Πατήστε ESC για κλείσιμο

Deite - Spoiler - Φωτογραφίες, videoThe Bachelor: Άγριος καβγάς Νικολέττας – Παναγιώτη απόψε: Δείτε απόσπασμα

Newsteam 0 Comments

Στο αποψινό επεισόδιο του «The Bachelor» θα δείτε: Η κάρτα του ομαδικού ραντεβού λέει «ετοιμαστείτε να ανέβετε ψηλά».

 

Η Εριέττα εκδηλώνει αμέσως τον ενθουσιασμό της! Στην πράξη όμως, φαίνεται ότι δυσκολεύεται όταν προσπαθεί να αναρριχηθεί στον βράχο. Από την άλλη, η Νικόλ είναι αυτή κερδίζει την δοκιμασία.

 

Στη συνέχεια, οι τέσσερίς τους κάνουν ένα πικνίκ στη φύση. Εκεί, ο Παναγιώτης ξεχνάει ότι η Νικολέττα ανέβηκε το βράχο, γεγονός που τη σοκάρει και την θυμώνει, σε συνδυασμό με το ότι στον λίγο προσωπικό χρόνο που είχαν, δεν ήταν καθόλου διαχυτικός απέναντί της.

 

Αργά το βράδυ ο Παναγιώτης κάνει μια αναπάντεχη επίσκεψη στη βίλα. Απ’ ό,τι φαίνεται, η Νικολέττα τον έχει μπερδέψει. Νιώθει πιεσμένος και ταυτόχρονα απαιτεί εξηγήσεις.

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Κορονοϊός – Δείτε για ποιες ομάδες αίματος ο κίνδυνος είναι μειωμένος

Newsteam 0 Comments

Μειωμένη πιθανότητα, κατά 12% έχουν οι άνθρωποι με ομάδα αίματος Ο να μολυνθούν από κορονοϊό, σε σχέση με τις άλλες ομάδες αίματος.

 

Επίσης, όσοι έχουν αρνητική ομάδα αίματος (O-, A-, B- ή ΑΒ-), έχουν 21% μικρότερο κίνδυνο να κολλήσουν τον ιό, σε σχέση με όσους έχουν θετική ομάδα, σύμφωνα με μία νέα καναδική επιστημονική μελέτη.

Επιπλέον, τα άτομα με ομάδα αίματος Ο έχουν 13% και 19% μικρότερη πιθανότητα να εμφανίσουν αντίστοιχα σοβαρά συμπτώματα της Covid-19 ή να πεθάνουν εξαιτίας της νόσου. Συνεπώς, όσοι έχουν αρνητική ομάδα αίματος O-, φαίνεται να έχουν τον μικρότερο κίνδυνο από όλους.

 

 

 

Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, η πιο συχνή ομάδα αίματος στην Ελλάδα είναι η O+ και η σπανιότερη η AB-. Εκτιμάται ότι στη χώρα μας, σύμφωνα με τη Wikipedia, η κατανομή των ανθρώπων σε ομάδες αίματος είναι περίπου η εξής:

Ο+ 37%

Α+ 33%

Β+ 11%

Ο- 7%

Α- 5%

ΑΒ+ 4%

Β- 2%

ΑΒ- 1%.

Συνεπώς, αυτοί που έχουν αρνητική ομάδα αίματος αποτελούν, συνολικά, περίπου το 15%, ενώ όσοι έχουν ομάδα Ο το 44%

 

Η καναδική μελέτη δείχνει, επίσης, ότι ο κίνδυνος λοίμωξης από τον ιό SARS-CoV-2 είναι 15% μεγαλύτερος για την ομάδα ΑΒ σε σχέση με την ομάδα Α και 5% μικρότερος για την ομάδα Ο σε σχέση με την Α, ποσοστό που αυξάνει στο 12% κατά μέσο όρο σε σχέση με τις άλλες τρεις ομάδες συνολικά. Όσοι έχουν ομάδα Β, αντιμετωπίζουν 21% μεγαλύτερο κίνδυνο για σοβαρή Covid-19 έναντι εκείνων με ομάδα Α.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον δρα Τζόελ Ρέι του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου και του Νοσοκομείου Σεντ Μάικλ του Τορόντο, οι οποίοι έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο αμερικανικό ιατρικό περιοδικό «Annals of Internal Medicine», ανέλυσαν στοιχεία εξετάσεων αίματος από 225.556 ανθρώπους με μέση ηλικία 54 ετών, καθώς επίσης δειγμάτων τεστ για κορονοϊό. Εξ αυτών, το 44% είχαν ομάδα Ο, το 36% ομάδα Α, το 15% Β και το 5% ΑΒ.

