Ειδήσεις για ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ - Spoiler και νέα

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ Υπηρεσιών. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ Πολιτών. Ανώνυμη Καταγγελία Υπηρεσιών · Επώνυμη Καταγγελία Υπηρεσιών. Τελευταία Νέα

Ως νομικός όρος η καταγγελία σημαίνει τη μονομερή απευθυντέα δήλωση βούλησης, με την οποία τερματίζεται μια διαρκής έννομη σχέση, όπως συμβαίνει σε συμφωνία ή σύμβαση.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Είμαι αρκετά πιο ήρεμη, έχω καθαρή τη συνείδηση μου

Newsteam 0 Comments

Καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» ήταν νωρίτερα σήμερα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία μίλησε για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε. Υπενθυμίζεται πως και η ίδια είχε προχωρήσει σε σχετική καταγγελία στο ΣΕΗ κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ σήμερα δήλωσε: «Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να μιλήσω για αυτό και δεν θέλω να μιλήσω πάρα πολύ. Ο τρόπος που έγιναν οι καταγγελίες ήταν ξεκάθαρη επιλογή των τριών κοριτσιών που μπήκαμε σε αυτή τη διαδικασία και θέλαμε να κρατήσουμε πολύ χαμηλούς τόνους γιατί ήταν η πρόθεση μας να δείξουμε πως δεν θέλουμε στο χώρο τον δικό μας να υπάρχει πια φόβος. Επειδή εγώ έχω ένα έντονο αίσθημα σεβασμού στις οικογένειες των ανθρώπων που καταγγέλλονται, δεν θέλω ούτε να χαρακτηρίζω ούτε να λέω πάρα πολλά. Επίσης, νομικά δεν θέλω να λέω πάρα πολλά γιατί δεν ξέρω τι θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μου. Είμαι αρκετά πιο ήρεμη αυτή τη στιγμή. Έχω πολύ καθαρή τη συνείδηση μου». «Όλοι πρέπει να πηγαίνουμε στη δουλειά μας χαρούμενοι και όλοι πρέπει να κάνουμε την δουλειά, που έχουμε επιλέξει να κάνουμε, χωρίς να φοβόμαστε. Εμείς είχαμε ένα πέπλο φόβου από πάνω μας το οποίο το είχαμε συνηθίσει. Λέγαμε, ναι, ξέρουμε… Αυτός είναι έτσι, αυτός κάνει αυτό… Τα ξέραμε όλα αυτά τα πράγματα» πρόσθεσε η ηθοποιός στη Σίσσυ Χρηστίδου.  «Έκανα αυτό που θεώρησα πως έπρεπε να κάνω και στη μία περίπτωση στο παρελθόν, προσπάθησα να μιλήσω για αυτό όχι με επίσημο τρόπο και να δω αν μπορεί να γίνει κάτι. Δεν έγινε τίποτα και τελικά ήρθε η ώρα. Γιατί πάντα υπάρχει μια σωστή ώρα για να γίνουν τα πράγματα». «Τώρα είναι ασφαλή τα νέα παιδιά που θέλουν να μπουν στον χώρο. Αυτός ήταν και ο στόχος μας….

Διάβασε το »

ΕΚΑ για self -test:Kαταγγελίες για εργοδότες που ζητούν να καλύψουν οι εργαζόμενοι το κόστος

Newsteam 0 Comments

Ήδη από την  Τρίτη (11/5), όπως ενημερώνει το ΕΚΑ έχει δεχθεί «πολλές καταγγελίες» για εργοδότες που «ζητούν από τους εργαζόμενους να καλύψουν το κόστος για τα υποχρεωτικά self-test». «Απαιτούμε από την κυβέρνηση και τους αρμόδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς να πράξουν τα δέοντα, ώστε να εφαρμοστεί ο νόμος, και σε καμία περίπτωση να μην υπάρξει η παραμικρή επιβάρυνση των εργαζόμενων. Η προστασία της δημόσιας υγείας αλλά και των εργασιακών δικαιωμάτων μας είναι αδιαπραγμάτευτη», ανέφερε το ίδιο δελτίο τύπου του Εργατικού Κέντρου Αθηνών. Ο πρόεδρος του ΕΚΑ, κ. Γιώργος Μυλωνάς, δήλωσε σήμερα στο iEidiseis πως οι εργαζόμενοι συνεχίζουν να καταθέτουν ανάλογες καταγγελίες: «Συνεχίζουμε να δεχόμαστε καταγγελίες. Υπάρχουν εκείνοι οι εργοδότες που λένε στους εργαζόμενους “βάλτα από την τσέπη σου”. Αλλά υπάρχει και μία άλλη μεγάλη κατηγορία, που τείνει να επικρατήσει. Οι εργοδότες εκείνοι που λένε “βάλτα από την τσέπη σου, κράτα τις αποδείξεις και θα στα δώσω στο τέλος του μήνα”. Στην περίπτωση αυτή, δηλαδή, ο εργαζόμενος δανείζει στον εργοδότη. Επομένως, υπάρχουν εργαζόμενοι στους οποίους λένε “δικό σου θέμα”, εξολοκλήρου, κι εκείνοι που καλούνται να πληρώσουν τα self test των οποίων η δαπάνη αντιστοιχεί στον εργοδότη και οι οποίοι αναμένουν να “τα πληρωθούν” στο τέλος του μήνα». Ο κ. Μυλωνάς εξέφρασε μάλιστα την ανησυχία πως η κατάσταση αυτή θα μπορούσε να παγιωθεί, και πρόσθεσε πως πολλοί εργαζόμενοι φοβούνται να καταγγείλουν τα περιστατικά αυτά στις αρχές. Σύμφωνα με τον ίδιο, πολλές από τις καταγγελίες αυτού του είδους αφορούν εργαζόμενους σε  υπηρεσίες καθαρισμού και φύλαξης, σε υπαλλήλους των call centers καθώς και σε εργολαβικούς εργαζόμενους.

Διάβασε το »

Ελένη Ράντου για καταγγελίες: Αυτό που έγινε ήταν αποκαλυπτικό και σοκαριστικό

Newsteam 0 Comments

«Ήταν από όλες τις πλευρές, βγήκε κανιβαλισμός, πολύ μίσος κι από τις δύο πλευρές κι ήταν λίγο αγριευτικό και σοκαριστικό», δήλωσε η ηθοποιός Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Ελένη Ράντου. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το χώρο της τέχνης και τις καταγγελίες που γίνονται σε αυτόν, λέγοντας: «Τα μεγάλα σοκ κι οι εποχές που είναι στριμόκ…ες αποκαλύπτουν, είναι αποκαλυπτικές εποχές. Μέσα από αυτό που ζήσαμε δεν μου αποκαλύφθηκαν μόνο τα συγκεκριμένα περιστατικά αλλά κι ο κόσμος πως το αντιμετώπισε. Ήταν από όλες τις πλευρές, βγήκε κανιβαλισμός, πολύ μίσος κι από τις δύο πλευρές κι ήταν λίγο αγριευτικό και σοκαριστικό. Είτε έπαιρνες θέση είτε όχι ήταν μια στιγμή που εξέθετε τους πάντες. Ήταν όλοι εκτεθειμένοι σε αυτό το σκοτάδι κι αυτό εξέθετε κι αυτούς που το άκουγαν κι όχι μόνο αυτούς που το διέπραξαν. Με ενοχλεί που ένα θέμα κοινωνίας, έγινε θέμα του θεάτρου. Ό,τι τα αποκάλυψε αυτός ο χώρος, δεν σημαίνει ότι είναι προβλήματά του αλλά μιας ολόκληρης κοινωνίας».

Διάβασε το »

Κορονοϊός – Εστίες μετάδοσης τα ιδιωτικά θεραπευτήρια καταγγέλλει ο γγ της ΟΕΝΓΕ

Newsteam 0 Comments

Σοβαρές καταγγελίες για τα όσα συμβαίνουν στο χώρο της υγείας, περισσότερο από ένα χρόνο από την εμφάνιση του κορωνοϊού, προχωρά ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος κ. Πάνος Παπανικολάου μιλώντας στο kedenews.gr. Του Κώστα Παππά Σε καταγγελίες για διαπλοκή της κυβέρνησης με ιδιώτες στον τομέα της υγείας  προχώρησε ο ΓΓ της ΟΕΝΓΕ, δηλώνοντας : “Είναι καθαρά διαπλοκή , είναι διαπλοκή του κράτους με τους ιδιώτες μεγαλοκλινικάρχες, δεν υπάρχει άλλη λέξη για να το περιγράψει”. Ο κ. Παπανικολάου εξηγεί σχετικά πως: “Υπάρχει απόφαση από 2/3/2021 εντολή για 80% μείωση των χειρουργικών επεμβάσεων στο ΕΣΥ. Σε αυτά τα μεγάλα ιδιωτικά θεραπευτήρια γιατί δεν έχουν μειωθεί καθόλου τα χειρουργεία; Γιατί συνεχίζεται η βιομηχανία επεμβάσεων από το πρωί μέχρι το βράδυ; Και γιατί ενώ χανόμαστε συνεχίζεται και η βιομηχανία καλλωπιστικών επεμβάσεων; “Έχετε ακούσει για ενδονοσοκομειακή διασπορά σε ιδιωτικό θεραπευτήριο”; Ο Γραμματέας της ΟΕΝΓΕ  μιλώντας για την υποβάθμιση του ΕΣΥ τονίζει: ” Έχουμε κατακόρυφη αύξηση της θνητότητας και νοσηρότητας από άλλες παθήσεις, επειδή τα δημόσια νοσοκομεία δεν λειτουργούν με εντολή της κυβέρνησης.  Τεράστιο είναι το ζήτημα με τις λίστες  χειρουργείων που έχουν φθάσει στο ταβάνι.  Ολόκληρα νοσοκομεία  διαλύονται λειτουργικά όπως είναι το Θριάσιο, ο Ερυθρός Σταυρός και το Σισμανόγλειο και έχουμε και τα ιδιωτικά θεραπευτήρια που κάνουν πάρτι κερδοσκοπίας με τα χειρουργεία που δεν γίνονται στο ΕΣΥ”. Σοκ προκαλούν τα όσα αναφέρει ο κ. Παπανικολάου για την μετάδοση του κορωνοϊού εντός των ιδιωτικών θεραπευτηρίων: “Αυτό το πάρτι εξελίσσεται σε κορωνοπάρτι, έχουμε κάθε μέρα περιστατικά όπου ασθενείς που προσέφυγαν αναγκαστικά σε γνωστά ιδιωτικά θεραπευτήρια για να χειρουργηθούν κολλάνε μέσα στο ιδιωτικό θεραπευτήριο covid  και δεν ενημερώνουν κανένα. Έχετε ακούσει για ενδονοσοκομειακή διασπορά σε ιδιωτικό θεραπευτήριο; ο κ. Παπανικολάου καταγγέλλει οτι το θέμα αποκρύπτεται….

Διάβασε το »

Χάρης Ρώμας για Γιώργο Κιμούλη: Θα απέφευγα να δουλέψω μαζί του

Newsteam 0 Comments

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ παραχώρησε ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα των καταγγελιών που έχει “σκάσει” στο ελληνικό θέατρο. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κατηγορούν εσάς τους ηθοποιούς ότι γνωρίζατε και δεν μιλούσατε. Για δύο από τα πρόσωπα που καταγγέλθηκαν ομολογώ ότι κάτι είχα ακούσει για κακή συμπεριφορά. Μάλιστα, είχα δεχτεί πρόταση από πολύ γνωστό παραγωγό για να συνεργαστώ με έναν από αυτούς και την αρνήθηκα λέγοντάς του ότι δεν έχω καμία διάθεση να συμπρωταγωνιστήσω με έναν άνθρωπο για τον οποίο οι συνάδελφοι λένε ότι είναι κακότροπος και κομπλεξικός. Είχε ακουστεί ότι είχες δεχτεί πρόταση για να συμπρωταγωνιστήσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη στον “Ταρτούφο” του Μολιέρου. Σε αυτόν αναφέρεσαι; Δεν θέλω να πω ονόματα. Αλλά πράγματι όταν μου προτάθηκε να συμπρωταγωνιστήσουμε, με κράτησαν πίσω οι φήμες που κυκλοφορούσαν γύρω από το όνομά του. Εκείνος θα έκανε τον Ταρτούφο κι εγώ τον Οργκόν. Ακόμα κι αν δεν τολμούσε να συγκρουστεί μαζί μου, σκέφτηκα ότι θα ήταν πολύ δύσκολη η θέση μου να βάλω φρένο σε συμπεριφορές απέναντι σε πιο αδύναμους ιεραρχικά συναδέλφους μου. Γιατί λοιπόν να περάσω μια σεζόν “παίζοντας ξύλο”; Προτίμησα να το αποφύγω. Όπως ευθαρσώς λέω πλέον ότι θα απέφευγα να δουλέψω με τον Γιώργο Κιμούλη, παρόλο που αδιαμφισβήτητα είναι μεγάλο ταλέντο. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα υπήρχαν τόσες γυναίκες που θα μιλούσαν για τέτοιας έκτασης και έντασης κακοποίηση. Πριν από τέσσερις μήνες μού μίλησε η Ζέτα Δούκα για τη δική της τραυματική εμπειρία, όταν παίζαμε στο Καφέ της Χαράς. Φυσικά, επειδή υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας, αν αποδειχτεί ότι όλα αυτά που καταγγέλθηκαν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, θα είμαι ο πρώτος που θα ζητήσει «συγγνώμη». Αλλά δεν μπορώ να θεωρήσω τυχαίο ότι διασταυρώνονται τόσες…

Διάβασε το »

Αλίκη Αλεξανδράκη για τις καταγγελίες στο θέατρο: Κάποια πράγματα δεν τα περίμενα, έπεσα από τα σύννεφα

Newsteam 0 Comments

Η γνωστή ηθοποιός, Αλίκη Αλεξανδράκη, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ tv» και τον Γιάννη Βίτσα, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το τσουνάμι καταγγελιών στο θέατρο. Πάρα πολλοί νέοι συνάδελφοί σας έχουν καταγγείλει βίαιες συμπεριφορές από ανθρώπους του θεάτρου. Σας έχουν σοκάρει όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τους τελευταίους τρεις μήνες; Ναι. Κάποια πράγματα δεν τα περίμενα. Έπεσα από τα σύννεφα. Το θέατρο είναι ένας χώρος όπου οι καλλιτέχνες καταθέτουν την ψυχή τους, τα νεύρα τους, τον κόπο τους και το μυαλό τους. Είναι πολύ φυσικό κάποιες φορές να δημιουργούνται εντάσεις. Βεβαίως υπάρχουν όρια. Σαφέστατα! Από εκεί και πέρα το να χρησιμοποιείται από ορισμένους για να εκβιάσουν, να πληγώσουν, να δηλητηριάσουν με τη συμπεριφορά τους άλλους ανθρώπους είναι απαράδεκτο, ξεπερνά κάθε όριο. Έτυχε ποτέ στη διαδρομή σας να δεχτείτε σεξουαλική παρενόχληση ή οποιουδήποτε είδους εργασιακή βία; Όχι. Έχω τσακωθεί, έχω βριστεί με σκηνοθέτη, γιατί είχαμε διαφορετικές απόψεις και ο καθένας επέμενε στη δική του. Την επόμενη ημέρα όμως ήμασταν μια χαρά. Δεν έχω αντιμετωπίσει ούτε σεξουαλική παρενόχληση ούτε εργασιακή βία. Το μόνο που συνέβη είναι ότι μου έφαγαν ένσημα, αλλά αυτά νομίζω ότι γίνονται σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους.

Διάβασε το »

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ξέραμε πράγματα – Σε καμία περίπτωση δεν ήταν γνωστή η έκταση

Newsteam 0 Comments

Όσα είπε η ηθοποιός για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου Συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα παραχώρησε συνέντευξη η γνωστή ηθοποιός, Κατερίνα Παπουτσάκη, με αφορμή την παρουσία στα «Καλύτερα μας χρόνια» και το YFSF All Star. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο τσουνάμι καταγγελιών που έχει ξεσπάσει στο χώρο του θεάτρου σχετικά με παρενοχλήσεις, κακοποιήσεις κλπ. Με τις αποκαλύψεις στον καλλιτεχνικό χώρο νιώσατε έκπληξη; «Στον χώρο μας υπάρχουν φωτεινά παραδείγματα ανθρώπων και θεωρώ ότι το κομμάτι της παρενόχλησης που έχει έρθει στην επιφάνεια είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας, αν και εκεί πέφτουν τα φώτα. Ο χώρος μας είναι λαμπερός, αγαπησιάρικος και υπέρ της ομαδικής δουλειάς. Όποιος λέει το αντίθετο πέφτει έξω. Όσα χρόνια είμαι στον χώρο, έτσι τον βιώνω: με αγάπη και ομαδικότητα. Σαφώς ξέραμε πράγματα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν γνωστή η έκταση. Στο εξής όμως δεν θα αφήνουμε τίποτα να πέφτει κάτω, θα στηλιτεύουμε συμπεριφορές εν τη γενέσει τους και θα αγκαλιάζουμε τα θύματα με αγάπη. Είναι μια δύσκολη εποχή, αλλά νιώθω πως βγαίνει μια ηλιαχτίδα».

Διάβασε το »

Θάλεια Ματίκα: Έχω αντιμετωπίσει βίαιη, σαδιστική συμπεριφορά

Newsteam 0 Comments

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», η γνωστή ηθοποιός, Θάλεια Ματίκα, αναφέρθηκε στο ελληνικό MeToo και στις σοκαριστικές αποκαλύψεις που έγιναν στον χώρο του θεάτρου. «Πέρασα πολύ μεγάλη ταραχή όλο αυτό το διάστημα. Ήμουν συνέχεια σε συζητήσεις συνέχεια με φίλους και ανθρώπους του χώρου. Άκουγα και διάβαζα πράγματα που κι εγώ έλεγα στην αρχή «δεν μπορεί, αποκλείεται». Νομίζω ήταν πάρα πολύ καλό αυτό που συνέβη. Κανείς δεν είναι αήττητος», είπε η Θάλεια Ματίκα και συνέχισε: «Μετά από τόσα χρόνια πορείας, άνθρωποι τόσο επιτυχημένοι που τους ήρθαν όλα τόσο δεξιά στη ζωή τους, έκαναν όλα αυτά τα αίσχη και τελικά πέταξαν όλη αυτή τη βρωμιά πάνω μας και επηρεαστήκαμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι και αρρωστήσαμε». Για τη δική της εμπειρία από κακοποιητική συμπεριφορά, η Θάλεια Ματίκα είπε: «Έχω αντιμετωπίσει βίαιη, σαδιστική συμπεριφορά από σκηνοθέτη σε παράσταση. Ήταν προς όλους αυτή η συμπεριφορά, δεν ήταν μόνο προς εμένα».

Διάβασε το »

Βόμβα: Καινούριες καταγγελίες – Εμπλέκεται γνωστός σεναριογράφος

Newsteam 0 Comments

Nέες καταγγελίες που αφορούν σ3ξουαλική βία θα διερευνηθούν από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας. Αυτή τη φορά αφορούν σε γνωστό σεναριογράφο.   Τα στοιχεία που ερευνώνται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας διαβιβάστηκαν από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και αφορούν σε καταγγελίες γυναικών σε βάρος του συγκεκριμένου προσώπου.     Ο εισαγγελέας, Κώστας Σπυρόπουλος, θα μελετήσει τα έγγραφα και να τα αποτιμήσει, προκειμένου να αποφασίσει για τις περαιτέρω ενέργειές του. Κατά τις ίδιες πηγές, από το φάκελο ξεχωρίζει μία συγκεκριμένη καταγγελία η οποία ενδέχεται να αφορά σε βαρύ αδίκημα που σχετίζεται με την προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Η καταγγέλλουσα αναφέρει ότι δέχθηκε επίθεση από τον σεναριογράφο στο σπίτι του.     Σε κάθε περίπτωση, οι ενέργειες του εισαγγελέα θα πρέπει να είναι τάχιστες, καθώς το περιστατικό εμφανίζεται να έχει χρόνο τέλεσης το 2007, πράγμα που σημαίνει ότι σε λίγο ολοκληρώνεται ο ανώτατος χρόνος παραγραφής των 15 ετών, που αφορά στα κακουργήματα.                     Πληροφορίες από το newsit Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διάβασε το »

