Πατήστε ESC για κλείσιμο

Εκβιασμοί Power of Love - Spoiler

Power of Love – Εκρηξη Μπακοδήμου: «Τι να πω, αυτό δεν το έχω ξαναδεί…»

Σήμερα, στο Power of love παίκτρια έκανε έξαλλη την Μαρία Μπακοδήμου, ενώ έγινε και μια αποκάλυψη για περιστατικό που δεν έδειξαν οι κάμερες.

Η Ρεγγίνα έκανε έξαλλη την Μαρία Μπακοδήμου με την συμπεριφορά της. Οι άνδρες κατηγόρησαν την Ρεγγίνα πως έχει άσχημη συμπεριφορά όταν την ψηφίζουν για αποχώρηση και η παρουσιάστρια την έστησε στον τοίχο.

«Αυτό κάνεις Ρεγγίνα;», την ρώτησε με την παίκτρια να απαντά: «Δεν κάνω αυτό Μαρία μου» και την παρουσιάστρια να συμπληρώνει: «Ο Μανώλης τι σου έκανε και δεν ήθελες να του μιλήσεις; Επειδή σε ψήφισε; Τι να πω… πραγματικά αυτό δεν το έχω ξαναδεί, ούτε στο περσινό, ούτε και σε κάποιον άλλον παίκτη. Εκβιάζεις ότι επειδή σε ψηφίζουν, να δείξουν ότι σε κακοποιούν. Δεν τους ζητάς να απολογηθούν για την ψήφο τους, αλλά όποιος το κάνει, του βάζεις Χ», της είπε, φανερά εκνευρισμένη.

Δείτε όλα όσα της είπε η Μαρία Μπακοδήμου αλλά και την απάντηση της παίκτριας στο σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί.

https://www.dailymotion.com/video/x79t6ai

Διάβασε το »

Εκβιασμοί στο Power Of Love: Η Άννα έτρεξε στην αστυνομία

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του spoilers.gr, σήμερα, ή Άννα, μόλις έφυγε από το σπίτι της αγάπης σήμερα (λόγω εορτών του ΠΑΣΧΑ), έσπευσε στην τοπική αστυνομία, προκειμένου να καταγγείλει εκβιαστικές απόπειρες κατά της από το κοινό της στο Instagram.

Η Άννα Ελευθερίου συνάντησε και γνωστό δικηγόρο, για το ίδιο ακριβώς ζήτημα.

Μπορεί η Άννα να είναι η αγαπημένη του κοινού εδω και αρκετές εβδομάδες, αλλά τα "περίεργα" γεγονότα που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, μέσα και έξω από το σπίτι του Power Of Love (επιθέσεις, εκβιασμοί κατά το πρόσωπο της και τους οικείους της), δεν έχουν αφήσει την Άννα να χαρεί την αγάπη του κόσμου.

H Άννα είναι ένα κορίτσι που θέλει να αποκαταστήσει την αλήθεια σε οτιδήποτε συμβαίνει μπροστά στα μάτια του κοινού. Δυστυχώς, την περιορίζει το συμβόλαιο της με την παραγωγή του Power Of Love.

Αυτή την "αδυναμία" της εκμεταλλεύτηκαν κάποιοι, για να εξαπολύσουν επιθέσεις κατά εκείνης και της οικογένειας της. Μετά από σκληρό πόλεμο απέναντι σε μια μάζα ανήθικων, η Άννα δεν άντεξε και έτρεξε να "μηνύσει κόσμο", παραδίδοντας στις αρχές όλα τα απειλητικά μηνύματα από το κινητό της. 

Η ίδια, ανέβασε το παρακάτω Instagram story και δεσμεύετε να παρουσιάσει όλα τα στοιχεία στις αρχές, εντός ημερών..

Διάβασε το »