Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Crash-testαναξιοπιστίας στο MEGA. Δεν βλέπει κανείς το Πρωϊνο του σταθμού

Newsteam 0 Comments

Σε ένα τόσο μεγάλο γεγονός… φαίνεται η δυναμική του κάθε μαγαζιού. Του κάθε προσώπου. Και αυτό πλεόν φαίνεται ξεκάθαρα στο Κοινωνία ώρα MEGA που με το ζόρι ξεπερνά το 5%. Νούμερο τραγικό… αν κανείς αναλογιστεί την ανάγκη του τηλεθεατή αυτή την εποχή, εν μέσω πανδημίας, να ενημερωθεί. 

Το δίδυμο ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. Και αυτό πλεόν έχει αρχίσει να προβληματίζει έντονα τους επιτελείς του καναλιού με πολλούς να θέτουν θέμα αντικατάστασης των προσώπων απο το καλοκαίρι και μετά.

Λογικό.

Δεν είναι νούμερα αυτά για το MEGA… ούτε βεβαίως για τον Μαρινάκη…

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διάβασε το »

Τραγωδία MEGA. Το πρωϊνο χάνει πλέον και απο το ΟΡΕΝ

Newsteam 0 Comments

Η επικαιρότητα καίει. Ιστορικά λοιπόν σε τέτοιες φάσεις… στη δουλειά μας, φαίνεται ποιος έχει ταλέντο, ποιός έχει πληροφόρηση, ποιός κάνει την διαφορά… και ποιον ξεχωρίζει στο τέλος ο κόσμος.Το κοινό. Ο τηλεθεατης.

Δυστυχώς για το MEGA όλα τα παραπάνω είναι άγνωστα. Το πρωϊνο του… πέφτει συνεχώς με την καριέρα του Νίκου ώς πρώτο σε εκπομπή … να έχει πάρει την κάτω βόλτα. Για να μην γράψω για αντίστροφη μέτρηση… όπως κάποιοι λένε στους διαδρόμους του μαγαζιού. 

Πλέον το κανάλι είναι κάτω και απο το ΟΡΕΝ… που δεν φημίζεται για τις τηλεθεάσεις του… στις πρωϊνες εκπομπές…

Δείτε αναλυτικά

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Γελάει και γλεντάει ο Παππούς Γιώργος. Κατηφόρα με 1,8% για μισή ώρα το MEGA

Newsteam 0 Comments

Δεν υπάρχουν λόγια για το Κοινωνία ώρα MEGA. Τι να γράψω και τι να περιγράψω. Οι αριθμοί μιλούν απο μόνοι τους. Τα έγραφα απο την πρώτη ημέρα.

Όλο το παιχνίδι είναι τα πρόσωπα. Κάποιοι το έχουν και κάποιοι άλλοι όχι. Δεν υπάρχει υπομονή. Και καμία ανοχή.

Και μπορεί ο σταθμός να στήθηκε τσάτρα πάτρα αλλά δεν παύει και δεν θα πάψει ποτέ να είναι το πιο σοβαρό τηλεοπτικό brand της χώρας.

Οι επιλογές των ανθρώπων λοιπόν πρέπει να γίνονται με επαγγελματικά κριτήρια και μόνο.

Ο Παππούς… Γιώργος τους γλεντάει. Ποιός; Ο Παππούς Γιώργος που δεν είναι αχτύπητος. Έχει αδυναμίες. Τις οποίες για να τις διαβάσει κάποιος πρέπει να έχει εμπειρία. Κάτι που ούτε ο Νίκος ούτε βεβαίως η Μπάγια έχουν… και προφανώς ούτε κι αυτοί που βλέπουν ανταγωνισμό στο control. 

Χθές το πρωϊνο του MEGA ήταν και πάλι κάτω απο τη βάση.

Δείτε την τραγωδία αναλυτικά με την πρώτη μισή ώρα τους να μην ξεπερνά το 1,8%.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Η εκδίκηση του παππού Παπαδάκη. Τραγικά μονοψήφια για το MEGA και τον Φιλιππίδη

Newsteam 0 Comments

Όταν ασκείς το επάγγελμά του δημοσιογράφου κοντά τρείς δεκαετίες και περισσότερα απο 20 χρόνια τα έχεις αφιερώσει στην τηλεόραση… έχεις συγκροτημένη άποψή. Και δεν κρίνεις μόνο. Αλλά προτείνεις αλλαγές.

Απο την δεύτερη κιόλας ημέρα έγραφα για τον πρωϊνο του MEGA. Για την ανικανότητα του Νίκου να είναι πρώτος για την γλάστρα-Μπάγια δίπλα του… αλλά και για την αναιμική προσέγγιση των θεμάτων όπως και την υποβάθμιση του Σιωμόπουλου. 

Το κοινό το πρωϊ ακούει ραδιόφωνο. Δεν βλέπει τηλεόραση. Ταυτίζεται με φωνές. Γι΄αυτό και ο Παπαδάκης είναι και θα είναι πρώτος μέχρι ν΄αποφασίσει να φύγει απο το γυαλί.

Η εκπομπή του MEGA δεν έχει νεύρο. Δεν έχει προσέγγιση. Δεν έχει ταυτότητα. Και το σημαντικότερο; Δεν έχει δικές της ειδήσεις.

Αυτό έχει ώς αποτέλεσμα μετά απο μια δέκα ημέρες παρουσίας στο γυαλί το Κοινωνία ώρα MEGA να πέσει κάτω απο το 10% με τραγικά μονοψήφια…

Δείτε τα αναλυτικά…

Τους τσάκισε ο Παπαδάκης που παίρνει με τον τρόπο του την δική του εκδίκηση. Αυτή του Παππού.

Η εκδίκηση του Παππού…είναι εδώ

 

Διάβασε το »