεί στο δεύτερο μισό της σεζόν, ενώ μέσα στον Οκτώβρη πρόκειται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Ωστόσο, φαίνεται πως το STAR ετοιμάζει φορμάτ του reality μαγειρικής με πολλές εκπλήξεις και ανατροπές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Καλοκαίρι #Not, μάλιστα, φέτος θα υπάρξει μια τεράστια αλλαγή στο ριάλιτι μαγειρικής, ως προς την ανάδειξη του νικητή. Συγκεκριμένα, έχει πέσει στο τραπέζι η πιθανότητα του televoting, με τις ψήφους κριτικής επιτροπής και κοινού να μετρούν 50 – 50.

#td_uid_1_5f3b95321ba5a .td-doubleSlider-2 .td-item1 {
background: url(https://spoilers.gr/wp-content/uploads/2020/08/echo/mc-80x60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5f3b95321ba5a .td-doubleSlider-2 .td-item2 {
background: url(https://spoilers.gr/wp-content/uploads/2020/08/echo/mc1-80x60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5f3b95321ba5a .td-doubleSlider-2 .td-item3 {
background: url(https://spoilers.gr/wp-content/uploads/2020/08/echo/mc2-80x60.jpg) 0 0 no-repeat;
}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 • Σάρον Στόουν για Τραμπ: Μην ψηφίσετε έναν φονιά (vid)
 • Μαρακάκης – Θωμοπούλου: Οι πρώτες βουτιές με την κόρη τους (pics)
 • Βόλος: Έστησαν γλέντι με 150 καλεσμένους – Σύλληψη και πρόστιμο σε 71χρονο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM

Διάβασε το »

MasterChef: Μπέλλος: Δείτε τον να ποζάρει στην παραλία

Newsteam 0 Comments

MasterChef: Ο πρώην παίκτης του reality μαγειρικής, Δημήτρης Μπέλλος, φαίνεται πως βρήκε λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, για να απολαύσει το καλοκαίρι.

Ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από τις καλοκαιρινές του διακοπές, όπου τον βλέπουμε να ποζάρει με το μαγιό του, ευδιάθετος και χαλαρός, χωρίς όμως τη σύντροφό του Μαρία Μπέη.

Μάλιστα, έγραψε χαρακτηριστικά: Γελάω εγω, Γελάω!

https://www.instagram.com/p/CD5wiWXDcly/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" data-instgrm-version="12">

<a href="https://www.instagram.com/p/CD5wiWXDcly

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 • Απίστευτες εικόνες χθες βράδυ στον Νίκο Βέρτη -Μάσκες, αντισηπτικά και αστυνομία (pics)
 • Ήθη και έθιμα για τον Δεκαπενταύγουστο ανά την Ελλάδα (pics)
 • Μητσοτάκης: Στα Χανιά με το γιο του για τον Δεκαπενταύγουστο (pics+vid)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM

Διάβασε το »

MasterChef: Οι σπόντες του Λασκαρίδη on air για Μπέλλο και Λένη

Newsteam 0 Comments

MasterChef: Για την προβολή του μέσα από το reality μαγειρικής, αλλά και για τους συμπαίκτες του μίλησε ο Γιώργος Λασκαρίδης στον τηλεοπτικό φακό.

Ο πρώην παίκτης του MasterChef ανέφερε συγκεκριμένα:

Αρχικά να αναφέρω ότι όλα τα παιδιά στο παιχνίδι ήμασταν έντονοι χαρακτήρες, δεν ήμουν μόνο εγώ. Η αλήθεια είναι ότι το απολαύσαμε πολύ παραπάνω από ότι φάνηκε μέσα στο σπίτι. Δεν το είχα ζήσει για να ξέρω πόσο ριάλιτι μπορεί να είναι, παρόλα αυτά μετά που βγήκα έξω κι είδα τα επεισόδια και τι συνέβαινε, νιώθω ευχαριστημένος για το πως προβλήθηκα στο παιχνίδι.