 

 

 

Η συγκεκριμένη έρευνα αποδεικνύει μια κινέζικη προγενέστερή της

Τα ευρήματα της καναδικής μελέτης, σε γενικές γραμμές, συνάδουν με εκείνα μίας παλαιότερης κινεζικής, η οποία είχε βρει πρώτη ότι δεν έχουν όλες οι ομάδες αίματος τον ίδιο κίνδυνο λοίμωξης από τον κορονοϊό. Η κινεζική έρευνα σε 2.173 ασθενείς με Covid-19, σε τρία νοσοκομεία της Γουχάν και της γύρω περιοχής Χουμπέι, διαπίστωσε ότι το ποσοστό θανάτων από Covid-19 ήταν μεγαλύτερο στην ομάδα αίματος Α (41% των συνολικών θανάτων), ενώ η αναλογία των ανθρώπων με την ίδια ομάδα αίματος στον πληθυσμό της Γουχάν δεν ξεπερνούσε το 34%. Από την άλλη πλευρά, το ποσοστό θανάτων ατόμων με Covid-19 στην ομάδα Ο ήταν χαμηλότερο (25%) έναντι του ποσοστού της ομάδας Ο στον γενικό πληθυσμό (32%).

 

 

 

Οι ομάδες αίματος

Κάθε άνθρωπος ανήκει σε μία από τις οκτώ ομάδες αίματος. Αυτές οι ομάδες αποτελούν υποκατηγορίες των τεσσάρων κύριων ομάδων του συστήματος ΑΒΟ (A, B, AB ή O). Το σύστημα ρέζους (Rh) διαχωρίζει περαιτέρω αυτές τις τέσσερις ομάδες σε Rh θετικό (+) ή Rh αρνητικό (-), δημιουργώντας οκτώ βασικούς τύπους ή ομάδες αίματος: O-, O+, B-, B+, A-, A+, AB- ή AB+.

Το σύστημα ρέζους ανακαλύφθηκε το 1939 και βασίζεται στην παρουσία αντιγόνων, κυρίως του D αντιγόνου. Τα αντιγόνα είναι μόρια που συνδέονται σε ένα αντίσωμα. Ένας άνθρωπος μπορεί να έχει ή να μην έχει τον παράγοντα Rh (D αντιγόνο) στην επιφάνεια των ερυθρών αιμοσφαιρίων του, οπότε χαρακτηρίζεται ως ρέζους θετικός (Rh+) ή αρνητικός (Rh-).

 

 

 

Δεν είναι όλες οι ομάδες αίματος συμβατές μεταξύ τους. Αυτό οφείλεται στα διαφορετικά αντισώματα που έχει κάθε άνθρωπος ανάλογα με την ομάδα αίματός του. Όσοι έχουν ομάδα αίματος Ο θεωρούνται ως «πανδότες» και το αίμα τους μπορεί να δοθεί σε οποιονδήποτε ασθενή ανεξαρτήτως της ομάδας του. Αντίθετα, όσοι έχουν ομάδα αίματος AB+, είναι «πανδέκτες», οπότε μπορούν να πάρουν αίμα από όλες τις ομάδες.

Δείτε εδώ την επιστημονική δημοσίευση

 

 

 

Πληροφορίες από το altsantiri

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Καμαρώστε τους! Δείτε τι πάνε να μας πασάρουν! Δεύτερες σκέψεις για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου της AstraZeneca

Newsteam 0 Comments

Εθελοντές ηλικίας κάτω των 55 ετών, αφορούσε η δοσολογική μέθοδος που απέφερε ποσοστό αποτελεσματικότητας 90% για το εμβόλιο του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης και της AstraZeneca κατά του κορωνοϊού, σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times.

Το συγκεκριμένο δεδομένο δεν επισημάνθηκε στις σχετικές ανακοινώσεις στις αρχές της εβδομάδας, με αποτέλεσμα να έχουν προκύψει αμφιβολίες που εγείρονται σχετικά με τον τρόπο που το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και η AstraZeneca, έχουν χειριστεί την πρώιμη ανάγνωση από τις δοκιμές του εμβολίου τους.