Μάρω Κοντού: Είμαι σοκαρισμένη για τον Γιώργο Κιμούλη

Newsteam 0 Comments

«Δεν το καταλαβαίνω ότι έχει κι ένα άλλο πρόσωπο, αυτό που διηγούνται οι κοπέλες» ανέφερε η θρυλική ηθοποιός Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Μάρω Κοντού. Η θρυλική ηθοποιός είπε, μεταξύ άλλων, για τον Γιώργο Κιμούλη: «Με την Εβελίνα Παπούλια ήμασταν πλάι και μαζί με τον υπέροχο Γιώργο Κιμούλη. Το τονίζω γιατί μου έχουν κάνει κατάπληξη όλα αυτά που ακούγονται. Βεβαίως μπορεί να μην λένε ψέματα αλλά δεν μπορώ να το διανοηθώ. Όλη την χειμωνιάτικη σεζόν περάσαμε φανταστικά, ήταν κι η Εβελίνα μαζί. Με χιούμορ, αστεία, ωραίες παραστάσεις. Δεν το καταλαβαίνω ότι έχει κι ένα άλλο πρόσωπο, αυτό που διηγούνται οι κοπέλες. Είμαι σοκαρισμένη. Έχω μιλήσει με τον Γιώργο Κιμούλη, τον συμπαθώ. Τον θαυμάζω σαν ηθοποιό κι υποκριτικά τον θεωρώ μεγαλοφυή. Δεν ξέρω αν ένας μεγαλοφυής μπορεί να έχει πάντα τις αντοχές που πρέπει».

Διάβασε το »

Τζολί – Πιτ: Στα δικαστήρια με κατηγορίες ενδοοικογενειακής βίας

Newsteam 0 Comments

Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί δεν είναι πια ζευγάρι και η εξαμελής οικογένεια που έχουν δημιουργήσει, αποτελεί προϊόν δικαστικής διεκδίκησης ανάμεσα στους δυο σταρ. Όμως, σύμφωνα με νέα έγγραφα που κατέθεσε η Τζολί σε δικαστήριο, ο Πιτ φαίνεται να έχει υπάρξει θύτης αρκετών περιστατικών που παραπέμπουν σε ενδοοικογενειακή βία, με αποδέκτες εκείνη και τα παιδιά τους. Η Τζολί έχει καταθέσει τόσο προσωπικές της μαρτυρίες, όσο και μαρτυρίες που φαίνεται να προέρχονται από κάποια εκ των μικρότερων παιδιών της. Σύντομα αναμένεται να καταθέσει ενώπιον δικαστή όσα έχει ισχυριστεί γραπτά, ενώ ο Πιτ μέσω της δικής του ομάδας δικηγόρων, διεκδικεί την εξ’ ημισείας επιμέλεια του 17χρονου Παξ, της 16χρονης Ζαχάρα, της 14χρονης Σάϊλό και των 12χρονων διδύμων Νοξ και Βιβιέν. Παρά το γεγονός ότι η Αντζελίνα Τζολί είχε συναντηθεί με τον Μπραντ Πιτ στο σπίτι του στο Λος Άντζελες τον Ιούνιο του 2020, το ζευγάρι παραμένει διαζευγμένο από το 2019. Το 2016 ο Μπραντ Πιτ μπήκε στυο στόχαστρο του FBI και των κοινωνικών υπηρεσιών στο Λος Άντζελες, για να διαπιστωθεί εάν ευσταθούσαν οι κατηγορίες της Τζολί ότι «γινόταν βίαιος λεκτικά και σωματικά προς τα παιδιά του». Ο ηθοποιός τότε απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες. Σύμφωνα με τη Daily Mail η Αντζελίνα Τζολί είχε κάνει παρόμοιους ισχυρισμούς και καταγγελίες και στο παρελθόν, οι οποίοι διερευνήθηκαν από τις Αρχές και δεν τεκμηριώθηκαν. Αυτή είναι η τελευταία και απέλπιδα προσπάθεια της να αποδείξει ότι κάτι τέτοιο πράγματι συνέβη.

Διάβασε το »

Τουμασάτου: Να κλειδώσεις την πόρτα σε μικρά κορίτσια… εδώ μιλάμε για επάγγελμα

Newsteam 0 Comments

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Μαριάννα Τουμασάτου. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το κύμα καταγγελιών που κατέκλυσαν τον ελληνικό καλλιτεχνικό χώρο και ανέφερε για τον Γιώργο Καπουτζίδη και τις χυδαιότητες εναντίον του: «Τον Γιώργο τον εκτιμώ βαθιά γιατί η ψυχή του είναι τόσο καθαρή και πρωτοπόρα, που τον θαυμάζω παρόλο που δεν έχουμε κάνει πολλή παρέα… Αυτοί που βρίζουν και χρησιμοποιούν χυδαίες λέξεις είναι γιατί έτσι είναι κι η ψυχούλα τους, δεν είναι καθαρότερη… Έχει μεγάλη απόσταση η συμπεριφορά τους από την παραβατική συμπεριφορά απέναντι σε μια γυναίκα… Άλλο να γράψεις σε σχόλιο από κάτω ένα κείμενο, γιατί πάντα κατηγορείς αυτόν που το έχει γράψει κι όχι αυτόν που κατηγορεί, κι άλλο οι συμπεριφορές στα κορίτσια που τους κλείδωσαν πόρτες. Ήταν μικρές και τους φέρθηκαν με έναν ελεεινό τρόπο εκμεταλλευόμενοι και το νεαρό της ηλικίας τους. Αν το κάνεις σε μεγαλύτερη γυναίκα, έχεις περισσότερες πιθανότητες να αντιδράσει. Σε ένα πιτσιρίκι 22 χρονών να του κλειδώσεις την πόρτα… Τι είπες τώρα; Πρέπει να είναι πολύ αυστηρός ο τρόπος που θα αντιμετωπιστούν αυτοί οι άνθρωποι. Δεν είναι μια κακιά στιγμή, ότι είχες πιεί. Εδώ μιλάμε για επάγγελμα».

Διάβασε το »

Προφυλακιστέος παράγοντας κολυμβητικού Ομίλου – Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων αθλητριών

Newsteam 0 Comments

Προφυλακιστέος κρίθηκε παράγοντας κολυμβητικού Ομίλου της Αττικής μετά από καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση δυο ανήλικων αθλητριών. Σοκ στον χώρο του αθλητισμού και δη της κολύμβησης έχει προκαλέσει η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων αθλητριών από ιδρυτικό μέλος Κολυμβητικού Ομίλου της Αττικής, ο οποίος πέρασε και το κατώφλι της φυλακής. Σύμφωνα με τα ΝΕΑ πρόκειται για έναν 74χρονο άνδρα, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, μετά από καταγγελίες δυο ανήλικων αθλητριών ότι πριν από επτά χρόνια και ενώ ήταν στην τρυφερή ηλικία των 10 ετών έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον συγκεκριμένο παράγοντα για δυο ολόκληρα χρόνια από το 2013-2015. Βρέθηκε και κατασχέθηκε πορνογραφικό υλικό  Οι δυο αθλήτριες, 17 ετών σήμερα, περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια στους αστυνομικούς τα όσα φρικτά έζησαν στα χέρια του άνδρα. Έτσι, μετά από ένταλμα οι άνδρες της Ασφάλειας έκαναν έφοδο στο σπίτι του, όπου μεταξύ άλλων βρήκαν και κατάσχεσαν και πορνογραφικό υλικό. Ο 74χρονος  που εκτός από ιδρυτικό μέλος του συγκεκριμένου ομίλου ήταν και στην οργάνωση των προπονήσεων, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες του βιασμού και το Σάββατο στον Ανακριτή ο οποίος διέταξε την προφυλάκιση του.

Διάβασε το »

Ζαχαρίας Ρόχας: Υπάρχουν καινούριες καταγγελίες για γνωστά ονόματα σε σπουδαίες θέσεις

Newsteam 0 Comments

Την απομάκρυνση του ηθοποιού Νίκου Νικολάου από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Πολιτισμού, σχολίασε ο ηθοποιός και μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Ζαχαρίας Ρόχας, στην κάμερα της εκπομπής «Ελα Χαμογέλα» του Open, το Σάββατο (13/03). «Το Υπουργείο ζήτησε να του κατατεθεί ο φάκελος που αφορά στον κ. Νικολάου. Αυτό δεν έχει κανένα δικαίωμα να το κάνει. Το ΣΕΗ έπρεπε να παραδώσει τον φάκελο στον εισαγγελέα, όπως και έκανε. Οπότε έστειλε μία ανακοίνωση στον κ. Γιατρομανωλάκη ότι αν θέλει να προμηθευτεί τα στοιχεία θα πρέπει να το κάνει μέσω του εισαγγελέα. Δεν έχουμε κανένα νομικό υπόβαθρο για να του παραχωρήσουμε τα στοιχεία. Θα μπορούσε κάλλιστα να κατηγορηθεί μετά το ΣΕΗ ότι διαρρέει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα» είπε ο Ζαχαρίας Ρόχας. Σε ερώτηση πώς σχολιάζει την ανακοίνωση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος αναφορικά με την απομάκρυνση του Νίκου Νικολάου είπε: «Επειδή μετέχω στο διοικητικό συμβούλιο του ΚΘΒΕ ως εκπρόσωπος του σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών νομίζω ότι καλά έπραξε. Θα έπρεπε να μπει σε ένα καθεστώς αναστολής μέχρι να έχει τη δυνατότητα να υπερασπιστεί τον εαυτό του, ενδεχομένως την αθωότητά του. Υπάρχει από ό,τι ξέρω μία καταγγελία, η οποία όμως έχει παραγραφεί. Δεν γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες γιατί η καταγγελία εναντίον του κ. Νικολάου έχει πάει στο πειθαρχικό συμβούλιο, οπότε τον φάκελο χείριζεται ο κ.Τσαρούχας». Ο Ζαχαρίας Ρόχας συνέχισε αναφέροντας: «Υπάρχουν πολλές καταγγελίες, όμως πρέπει να αξιολογηθούν. Αυτή τη δουλειά κάνει και το πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΕΗ. Βρισκόμαστε σε μία κορύφωση αυτή τη στιγμή και δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί. Οι περισσότερες καταγγελίες αφορούν γεγονότα που έχουν παραγραφεί, εντός εισαγωγικών παραγραφεί. Σκέφτομαι όμως, σταμάτησαν κάποιοι από αυτούς να κακοποιούν ηθοποιούς την τελευταία δεκαετία ή μήπως οι νεότεροι άνθρωποι που υφίστανται τέτοιες συμπεριφορές δεν βγαίνουν να το πουν γιατί φοβούνται την καριέρα τους; Οπότε βλέπουμε περισσότερο 45, 50, 55…

Διάβασε το »

Ελένη Γερασιμίδου: Κανένας δεν είναι υπεύθυνος ή ειδικός να πει ποιος έχει ταλέντο και ποιος δεν έχει

Newsteam 0 Comments

«Αν κάνουμε τέτοιους χαρακτηρισμούς, τι να πούμε για την Παξινού και τον Κατράκη;» Η Ελένη Γερασιμίδου βρέθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάτρου. Η ηθοποιός δήλωσε για τους διαχωρισμούς μεταξύ ταλαντούχων και μέτριων «Κανένας δεν είναι υπεύθυνος ή ειδικός να πει ποιος έχει ταλέντο και ποιος δεν έχει, ποιος είναι μέτριος και ποιος είναι σπουδαίος και κορυφαίος. Αν κάνουμε τέτοιους χαρακτηρισμούς, τι να πούμε για την Παξινού, για τον Κατράκη… Και εν πάση περιπτώσει, από ανθρώπους που μπορεί να μην τους εκτιμάμε, γιατί να τους δεχτούμε; Και μάλιστα, όταν στρέφουν τα βέλη τους στο σωματείο μας». «Όλοι μας ανήκουμε σε μια παράταξη, είναι υγιές να υπάρχουν συγκρούσεις, αλλά αυτό που αποφασίζει ο κλάδος πρέπει να το υποστηρίζουμε και να το σεβόμαστε και να είμαστε με τους αδικημένους»

Διάβασε το »

Δόξας- Κόπηκε από το Χιούστον το Λύσαμε

Newsteam 0 Comments

Στη θέση του προβλήθηκε παλαιότερο επεισόδιο Καλεσμένος στο «Χιούστον το Λύσαμε» ήταν ο Κώστας Δόξας την Παρασκευή το βράδυ, όμως το συγκεκριμένο επεισόδιο δεν προβλήθηκε ποτέ. Αντ οι τηλεθεατές παρακολούθησαν παλαιότερη εκπομπή με καλεσμένο τον Θοδωρή Παπαλουκά και την Ελευθερία Ελευθερίου. Οι καταγγελίες της πρώην συζύγου για κακοποίηση και ξυλοδαρμό από τον τραγουδιστή σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων και φυσικά αυτός ήταν ο λόγος που δεν προβλήθηκε το μαγνητοσκοπημένο επειδόδιο.

Διάβασε το »

Βόμβα – Δέκα καινούριες καταγγελίες για ηθοποιό. Δεν είναι ο Φιλιππίδης ούτε ο Σπυρόπουλος

Newsteam 0 Comments

Νέες καταγγελίες φαίνεται να φτάνουν σήμερα στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών με την μία από αυτές έχει να κάνει με έναν σκηνοθέτη και δάσκαλο υποκριτικής και ακόμη δύο σκηνοθέτες του ποιοτικού θεάτρου.         Οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και βία στον χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής φαίνεται να μην έχουν τέλος, το ίδιο και τα τέτοιου είδους περιστατικά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Ευτυχείτε” σήμερα στο ΣΕΗ φτάνουν νέες καταγγελίες. Την ερχόμενη Δευτέρα σκάει ομαδική καταγγελία γνωστών ηθοποιών, ετοιμάζουν μια… έκπληξη. Ο Γιάννης Πουλόπουλος μάλιστα πρόσθεσε: «Είναι πάνω από δέκα ηθοποιοί που μαζεύτηκαν και θα καταγγείλουν έναν συγκεκριμένο συνάδελφό τους». Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διάβασε το »

Σοκ και αηδία αισθάνονται οι πολίτες από τη διαφθορά των πολιτικών

Newsteam 0 Comments

Αναγνώστης μάς έστειλε μήνυμα προκειμένου να εκφραστεί για τη διαφθορά των πολιτικών, διαβάζοντας τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας μας. “Διαβάζοντας σήμερα το πρωτοσέλιδο και το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδος “Μακελειό” έχω σοκαριστεί από την διαφθορά που επικρατεί τόσο στην πολιτική ζωή του τόπου όσο και στην δημόσιο τομέα ευρυτερα. Επίορκοι αστυνομικοί οι οποίοι παίρνουν εντολές για το πώς θα βγάλουν από την μέση τον έντιμο δημοσιογράφο Στέφανο Χίο, από την άλλη ένας πρωθυπουργός που προσπαθεί να συγκαλύψει τους φίλους του παιδεραστές και κιναιδους, μου δημιουργεί μια τεράστια απέχθεια εναντίον ολόκληρου του πολιτικού συστήματος. Για το τέλος θέλω να αναφερθώ στον υπουργό δημόσιας τάξης ο οποίος καλύπτει από κυκλώματα παιδοβιαστων μέχρι κυκλώματα ανηλίκων αλλοδαπών για να εκτονώνει τις ορέξεις του ο κάθε κιναιδος. Έχω αηδιάσει κυριολεκτικά με την υπάρχουσα κυβέρνηση θέλω το συντομότερο δυνατόν να πέσουν, αλλά και να τιμωρηθούν παραδειγματικά για όλα αυτά που διέπραξαν στον ελληνικό λαό. Συνεχίστε κ Χίο να γράφεται την αλήθεια στον ελληνικό λαό μέσω της εφημεριδος μακελειό, ο κόσμος έχει σιχαθεί τους πουλημένος παπαγάλους των πληρωμένων καναλιών, συνεχίστε να ενημερώνεται τον κόσμο για το τι πραγματικά συμβαίνει. Κλείνοντας να πω από την πλευρά μου ένα μεγάλο μπράβο στον πρόεδρο του κόμματος ΑΚΚΕΛ για τις φοβερές αποκαλύψεις και πάλι μπράβο”. Σύμφωνα με πληροφορίες από το makelio

Διάβασε το »

Υπάρχουν καταγγελίες για βιαστές δημοσιογράφους στην ΕΣΗΕΑ; Όλη η αλήθεια

Newsteam 0 Comments

Διαβάζω και ακούω διάφορα τις τελευταίες ώρες και πάλι για τον χώρο των δημοσιογράφων. Την πιάτσα μας. “Εσείς είστε καλύτεροι;” – “Δεν έχετε περιστατικά βιαστών στον χώρο σας;”, “Δεν έχετε παρενοχλήσεις”; “Δεν γνωρίζατε όσα συνεβαιναν στο θέατρο;” και άλλα χαριτωμένα.   Είναι προφανές ότι κάποιοι πίσω απο την ανωνυμία του πληκτρολογίου – νομίζουν ότι είναι ανώνυμοι… αλλά κούνια που τους κούναγε – γράφουν ότι θέλουν… και ρίχνουν λάσπη απρόσκοπτα, έχοντας ώς βάση της συκοφαντίας τους, είτε την μετριότητα τους είτε τυχόν προσωπικές κόντρες.   Άλλωστε είναι της μόδας τώρα η “σεξουαλική παρενόχληση” και ο Βιασμός. Οπότε μαζί με τα ξερά ας κάψουμε και τα χλωρά.   Όμως ποια είναι η αλήθεια; Έχει στα χέρια της το πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ καταγγελίες; Υπάρχουν περιπτώσεις που το επίσημο όργανο των δημοσιογράφων ερευνά;    Σύμφωνα με ρεπορτάζ μας τόσο στο πειθαρχικό αλλά και στην Πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ καταγγελία είτε για βιασμό είτε για σεξουαλική παρενόχληση. Κάποια στιγμή εστάλη ένα μέιλ απο δημοσιογράφο με υποτιθέμενα στοιχεία, για μια υπόθεση αλλά δεν υπήρχε τίποτε σε αυτό συγκεκριμένο, παρά μόνο οι κρίσεις του για άλλον συνάδελφο. Αυτά μέχρι ώρας… Για να ξέρουμε και τι λέμε και τι γράφουμε… Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διάβασε το »

Η φράξια Μπαμπινιώτη συγκαλύπτει τις καταγγελίες για Αρσάκειο. Πόλεμος στο ιστορικό σχολείο

Newsteam 0 Comments

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας τοποθετήθηκε με αφορμή την επιστολή 285 αποφοίτων του Αρσακείου Ψυχικού σχετικά με καταγγελίες και αναφορές σχετικά με συγκαλυμμένες περιπτώσεις κακοποίησης. Στην ανακοίνωση τους αναφέρουν ότι δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής καμία καταγγελία εναντίον καθηγητή ή καθηγήτριας. Παράλληλα εκφράζουν την στήριξή τους στην πρωτοβουλία του Προέδρου του Δ.Σ. της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, καθηγητή Γεωργίου Μπαμπινιώτη, να παραδώσει την επιστολή με τις καταγγελίες των 285 αποφοίτων στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ώστε να ακολουθηθούν, άμεσα, οι προβλεπόμενες εκ του νόμου διαδικασίες. Αναλυτικά: Τις τελευταίες ημέρες έχει δημοσιευτεί στα ΜΜΕ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιστολή 285 αποφοίτων του Αρσακείου Ψυχικού με καταγγελίες και αναφορές σχετικά με συγκαλυμμένες περιπτώσεις κακοποίησης. Παρακολουθούμε με απορία και έκπληξη την επίθεση που δέχεται το ιστορικό σχολείο μας, το οποίο έχει επιδείξει στα 185 χρόνια λειτουργίας του ανεκτίμητο εκπαιδευτικό, κοινωνικό και πολιτιστικό έργο. Εξυπακούεται ότι ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας (Σ.Α.Φ.Ε.) καταδικάζει κάθε μορφή κακοποίησης και θεωρούμε ότι πράξεις αντιδεοντολογικής ή αντιπαιδαγωγικής συμπεριφοράς σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συγκαλύπτονται. Όσον αφορά την επιστολή των 285 αποφοίτων του Αρσακείου Ψυχικού, δηλώνουμε ότι στο σύνδεσμό μας δεν έχει φτάσει οποιαδήποτε κατηγορία. Στηρίζουμε απόλυτα την πρωτοβουλία του Προέδρου του Δ.Σ. της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, καθηγητή Γεωργίου Μπαμπινιώτη, να παραδώσει την επιστολή με τις καταγγελίες των 285 αποφοίτων στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ώστε να ακολουθηθούν, άμεσα, οι προβλεπόμενες εκ του νόμου διαδικασίες. Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων και η διοίκηση της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, υποστηρίζουμε τη νομική και δικαστική διερεύνηση αυτού του μείζονος σημασίας ζητήματος, ώστε με αδιάσειστα στοιχεία, να έρθουν στο φως όλες οι παραβατικές συμπεριφορές. Εκφράζουμε συγχρόνως την λύπη μας και καταδικάζουμε τη συλλήβδην σπίλωση του σχολείου μας, το οποίο στελεχώνεται από ένα πλήθος ευσυνείδητων εκπαιδευτικών και επιστημόνων που εργάζονται καθημερινά καταθέτοντας την…

Διάβασε το »

Μουζουράκης: Με στιγμάτισε μια εμπειρία στα 14 – Δεν το ήξερε ούτε η μάνα μου

Newsteam 0 Comments

Στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω το βράδυ της Δευτέρας ο Πάνος Μουζουράκης τοποθετήθηκε για τις καταγγελίες και το κίνημα #metoo της Ελλάδας, στη συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου. «Πρέπει να σταματήσει αυτή η μάχη με την μαυρίλα και το κακό… Φοβάμαι πάρα πολύ να σηκώσω το δάχτυλο μου και να δείχνω κάποιον, χωρίς να ξέρω όλα τα στοιχεία. Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται. Καταλαβαίνω ότι είμαστε σε μια εποχή που πρέπει να μιλήσουμε και να στηρίξουμε. Έχω περάσει κι εγώ από παρόμοια φάση. Υπάρχει πολύ κόσμος που έχει ζήσει κάτι τέτοιο. Δεν γίνεται μόνο στο χώρο του θεάτρου και του θεάματος. Μιλάμε για το θείο, για τον οικογενειακό φίλο, για τον μπάρμπα στο καφενείο που με έβαλε σε ένα αμάξι και με πήγε σε ένα δάσος. Με στιγμάτισε αυτή η εμπειρία στα 14 μου και δεν το είχα πει ούτε στην μάνα μου μέχρι τα 23 μου. Καταλαβαίνω πως είναι να αισθάνεσαι τις ενοχές και να κλειδώνεσαι μέσα σου… Έχω 4-5 φίλους που έχουν δεχθεί κάτι ανάλογο. Πρέπει να αλλάξει. Να τους κρεμάσουμε στο Σύνταγμα; Που θα μπούνε τα όρια; Τα όπλα, τα ναρκωτικά και η παιδεραστία είναι οι μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου».

Διάβασε το »

Λάκης Λαζόπουλος: Καρφώνει Λιγνάδη και Κούγια μέσα από τους Δέκα Μικρούς Μήτσους

Newsteam 0 Comments

Ο Λάκης Λαζόπουλος τοποθετήθηκε μέσα από τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους» σχετικά με τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση – κακοποίηση στον χώρο του θεάτρου. Ο γνωστός παρουσιαστής, που το τελευταίο διάστημα κρατούσε σιγήν ισχύος, επέλεξε τους ήρωες του σόου του, το οποίο μεταδόθηκε χθες μέσω live streaming έναντι ηλεκτρονικού εισιτηρίου, για να εκφράσει την άποψή του για την υπόθεση Λιγνάδη. Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν ανέφερε σε κανένα σημείο το όνομα του Αλέξη Κούγια, συνήγορου υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, ωστόσο χρησιμοποίησε κάποια από τα επιχειρήματα του στην υπερασπιστική γραμμή του σκηνοθέτη. Ακόμα, σχολίασε με τον δικό του τρόπο τους χαρακτηρισμούς «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι» και «μέτριος ηθοποιός» για τον Σπύρο Μπιμπίλα. Συγκεκριμένα, ο Παύλος Κοντογιαννίδης, που υποδυόταν τον παπά προσπαθεί να ενημερώσει τη χήρα Μήτση, που υποδύθηκε ο Λαζόπουλος, για το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει. Είπε ο παπάς – Κοντογιαννίδης: «Ξεσηκώθηκαν δήθεν οι άλλοι ηθοποιοί, οι «μέτριοι», μαζί με τους επαγγελματίες ομοφυλόφιλους», με τη χήρα Μήτση να τον ρωτά ποιοι είναι αυτοί. «Οι ομοφυλόφιλοι που βγάζουν λεφτά απ’ αυτή τη δουλειά που κάνουν, απ’ την ομοφυλοφιλία» απάντησε ο παπάς. Χήρα Μήτση με έντονη δόση χιούμορ: «Μόνο ο δικός μου τσάμπα…; Μη σού πω ότι έβαζα κι απ’ την τσέπη που για να γυρνάει με τον ένα και με τον άλλο. Μακάρι να μπορούσε να ζει μόνος του σαν τίμιος επαγγελματίας ομοφυλόφιλος και να μην μού ‘τρωγε τη σύνταξη. Δεν ήξερα εγώ ότι υπάρχουν και τέτοιοι ομοφυλόφιλοι που δουλεύουνε και δεν τα παίρνουν από τη μάνα τους, απ’ το πορτοκάλι… Θα πεθάνω… Δούλευε τσάμπα ο δικός μου ο βλάκας…». Σε άλλο σημείο της ίδιας σκηνής, ο παπάς –Παύλος Κοντογιαννίδης είπε: «… Είπε ο Σουηδός ότι τον βίασε όταν ήταν μικρός. Τώρα το θυμήθηκε, απ’ τη…

Διάβασε το »

Μαρκόπουλο: Κάδος για μπάζα στη μέση του δρόμου, αμέσως μετά από στροφή – Παρά τις καταγγελίες δεν τον παίρνει κανείς

Newsteam 0 Comments

Έχουμε μάθει σ’ αυτή τη χώρα να αναζητάμε τους υπεύθυνους μετά τις τραγωδίες. Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και στο Μαρκόπουλο Αττικής! Τι έχουμε εκεί; Στη Λεωφόρο Σουνίου, όπως έρχεται από το Δημοτικό Στάδιο της περιοχής για να πας προς την πλατεία, αμέσως μετά από στροφή σε φανάρι, συναντάει κανείς έναν κάδο μπάζων μέσα στη μέση του δρόμου! Μάλιστα σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής όταν πέσει το σκοτάδι, ο δρόμος δεν φωτίζεται και ο κάδος δεν είναι ορατός παρά μόνο όταν πέσουν ξαφνικά τα φώτα του διερχόμενου αυτοκινήτου πάνω! Παρά τις δεκάδες καταγγελίες σε Δήμο, Αστυνομία και Τροχαία Κερατέας ο ένας πετάξει το μπαλάκι στον άλλον! Η κατάσταση αυτή μετράει πάνω από μήνα και εκ θαύματος δεν έχουμε κάποιο τροχαίο! Όταν όμως γίνει αυτό θα είναι αργά και θα αναζητάμε υπεύθυνους! Προς το παρόν πάντως οι αρμόδιες Αρχές έχουν ενημερωθεί όλες και αδιαφορούν! Από τον Δήμο Μαρκοπούλου, μέχρι και την Αστυνομία της περιοχής! Όπως βλέπετε και στις παρακάτω φωτογραφίες υπάρχει χώρος να τοποθετηθεί ο κάδος πάνω στο πεζοδρόμιο αλλά δεν το κάνει κανείς. Δείτε τις φωτογραφίες που μιλούν από μόνες τους: Σύμφωνα με πληροφορίες από το makelio

Διάβασε το »

Θα πρέπει να ντρέπονται Έλληνες δημοσιογράφοι που δημοσιεύουν τέτοια κείμενα: Η σφαγή των Τούρκων στην Τρίπολη: Η μαύρη σελίδα του ’21 που δεν μάθαμε στο σχολείο

Newsteam 0 Comments

Την οργή ενός αναγνώστη μας, αλλά και αρκετών ακόμα Ελλήνων προκάλεσε κείμενο που δημοσίευθηκε σε ιστοσελίδα και αναφέρεται στην ιστορία των Ελλήνων, με τίτλο “Η σφαγή των Τούρκων στην Τρίπολη: Η μαύρη σελίδα του ’21 που δεν μάθαμε στο σχολείο”. Θα πρέπει να ντρέπονται οι δημοσιογράφοι που θέλουν να… αλλάξουν την ιστορία και να προβάλλουν κάτι διαφορετικό σε ότι ισχύει με την ιστορία της χώρας μας. Το κείμενο: “Όλοι οι λαοί έχουν την τάση να αποκρύπτουν στην ιστορία τους γεγονότα που ταυτίζονται με αυτό που περικλείει η φράση «έγκλημα κατά της ανθρωπότητας». Η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση. Για τον εμπρησμό της Σμύρνης και τη σφαγή των Χριστιανών κατοίκων της έχουν γραφτεί χιλιάδες συγγράμματα. Για τον αφανισμό ολόκληρων τουρκικών χωριών όμως, κατά την υποχώρηση του ελληνικού στρατού μετά την κατάρρευση του μετώπου στη Μικρά Ασία, ελάχιστα. Όπως επίσης δεν μάθαμε ποτέ στο σχολείο για τη «Σμύρνη των Τούρκων». Την άλλη – σκοτεινή – όψη δηλαδή της άλωσης της Τριπολιτσάς, που μαζί με τους δύο εμφύλιους πολέμους αποτέλεσαν τις μελανότερες σελίδες της επανάστασης του ’21. Η άλωση της Τρίπολης, έξι μήνες μετά το πρόσταγμα για γενικό ξεσηκωμό, ήταν το κομβικό γεγονός που εδραίωσε την επανάσταση και έθεσε ουσιαστικά υπό ελληνική κατοχή την Πελοπόννησο. Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης είχε αντιληφθεί πρώτος τη στρατηγική σημασία κατάληψης του σημαντικότερου διοικητικού, στρατιωτικού και οικονομικού κέντρου της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στην Πελοπόννησο. Χάρη στην επιμονή του, οι Έλληνες απέφυγαν την πολυδιάσπαση που είχε προταθεί από άλλους οπλαρχηγούς που στόχευαν στα μικρά μεσσηνιακά κάστρα και επικεντρώθηκαν σε έναν μεγάλο και κεντρικό στόχο, που θα βοηθούσε στον ουσιαστικό έλεγχο του Μοριά. Εντός των τειχών βρίσκονταν συγκεντρωμένοι περισσότεροι από 30.000 άμαχοι Τούρκοι, Εβραίοι καθώς και αρκετές χιλιάδες ενόπλων. Η Τριπολιτσά ήταν το σύμβολο της τουρκικής τυραννίας επί…

Διάβασε το »

Ο πολίτης καταγγέλλει: Με κλειστό το κατάστημα πως θα πληρώσω λογαριασμούς; Λυπάμαι για την απανθρωπιά της κυβέρνησης

Newsteam 0 Comments

Αναγνώστρια, η οποία έχει επιχείρηση αλλά και νοικιάζει ακίνητο σε εταιρία, ψάχνει να βρει τα… χρήματά της με τους υπεύθυνους να ρίχνουν ο ένας την ευθύνη στον άλλο. Δείτε τι ακριβώς γράφει: “Ειμαι ιδιοκτήτριά ατομικης επιχειρήσης και επίσης ιδιοκτητρια που εκμισθωνω ακινητο σε εταιρια. Το κατάστημα ειναι κλειστό με αποφαση της κυβέρνησης κ εδω κ ενα χρονο λαμβανω μειωμένο ενοικιο και το 20% το χανω. Πως θα πληρωθουν Ενφια, φορος εισοδηματος, φπα, εφκα, δανεια; Η κυβερνηση λεει οτι εχει δωσει αναστολη και ομως λεει ψέμματα γιατί εμενα μου έρχονται κανονικα οι οφειλές να πληρωθούν. Επισης απευθυνθηκα στο καταστημα της Αlpha bank στο κορωπι και εκανα αίτηση για αναστολη με επισυναπτομενα τα στοιχεια που ειμαι πληττομενη και μου απάντησαν αρνητικα τους ζήτησα την απαντηση γραπτως κ φυσικα δεν μου την δινουν. Εχω στειλει απειρα email στην τραπεζα στο υπουργείο οικονομικών και δεν απανταει κανεις. Στο πρωτο lockdown ειχα παρει την 9μηνη αναστολη τωρα με στελνουν απο τον εναν στον αλλον και οταν τους ειπα οτι ειμαι κλειστα μου απαντησαν οτι πρεπει να πληρωσω αλλιως θα προβουν σε αλλα μετρα.Λυπαμαι πολυ για την απανθρωπια που δειχνει η κυβέρνηση και οι υπεύθυνοι”. Σύμφωνα με πληροφορίες από το makelio

Διάβασε το »