Όσο για την Κατερίνα Λένη και τον Δημήτρη Μπέλλο είπε: Έχω μιλήσει μόνο με τη Μαρία. Χαίρομαι πάρα πολύ για τα δύο τα παιδιά γιατί έχουν ένα εστιατόριο στην Κηφισιά. Ο Δημήτρης είναι πολύ καλός μάγειρας, το ‘χω πει και στον διαγωνισμό. Τώρα ο καθένας κρατά ένα χαρακτήρα όταν βγαίνει από το παιχνίδι, είναι πολλές φορές κι η δημοσιότητα που μας κάνει να πούμε παραπάνω πράγματα. Απλά για εμένα αυτό που ήταν δύσκολο, αν μας δει κάποια στιγμή, είναι να μου λείπει η κοπέλα μου, να ζω σε ένα σπίτι έγκλειστος και να ανυπομονώ να τη δω. Έβλεπα τον Δημήτρη και τη Μαρία να μη σέβονται κάποιες καταστάσεις κι ενώ θα μπορούσαν να πάνε σε κάποιον άλλο χώρο να απομονωθούν, όλη την ώρα ήταν δίπλα σου

Και τόνισε: Με την Κατερίνα δεν έχω μιλήσει. Η αλήθεια είναι ότι σοκαρίστηκα λίγο όταν βγήκα από το παιχνίδι κι είδα τα επεισόδια και πως μιλούσε για εμένα. Είχαμε τσακωθεί δύο φορές στο σπίτι και δεν είχαμε κάτι ιδιαίτερο όπου να έμπλεκε ο ένας στα πόδια του άλλου. Ίσα ίσα μιλούσαμε κιόλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 • Κοροναϊός: Δεν θα αυξηθεί τελικά η πληρότητα στα πλοία
 • Ερντογάν: Θα διαφυλάξουμε τα δικαιώματα μας σε Ανατολική Μεσόγειο και Αιγαίο
 • Τσίπρας από Κω: Έχουμε μόνο μία διαφορά με την Τουρκία, αυτή της υφαλοκρηπίδας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM

Διάβασε το »

MasterChef: Δείτε τι δήλωσε ο Μπέλλος για τον Λασκαρίδη

Newsteam 0 Comments

MasterChef: Τα καρδιά του πέταξε ο Δημήτρης Μπέλλος για τον Γιώργο Λασκαρίδη σχετικά με τα σχόλια που έκανε κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού μαγειρικής.

Ο πρώην παίκτης του MasterChef ανέφερε συγκεκριμένα: Καλά να είναι το παιδί με τα αλεξίπτωτα που ασχολείται. Είχε δίπλα την φωτογραφία της Λότους και στόλιζε εμένα και την Μαρία. Δεν φταίω εγώ, ας είχε κι αυτός το κορίτσι του μέσα (στο παιχνίδι).

Ο γνωστός μάγειρας δήλωσε σχετικά με το πως διαχειρίζεται όλη την κατάσταση με τους δημοσιογράφους Ο κόσμος είναι χαζός. Παίζουν πρώτα την Μενεγάκη, την Καινούριου και την Σκορδά και μετά εμένα και την Μαρία. Δείτε την πρώτη φωτογραφία Μπέλλου και Μαρίας..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 • Στέφανος Χίος: Δείτε καρέ-καρέ την επίθεση που δέχτηκε (pics)
 • Μίκης Θεοδωράκης: Κλείνει σήμερα τα 95 του χρόνια (pics-vids)
 • Χρυσοχοΐδης: Στη Μύκονο για να δει αν τηρούνται τα μέτρα για τον κοροναϊό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM

Διάβασε το »

Το MasterChef με βοήθησε περισσότερο σαν μοντέλο – Ποιος το δήλωσε;

Newsteam 0 Comments

MasterChef: Πρώην παίκτης του reality μαγειρικής ανέφερε πως ο διαγωνισμός τον βοήθησε περισσότερο σαν μοντέλο, παρά σαν μάγειρα.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Γατόπουλο!

Ο ίδιος δήλωσε συγκεκριμένα: Το MasterChef με βοήθησε περισσότερο σαν μοντέλο. Βασικά, δεν με βοήθησε σαν μάγειρα γιατί δεν με πρόλαβαν και ποτέ σαν μάγειρα. Δηλαδή, θυμάμαι σε όλες τις εκπομπές να λένε ο Κωνσταντίνος το μοντέλο που είναι στο MasterChef. Θα έπρεπε να λένε ο Κωνσταντίνος που είναι στο MasterChef ασχολείται με το μόντελινγκ. Δηλαδή, όλοι με χαρακτήριζαν μοντέλο.

Για λίγο πέρασε από το μυαλό μου να περάσω από το GNTM. Όταν μετά από λίγες μέρες δέχτηκα και τηλέφωνο και μηνύματα από άτομα μέσα από το Star που μου έλεγαν πήγαινε. Τους απάντησα ότι δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Αυτή την εμπειρία δεν θέλω να την ζήσω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 • Σρόιτερ: Δείτε πως περνάει τις διακοπές του (pic)
 • Mad Clip: Ο Νο1 ράπερ της Ελλάδας έκανε χαμό σε παραλία της την Σκιάθου (pics)
 • Δένδιας: Υποδέχθηκε την Ισπανίδα ΥΠΕΞ με μάσκα του ΠΑΟ (pics)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM

Διάβασε το »

Κοντιζάς: Δείτε τη τρυφερή φώτο με τον γιο του

Newsteam 0 Comments

Τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Σχοινούσα απολαμβάνει ο αγαπημένος σεφ και κριτής του MasterChef, Σωτήρης Κοντιζάς μαζί με την οικογένειά του.

Ο ίδιος, αρκετά συχνά ανεβάζει στο Instagram στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους, ενώ στις περισσότερες φωτογραφίες, πρωταγωνιστής είναι ο γιος του, ο οποίος κάθε φορά κλέβει τις εντυπώσεις.

Το ίδιο συνέβη και με την τελευταία ανάρτηση, η οποία είναι ανέμελη, θυμίζοντας στους διαδικτυακούς φίλους του Κοντιζά, τα δικά τους ξέγνοιαστα παιδικά χρόνια.

Ο μικρούλης κάνει πατίνι ανέμελος κάτω από τον Αιγαιοπελαγίτικο ήλιο, ενώ ο πατέρας του συνοδεύει την τρυφερή φωτογραφία με το εξής σχόλιο:

Πόπη κ Ρένα, Ρένα κ Πόπη. Η μαμά Ευδοκία, Αλί, Αγγελική, Καλλιόπη, Γιώργης, Παύλος, Γιώτα. Λιβάδι. Η δική μας Σχοινούσα. Μακάρι να είμαστε κάπως έτσι τις περισσότερες ημέρες. Ξυπόλητοι κ τσίτσιδοι να τρέχουμε πάνω κάτω. Κάποιοι δίχως λόγο, κάποιοι άλλοι κυνηγώντας αυτούς που το κάνουν χωρίς λόγο.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

https://www.instagram.com/p/CDJRJcyF0HF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" data-instgrm-version="12">

<a href="https://www.instagram.com/p/CDJRJcyF0HF

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 • Πυροβολισμοί στη Βάρη: Δείτε όσα εξετάζουν οι Αρχές (vid)
 • Κοροναϊός – Μαγιορκίνης: Η μάσκα είναι μονόδρομος σε αυτή τη φάση (vid)
 • Στέφανος Χίος: Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε (pics)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM

Διάβασε το »

MasterChef: Ο Βαρθαλίτης εκθειάζει τον Θείο Λεωνίδα (pics)

Newsteam 0 Comments

MasterChef: Ο νικητής του τελευταίου κύκλου του reality μαγειρικής, Σταύρος Βαρθαλίτης, πέρα απ’το ότι ετοιμάζει τα επόμενα του βήματα, φαίνεται πως διατηρεί επαφές και με τους κριτές του παιχνιδιού μετά το πέρας αυτού.