Το δημοσίευμα υπενθυμίζει επίσης ότι η χορήγηση της μισής δόσης προέκυψε από λάθος, καθώς ο επικεφαλής έρευνας και ανάπτυξης της AstraZeneca, Μενέλαος Πάγκαλος είχε δηλώσει στο Reuters πως «ο λόγος της μισής δόσης είναι μία ευτυχής συγκυρία».

Παράλληλα, επικαλείται τον Moncef Slaoui, επικεφαλής της Επιχείρησης Warp Speed, του προγράμματος χρηματοδότησης της κυβέρνησης των ΗΠΑ για την ανάπτυξη εμβολίων, ο οποίος αποκάλυψε ότι η δεύτερη υποομάδα περιορίστηκε σε άτομα ηλικίας 55 ετών και κάτω. Κάτι που δε διευκρινίστηκε εξ’ αρχής, καθώς οι εθελοντές, κάτω των 55 αποτελούσαν ομάδα με χαμηλότερο ρίσκο σοβαρών συμπτωμάτων της λοίμωξης.

Σημειώνεται πάντως πως τα αποτελέσματα μιας προηγούμενης μελέτης για τις δυο φάσεις δοκικμών του εμβολίου που δημοσιεύθηκε στο ιατρικό περιοδικό The Lancet έδειξαν ότι το εμβόλιο παρήγαγε ισχυρή ανοσοαπόκριση σε όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Διάβασε το »

Χιλιάδες κόσμου συρρέουν για να πουν το τελευταίο αντίο στον Ντιέγκο Μαραντόνα – Δείτε εικόνες σε live μετάδοση

Newsteam 0 Comments

26/11/2020 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | makeleio.xios@gmail.com | efimerida@makeleio.gr

HomeΑΘΛΗΤΙΚΑΧιλιάδες κόσμου συρρέουν για να πουν το “τελευταίο αντίο” στον Ντιέγκο Μαραντόνα – Δείτε εικόνες σε live μετάδοση

 • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
 • ΚΟΣΜΟΣ
 • 26|11|2020 13:50
 • /Athina
 • /0 ΣΧΟΛΙΑ
 • /6 views

Κοινοποίηση:

Η σορός του Ντιέγκο Μαραντόνα έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα και χιλιάδες κόσμου συρρέουν στην εκκλησία προκειμένου να τον αποχαιρετίσουν. Δείτε live εικόνα από την τελετή που τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Σχετικά Άρθρα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

 • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
 • 26|11|2020 13:43
 • /0 ΣΧΟΛΙΑ

Έκτακτη επιδότηση και για τα τουριστικά λεωφορεία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

 • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
 • 26|11|2020 13:37
 • /0 ΣΧΟΛΙΑ

Στις 9 Δεκεμβρίου ανοίγει η πλατφόρμα για το “Εξοικονομώ – Αυτονομώ”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

 • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
 • 26|11|2020 13:30
 • /0 ΣΧΟΛΙΑ

Μποτιλιάρισμα στην Βασιλίσσης Σοφίας λόγω τροχαίου

Leave a Response

Διάβασε το »

Live ΤΩΡΑ – Αυτή είναι η κηδεία του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα

Newsteam 0 Comments

Χιλιάδες άνθρωποι σπεύδουν να αποχαιρετήσουν τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, με τη σορό του παγκόσμιου θρύλου να γίνεται λαϊκό προσκύνημα στην Casa Rosada.

 

 

 

Συγκεκριμένα, η σορός του Ντιεγκίτο μεταφέρθηκε στην Casa Rosada και χιλιάδες κόσμου σπεύδουν να αποχαιρετήσει τον θρύλο της Αργεντινής και να του πει το τελευταίο αντίο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Δεν μπορείτε να δείτε καλά βίντεος στο YouTube ; Δείτε τι δεν κάνετε σωστά

Newsteam 0 Comments

Η εφαρμογή YouTube για κινητά δεν είναι για όλους. Η διεπαφή της στην επιφάνεια εργασίας είναι πιο ευρύχωρη και λιγότερο περιορισμένη, όπου καθώς η εφαρμογή YouTube συμπιέζεται. 

