Πατήστε ESC για κλείσιμο

DRIVE-IN ΣΙΝΕΜΑ - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Πρεμιέρα για το δωρεάν drive in σινεμά στο Χαϊδάρι – Ξεχωριστή εμπειρία, πλήθος κόσμου

Newsteam 0 Comments

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το open air-drive in σινεμά στο Χαϊδάρι με πλήθος κόσμου να αγκαλιάζει την πρωτοβουλία του δήμου.

Μετά την Γλυφάδα, όπου ο κόσμος έζησε μια αλλιώτικη εμπειρία παρακολουθώντας την προβολή της ταινίας Μεσάνυχτα στο Παρίσι μέσα από τα αυτοκίνητά του στο Γκολφ της Γλυφάδας, σειρά είχε τώρα το Χαϊδάρι.

Ο Δήμος είχε ανακοινώσει την εκδήλωση πριν από 2 εβδομάδες, και οι κάτοικοι του Χαϊδαρίου αλλά και των γύρω περιοχών συγκεντρώθηκαν από νωρίς στην περιοχή της Αφαίας, προκειμένου να πάρουν τις θέσεις τους για να παρακολουθήσουν την βραβευμένη με Όσκαρ ταινία Black Panther.

Δωρεάν ταινία σε μια ξεχωριστή εμπειρία

Πολλοί παρακολούθησαν την ταινία από τα καθίσματα των αυτοκινήτων τους ενώ άλλοι προτίμησαν να ανέβουν στις οροφές των οχημάτων και κάποιοι άλλοι κάθισαν σε πλαστικές καρέκλες που είχαν τοποθετηθεί μπροστά και στο πλάι του υπαίθριου drive in.

Ο Δήμος Χαϊδαρίου, με ανάρτησή του στο Facebook, ευχαρίστησε τον κόσμο και όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Σήμερα στην Αφαία υποδεχτήκαμε το καλοκαίρι στο Χαϊδάρι με μια ξεχωριστή εμπειρία open air – drive in κινηματογράφου. Είναι μια πολύ όμορφη βραδιά, παρέα με μια βραβευμένη με Όσκαρ (black panther) ταινία. Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της σημερινής εκδήλωσης, ώστε και στις φετινές ιδιαίτερες συνθήκες να βρισκόμαστε μαζί, να διασκεδάζουμε και πάντα να Μένουμε Ασφαλείς ανέφερε η ανάρτηση του Δήμου Χαϊδαρίου.

Σήμερα στην Αφαία υποδεχτήκαμε το καλοκαίρι στο Χαϊδάρι με μια ξεχωριστή εμπειρία open air – drive in…

Δημοσιεύτηκε από Δήμος Χαϊδαρίου στις Σάββατο, 6 Ιουνίου 2020

Πηγή: mailynews.gr

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Αθενς Ντράιβ-Ιν: Ανοίγει drive-in κινηματογράφος στην Αθήνα

Newsteam 0 Comments

Τα drive-in σινεμά που μεσουρανούσαν τη δεκαετία του ’50 και του ’60 έχουν αρχίσει να επιστρέφουν λόγω της πανδημίας του κορονοϊου και των νέων κανόνων κοινωνικής απόστασης σε διάφορες πόλεις του κόσμου.  

Τώρα, σύμφωνα με τη σελίδα Αθενς Ντράιβ-Ιν, φαίνεται πως και η Αθήνα θα αποκτήσει σε λίγες μέρες το πρώτο της drive-in (ή αλλιώς κινηματογράφο αυτοκινήτων) μετά από δεκαετίες.

Στη σελίδα που εμφανίστηκε σήμερα στο Διαδίκτυο υπάρχει μόνο ένα countdown που μετρά αντίστροφα 18 μέρες (μέχρι την 1η Ιουνίου, ημέρα που, όπως έχει ανακοινωθεί, θα επιτραπεί η λειτουργία των θερινών κινηματογράφων) και φαίνεται να προαναγγέλλει το άνοιγμα ενός υπαίθριου σινεμά για αυτοκίνητα με το όνομα Αθενς Ντράιβ-Ιν. Η σελίδα καλεί το κοινό να καταχωρήσει τα στοιχεία του για να εξασφαλίσει μια από τις πρώτες θέσεις στον κινηματογράφο.

Περισσότερες πληροφορίες, όπως π.χ. η τοποθεσία του drive-in δεν είναι διαθέσιμες ούτε από τη σελίδα αλλά ούτε και στο αντίστοιχο Facebook page, το οποίο όμως έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από 500 likes. Οι διαχειριστές της σελίδας, με τους οποίους επικοινωνήσαμε, δεν θέλησαν να δώσουν ακόμη επιπλέον πληροφορίες αλλά επιβεβαίωσαν τον ερχομό του drive-in κινηματογράφου και ανέφεραν πως θα υπάρξει σύντομα ενημέρωση για τη διεύθυνση στη οποία θα στηθεί το Αθενς Ντράιβ-Ιν.

Πηγή: lifo.gr

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »