Πατήστε ESC για κλείσιμο

Deutsche Welle - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Χριστίνα Σκέντζιου-H πρώτη General Manager ομάδας μπάσκετ στην Deutsche Welle

Newsteam 0 Comments

Η Χριστίνα Σκέντζιου κατείχε φέτος πανευρωπαϊκή πρωτιά με το πόστο που ανέλαβε στον Ιωνικό Νικαίας Affida και, ως Γενική Διευθύντρια, γεγονός που προσέλκυσε το ενδιαφέρον Μέσων του εξωτερικού, όπως της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης, Deutsche Welle η οποία της έκανε ιδιαίτερο αφιέρωμα κατατάσσοντάς την σε μία από τις πιο δυναμικές γυναίκες στον κόσμο.

Ως γνωστόν, σε παγκόσμιο επίπεδο το μπάσκετ είναι ένας ανδροκρατούμενος χώρος καθώς παρόμοιες διοικητικές θέσεις τις κατέχουν άντρες οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας, τις καθημερινές αποφάσεις που πρέπει να παρθούν, τις υπογραφές συμβολαίων παικτών και προπονητών.

Η Σκέντζιου η οποία μας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν, έχει μακρά πορεία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, έχοντας στο παλμαρέ της σπουδαίες συνεργασίας με ευρωπαϊκές ομοσπονδίες και ομάδες καθώς και με προπονητές και παίκτες μεγάλου βεληνεκούς. Υπήρξε η πρώτη Ελληνίδα Event Manager μεγάλων μπασκετικών γεγονότων στην Ευρώπη, η πρώτη Ελληνίδα που διαπιστεύτηκε σε All Star Game του ΝΒΑ και φέτος έγινε και η πρώτη γυναίκα General Manager στην σε ομάδα πρώτης κατηγορίας στην Ευρώπη, με τη συνεργασία της στον Ιωνικό Νικαίας.

Έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν ότι πρόκειται για μια ταλαντούχα κοπέλα με έντονη προσωπικότητα που χειρίζεται τα πράγματα με ιδιαίτερη ωριμότητα και προσοχή.

Δείτε το αφιέρωμα ΕΔΩ

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »