Πατήστε ESC για κλείσιμο

Επικαιρότητα

Ενεργοποιείται από αύριο η εκπαιδευτική τηλεόραση στην Ε.Ρ.Τ2

Newsteam 0 Comments

Στο πλαίσιο των δράσεων για την ενίσχυση της επαφής των μαθητών με το μαθησιακό περιβάλλον και την εκπαιδευτική διαδικασία εντάσσεται από αύριο, Δευτέρα 30 Μαρτίου, η εκπαιδευτική τηλεόραση.

Φέρνουμε εις πέρας, βήμα-βήμα, μέρα-μέρα ένα πρωτοποριακό για τη χώρα μας εγχείρημα, δήλωσε σχετικά η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Η εκπαιδευτική τηλεόραση θα απευθύνεται κυρίως σε μαθητές του δημοτικού και θα ξεκινήσει το πρόγραμμά της από τις 10 το πρωί της Δευτέρας.

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα των δύο πρώτων ημερών του τηλεοπτικού σχολείου της ΕΡΤ2 έχει ως εξής:

Δευτέρα 30 Μαρτίου, 10 π.μ.

1. Επαναληπτικό μάθημα στη Γλώσσα Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξης

Εκπαιδευτικός: Γιώργος Ανδρίκος

2. Ιστορία Δ’ τάξης

Εκπαιδευτικός: Γιώργος Δάβος

3. Φυσική Ε’ τάξης

Εκπαιδευτικός: Ουρανία Γκικοπούλου

Τρίτη 31 Μαρτίου, 10 π.μ.

1. Μαθηματικά, Γ’ & Δ’ τάξης

Εκπαιδευτικός: Μίνα Τόδωρη

2. Μαθηματικά, Δ’ & Ε’ τάξης

Εκπαιδευτικός: Γιώργος Ανδρίκος

3. Φυσική Ε’ & ΣΤ’ τάξης

Εκπαιδευτικός: Κώστας Χωριανόπουλος

Θερμά συγχαρητήρια οφείλονται στους πρωτεργάτες αυτής της μεγάλης προσπάθειας, τους εκπαιδευτικούς και τα στελέχη εκπαίδευσης, αλλά και στους μαθητές, σπουδαστές και φοιτητές που έχουν αγκαλιάσει το εγχείρημα αυτό με τόση θέρμη, και όλοι μαζί από κοινού δίνουν σάρκα και οστά σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο για τη χώρα μας εγχείρημα. Θερμές ευχαριστίες και στη διοίκηση και το προσωπικό της ΕΡΤ για την καίρια συμβολή της στην εκπαιδευτική τηλεόραση, ανέφερε η κ. Κεραμέως.

Επανέλαβε δε ότι η εξ αποστάσεως διδασκαλία δεν μπορεί να υποκαταστήσει την δια ζώσης εκπαίδευση, ωστόσο διατηρεί στενή την επαφή μαθητών, σπουδαστών και φοιτητών με την εκπαιδευτική διαδικασία. Η μεγάλη δοκιμασία που περνάμε ως κοινωνία, χαλυβδώνει τη θέληση μας και μας γεμίζει δύναμη για να σταθούμε όρθιοι και δυνατοί για να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!, κατέληξε.

Επιπλέον, το υπουργείο ενημέρωσε ότι όλα τα λύκεια και τα γυμνάσια της χώρας καλύπτονται πλέον μέσω της σύγχρονης (ζωντανής) εξ αποστάσεως διδασκαλίας, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει και η ένταξη των δημοτικών σχολείων που θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Σχετικά με την ασύγχρονη και τη χρήση του εκπαιδευτικού υλικού του υπουργείου, ο αριθμός των χρηστών-μαθητών έχει ξεπεράσει τους 700.000 και των χρηστών-εκπαιδευτικών τους 166.000, ενώ εκπαιδευτικά εργαλεία όπως Φωτόδεντρο και E-Books έχουν συγκεντρώσει πάνω από 3 εκατομμύρια επισκέψεις.

Πηγή: el.gr

Διάβασε το »

Τηλεθέαση. Ο Μητσοτάκης έδωσε 1 εκατομμύριο τηλεθεατές στην Ε.Ρ.Τ

Newsteam 0 Comments

Το μήνυμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, για τον αυστηρό περιορισμό της κυκλοφορίας, παρακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του κοινού στην ΕΡΤ1.

Συγκεκριμένα με την ΕΡΤ1 συντονίστηκαν 1 εκατομμύριο τηλεθέατες, προχθες το απόγευμα στις 18.00 με μερίδιο 20,5%.

Το διάστημα αυτό (18:00-18:08), η ΕΡΤ1 ήταν στην πρώτη θέση.

Από το ΣΚΑΪ, παρακολούθησαν το μήνυμα 889.000…597.000 από τον ΑΝΤ1… 574.000 από τον  Alpha και 402.000 τηλεθεατές στο Star.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διάβασε το »

Πρόσληψεις στην Ε.Ρ.Τ για κάλυψη αναγκών λόγω κορωνοϊού

Newsteam 0 Comments

Αυξημένες είναι οι ανάγκες στην ΕΡΤ λόγω του κορωνοϊού και της εξάπλωσής του στην Ελλάδα.

Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου δίνεται η δυνατότητα στη Δημόσια Τηλεόραση να συνάψει συμβάσεις αορίστου χρόνου ή μίσθωσης έργου για την κάλυψη των αναγκών. Σύμφωνα με την ίδια πράξη οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ μπορούν να εργάζονται υπερωριακώς.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται: Για την αποφυγή του κινδύνου περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, η έλλειψη του οποίου βεβαιώνεται με απόφαση του Υπουργού Υγείας και πάντως για χρονικό διάστημα που δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει τους τέσσερις (4) μήνες από τη θέση σε ισχύ της παρούσας, και με σκοπό τη διασφάλιση της αδιάλειπτης και απρόσκοπτης λειτουργίας των εγκαταστάσεων και υποδομών, καθώς και της παραγωγής, μετάδοσης και εκπομπής του ραδιοτηλεοπτικού προγράμματος και διαδικτυακού περιεχομένου του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση Ανώνυμη Εταιρεία, η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. μπορεί, με απόφαση του Δ.Σ., να συνάπτει συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου ή συμβάσεις μίσθωσης έργου και να αναθέτει την εκτέλεση έργων για την επίτευξη του ως άνω σκοπού, κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων. Kατά το ίδιο χρονικό διάστημα οι εργαζόμενοι της Ε.Ρ.Τ. A.E. μπορεί να απασχοληθούν υπερωριακώς, πέραν των ανωτάτων ορίων που ορίζουν οι κείμενες διατάξεις

Δείτε τα νέα της επικαιρότητας:

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Διάβασε το »

Κορωνοϊός. Νέες έκτακτες εκπομπές από τα κανάλια

Newsteam 0 Comments

Η εξάπλωση του κορωνοϊού στη χώρα έχει δημιουργήσει μεγάλο… μούδιασμα στα κανάλια, που βλέπουν τη διαφημιστική αγορά να πατά… pause, εξ ου και άφησαν κατά μέρος την ψυχαγωγία, αυξάνοντας την ενημέρωση. Και συχνά οι αλλαγές είναι αρκετές.

Φερ’ ειπείν, από σήμερα το Mega Mag του Mega που παρουσιάζουν ο Θανάσης Φουσκίδης, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος και η Δάφνη Καραβοκύρη, αντί για 10:00 ξεκινά στις 09:00 και θα έχει δίωρη διάρκεια. Το δε Live News έχει πάει ήδη… πίσω μισή ώρα, ξεκινώντας στις 16:40 ενώ ο Νίκος Ευαγγελάτος παρουσιάζει δύο από τις έκτακτες βραδινές εκπομπές για τον κορωνοϊό, Δευτέρα και Πέμπτη συνήθως, στις 23:00.

Στο Open ξεκίνησε από την περασμένη εβδομάδα η εκπομπή Open στις 18:00 με τους Σπύρο Χαριτάτο και Γιώργο Καραμέρο ενώ το δελτίο με τη Νίκη Λυμπεράκη ξεκινάει νωρίτερα πλέον, στις 19:30.

Και η ΕΡΤ έχει μπει σε διαρκή ροή ενημέρωσης ελέω της πανδημίας. Από την προηγούμενη εβδομάδα το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου αρχίζει από τις 19:00 με δίωρη διάρκεια (αντί για 21:00) και στις 20:45, αντί για 22:00, πήγε η Όλγα Τρέμη. Εδώ και μέρες παίζει και η ενημερωτική εκπομπή για τον κορωνοϊό με τη Σταυρούλα Χριστοφιλέα από τις 16:00 ως τις 19:00.

Στον… χορό και η ΕΡΤ3 με νέο, διακριτό ρόλο στην ενημέρωση. Το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων πήγε σε νέα ώρα του, 14:00, με παρουσιαστές εκ περιτροπής τη Σύνθια Σάπικα και τον Χρήστο Δάντση και από σήμερα υπάρχει νέα ζώνη, 17:00-19:00, που ξεκινά με ένα σύντομο δελτίο ειδήσεων και ακολουθεί η εκπομπή Μένουμε Σπίτι, με παρουσιαστές εκ περιτροπής τους Δημήτρη Ντόζη και Χριστίνα Καλημέρη.

Στον ΑΝΤ1 δεν έχει υπάρξει κάποια έκτακτη εκπομπή και δόθηκε βάρος στο δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου, το οποίο πλέον αρχίζει στις 18:45 και διαρκεί ως τις 21:00. Ανάλογη αλλαγή έκανε και ο Alpha που διπλασίασε τη διάρκεια του δελτίου από μία σε δύο ώρες (19:00 – 21:00).

Και ο ΣΚΑΪ έχει… απλώσει αρκετά το ενημερωτικό του πρόγραμμα. Στις 12:00 προστέθηκε η εκπομπή Newsroom με τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Νίκο Υποφάντη και από σήμερα κάνει πρεμιέρα η έκτακτη εκπομπή Εξελίξεις Live, καθημερινά στις 17:05 με τον Νίκο Στραβελάκη και την Εύα Αντωνοπούλου εκ περιτροπής στην παρουσίαση.

 

Δείτε τα νέα της επικαιρότητας:

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Διάβασε το »

Κορονοϊός ΤΩΡΑ: Η τηλεθέαση της Ε.Ρ.Τ παγώνει τα νέα πρόσωπα

Newsteam 0 Comments

Σημαντική άνοδο κυρίως στο γενικό και λιγότερο στο δυναμικό σύνολο καταγράφει τα τελευταία η τηλεθέαση της ΕΡΤ1.

Η μετατροπή του σταθμού σε αμιγώς ενημερωτικό για όσο θα διαρκέσει η κρίση του κορονοϊού απέδωσε σε νούμερα και αυτό δημιούργησε ικανοποίηση στη διοίκηση.

Μαθαίνω πως τόσο η πρωινή εκπομπή με Πιτταρά – Κοτταρίδη, αλλά και η Ανδριάνα Παρασκευοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων που πια μεταδίδεται στις 7.00 μ.μ. μένουν ως έχουν έχουν στις θέσεις τους μέχρι το καλοκαίρι.

Μάλιστα η σκέψη είναι πια το δελτίο να μείνει στη συγκεκριμένη ζώνη και μετά την κρίση του κορονοϊού. Οι αλλαγές στην ΕΡΤ μετατίθενται για την επόμενη σεζόν και συγκεκριμένα πριν από αυτή στο τέλος του καλοκαιριού.  

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διάβασε το »

Κορονοϊός, νέες εξελίξεις: Τηλεοπτικά εγκλήματα στην Ε.Ρ.Τ. Η ανεπάρκεια βασιλεύει

Newsteam 0 Comments
Όσο και να παλεύουν κάποια δικά τους Sites να κρατήσουν όρθιο τον Ζούλα και τον Γαμπρίτσο οι εργαζόμενοι είναι στα κάγκελα και θα τους πάρουν σύντομα αμπάριζα και αυτό γιατί οι άνθρωποι έχουν χάσει τα αυγά και τα καλάθια.
Ισοπέδωσαν τα πάντα στην ΕΡΤ και  καταφέρνουν να κάνουν το ένα εγκλημα τηλεοπτικό μετά το άλλο ακόμα και  σε απλά πράγματα που αφορούν τη δική της πλευρά της ενημέρωσης.

Είναι συχνές οι γκάφες που γίνονται στις λεζάντες που φαίνονται κάτω από την εικόνα των εκπροσώπων της πολιτείας αλλά η χθεσινή δεν είχε προηγούμενο.

Κατά τη διάρκεια των ανακοινώσεων για την αυστηρή επιτήρηση της αστυνομίας στους δημόσιους χώρους, η λέξη ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ έγινε σιριαλ όσες προσπάθειες και να έκαναν το αποτέλεσμα  είναι τουλάχιστον αστείο.

Τουλάχιστον σε τρεις προσπάθειες  η λέξη γράφτηκε λάθος με τα γιώτα και τα ήτα να μπαίνουν κάθε φορά και σε λάθος θέση.

 
 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διάβασε το »

Χάος στην Ε.Ρ.Τ με τον κορονοϊό-Η καταγγελία των εργαζόμενων

Newsteam 0 Comments
Απίστευτη καταγγελία των εργαζομένων την ΕΡΤ εναντίον του Ζούλα και του Γαμπρίτσου με οσα γίνονται στο ραδιομέγαρο. Κινητή βόμβα εργαζόμενοι και κτίριο, δεν γίνονται απολυμάνσεις καταγγέλουν.
Σε ότι αφορά  την απολύμανση, αυτή πολύ απλά δεν γίνεται, ούτε στο μεσοδιάστημα διακοπής  λειτουργίας  στη 1 το βράδυ όπου  σταματούν για ένα τετράωρο, εκτός  κι αν εννοούν ως απολύμανση χώρου και μηχανημάτων τις υπηρεσίες καθαριότητας που προσφέρουν  αγόγγυστα οι εργολαβικές καθαρίστριες που πολλές φορές δεν έχουν την κατάλληλη προστασία και σίγουρα όχι την εξειδίκευση και τις συσκευές που απαιτούνται για  πιστοποιημένη  υγειονομική απολύμανση .
Στο ραδιόφωνο  όπου και εκεί επικρατούν παρόμοιες συνθήκες, η διοίκηση φρόντισε  να φορτώσει  ακόμα  περισσότερο ζωντανό πρόγραμμα και άρα να αυξηθούν οι ανάγκες για βάρδιες, γεγονός που ενδεχομένως  θα μπορούσε  να αιτιολογηθεί αν επρόκειτο για ενημερωτικές εκπομπές σχετικές με την πανδημία στο πρώτο πρόγραμμα, όμως  πρόκειται για ζωντανές, ΜΗ ενημερωτικές  εκπομπές (μουσικές κλπ), με πρώτη συνέπεια τον κίνδυνο να καταργηθούν εκ των πραγμάτων οι βάρδιες εφεδρείας  (στην τηλεόραση έτσι κι αλλιώς λόγω μεγαλύτερων ελλείψεων προσωπικού δεν  υπάρχουν σε όλη την έκταση και σε όλα τα τμήματα βάρδιες εφεδρείας). Η μετάδοση των Ι. Ακολουθιών από τις Εκκλησίες, δίνονται σε ιδιωτικά συνεργεία εξωτερικών μεταδόσεων (προσυμφωνημένο εδώ και μέρες) με δικαιολογία την άρνηση του αρμόδιου προϊστάμενου να διαθέσει στα δικά μας συνεργεία δυο (!!!) εικονολήπτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διάβασε το »

Χάος με τις τηλεοπτικές κεραίες ανά την χώρα μας

Newsteam 0 Comments

Οι μηνύσεις του Δήμου Ικαρίας εναντίον της Digea και της ΕΡΤ για τη χρήση των κέντρων εκπομπής στο νησί του Αιγαίου αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο το χάος που επικρατεί ανά την Ελλάδα με τις τηλεοπτικές κεραίες και το καθεστώς που τις διέπει.

Μέχρι και σήμερα δεν έχει προχωρήσει καμιά απολύτως θεσμική διαδικασία για τη δημιουργία οργανωμένων, κοινών πάρκων κεραιών, παρά το γεγονός ότι προβλέφθηκε στον τελευταίο νόμο για τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες. Απαιτείται, ωστόσο, έκδοση υπουργικής απόφασης για την υλοποίηση των πάρκων κεραιών, κάτι που δεν έχει προχωρήσει. Το πρόβλημα στο Δήμο Ικαρίας, με τους δύο παρόχους δικτύου, την ΕΡΤ και τη Digea, να κατηγορούνται ως καταπατητές δημόσιου χώρου, είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου για όσα συμβαίνουν σε όλη τη χώρα.

Τέλος Μαρτίου λήγει η προθεσμία για τη νομιμοποίηση όλων των κεραιοσυστημάτων. Ωστόσο τόσο η ιδιωτική Digea όσο και η κρατική ΕΡΤ έχουν να αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα, καθώς σε πολλές περιοχές εμφανίζονται ιδιώτες και τους ζητούν εξωφρενικά ενοίκια για τους αναμεταδότες, που υπήρχαν εδώ και πολλά χρόνια εκεί, κατά παραχώρηση των δήμων.

Πηγή: typologies.gr

Διάβασε το »

Κορονοϊός, νέες εξελίξεις: Χάος στην Ε.Ρ.Τ. Μετά τα κρούσματα έφεραν νοικιασμένους υπαλλήλους

Newsteam 0 Comments

Χάος επικρατεί στο μαγαζί  μετά την απόφαση της διοίκησης να προσλάβει  από την NOVA  ενοικιαζόμενους υπαλλήλους για λίγες μέρες μετά το κρούσμα του κορονοϊού που ξέσπασε και να διώξει στα σπίτια τους τους μόνιμους της ΕΡΤ που ήταν η ψυχή και σε αυτές τις περιπτώσεις έδιναν το κάτι παραπάνω.

Αυτά δεν γίνονται πουθενά. Με 2500 υπαλλήλους μόνιμους η ΕΡΤ άδειασε και δεν υπάρχει άνθρωπος να δουλέψει;

Η τραγική διοίκηση δεν είχε κανένα σχέδιο αντιμετώπισης της κατάστασης και έφτασαν στο σημείο να νοικιάζουν κόσμο από την αγορά φορτώνοντας το μπατζετ αντί να φτιάξουν πρόγραμμα. Οι άνθρωποι δεν έχουν τον Θεό τους με όσα κάνουν.

Μετά το κρούσμα του κορονοϊού-και τους εγκληματικούς χειρισμούς του Ζούλα και του Γαμπρίτσου που έθεσαν σε κίνδυνο τους υπαλλήλους γιατί δεν έκλεισαν ολόκληρη την υπηρεσία ώστε να μην κινδυνεύσει κανένας- ο ένας μετά τον άλλο οι μόνιμοι υπάλληλοι φοβούνται και δηλώνουν άδεια για να μην βρίσκονται σε επαφή με το κτίριο της Αγίας Παρασκευής.

Η διοίκηση βρήκε ευκαιρία και νοίκιασε με 3 χιλιάρικα το μήνα-αυτά λένε οι κακές γλώσσες-υπαλλήλους από την NOVA.

Λεφτά υπάρχουν για να τα γλεντάνε οι Ζουλες και οι Γαμπρίτσοι στην ΕΡΤ με την ανυπαρξία τους να διαχειριστούν την κρίση και να προστατεύσουν τους εργαζόμενους.

Το σύστημα υπο τον Γαμπρίτσο κάνει δουλειές και δίνει φράγκα ξανά στους εξωτερικούς της NOVA που τους μαζεψαν όλους στο ραδιομέγαρο και ο Ζούλας που τον τοποθέτησε η ΝΔ, πετάει χαρταετό χωρίς να μπορεί να διοικήσει την κρατική τηλεόραση και να γίνονται όργια σπατάλης ξανά.

Το χειρότερο από όλα είναι οτι η ΕΡΤ πατώνει και καταγράφει απογοητευτικά νούμερα στην τηλεθέαση τις μέρες της μεγάλης κρίσης στο σύνολο του πρόγραμματος της, δείγμα ότι έχουν διαλυθεί τα πάντα και το μόνο που τους ενδιαφέρει να φτιάχνουν την πάρτη τους ορισμένοι.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διάβασε το »

Κορονοϊός και Ε.Ρ.Τ. Εγκληματική αμέλεια. Σήμερα έκαναν απολύμανση.

Newsteam 0 Comments
Ξέσπασε μπόρα στην ΕΡΤ με ανακοινώσεις και αφορμή τον Κορονοϊό. Απο τη μια ο Ζούλας -που άλλαξε και τον εσωτερικό κανονισμό περί πληροφοριών στα ΜΜΕ με την απειλή απόλυσης-και απο την άλλη οι εργαζόμενοι. Τι συνέβη;
Το ρεπορτάζ λέει τα εξής.
  • Στην ΕΡΤ δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο προστασίας των εργαζομένων απο την Τετάρτη οπότε και διαπιστώθηκε το κρούσμα μέχρι σήμερα. Μάλιστα το κρούσμα ανακοινώθηκε την επόμενη ημέρα.
  • Όλες τις ώρες εν τω μεταξύ οι εργαζόμενοι σουλατζάριζαν στους διαδρόμους χωρίς καμία πρόνοια.
Τεράστια αμέλεια των διοικούντων. Εγκληματική αμέλεια. Για να καταλάβετε σήμερα απολύμαναν τους χώρους.
Και τα κωμικοτραγικά συνεχίζονται.
  • Μετά το πρώτο κρούσμα δεν έγινε απολύμανση στο κτίριο παρά μόνο στο χώρο του Μaster-εκεί δηλαδή όπου και λειτουργούσε ο εργαζόμενος.
  • Δεν απολύμαναν bar, διαδρόμους, ασανσέρ, τουαλέτες, όπως ήταν αυτονόητο να γίνει. 
  • Μέχρι και χθές Σάββατο δεν υπήρχε γιατρός στην ΕΡΤ.
  • Συνάδελφοι που είχαν ύποπτα συμπτώματα, υποχρεώθηκαν να παραμείνουν στο χώρο εργασίας και την επόμενη ημέρα κάνοντας το τεστ διαπίστωσαν οτι είναι φορείς του κορονοϊού!!!
Άραγε στην Ερτ ο αριθμός των κρουσμάτων είναι μόνο το εξής ένα; 
Θα ανακοινώσουν κι άλλα κρούσματα;
Ποιος ευθύνεται γι΄αυτό;

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διάβασε το »

Κορονοϊός ΤΩΡΑ. Φορέας του ιού εργαζόμενος στην Ε.Ρ.Τ. Ξεκινούν απολύμανση

Newsteam 0 Comments

Κάποια στιγμή θα γινόταν. Μόνο που στην ΕΡΤ συστεγάζονται χιλιάδες. Το πρώτο κρούσμα του κοροναϊου επιβεβαιώθηκε πριν λίγο στη Δημόσια Τηλεόραση όπως έγινε γνωστό με ανακοίνωση της εταιρίας. Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορονοϊού παρουσιάστηκε σήμερα και σε εργαζόμενο της ΕΡΤ και συγκεκριμένα στο τμήμα ροής στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Άμεσα η διοίκηση της εταιρείας ήλθε σε επαφή με τον ΕΟΔΥ, προκειμένου να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Γίνεται ήδη ιχνηλάτηση των προσώπων που έχουν έρθει σε στενή επαφή με τον νοσούντα.

Διάβασε το »