Και ειδικότερα, με τον Θείο Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Με βάση, τα stories του Βαρθαλίτη, ο ίδιος επισκέφθηκε το μαγαζί όπου μεγαλουργεί ο γνωστός σεφ, Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο νεαρός σεφ, φάνηκε ξετρελαμένος με όσα δοκίμασε, εκθειάζοντας τον αγαπημένο σεφ. Και αν κρίνουμε απ΄τις εικόνες που είδαμε στο προφίλ του, δικαιολογημένα, γιατί άνοιξε και η δική μας όρεξη.

Δείτε παρακάτω:

#td_uid_1_5f1ea8e6efab0 .td-doubleSlider-2 .td-item1 {
background: url(https://spoilers.gr/wp-content/uploads/2020/07/echo/116595039_572480446960992_6139954904386853571_n-80x60.png) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5f1ea8e6efab0 .td-doubleSlider-2 .td-item2 {
background: url(https://spoilers.gr/wp-content/uploads/2020/07/echo/116233506_291688062045310_7008377776770167583_n-80x60.png) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5f1ea8e6efab0 .td-doubleSlider-2 .td-item3 {
background: url(https://spoilers.gr/wp-content/uploads/2020/07/echo/116266519_1209909542675022_7193456470530568967_n-80x60.png) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5f1ea8e6efab0 .td-doubleSlider-2 .td-item4 {
background: url(https://spoilers.gr/wp-content/uploads/2020/07/echo/116201970_657280234865733_8749510683124713665_n-80x60.png) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5f1ea8e6efab0 .td-doubleSlider-2 .td-item5 {
background: url(https://spoilers.gr/wp-content/uploads/2020/07/echo/116351655_310353313495610_5981100881723258065_n-80x60.png) 0 0 no-repeat;
}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 • Νταντάδες της Γειτονιάς: Το νέο πρόγραμμα με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ
 • ΥΠΕΘΑ: Όλα τα πλοία μας βρίσκονται εκεί που πρέπει – Οπλισμένες οι φρεγάτες του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού
 • Δολοφονική επίθεση στον Στέφανο Χίο: Δέχθηκε δύο σφαίρες έξω απ’το σπίτι του (Σκληρές Εικόνες)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM

Διάβασε το »

MasterChef: Δείτε σε ποια εκπομπή του καναλιού του Φαλήρου θα είναι ο Λασκαρίδης

Newsteam 0 Comments

Ο Γιώργος Λασκαρίδης έγινε γνωστός μέσα από το MasterChef. Και μπορεί να μην έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό, αλλά κατάφερε να ξεχωρίσει με την παρουσία του και το μαγειρικό του ταλέντο.

Ο Γιώργος Λασκαρίδης από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται σε εκπομπή του ΣΚΑΪ η οποία προβάλλεται Σαββατοκύριακο.

Μάλιστα, η επίσημη ανακοίνωση έγινε μέσα από το instagram της εκπομπής Dot και αναφέρει:

Αυτός ο όμορφος και ταλαντούχος άντρας που ψάχνει το νόημα της ζωής ταξιδεύοντας και μαγειρεύοντας σε όλον τον κόσμο θα είναι από τον Οκτώβριο στην ομάδα του @dot_weekend. Please welcome @giorgoslaskaridis_ stay tuned .

 

Ο Γιώργος Λασκαρίδης έχει μιλήσει για το πόσο πολύ θέλει να κάνει τηλεόραση, σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Θα ήθελα να δουλέψω στην τηλεόραση. Η ιδέα μου είναι να προσπαθήσω να δώσω κίνητρα στον κόσμο, να μάθει ο κόσμος το healthy food να τους παρακινήσω να κάνουν ταξίδια και extreme sports, είχε πει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σεισμός στην Αλάσκα- Προειδοποίηση για τσουνάμι

Θύμα κλοπής ο Stan- Δείτε τι συνέβη (pics)

Κατερίνα Νάκα: Μας ξεσηκώνει με τη νέα της επιτυχία Κάνεις λάθος


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM

Διάβασε το »

Η Μαριάννα του Masterchef καρφώνει τον πατέρα της-Ήμουν στο νοσοκομείο και…

Newsteam 0 Comments

Απίστευτο κι όμως πέρα ώς πέρα αληθινό. Στην κάμερα εκπομπής του Open, μίλησε η Μαριάννα Πουλμέντη. Η πρώην παίκτρια του MasterChef αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σχέση με τον πατέρα της και εξήγησε τους λόγους που δεν μιλάνε καθόλου.

 

 

 

 

 

 • Όταν είδα τον μπαμπά μου να μιλάει τόσο πολύ για μένα στενοχωρήθηκα. Λέω γιατί μιλάει για μένα; Τώρα που με είδε στο MasterChef; Τα επτά χρόνια που έλειπε στην Αμερική δεν είχαμε καμία επαφή. Η γυναίκα του δεν ήθελε να έχει σχέσεις μαζί μου, τα ετεροθαλή αδέρφια μου δεν ξέρουν καν ότι έχουν αδερφή. Δεν γνωρίζουν την ύπαρξη μου. Δεν ήταν ποτέ δίπλα μου. Δεν είχα καλή σχέση με τη γυναίκα του. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που ήρθαμε σε σύγκρουση και δεν μιλάμε πλέον. Δε μιλάμε τώρα. Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως με έχει μεγαλώσει μόνη της η μαμά μου. Έκανε δυο και τρεις δουλειές για να τα βγάλει πέρα. Είχε συμβεί ένα περιστατικό πέρσι και ήμουν στο νοσοκομείο. Το έμαθε και δεν πηρέ ένα τηλέφωνο. Οπότε δε μπορεί να πει τίποτα εξήγησε η Μαριάννα. 

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

MasterChef: Με δική του εκπομπή ο Σταυρής Γεωργίου

Newsteam 0 Comments

MasterChef: Νέους επαγγελματικούς ορίζοντες ανοίγει ο Σταυρής Γεωργίου, ο οποίος μετά τη λήξη του MasterChef 4 θα αναλάβει δικιά του μαγειρική εκπομπή.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία και γράφοντας συγκεκριμένα:

Ανακοίνωση! Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι έχω προβεί σε συμφωνία με το κανάλι @omegatvcy για μια καινούργια μαγειρική δική μου εκπομπή, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν! Stay tuned

https://www.instagram.com/p/CCvx7JMH9g7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" data-instgrm-version="12">

<a href="https://www.instagram.com/p/CCvx7JMH9g7

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 • Εφορία Κοζάνης: Καρέ καρέ η στιγμή της επίθεσης με το τσεκούρι (vid)
 • Οι ιστορίες πίσω απ’τα ταλέντα της Ερμού (pics-vids)
 • Μητσοτάκης: Θα ανακοινώσει την επόμενη εβδομάδα τον τρόπο και τον χρόνο καταβολής των αναδρομικών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM

Διάβασε το »

MasterChef: Νταλιάνης: Ο Μπέλλος είναι αρκετά έξυπνος για να τον σύρει μια γυναίκα από τη μύτη

Newsteam 0 Comments

MasterChef: Για το πως βίωσε το reality μαγειρικής, αλλά και για τις σχέσεις με τους συμπαίκτες του μίλησε ο Κωνσταντίνος Νταλιάνης.

Ο ίδιος δήλωσε αρχικά πως ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, αλλά δεν θα μπορούσα να το ξαναζήσω, ήταν πολύ αγχωτικό για μένα. Περίμενα ότι θα αποχωρήσω και το ήθελα κιόλας. Απλά έρχονται κάποιες στιγμές στη ζωή μου που θέλω να σταματήσω να διαγωνίζομαι και να αγωνίζομαι για κάτι.