 

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Ποιο είναι το όφελος για εργαζόμενους- επιχειρήσεις από τη μείωση των εισφορών -Τι κερδίζουν το μήνα, δείτε παραδείγματα

Newsteam 0 Comments

Κόστος για τον Προϋπολογισμό- και αντιστοίχως όφελος για εργαζόμενους κι επιχειρήσεις- που υπολογίζεται στα 816 εκατ. Ευρώ, συνεπάγεται η περαιτέρω μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες.

Το μέτρο- όπως και η αναστολή της εισφοράς αλληλεγγύης- εντάσσεται στο «πακέτο» των δημοσιονομικών παρεμβάσεων προσωρινού χαρακτήρα απέναντι στις επιπτώσεις της πανδημίας, ωστόσο από το Προσχέδιο Ανάκαμψης που βρίσκεται στις Βρυξέλλες, προκύπτει ότι αποτελεί κεντρική επιλογή της κυβέρνησης όχι μόνο να διατηρηθεί και πέρα από τις 31/12/2021 αλλά και να επεκταθεί ως τις 5 ποσοστιαίες μονάδες στα επόμενα δύο χρόνια.

Η μείωση των εισφορών θα ενισχύσει το εισόδημα των μισθωτών και μάλιστα εις διπλούν, καθώς οι εργαζόμενοι με ετήσιες αποδοχές άνω των 12.000 ευρώ θα δουν από τον Ιανουάριο και μείωση κρατήσεων φόρου, λόγω του «πάγου» στην εισφορά αλληλεγγύης. Με δεδομένο, δε, ότι η μείωση αυτή δεν αγγίζει το σκληρό πυρήνα των εισφορών κύριας σύνταξης, δεν προκύπτουν αρνητικές επιπτώσεις στα ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων.

Η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος, είναι ότι οι επιχειρήσεις θα δουν το μη μισθολογικό κόστος να περιορίζεται σε μια συγκυρία όπου το κάθε ευρώ μετράει. Το στοίχημα για την κυβέρνηση είναι αυτό το όφελος, σε συνδυασμό με τα μέτρα στήριξης που έχουν συγκρατήσει ως τώρα τα ποσοστά ανεργίας σε διαχειρίσιμα επίπεδα, να λειτουργήσει όχι μόνο ως ανάχωμα για απολύσεις τους επόμενους μήνες, αλλά και ως κίνητρο για τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Το όφελος από την μείωση των ασφαλιστικών εισφορών ανά μισθό

Ας δούμε τι σημαίνει πρακτικά η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 3,9 ποσοστιαίες μονάδες σωρευτικά από τον περασμένο Ιούνιο:

Μικτός μηνιαίος μισθός (ευρώ): 1.500

Καθαρός μισθός (προ φόρων) πριν τη μείωση κατά 3,9 π.μ. των ασφαλιστικών εισφορών: 1.264 ευρώ

Καθαρός μισθός (προ φόρων) μετά τη μείωση κατά 3,9 π.μ των ασφαλιστικών εισφορών: 1.288 ευρώ

Eτήσιο όφελος εργαζομένου σε ευρώ (προ φόρου εισοδήματος): 342

Συνολικό μισθολογικό κόστος πριν τη μείωση κατά 3,9 π.μ. των ασφαλιστικών εισφορών: 1.872 ευρώ

Συνολικό μισθολογικό κόστος μετά τη μείωση κατά 3,9 π.μ. των ασφαλιστικών εισφορών: 1.838 ευρώ

Ετήσιο όφελος εργοδότη σε ευρώ (προ φόρου εισοδήματος): 477

Μικτός μηνιαίος μισθός (ευρώ): 1.200

Καθαρός μισθός (προ φόρων) πριν τη μείωση κατά 3,9 π.μ. των ασφαλιστικών εισφορών: 1.011 ευρώ

Καθαρός μισθός (προ φόρων) μετά τη μείωση κατά 3,9 π.μ των ασφαλιστικών εισφορών: 1.031 ευρώ

Eτήσιο όφελος εργαζομένου σε ευρώ (προ φόρου εισοδήματος): 274

Συνολικό μισθολογικό κόστος πριν τη μείωση κατά 3,9 π.μ. των ασφαλιστικών εισφορών: 1.498 ευρώ

Συνολικό μισθολογικό κόστος μετά τη μείωση κατά 3,9 π.μ. των ασφαλιστικών εισφορών: 1.471 ευρώ

