Ειδήσεις για Good Job Nicky - Spoiler και νέα

Good Job Nicky: Έχω πάει να πεθάνω τρεις φορές

Newsteam 0 Comments

Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Good Job Nicky ή Νικόλας Βαρθακούρης, όπως είναι το πραγματικό όνομά του, αποκάλυψε ότι κόντεψε να χάσει τη ζωή του, λόγω κάποιων αλλεργιών. Ο νεαρός τραγουδιστής έγινε γνωστός μέσα σε μία νύχτα, εξαιτίας της ιδιαίτερης φωνής του, ενώ παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Down Town». Μεταξύ άλλων δήλωσε: «Πριν από τρία χρόνια πέρασα την πρώτη μου κρίση πανικού. Από την εφηβεία μου και μετά είχα κάποιες αλλεργίες που ήταν σοβαρές. Έχω πάει να πεθάνω τρεις φορές. Την πρώτη φορά που με έπιασε δεν ξέραμε καν ότι είμαι αλλεργικός και έπρεπε να τρέξουμε αμέσως στο νοσοκομείο. Αυτή η ιστορία με στιγμά­τισε. Πριν από τρία χρόνια λοιπόν, ήμουν βράδυ μέσα στο αμάξι, επέστρεφα στο σπίτι από κάπου μακριά. Δεν άκουγα μουσική, είχε απόλυτη ησυχία, άκουγα μόνο τον μονότονο ήχο του αυτοκινήτου και έβλεπα τα φώτα της Αττικής Οδού. Ασυνείδητα άρχισα να λέω στον εαυτό μου “θα πε­θάνεις, θα πεθάνεις”. Και σκέφτηκα παράλληλα ότι μπορεί να πάθω το ίδιο αλλεργικό σοκ. Μούδιασαν τα πόδια μου, ζαλίστηκα, ένιωσα ότι όλο το βάρος του κόσμου πιέζει τα αυτιά μου, το κεφάλι μου. Νόμιζα ότι παθαίνω και αλλεργικό σοκ, χωρίς όμως να παθαίνω. Έφτασα στο σπίτι, το είπα στη μάνα μου και με ηρέμησε. Έπειτα, βλακεία μου, άρχισα να το εκλογικεύω. Είπα στον εαυτό μου “εντά­ξει, δεν ήταν τίποτα”. Έπειτα από δυο εβδομάδες έπρεπε να φύγω για την Ολλανδία. Για δύο εβδομάδες, έλεγα από μέσα μου “έλα, δεν θα πάθεις τίποτα, σιγά μην πάθεις ξανά κρίση πανικού”. Με το που μπήκα στο αεροπλάνο, 3 ώρες και 40 λεπτά, ήμουν σε κρίση πανικού. Μόνος μου. Πίστευα ότι θα πεθάνω. Μετά από το συγκεκριμένο περιστατικό, πήρε ζωή αυτό το πράγμα και δεν με…

Διάβασε το »

Good Job Nicky: Ο μπαμπάς μου είναι ο Γιάννης Βαρθακούρης, o Πάριος είναι ένα ιερό τέρας που θαυμάζω

Newsteam 0 Comments

Ο μικρός γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου, Νικόλας ασχολείται με το τραγούδι και συστήνεται ως «Good Job Nicky».     Ο νεαρός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «The 2night show» και αναφέρθηκε στους γονείς και στα σχέδιά του για το μέλλον.     «Η αναγνωρισιμότητα είναι το μόνο πράγμα που ξέρουμε όσον αφορά το πως μεγαλώσαμε άρα δεν είχα άλλο μέτρο σύγκρισης έτσι ώστε να πω ότι με ενοχλούσε αυτό. Όλα καλά ήταν. Και οι συμμαθητές μου φερόντουσαν κανονικότατα, όλοι για τον Νικόλα! Με αντιμετώπιζαν ως Νικόλα και όχι σαν γιο του Πάριου ή της Αλιμπέρτη.     Νιώθω ότι οι γονείς μου, με τον τρόπο που μας ανέθρεψαν, έβγαλαν τέσσερις πολύ δυνατές προσωπικότητες ώστε να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου και να μην χρειαστεί να με επισκιάσει κανένα όνομα. Ο μπαμπάς μου είναι ο Γιάννης Βαρθακούρης. Ο Γιάννης Πάριος είναι ένα ιερό τέρας που θαυμάζω και ‘γω καλλιτεχνικά».   Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διάβασε το »

Good Job Nicky: Ο Πάριος είναι ιερό τέρας – Ο πατέρας μου είναι ο Βαρθακούρης

Newsteam 0 Comments

«Με αντιμετώπιζαν (στο σχολείο) ως Νικόλα και όχι σαν γιο του Πάριου ή της Αλιμπέρτη», τόνισε ο νεαρός τραγουδιστής Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Good Job Nicky. Ο γιος του Γιάννη Πάριου μίλησε με χαμόγελο για τον σπουδαίο πατέρα του: «Η αναγνωρισιμότητα είναι το μόνο πράγμα που ξέρουμε όσον αφορά το πως μεγαλώσαμε άρα δεν είχα άλλο μέτρο σύγκρισης έτσι ώστε να πω ότι με ενοχλούσε αυτό. Όλα καλά ήταν. Και οι συμμαθητές μου φερόντουσαν κανονικότατα, όλοι για τον Νικόλα! Με αντιμετώπιζαν ως Νικόλα και όχι σαν γιο του Πάριου ή της Αλιμπέρτη». «Νιώθω ότι οι γονείς μου, με τον τρόπο που μας ανέθρεψαν, έβγαλαν τέσσερις πολύ δυνατές προσωπικότητες ώστε να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου και να μην χρειαστεί να με επισκιάσει κανένα όνομα». «Ο μπαμπάς μου είναι ο Γιάννης Βαρθακούρης. Ο Γιάννης Πάριος είναι ένα ιερό τέρας που θαυμάζω και γω καλλιτεχνικά» συμπλήρωσε ο νεαρός τραγουδιστής.

Διάβασε το »