Πατήστε ESC για κλείσιμο

Κόκκινο Ποτάμι 8/12: «Βρώμικο» παιχνίδι σε Θέμη και Γιώργο

Το Κόκκινο Ποτάμι επεισόδιο 8/12: Η Ιφιγένεια εξακολουθεί να στηρίζει την Ελλάδα από το Παρίσι, ενώ ο πατέρας της συλλαμβάνεται και ανακρίνεται από τον Καρτάλ.

Την ίδια ώρα, στη Σαμψούντα η ζωή του Θέμη και του πατέρα του βρίσκεται σε κίνδυνο. Από την άλλη, στο πεδίο της μάχης, ο Μίλτος έρχεται αντιμέτωπος με τον αγαπημένο φίλο του, Κερέμ.

Το Κόκκινο Ποτάμι 8/12: «Βρώμικο» παιχνίδι σε Θέμη και Γιώργο

Ο Μίλτος μπαίνει με δυναμικότητα στη μάχη και πολεμάει υπέρ της Ελλάδας, ενώ η Ιφιγένεια συνεχίζει τη δράση της από το εξωτερικό, με σκοπό να βοηθήσει όσο μπορεί τον Ελληνικό Στρατό.

Την ίδια ώρα όμως οι απειλές των Τούρκων εναντίον των οικογενειών τους στον Πόντο γίνονται πλέον πράξεις. Ο γιατρός Νικολάίδης προσάγεται και ανακρίνεται από τον παλιό του φίλο, Μεχμέτ Καρτάλ, που πλέον τελεί χρέη υπουργού της κυβέρνησης των Νεότουρκων.

Τότε, η Σοφία σε μία απεγνωσμένη προσπάθεια να ζητήσει τον λόγο από τον Καρτάλ για την προσαγωγή του συζύγου της, έρχεται αντιμέτωπη με την απάνθρωπη σκληρότητα και την ειρωνεία που τον χαρακτηρίζουν.

Την επόμενη μέρα, και ενώ ο Μιχάλης αποφυλακίζεται, η Σοφία μαθαίνει ότι ο Μίλτος με την Ιφιγένεια συμμετέχουν ενεργά στον πόλεμο υπέρ της Ελλάδας, όπως θα δούμε στο OPEN TV.

Η γυναίκα τρομοκρατείται και επιτίθεται στον άντρα της που της απέκρυψε την αλήθεια.

Από την άλλη, στην Αμισό, ο Οσμάν εντείνει τις απειλές του στην οικογένεια Παυλίδη, προπηλακίζοντας και χτυπώντας άγρια τον Θέμη και τον Γιώργο. Το Κόκκινο Ποτάμι  8/12

Οι μέρες περνούν και π Ιφιγένεια αγωνιά για τον αρραβωνιαστικό της περιμένοντας απεγνωσμένα νέα του.

Όμως, ο άνθρωπος που της παραδίδει τα γράμματα, δεν είναι άλλος από τον Γάλλο λοχαγό, ο οποίος συνεχίζει να την πολιορκεί ερωτικά.

Ταυτόχρονα, στο πεδίο της μάχης, ο Μίλτος χάνει τον φίλο και συνοδοιπόρο του Λευτέρη αλλά το παιχνίδι της μοίρας δεν σταματά εκεί.

Η ζωή και ο πόλεμος τον φέρνουν μπροστά σε μία ακόμη δύσκολη κατάσταση.

Ο γενναίος Πόντιος έρχεται αντιμέτωπος με τον αδελφικό του φίλο Κερέμ. Έτσι, μία σκληρή αναμέτρηση ξεκινά κατά την οποία θα δοκιμαστεί η θρησκεία, η πατρίδα και η φιλίο …

Για την αρχική σελίδα « Το Κόκκινο Ποτάμι » πατήστε ΕΔΩ

Διάβασε το »

Άγριες Μέλισσες: Αποκάλυψη για την Δρόσω και τη Λενιώ

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο σκηνοθέτης από τις Άγριες Μέλισσες, ο Λευτέρης Χαρίτος, μίλησε στο Πρωινό και τον Άρη Καβατζίκη και μάθαμε λεπτομέρειες για την πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1!

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η αποκάλυψη για την Δρόσω και τη Λενιώ

Αρχικά ο Λευτέρης Χαρίτος είπε: «Είδαμε πάρα πολλές κοπέλες για τους ρόλους. Η Μαρία Κίτσου ήταν πρώτη επιλογή για την Λενιώ. Το πιο δύσκολο κάστινγκ από όλα, ήταν για τον ρόλο της Δρόσως. Η Δανάη τραγούδησε στο κάστινγκ αυτή την περίφημη σκηνή στο καφενείο και πάθαμε όλοι…»!

Και συνέχισε ο σκηνοθέτης της σειράς Άγριες Μέλισσες: «Δοκιμαστικά έγιναν σε όλους, με εξαίρεση την κυρία Δανδουλάκη φυσικά. Την κυρία Δανδουλάκη την σκέφτηκα εγώ γιατί είναι… η Αννέτ.»!

Όσο για την τηλεοπτική Βιολέτα είπε: «Η Θεοφανία Παπαθωμά μου ήρθε στο μυαλό με την πρώτη. Η Θεοφανία έκανε κάτι συγκλονιστικό, ξεπέρασε τις προσδοκίες, έχτισε τον ρόλο και τον έφερε στα μέτρα της. Αυτό είναι πολύ συγκινητικό». Άγριες Μέλισσες Spoiler

Υπογράμμισε: «Το πρώτο flashback της Ελένης και του Λάμπρου ήταν η σκηνή που όταν την είδα έκλαιγα για πολύ καιρό. Στο πρώτο flashback με το μαστίγωμα του Θωμά Κυπραίου είχα σοκαριστεί. Είπα στη Μελίνα Τσαμπάνη: “Τι είναι αυτό; Θα μαστιγώσουμε τον Στάνκογλου”;».

Η Μαρία Κίτσου ήταν πρώτη επιλογή για την Λενιώ.

Το πιο δύσκολο κάστινγκ από όλα, ήταν για τον ρόλο της Δρόσως. Η Δανάη τραγούδησε στο κάστινγκ αυτή την περίφημη σκηνή στο καφενείο και πάθαμε όλοι

Δοκιμαστικά έγιναν σε όλους, με εξαίρεση την κυρία Δανδουλάκη φυσικά.

Το πρώτο flashback της Ελένης και του Λάμπρου ήταν η σκηνή που όταν την είδα έκλαιγα για πολύ καιρό, είπε ο σκηνοθέτης της σειράς!

Ο σκηνοθέτης όμως από τις Άγριες Μέλισσες ποιο spoiler έδωσε;

Δείτε στο παρακάτω απόσπασμα!

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Τι αποκάλυψε ο σκηνοθέτης για τις αδερφές Σταμίρη!

Διάβασε το »

ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ 5/12: Ένταση ανάμεσα σε Μάνο και Άννα

ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ 5/12: Η Αθηνά, όταν βλέπει τυχαία στον δρόμο τον Δημήτρη με μια άλλη γυναίκα και δύο παιδιά, απογοητεύεται. Εν τω μεταξύ, η Ιλεάννα αποκαλύπτει στη Δέσποινα πως έχει κάνει έρωτα με τον Βασίλη, ενώ η Άννα μπροστά σε όλους ρίχνει ένα ποτήρι κρασί στο πρόσωπο του Μάνου. Τότε, η Ηρώ τού ζητάει εξηγήσεις…

ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ: Η Άννα ξεσπά στον Μάνο

Η Μάνια μαθαίνει πως ο Μάνος έχει πάει στα Κύθηρα και ανησυχεί καθώς εκεί βρίσκεται και η Άννα. Από την άλλη, η Αθηνά και ο Δημήτρης ζουν τον έρωτά τους.

Κάποια στιγμή, η Μαρίνα πηγαίνει στο σπίτι της Αθηνάς και μόλις βλέπει εκεί τον άντρα τής κάνει σκηνή ζηλοτυπίας.

Έπειτα από αυτό η Αθηνά αναγκάζεται και εξομολογείται στον Δημήτρη πως στο παρελθόν διατηρούσε σχέση μαζί της. Την ίδια ώρα, η Άννα βλέπει τον Μόνο στο νησί και είναι αμήχανη, γεγονός που το αντιλαμβάνεται ο Αντρέας.

Την επόμενη μέρα ο Φοίβος ζητάει από την Αλεξάνδρα να του δώσει ένα υπέρογκο ποσό. Παρόλο που η ίδια τον ρωτάει για ποιο λόγο θέλει αυτά τα χρήματα, εκείνος δεν της λέει. Στη συνέχεια, η γυναίκα τον εμπιστεύεται και του τα δίνει. Εν τω μεταξύ, η Ιλεάννα συναντάει τη Δέσποινα και της αποκαλύπτει πως έχει κάνει έρωτα με τον Βασίλη.

Η γυναίκα, αν και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που ακούει, προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμη.

Οι μέρες περνούν και π Αθηνά βλέπει τυχαία στον δρόμο τον Δημήτρη μαζί με μια άλλη γυναίκα και δύο κοριτσάκια.

Τότε, απογοητεύεται καθώς πιστεύει πως είναι παντρεμένος με παιδιά.

Παράλληλα, ο Άρης, φανερά μετανιωμένος για τη συμπεριφορά του, ζητάει συγγνώμη από τη Ζωή. Στα γενέθλιά της, η Άννα δεν μπορεί να κρατηθεί και ρίχνει ένα ποτήρι κρασί στο πρόσωπο του Μάνου. Όλοι αναστατώνονται και περισσότερο η Ηρώ. ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ

Στη συνέχεια, η τελευταία συναντάει τον πρώην αγαπημένο της και απαιτεί να μάθει τι κρύβεται πίσω από αυτή τη συμπεριφορά της Αννας.

ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ 05/12/19: Η Άννα ξεσπά στον Μάνο

Διάβασε το »

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Το καινούριο περιβάλλον της Ασημίνας

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΑΣΗΜΙΝΑ: Η μεγάλη μέρα φτάνει και ο Νικηφόρος με την Ασημίνα ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία όμορφη τελετή όπου παρευρίσκονται όλοι.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΑΣΗΜΙΝΑ: Μετακομίζει στους Σεβαστούς

Έτσι, η Ασημίνα μετακομίζει στο σπίτι των Σεβαστών αφού πρώτα ορκιστεί με τις αδελφές της πως το μυστικό τους θα μείνει κρυμμένο για πάντα και πως τίποτα δεν θα μπει ανάμεσά τους, όπως θα δούμε στον ΑΝΤ1

Από την άλλη, ο Μελέτης δεν μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματά του. Παρασύρεται, λοιπόν, και φιλάει με πάθος την Πηνελόπη χωρίς να ξέρει πως την ίδια στιγμή ο Κλεομένης ζητάει το χέρι της από τον Δούκα.

Εκείνος, όμως, δείχνει διατακτικός σε αυτή την πρόταση γάμου, καθώς ακόμη δεν ξέρει αν μπορεί να εμπιστευτεί τον Κλεομένη.

Εντω μεταξύ, η Ελένη ύστερα από μια επίσκεψη ενός υπαλλήλου του υπουργείου Γεωργίας ανακαλύπτει κάτι που δεν θα έπρεπε να μάθει.

Το χωριό ζει ακόμα στον απόηχο του γάμου των Σεβαστών, ενώ ο Κωνσταντής αρχίζει να πλησιάζει όλο και πιο προκλητικά τη Δρόσω, γεγονός που την τρομάζει.

Όταν, αργότερα, ο ίδιος μαζί με τον Μελέτη πέσουν πάνω στον Μιλτιάδη, καταβάλλουν προσπάθειες για να θολώσουν τα νερά της επίθεσης εναντίον του.

Την επόμενη μέρα η Δρόσω επισκέπτεται την Ασημίνα στο σπίτι των Σεβαστών κι εκεί έρχεται αντιμέτωπη με την ψυχρότητα της Μυρσίνης αλλά και με τα κρυφά της αισθήματα για τον Νικηφόρο.

Η Ελένη και ο Νέστορας πηγαίνουν στη Λάρισα για να μάθουν από τον δικηγόρο την αλήθεια για την ένσταση, την ίδια στιγμή που η Ανέτ επισκέπτεται τον συμβολαιογράφο του Δούκα για να ξεσκεπάσει ακόμα μία θαμμένη αλήθεια…

ANT1 ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Η Ασημίνα μετακομίζει στους Σεβαστούς

Διάβασε το »

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ 5/12 και 6/12: Ο φόνος!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ 5/12 και 6/12: Ο φόνος!: Η Έλλη ανακοινώνει στον Δημήτρη πως είναι ζευγάρι με τον Χατζή, κάνοντάς τον έξαλλο.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ 5/12 και 6/12: Η κάτια θα πέσει νεκρή από τον Νίκο..

Λίγο μετά, ο τελευταίος, αφού βοήθησε τη Μαρίνα σχετικά με το ποσό της εγγύησης του Φώτη, περιμένει αντάλλαγμα από εκείνη.

Εν τω μεταξύ, ο Μιχάλης υποπτεύεται ότι κάτι δεν πάει καλά με την Έλλη, τον Χατζή και τη Μαρίνα, όπως θα δούμε στον ANT1

Την ίδια ώρα, ο Κωστής, έχοντας δει αποδείξεις για την ενοχή του Νίκου, προσπαθεί να προετοιμάσει την Κλειώ. Εκείνη, όμως, δεν δέχεται να ακούσει κουβέντα και βάζει τέλος στη σχέση τους. Από την άλλη, η Σοφία νιώθει απόλυτα υπεύθυνη που της πήραν το παιδί και δεν αντέχει στην ιδέα ότι δεν θα μεγαλώσει κοντά της!

Αυτή της η απόγνωση την οδηγεί στο να πάρει την απόφαση να αυτοκτονήσει.

Το ίδιο βράδυ η Κάτια ζει στιγμές τρόμου στο πλευρό του Νίκου ο οποίος την οδηγεί σε μια απομονωμένη περιοχή και όλα δείχνουν πως ετοιμάζεται να τη σκοτώσει.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ 05-06/12/19: Ο Νίκος ετοιμάζετε να σκοτώσει την Κάτια

Διάβασε το »

Μιλτιάδης και Δούκας.. στα άκρα, στις Άγριες Μέλισσες

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Κι ενώ η εγχείρηση του Μιλτιάδη πέτυχε και αναρρώνει, η ζωή του συνεχίζει να βρίσκεται σε κίνδυνο.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Αναμέτρηση στο νοσοκομείο με Δούκα και Μιλτιάδη

Ο Λάμπρος δεν το κουνάει από το πλευρό του πατέρα του, όμως μια αναπάντεχη επίσκεψη θα τους αναστατώσει.

Ο Δούκας πάει να βρει τον Μιλτιάδη στο νοσοκομείο και τα δύο αδέρφια έχουν μεταξύ τους μια αναμέτρηση με απρόσμενα αποτελέσματα. «Τι θέλεις εδώ, θείε; Σήκω φύγε κι άσε τον πατέρα μου να ηρεμήσει και να γίνει καλά», του λέει ο Λάμπρος, αλλά ο Δούκας του απαντάει: «Εσύ να μην ανακατεύεσαι! Ήρθα να πω δύο κουβέντες στον Μιλτιάδη», και μπαίνει στο δωμάτιο με το «έτσι θέλω». «Ήρθες να δεις αν πέθανα ή σ’ έπιασε ο πόνος να δεις αν είμαι καλά;», τον ρωτάει ο Μιλτιάδης.

«Μου είσαι παντελώς αδιάφορος! Δεν αξίζεις για τίποτα! Ήρθα να σου πω να μείνεις μακριά από την οικογένειά μου», του απαντάει ο Δούκας και ο Μιλτιάδης ξεσπάει: «Σου το είχα πει ξανά και θα σου το πω άλλη μία, σέβομαι τον πόνο σου και το πένθος σου, αλλά αφήστε μας κι εμάς ήσυχους! Μην πλησιάσεις ξανά τον Λάμπρο… θα δεις έναν άλλον Μιλτιάδη».

«Τολμάς και με απειλείς;», τον ρωτάει ο ισχυρός άντρας και εκείνη τη στιγμή μπαίνει μέσα ο Λάμπρος για να διώξει τον θείο του, ενώ ο Μιλτιάδης παθαίνει μια κρίση που βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του! «Αν πάθει κάτι ο πατέρας μου θα δείτε έναν άλλο Λάμπρο! Φύγε», φωνάζει στον Δούκα.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Η σειρά ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ παίζει στο κανάλι ΑΝΤ1

Διάβασε το »

8 ΛΕΞΕΙΣ: Το τηλεφώνημα και ο Οδυσσέας

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 8 ΛΕΞΕΙΣ: Η Ηλιάνα, μετά τον εγκλεισμό της στο ψυχιατρείο, προσπαθεί να κερδίσει ξανά ν εμπιστοσύνη των δικών της ανθρώπων. Παράλληλα, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια του ερωτικού – πολιτικού θρίλερ του ΣΚΑΙ 8 λέξεις, ορκίζεται να εκδικηθεί τον Οδυσσέα, θεωρώντας τον υπαίτιο για όσα περνάει!

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 8 ΛΕΞΕΙΣ: Η Επίθεση στον Οδυσσέα

Ο έρωτας του Οδυσσέα και της Ηλιάνας δεν στάθηκε ιδιαίτερα δυνατός για να νικήσει τα προβλήματα που προέκυψαν στην πορεία, καθώς είχε επιπτώσεις στον καθένα προσωπικά αλλά και στη μεταξύ τους σχέση. Παρά τις προσπάθειες και τις θυσίες που έκαναν, το οριστικό τέλος δόθηκε όταν αποκαλύφθηκε πως η Ερση περιμένει το παιδί του.

Τότε η Ηλιάνα κατηγόρησε τον άλλοτε αγαπημένο της για προδοσία και ότι εξαιτίας του διέλυσε τη ζωή της και τον γάμο της με τον Μιχαήλ.

Στη συνέχεια, η ίδια, θέλοντας να αντιδράσει στην καταπίεση που δεχόταν από τον τελευταίο αλλά και τις ενέργειες κάποιων που έπαιζαν με το μυαλό της, έκανε σπασμωδικές κινήσεις.

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να την οδηγήσουν στο ψυχιατρείο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, στα προσεχή επεισόδια, η Ηλιάνα παίρνει εξιτήριο από το ψυχιατρείο και προσπαθεί να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των δικών της ανθρώπων. Συγκεκριμένα, του πατέρα της Ακη και του πρώην συζύγου της Μιχαήλ, ο οποίος έχει πάρει με νόμιμο τρόπο τη γονική επιμέλεια της κόρης τους. Από ό,τι φαίνεται, μάλιστα, οι προσπάθειές της αποδίδουν καρπούς, αφού ο Μιχαήλ και η Ηλιάνα συμφωνούν για χάρη του παιδιού να φτιάξουν τις σχέσεις τους. ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 8 ΛΕΞΕΙΣ

Κι ενώ όλα δείχνουν να μπαίνουν σε μια σειρά, κάποια στιγμή η Ηλιάνα βλέπει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες του Οδυσσέα και της Έρσης στις οποίες φαίνεται είναι καλύτερα από ποτέ. Σύντομα, π πρώτη βγαίνει εκτός ελέγχο ορκίζεται να εκδικηθεί τον Οδυσσέα με τον χειρότερο τρόπο. Αρχικέ τηλεφωνεί και τον κατηγορεί ευθέως για όσα περνάει.

Η Ναυσικά, φυσικά, ενημερώνει τον Μιχαήλ για την επίθεση της Ηλιάνας στον Οδυσσέα και αυτός με τη σειρά του μιλάει στον προειδοποιώντας τον να μαζέψει την κόρη του.

Ο Άκης απαιτεί εξηγήσεις από την αλλά εκείνη αρνείται ότι του τηλεφώνησε. Την επόμενη μέρα, η ίδια χάνει ακόμη μία φορά την ψιχραιμία της και ξεπερνά κάθε όριο λογικής. Αρχικά παίρνει συνέχεια τηλέφωνο τον Οδυσσέα και βρίζει με τον χειρότερο τρόπο, κατηγορώντας για όλα τα δεινά που την έχουν βρει το τελευταίο διάστημα.

Εκείνη τη στιγμή, στο πλευρό του άντρα βρίσκεται η Ερση οποία μαγνητοφωνεί τις συνομιλίες, μη βρίσκοντας άλλο τρόπο αντιμετωπίσει τις εκρήξεις της Ηλιάνας.

Έπειτα, η Ερση στέλνει της ηχογραφήσεις της κοπέλας στον Ακη και η συνέχεια είναι πολύ δυσαρεστιμένη για την Ηλιάνα, η οποία πλέον πέφτει και στα μάτια του πατέρα της.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 8 ΛΕΞΕΙΣ: Η Επίθεση στον Οδυσσέα

Διάβασε το »

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 02/12/19: Ο γάμος και τα ευτράπελα!

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 02/12/19: Ο Προύσαλης ανακρίνει τον Κωνσταντή και τον Μελέτη για την επίθεση στον Μιλτιάδη, αλλά εκείνοι προσπαθούν να θολώσουν τα νερά. Παράλληλα, η μέρα του γάμου του Νικηφόρου και της Ασημίνας φτάνει, ενώ η Δράσω παλεύει να κρύψει τη ζήλια που νιώθει για τον έρωτα

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 02/12/19: Το Διαφάνι ετοιμάζετε για τον γάμο

Ο Μιλτιάδης συνεχίζει να νοσηλεύεται μετά την επίθεση που δέχθηκε με μαχαίρι.

Ο Προύσαλης ανακρίνει τον Κωνσταντή και τον Μελέτη ως ύποπτους με σκοπό να τους πιέσει να ομολογήσουν πως εκείνοι ευθύνονται, προκαλώντας όμως την οργή του Δούκα.

Παράλληλα, ο Νικηφόρος μαθαίνει από την Ανέτ πως ο Δούκας έχει αδικήσει τον Μιλτιάδη σε ό,τι αφορά τη διαθήκη του πατέρα Σεβαστού και είναι αποφασισμένος να βοηθήσει τη θεία του να διορθώσουν αυτή την αδικία.

Μην χάσετε: Η Ασημίνα Μετακομίζει Στους Σεβαστούς

Από την άλλη, η Ελένη προσεγγίζει τη Βιολέτα, η οποία προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της, καθώς ακόμη όλοι οι κάτοικοι του χωριού τής γυρνούν την πλάτη, κ της ανοίγει την καρδιά της. Οι δύο γυναίκες μιλούν ειλικρινά π μ στην άλλη και έρχονται πολύ κοντά.

Παράλληλα, η Ελένη μετά και όσα έμαθε για το παρελθόν είναι αποφασισμένη να προχωρήσει την ζωή της και ο Κυπραίος είναι εκεί για εκείνη. Ο Θωμάς, όμως, αποφασίζει να της αποκαλύψει την πραγματική του σχέση με τον Δούκα. ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 02/12/19

Από την άλλη, ο τελευταίος επισκέπτεται τον Μιλτιάδη στο νοσοκομείο και τα δύο αδέλφια έχουν μεταξύ τους μια αναμέτρηση με απρόσμενα αποτελέσματα.

Ο γάμος πάντως ανάμεσα στην Ασημίνα και τον Νικηφόρο θα γίνει κανονικά, αν και οι εξελίξεις που αναμένονται θα είναι καταιγιστικές!

Δες φωτογραφίες από τις ετοιμασίες του γάμου:

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 02/12/19: Το Διαφάνι ετοιμάζετε για τον γάμο

Διάβασε το »

ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ: Η Αλεξία ψάχνει ακόμη..

ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ: Η Μαργαρίτα επιστρέφει από την Αθήνα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ ο Νικηφόρος βγαίνει πρώτος και με διαφορά στα γκάλοπ για τις δημοτικές εκλογές και θεωρείται πλέον ως φαβορί για τη θέση του δημάρχου.

ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ: Η Αλεξία συνεχίζει το ψάξιμο

Η Αλεξία, πάντως, συνεχίζει να τον παρακολουθεί και, μάλιστα, ζητάει τη βοήθεια του Θοδωρή, προκειμένου να ανακαλύψει τι τον συνδέει με την Αριάδνη.

Του δείχνει κάποιες φωτογραφίες από τις κρυφές τους συναντήσεις και τον βάζει να ψάξει, την ώρα που η εκλογική αναμέτρηση μπαίνει στην τελική ευθεία και ο ίδιος ο Νικηφόρος ανησυχεί μήπως χάσει τη νίκη μέσα από τα χέρια του.

Ο Ιάκωβος από την πλευρά του είναι εξοργισμένος με όσους τον απειλούσαν στο παρελθόν και ο Σπύρος του προτείνει να δώσει όσα ενοχοποιητικά στοιχεία έχει στην κατοχή του, για να εξασφαλίσει ο ίδιος και η οικογένειά του την ηρεμία τους.

Η Μαργαρίτα εξομολογείται στον Αντρέα ότι τσακώθηκε με τους γονείς της, επειδή τους ζήτησε να κάνουν τεστ DNA, ενώ ο Νικηφόρος συνειδητοποιεί πως είχε δίκιο να ανησυχεί όταν μαθαίνει πως η Αλεξία και η Άννα τον παρακολουθούσαν και γνωρίζουν πως συναντά την Αριάδνη.

Για την αρχική σελίδα « Αστέρια στην άμμο » πατήστε ΕΔΩ

ALPHA ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ: Η Αλεξία συνεχίζει το ψάξιμο

Διάβασε το »

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Τι θα δούμε με την Ρενάτα και τον Μάρκο;

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ – Η Βάνα πιάνει τελικά δουλειά στο σπίτι του Μάρκου και αρχίζει δυναμικά, λέγοντάς του κάποιες σκληρές αλήθειες στη Φαίη.

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Η ζήλια σπρώχνει την Ρενάτα στον Μάρκο

Αυτή βλέπει τον Βλάση να αγκαλιάζει τη Μαρίνα και, πληγωμένη, πέφτει με τη σειρά της στην αγκαλιά του Δαμιανού.

Την ίδια στιγμή, ο Αχιλλέας υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τη μυστική φόρμουλα, όμως, η Ρενάτα παίρνει για άλλη μία φορά το μέρος του Μάρκου και αυτός φροντίζει να εκμεταλλευτεί την απουσία του άντρα της σε επαγγελματικό ραντεβού για να της προτείνει να βγει μαζί του!

Η Ρενάτα αρχικά διστάζει, αλλά η ζήλια του Αχιλλέα τη σπρώχνει διαρκώς μακριά του.