Ήταν πολλά μικρά πραγματάκια που συνέβαιναν κατά καιρούς και τα οποία με ώθησαν να σταματήσω να αγωνίζομαι για κάτι που ήθελα πάρα πολύ. Κάποιοι άνθρωποι τα βρίσκουν στη ζωή τους και κάποιοι άλλοι όχι

Παράλληλα, μιλώντας για τους συμπαίκτες του ανέφερε: Ο Σταυρής και ο Ηλίας δεν τα βρήκαν. Όλοι είχαν στρατηγική μέσα στο παιχνίδι, εκτός από μένα. Ο Δημήτρης Μπέλλος είναι αρκετά έξυπνος για να τον σύρει μια γυναίκα από τη μύτη. Νομίζω ότι το έκανε εσκεμμένα για να κερδίσει κάτι που ήθελε. Δεν ξέρω αν θα άλλαζα κάτι στο παιχνίδι, νομίζω ότι όσες φορές και να πήγαινα το ίδιο θα έκανα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 • Κοζάνη: Προφυλακιστέος ο άνδρας που μπούκαρε με τσεκούρι στη ΔΟΥ
 • Πανελλήνιες 2020: Ανακοινώθηκαν και οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων
 • Τρίκαλα: Όσα έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο της 16χρονης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM

Διάβασε το »

MasterChef: Μπέλλος: Έχω γνωρίσει τους γονείς της Μαρίας

Newsteam 0 Comments

MasterChef: Ο Δημήτρης Μπέλλος μίλησε στον τηλεοπτικό φακό μαζί με τη Μαρία Μπέη για τη σχέση τους μετά το διαγωνισμό μαγειρικής.

Ο Δημήτρης Μπέλλος ανέφερε συγκεκριμένα:

Έχω γνωρίσει τους γονείς της Μαρίας. Της έχω πει να μην βάφεται μέρα μεσημέρι σαν να πηγαίνει σε γάμο ή σαν να πηγαίνει για καφέ στη Θεσσαλονίκη, είμαστε στην Αθήνα. Δεν σκέφτηκα ποτέ να χρησιμοποιήσουμε μια σχέση για να προχωρήσουμε και να παιχτεί τηλεοπτικά… Η Κατερίνα ήρθε από τη Γερμανία, είδε εμάς πρώτα και μετά βγήκε με τον Τζον και τον Βαρθαλίτη. Άλλο να είμαι φιλικός και να κάνουμε χαβαλέ και άλλο να κολλάω σε όλες, υπάρχει μεγάλη διαφορά

Παράλληλα, η Μαρία Μπέη δήλωσε: Η μαμά μου ήρωα τον ανεβάζει ήρωα τον κατεβάζει. Ο μπαμπάς μου ρωτάει απλά αν με προσέχει. Ο Δημήτρης δεν μιλούσε στο MasterChef. Ήμουν εγώ που μιλούσα και όταν πηγαίναμε σπίτι μου κρατούσε μούτρα και γκρίνιαζε. Οπότε βγήκε αυτό, ότι η Μαρία προσπαθεί να επιβληθεί στον Δημήτρη και ότι γκρινιάζω όλη την ώρα. Ένα 22χρονο δεν μπορεί να σέρνει από τη μύτη έναν 30χρονο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 • Κοροναϊός: Σύσκεψη στο Μαξίμου για τα κρούσματα – Έρχονται νέα μέτρα
 • Βόρεια Μακεδονία: Με μάσκες στις κάλπες για τις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές (pics)
 • ΝΔ: Προτάθηκε σύσταση ποδοσφαιρικής ομάδας με τη συμμετοχή Μητσοτάκη (pics)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM

Διάβασε το »

MasterChef: Η Ντέμη ποζάρει με το μαγιό της (pics)

Newsteam 0 Comments

MasterChef: Μια βουτιά στη θάλασσα είναι η καλύτερη λύση με αυτές τις θερμοκρασίες. Αυτό φαίνεται πώς σκέφτηκε και η Ντέμη Γεωργίου, η οποία έκανε το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα για την καλοκαιρινή σεζόν.

Η πρώην παίκτρια του MasterChef ταξίδεψε με την σύντροφό της, Άλκηστη Αλεξανδράτου, στα Κουφονήσια, προκειμένου να χαλαρώσουν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Εκεί, είχε την ευκαιρία να απολαύσει ξέγνοιαστες στιγμές στην παραλία, κάτω από τον καυτό ήλιο.

Μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που έβγαλε, φορώντας μόνο το μαγιό της. Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με ένα φούξια μπικίνι, η Ντέμη σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη από τους λουόμενους.

Στις μικρές Κυκλάδες κάτι ψήνετε Fresh, juicy, local Food, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε, με τα likes και τα σχόλια από τους followers της να πέφτουν… βροχή.

Δείτε παρακάτω:

#td_uid_1_5f0eab6aaf301 .td-doubleSlider-2 .td-item1 {
background: url(https://spoilers.gr/wp-content/uploads/2020/07/echo/-CE-BD-CF-84-CE-B5-CE-BC-CE-B71-85-80x60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5f0eab6aaf301 .td-doubleSlider-2 .td-item2 {
background: url(https://spoilers.gr/wp-content/uploads/2020/07/echo/-CE-BD-CF-84-CE-B5-CE-BC-CE-B7-80x60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5f0eab6aaf301 .td-doubleSlider-2 .td-item3 {
background: url(https://spoilers.gr/wp-content/uploads/2020/07/echo/-CE-BD-CF-84-CE-B5-CE-BC-CE-B74-60-80x60.jpg) 0 0 no-repeat;
}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 • Πανελλήνιες 2020: Δείτε που αναμένεται πτώση των βάσεων
 • Ερντογάν-Τραμπ: Εμπορική συνεργασία 100 δισ. δολαρίων
 • ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση να ενημερώσει άμεσα την αντιπολίτευση για τη μυστική συνάντηση με Τουρκία-Γερμανία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM

Διάβασε το »

Σοκ! Ο θείος πρώην παίκτη του MasterChef καταπλακώθηκε από λεωφορείο (pics)

Newsteam 0 Comments

MasterChef: Δύσκολες ώρες περνά γνωστός πρώην παίκτης του reality μαγειρικής, καθώς ο θείος του καταπλακώθηκε από λεωφορείο.

Ο λόγος για τον Χαράλαμπο Κοτσώνη, του οποίου ο θείος στην προσπάθεια του να ακινητοποιήσει το λεωφορείο ως οδηγός που ήταν, καταπλακώθηκε.

Ο πρώην παίκτης του MasterChef έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: Την μια μέρα είσαι εδώ, γεμάτος ζωή, εμπειρίες, συναισθήματα, χαρούμενος… νομίζεις θα ζεις έτσι για πάντα… και ξαφνικά, κενό, δεν είσαι τίποτα παρά μόνο σκόρπιες αναμνήσεις… Να ζήσεις ελεύθερος, να αναπαυτεί η ψυχή σου με ειρήνη…

Την μια μέρα είσαι εδώ,γεμάτος ζωή,εμπειρίες, συναισθήματα, χαρούμενος..νομίζεις θα ζεις έτσι για πάντα..και ξαφνικά,…

Gepostet von Κοτσώνης Χαράλαμπος am Montag, 13. Juli 2020

 

#td_uid_1_5f0db783868c3 .td-doubleSlider-2 .td-item1 {
background: url(https://spoilers.gr/wp-content/uploads/2020/07/echo/CharalambosKotsonis02-80x60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5f0db783868c3 .td-doubleSlider-2 .td-item2 {
background: url(https://spoilers.gr/wp-content/uploads/2020/07/echo/Screenshot_1-4-80x60.png) 0 0 no-repeat;
}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 • Σε εξέλιξη η συνάντηση Μητσοτάκη – Αναστασιάδη
 • Γεωργιάδης: Δείτε το tweet του για τα 28 χρόνια απ΄τη δολοφονία Αξαρλιάν
 • Πέτσας: Ελπίζουμε αλλά είναι δύσκολο να διορθωθεί το λάθος του Ερντογάν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM

Διάβασε το »