Ετήσιο όφελος εργοδότη σε ευρώ (προ φόρου εισοδήματος): 381

Μικτός μηνιαίος μισθός (ευρώ): 1.000

Καθαρός μισθός (προ φόρων) πριν τη μείωση κατά 3,9 π.μ. των ασφαλιστικών εισφορών: 843 ευρώ

Καθαρός μισθός (προ φόρων) μετά τη μείωση κατά 3,9 π.μ των ασφαλιστικών εισφορών: 859 ευρώ

Eτήσιο όφελος εργαζομένου σε ευρώ (προ φόρου εισοδήματος): 228

Συνολικό μισθολογικό κόστος πριν τη μείωση κατά 3,9 π.μ. των ασφαλιστικών εισφορών: 1.248 ευρώ

Συνολικό μισθολογικό κόστος μετά τη μείωση κατά 3,9 π.μ. των ασφαλιστικών εισφορών: 1.225 ευρώ

Ετήσιο όφελος εργοδότη σε ευρώ (προ φόρου εισοδήματος): 318

Μικτός μηνιαίος μισθός (ευρώ): 800

Καθαρός μισθός (προ φόρων) πριν τη μείωση κατά 3,9 π.μ. των ασφαλιστικών εισφορών: 674 ευρώ

Καθαρός μισθός (προ φόρων) μετά τη μείωση κατά 3,9 π.μ των ασφαλιστικών εισφορών: 687 ευρώ

Eτήσιο όφελος εργαζομένου σε ευρώ (προ φόρου εισοδήματος): 183

Συνολικό μισθολογικό κόστος πριν τη μείωση κατά 3,9 π.μ. των ασφαλιστικών εισφορών: 999 ευρώ

Συνολικό μισθολογικό κόστος μετά τη μείωση κατά 3,9 π.μ. των ασφαλιστικών εισφορών: 980 ευρώ

Ετήσιο όφελος εργοδότη σε ευρώ (προ φόρου εισοδήματος): 254

Μικτός μηνιαίος μισθός (ευρώ): 650

Καθαρός μισθός (προ φόρων) πριν τη μείωση κατά 3,9 π.μ. των ασφαλιστικών εισφορών: 548 ευρώ

Καθαρός μισθός (προ φόρων) μετά τη μείωση κατά 3,9 π.μ των ασφαλιστικών εισφορών: 558 ευρώ

Eτήσιο όφελος εργαζομένου σε ευρώ (προ φόρου εισοδήματος): 148

Συνολικό μισθολογικό κόστος πριν τη μείωση κατά 3,9 π.μ. των ασφαλιστικών εισφορών: 811 ευρώ

Συνολικό μισθολογικό κόστος μετά τη μείωση κατά 3,9 π.μ. των ασφαλιστικών εισφορών: 797 ευρώ

Ετήσιο όφελος εργοδότη σε ευρώ (προ φόρου εισοδήματος): 207.

Διάβασε το »

The Bachelor: Σιχαμάρα στο Twitter από τα γλωσσόφιλα! – Δείτε τις σπαρταριστές αντιδράσεις

Newsteam 0 Comments

 • 26 Νοεμβρίου, 2020


Δεν φοβούνται τον κορονοϊό στη βίλα του έρωτα!

Μέχρι και σύμβουλο σχέσεων επιστράτευσε ο Παναγιώτης για να βρει την κατάλληλη «νύφη».

Η δοκιμασία είχε ως εξής: Η γλώσσα του σώματος έπρεπε να καταδείξει στην ειδικό τα συναισθήματα των αληθινά συναισθήματα των κοριτσιών μέσα από αγκαλιές, φιλιά και καυτά βλέμματα…

Κάπου, όμως, με τα πολλά φιλιά οι χρήστες του διαδικτύου αηδίασαν, δεν άντεξαν άλλο κι άρχισαν το πυρ ομαδόν στον Παναγιώτη, τα χείλια του και τις πολυπληθείς γλώσσες…

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΥΝΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ #TheBachelorGR

— Ουτοπικό Μονδελο (@hereforGreekTv) November 25, 2020

#TheBachelorGR και μετά λένε για τη θεία κοινωνία ρε με το σάλιο στο κουταλάκι, ΡΕ ΣΤΟ ΚΑΠΆΚΙ Η ΜΙΑ ΜΈΤΑ ΤΗΝ ΆΛΛΗ ΤΟΝ ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΑΝΕΕΕΕΕ, ΠΑΝΟΥΚΛΑΑΑ