Αντίθετα, η Φαίη δέχεται την πρόταση γάμου του Δαμιανού, ενώ ο Βλάσης μαθαίνει επιτέλους την αληθινή ιστορία της Μαρίνας.

Ο Θοδωρής, όμως, φροντίζει να της πει ένα ψέμα, προκειμένου να την απομακρύνει από κοντά του και τα καταφέρνει. Η κοπέλα γίνεται επιθετική με όλους και ειδικά με τον Βλάση, ο οποίος προσπαθεί άδικα να την πλησιάσει και να καταλάβει τι συμβαίνει.

Στο μεταξύ, η Βάνα έρχεται κοντά με τη Ζωγραφιά, η Σύλβια υποφέρει από την απουσία της και ο Δαμιανός ετοιμάζεται για το γάμο του με τη Φαίη.

Ενώ ο Μάρκος παραδέχεται στη Ζωγραφιά πως είναι τσιμπημένος με τη Ρενάτα, η Βάνα καταλαβαίνει ότι οι δυο τους έχουν μυστικά από όλους.

Ύστερα από πολλή προσπάθεια, ο Βλάσης καταφέρνει να μιλήσει στη Μαρίνα, η οποία τον αιφνιδιάζει λέγοντάς του να επιστρέφει… στην πρώην του!

Για την αρχική σελίδα «Έλα στη θέση μου» πατήστε ΕΔΩ

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Τι θα δούμε με την Ρενάτα και τον Μάρκο;

Διάβασε το »

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Η έτοιμη αρρωσταίνει βαριά..

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα αναμένεται να συμβούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 Γυναίκα χωρίς όνομα, καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες που σας εξασφαλίσαμε, η Κάτια αρρωσταίνει βαριά και ο Νίκος αρνείται να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο…

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Η Κάτια στα όρια του θανάτου …

Οι εφιαλτικές στιγμές για την Κάτια δεν έχουν τελειωμό, Η γυναίκα παραμένει «φυλάκισμένη» στα χέρια του Νίκου προσπαθώντας να αντέξει τα βασαναστήριά του.

Όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, η Κάτια πέρα από την ψυχολογία της, που είναι καταρρακωμένη, αρχίζει να μην αισθάνεται καλά σωματικά. Συγκεκριμένα, π γυναίκα μέσα σε λίγες ώρες αρρωσταίνει βαριά.

Ο Νίκος αρχικά δεν της δίνει σημασία.Όταν στη συνέχεια συνειδητοποιεί πως η Κάτια είναι βαριά άρρωστη, σαστίζει.

Ο ίδιος, όμως, παίρνει το ρίσκο και αποφασίζει να μην τη μεταφέρει στο νοσοκομείο, καθώς τότε θα αποκαλυφθεί η εμπλοκή του στην εξαφάνισή της αλλά και θα τη χάσει για πάντα από τη ζωή του. Παράλληλα, ο άντρας προσπαθεί να διαχειριστεί και τη Μάρθα, η οποία τον πιέζει να σκοτώσει την Κάτια. ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Τότε ο Νίκος τής ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να το κάνει αυτό. Τα λόγια του εξοργίζουν τη γυναίκα, η οποία τον απειλεί ανοιχτά πως αν δεν βγάλει την Κάτια από τη μέση θα αποκαλύψει στην Κλειώ το

Η εγκληματικό παρελθόν του. Οι ώρες περνούν και η κατάσταση της υγείας της Κάτιας χειροτερεύει!

Η ίδια είναι φανερά αδύναμη και ταλαίπωρημένη και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς το μόνο που της δίνει κουράγιο σε αυτές τις δύσκολες ώρες είναι η σκέψη πως θα συναντήσει ξανά την αγαπημένη της κόρη, τη Μαρίνα.

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Η Κάτια στα όρια του θανάτου …

Διάβασε το »