Πατήστε ESC για κλείσιμο

Digea - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Χάος με τις τηλεοπτικές κεραίες ανά την χώρα μας

Newsteam 0 Comments

Οι μηνύσεις του Δήμου Ικαρίας εναντίον της Digea και της ΕΡΤ για τη χρήση των κέντρων εκπομπής στο νησί του Αιγαίου αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο το χάος που επικρατεί ανά την Ελλάδα με τις τηλεοπτικές κεραίες και το καθεστώς που τις διέπει.

Μέχρι και σήμερα δεν έχει προχωρήσει καμιά απολύτως θεσμική διαδικασία για τη δημιουργία οργανωμένων, κοινών πάρκων κεραιών, παρά το γεγονός ότι προβλέφθηκε στον τελευταίο νόμο για τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες. Απαιτείται, ωστόσο, έκδοση υπουργικής απόφασης για την υλοποίηση των πάρκων κεραιών, κάτι που δεν έχει προχωρήσει. Το πρόβλημα στο Δήμο Ικαρίας, με τους δύο παρόχους δικτύου, την ΕΡΤ και τη Digea, να κατηγορούνται ως καταπατητές δημόσιου χώρου, είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου για όσα συμβαίνουν σε όλη τη χώρα.

Τέλος Μαρτίου λήγει η προθεσμία για τη νομιμοποίηση όλων των κεραιοσυστημάτων. Ωστόσο τόσο η ιδιωτική Digea όσο και η κρατική ΕΡΤ έχουν να αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα, καθώς σε πολλές περιοχές εμφανίζονται ιδιώτες και τους ζητούν εξωφρενικά ενοίκια για τους αναμεταδότες, που υπήρχαν εδώ και πολλά χρόνια εκεί, κατά παραχώρηση των δήμων.

Πηγή: typologies.gr

Διάβασε το »

Πώς πιάνω το Mega στην τηλεόρασή μου;

Newsteam 0 Comments

Η τηλεοπτική σκακιέρα αλλάζει εκ νέου. Η είσοδος του Mega μετά από τον Οκτώβριο του 2017 θα είναι γεγονός από την προσεχή Δευτέρα 17/2.

Το megaλο κανάλι ανακτά τη θέση του στις οθόνες και ήδη προβάλλεται το σήμα του μέσω Digea. Τι κάνετε όμως αν δεν το βλέπετε;

Αφενός, επανασυντονισμό των συχνοτήτων των καναλιών για να μπει ο σταθμός στο μενού του τηλεκοντρόλ.

Αν ωστόσο διαθέτετε smart TV, η διαδικασία θα γίνει αυτόματα: το Mega θα εντοπιστεί στο μενού των καναλιών και το μόνο που θα έχετε να κάνετε είναι να το αποθηκεύσετε σε μια συγκεκριμένη θέση.

Δείτε τα νέα της επικαιρότητας:

[wbcr_php_snippet id="14676"]

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ - ειδήσεις από την Ελλάδα
Πώς πιάνω το Mega στην τηλεόρασή μου;

Διάβασε το »

Επιστρέφουν στην Digea οι σταθμοί της Θεσσαλονίκης

Newsteam 0 Comments

Τηλεοπτικές εξελίξεις στη συμπρωτεύουσα καθώς ο ένας μετά τον άλλο, οι σταθμοί επιστρέφουν στον μοναδικό πάροχο δικτύου, την Digea.

Όχι βέβαια από δική τους… επιθυμία ή επιλογή, αλλά ύστερα κι από την απόφαση του ΕΣΡ να διακοπεί η εκπομπή όσων ήταν εκτός δικτύου Digea.

Η απόφασή τους να επανέλθουν θα συζητηθεί από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης τις προσεχείς ημέρες με αφορμή την αίτηση ανάκλησης του… λουκέτου για το ΑΕ Channel Θεσσαλονίκης και το ΑEPSILON (πρώην TV Δέλτα).

Είχε προηγηθεί η ανάκληση του κλεισίματος για τα κανάλια Γνώμη του Πολίτη, Πέλλα TV, Euro Channel και Εγνατία TV καθώς όλα απέστειλαν στο ΕΣΡ τις συμβάσεις τους με την Digea για την εκπομπή ψηφιακού σήματος.

Δείτε τα νέα της επικαιρότητας:

[wbcr_php_snippet id="14676"]

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ - ειδήσεις από την Ελλάδα
Επιστρέφουν στην Digea οι σταθμοί της Θεσσαλονίκης

Διάβασε το »