— Sandy Chania 🦄🌹❤️🥀🦋 (@SfChania) November 25, 2020

Παναγιώτη σου έμειναν χείλη ??? #TheBachelorGR

— no way (@JKLNoway) November 25, 2020

Ο Παναγιώτης όλα καλά με τόσα φιλιά;;;;;#TheBachelorGR

— Katerina Klouki (@katerinaklouki) November 25, 2020

Δε σχάθηκε τόσες γλώσσες;🤮 #TheBachelorGR

— Jey Jey (@tzenigreece) November 25, 2020

Όταν έχεις κάνει το εμβόλιο της Pfizer, δεν χαμπαριάζεις τίποτα! #TheBachelorGR pic.twitter.com/MgPk7SXcHh

— djapal (@djapalGR) November 25, 2020

Νομιζα θα τον φιλησει και ο Γιώργος #TheBachelorGR

— mary lyn (@livanimar) November 25, 2020

Tags
 • The Bachelor
Δειτε επισης

Big Brother – Θέμης: «Δηλαδή να είμαι πεθαμένος μέσα μου και να καθαρίζω πατάτες; Who cares about πατάτες?»

Kαι πάλι παραπονούμενος και κλαμένος

 • 26 Νοεμβρίου, 2020

Πισώπλατα μαχαιρώματα στο The Bachelor: «Ντροπή σου! Σε είχα για ντόμπρα»

Η βίλα έχει αυτιά…

 • 25 Νοεμβρίου, 2020

The Bachelor: Η Βίβιαν συγκατοικεί με τον Παναγιώτη και… οι τουιτεράδες πιάνουν… το «φτυάρι»!

Θάψιμο και από τις αντίζηλες της βίλας

 • 25 Νοεμβρίου, 2020

Αποκλειστικό: Έρχεται συνεργασία Ρασέλ – Δημοσθένη!

Τι ετοιμάζουν;

 • 25 Νοεμβρίου, 2020

Big Brother: Θέμης, Πυργίδης, Γρηγόρης και Ραμόνα «τινάζουν» την αποστολή στον αέρα και το Twitter τους θέλει προτεινόμενους

Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Τσαλίκης

 • 25 Νοεμβρίου, 2020

GNTM: Το μάθημα που δεν έγινε πάθημα, ο καλός Σαμαρείτης Καράβας και… η οργή του Twitter

Ανατράπηκαν όλα τα spoilers!

 • 25 Νοεμβρίου, 2020

Big Brother: Η Σοφία «έπαθε» Κατερίνα Λένη από το MasterChef – «Είναι όλοι ηλίθιοι!»

Ο καυγάς με τον Γρηγόρη και οι σκοπιές

 • 25 Νοεμβρίου, 2020

GNTM: Ευνοείται ή όχι ο Αιμιλιάνο έναντι του Έντουαρντ; Το Twitter «δίκασε» τα… «στημένα»

Αυτός είναι ο αγαπημένος παίκτης των χρηστών

 • 24 Νοεμβρίου, 2020
Διάβασε το »

Οι Εβραίοι τρέλαναν τον κορωνοϊό – Δείτε τι έκαναν

Newsteam 0 Comments

Αψηφώντας τα σχετικά περιοριστικά μέτρα που επέβαλε ο κυβερνήτης της Πολιτείας, Άντριου Κουόμο, οι 7.000 προσκεκλημένοι (!) συνωστίσθηκαν μέσα στον ναό Γιετέβ Λεβ στο Γουίλιαμσμπεργκ για τον γάμο του Γιοέλ Τάιτελμαν, εγγονού του αρχιραβίνου της σέχτας Σατμάρ, Ααρόν Τάιτελμαν, στις 8 Νοεμβρίου.

Οι καλεσμένοι – όπως φαίνεται και από το βίντεο που περιήλθε στην κατοχή της New York Post – χοροπηδούσαν, χόρευαν και τραγουδούσαν με όλη τους την δύναμη.

Διάβασε το »

Δείτε απόσπασμα από το The Bachelor – Ποια μετακομίζει με τον Παναγιώτη;

Newsteam 0 Comments

Στο αποψινό επεισόδιο του «The Bachelor» τα κορίτσια λαμβάνουν την κάρτα από τον Παναγιώτη.

