Πατήστε ESC για κλείσιμο

FINAL FOUR - Spoiler - Φωτογραφίες, video

The Final Four: Τι έγινε στις 24/11, επεισόδιο 8;

Τo The Final Four επέστρεψε για ακόμη μια Κυριακή, όμως αυτό το show ήταν διαφορετικό από τα άλλα.

Η Ζέτα Μακρυπούλια πραγματοποίησε την πιο σέξι της εμφάνιση στο όγδοο show και από την αρχή ανέφερε τα νέα δεδομένα αλλά και τα όσα θα συμβούν πριν τον ημιτελικό.

Οι τέσσερις παίκτες πέρα από τους διεκδικητές που θα είχαν να αντιμετωπίσουν θα γίνονταν και για πρώτη φορά αντίπαλοι και χωρισμένοι σε δυο ζευγάρια, θα μονομαχούσαν για έναν και μόνο στόχο. Την ασυλία που θα τους οδηγούσε απευθείας στον ημιτελικό του show που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή.

Η βραδιά ξεκίνησε με την πρώτες μονομαχίες των "Four" με τον Αλντιόν και την Εμμανουέλα να αναδεικνύονται έπειτα από την ψηφοφορία του κοινού οι δυο υποψήφιοι για την ασυλία του ημιτελικού. Έπειτα, οι κριτές μετά από μια μικρή σύσκεψη έκριναν πως το εισιτήριο για τον ημιτελικό έπρεπε να δοθεί στον Αλντιόν και έτσι ο νεαρός τραγουδιστής κλείδωσε την παραμονή του στο παιχνίδι τουλάχιστον μέχρι το επόμενο επεισόδιο.

Αμέσως μετά, σειρά είχαν οι τελευταίοι διεκδικητές του show με τον 21χρονο Γιώργο Πασχαλιά, ο οποίος κέρδισε τους κριτές με την ενέργειά του και έτσι κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

Ως αντίπαλό του στη μονομαχία που ακολούθησε διάλεξε τον Παναγιώτη Ρεντετάκο, καταφέρνοντας μάλιστα να τον θέσει εκτός διαγωνισμού και να καθίσει εκείνος στην πολυπόθητη τετράδα.

Η Αλίσια Καλαφατά ήταν μια από τις τελευταίες διεκδικήτριες του Final Four. Με τη μητέρα της να έχει καταγωγή από τη Χιλή, η νεαρή τραγουδίστρια ζούσε τα τελευταία 8 χρόνια στη Σουηδία, όμως μετά την απώλεια του πατέρα της η ίδια επέστρεψε στην Ελλάδα. Η συμμετοχή της στο μουσικό show την αφιέρωσε στον πολυαγαπημένο της μπαμπά, ο οποίος όπως ανέφερε της έλεγε πως η φωνή της είναι μαγική και ήταν ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της.

Μετά τα τρία ναι των κριτών η Αλίσια πέρασε στην επόμενη φάση και μονομάχησε με τη Δέσποινα Ζήκου όμως δεν κατάφερε να την εκθρονίσει και να βρεθεί εκείνη στους "Four".

Για το τέλος, η 16χρονη Μικαέλα Ιακώβου ήταν η τελευταία διεκδικήτρια του show η οποία μάγεψε τους κριτές τόσο με την προσωπικότητα όσο και με τις φωνητικές της ικανότητες.

Παίρνοντας άνετα το εισιτήριο για την επόμενη φάση, μονομάχησε με τη συνομήλικη της Εμμανουέλα Ζαμπετάκη και για πρώτη φορά η νεαρή παίκτρια βρέθηκε κοντά στο να αποχωρήσει, όμως το κοινό την έσωσε για ακόμη μια φορά, κατοχυρώνοντας επάξια τον τίτλο του «εξολοθρευτή».

The Final Four - Τι έγινε στις 24/11, επεισόδιο 8;

Διάβασε το »