Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΕΖΕΛ - Spoiler

Τέλος ο Εζέλ στον Alpha. Ξεφούσκωσε ο Ντάνος. Προς Mega κοιτά ο Αρβανίτης.

Newsteam 0 Comments

Δεν φαίνεται να προχωρά ούτε την επόμενη σεζόν ο Έλληνας Εζέλ.

Κατά πρώτον γιατί ο Alpha δεν έχει ακόμη απαντήσει στον Καραγιάννη αν ενδιαφέρεται ή όχι, κατά δεύτερον γιατί πολύ πια πιστεύουν πως ο Ντάνος ξεφούσκωσε, τρίτον και κυριότερον και ο Δημήτρης Αρβανίτης φαίνεται πως οδεύει προς το Mega για δημιουργία νέας καθημερινής σειράς.

Υπενθυμίζεται πως είναι ο δημιουργός μεγάλων επιτυχιών του Mega όπως η Ζωή της άλλης που ήδη επαναπροβάλεται, τα Κλεμμένα Όνειρα που για τρία χρόνια καθημερινά έκαναν 40άρια και τελευταία την Δικαίωση που σε μια πολύ δύσκολη χρονιά για το Mega κράτησε όρθιο το κανάλι.

Ραντεβού θα γίνει τις επόμενες μέρες και με Πέτρο Μπούτο αλλά και Γιώργο Καπουτζίδη. Στην αισθητική του Μπούτου μάλλον δεν είναι ο Εζέλ, σίγουρα όχι ο Ντάνος οπότε λογικά ο Αρβανίτης θα προσέλθει στο ραντεβού με καινούργια φρέσκια πρόταση.

Τέλος ο Εζέλ στον Alpha. Ξεφούσκωσε ο Ντάνος. Προς Mega κοιτά ο Αρβανίτης.

Διάβασε το »

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απαντά για το ελληνικό Εζέλ

Newsteam 0 Comments

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απαντά για το ελληνικό Εζέλ

Στο συρτάρι έμειναν τελικά τα σχέδια για την διασκευή του τούρκικου σίριαλ Εζέλ.

Όπως είχε γίνει γνωστό o Γιώργος Αγγελόπουλος θα έπαιζε τον ομώνυμο ρόλο. Η σειρά αν και διεκδικήθηκε από αρκετά κανάλι σύμφωνα με σχετικά ρεπορτάζ τελικά προς το παρών δε θα μεταδοθεί.

Ο Ντάνος μίλησε στην εφημερίδα Νέα Σελίδα για τη σειρά αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια.

Ξέρω ότι για το Εζέλ είχε ενδιαφερθεί το καλοκαίρι ο Σκάι, αλλά τον Νοέμβριο έγιναν συζητήσεις με τον Alpha. Από ποιο κανάλι θα προβληθεί τελικά;

Όντως το καλοκαίρι είχαν γίνει συζητήσεις με τον Σκάι, αλλά παρόλο που ήταν κοντά στη συμφωνία δεν προχώρησε. Στη συνέχεια ενδιαφέρθηκαν άλλα δύο κανάλια για το Εζέλ. Από την στιγμή όμως που δεν υπάρχει γραπτή συμφωνία δεν μπορώ να πω το πότε θα προβληθεί και από ποιον σταθμό. Εμένα μου προτάθηκε ο ρόλος. Όλα τα υπόλοιπα αφορούν την εταιρία παραγωγής, οπότε αρμόδιος για να απαντήσει σε αυτό είναι ο κ. Καραγιάννης.

Όταν σου έκαναν πρόταση για το Εζέλ σκέφτηκες ότι μπορεί να είναι νωρίς για να αναλάβεις ένα πρωταγωνιστικό ρόλο;

Ήταν τιμή για εμένα να μου προτείνουν έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία καθημερινή σειρά, αλλά παράλληλα είναι και μεγάλη ευθύνη. Έχω εμπιστοσύνη στον σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη και στον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη που μου έκαναν την πρόταση. Βέβαια, πρέπει να σου πω ότι είχαμε αρκετό καιρό μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Έχοντας λοιπόν μπροστά μας πέντε μήνες για να δουλέψουμε, μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, αισθανόμουν πιο ασφαλής.

Δείτε τα νέα της επικαιρότητας:

[wbcr_php_snippet id="14676"]

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ - ειδήσεις από την Ελλάδα

Διάβασε το »