 

 

Το ραντεβού; Πολύ σημαντικό! Έχει θέμα «Συγκατοίκηση». Ο Παναγιώτης ζητά από μια κοπέλα να περάσουν μαζί αυτή την πρώτη μέρα μετακόμισης στο δυνητικό τους σπίτι, προκειμένου να ξεκινήσουν την κοινή ζωή τους.

 

 

Το όνομα αυτής; Βίβιαν! Η Νικολέτα είναι έξαλλη και σκίζει στα δύο την κάρτα με το όνομα της συγκατοίκου της. Η Εριέττα ξαναπαίρνει την κάρτα στα χέρια της για να την αποτελειώσει, κάνοντάς την πολλά, μικρά κομματάκια. Η Βίβιαν πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Πώς θα κυλήσει το σημαντικότερο – ως τώρα – ραντεβού με τον Παναγιώτη;

 

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Λύγισε η Κατερίνα Καραβάτου ανήμερα της γιορτής της – Δείτε τι συνέβη

Newsteam 0 Comments

Η Κατερίνα Καραβάτου δέχτηκε μία έκπληξη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Στη φωλιά των κούκου» ανήμερα της γιορτή της που την έκανε να βάλει τα κλάματα.

 

 

 

Τι τη συγκίνησε; Βγήκε τηλεφωνικά στον αέρα η μητέρα της να της ευχηθεί και μόλις την άκουσε έβαλε τα κλάματα. Η παρουσιάστρια είχε μεγάλη αδυναμία στους γονείς της και μόλις έχασε τον πατέρα της ήρθε ακόμα πιο κοντά με τη μητέρα της.

Ωστόσο εκείνη ζει Θεσσαλονίκη και λόγω του κορονοϊού δεν μπορεί να τη δει όσο θα ήθελε και μόλις την άκουσε δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

 

 

«Είναι και για μένα μια ιδιαίτερη ημέρα που είμαι μακριά, αλλά δεν θα μπορούσα να μην είμαι από τους πρώτους που θα ευχηθώ στο κοριτσάκι μου. Να έχει υγεία και να είναι γερή. Δεν θέλω να την βλέπω να συγκινείται. Ποιον περίμενες αγάπη μου να σε θυμηθεί τόσο πρωί, πέρα από τη μανούλα σου; Ποιον περίμενες;», είπε μεταξύ άλλων.

 

 

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Κορονοϊός – Δείτε live τη πληροφορίες από το υπουργείο Υγείας για την πορεία της πανδημίας

Newsteam 0 Comments

Aπό τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, θα γίνει σήμερα Τετάρτη 25 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 η ενημέρωση για τον κορονοϊό στη χώρα μας.

 

Μαζί του θα είναι ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, Παναγιώτης Αρκουμανέας και η Διευθύντρια Επιδημιολογικής Επιτήρησης του ΕΟΔΥ, Φλώρα Κοντοπίδου.

Στην ενημέρωση θα γίνει παρουσίαση του έργου και των δράσεων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19.

 

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Δείτε τους ΚΑΔ για τους οποίους θα ισχύσει η μείωση ενοικίου για τον μήνα Νοέμβριο

Newsteam 0 Comments

Με απόφαση που υπογράφει ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος καθορίζονται οι ΚΑΔ για τους οποίους ισχύει η μείωση κατά 40% των μισθωμάτων.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση:

Ο μισθωτής επαγγελματικής μίσθωσης προς εγκατάσταση επιχείρησης, η οποία εδρεύει ή έχει υποκατάστημα στην Ελληνική Επικράτεια και για την οποία έχουν ληφθεί ειδικά και έκτακτα μέτρα περί αναστολής ή προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας για προληπτικούς ή κατασταλτικούς λόγους που σχετίζονται με τον κορωνοϊό COVID-19 ή η οποία πλήττεται οικονομικά λόγω της εμφάνισης και διάδοσης του κορoνοϊού COVID-19, ήτοι επιχείρησης η οποία έχει ενεργό, κύριο Κωδικό Αριθμό Δραστηριότητας (ΚΑΔ) στις 20 Μαρτίου 2020 έναν από τους αναγραφόμενους στο Παράρτημα, το οποίο και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας, ή της οποίας τα ακαθάριστα έσοδα ενεργού κατά τις 20 Μαρτίου 2020 ΚΑΔ δευτερεύουσας δραστηριότητας από τους αναγραφόμενους στο Παράρτημα, όπως αυτά προκύπτουν από την αρχική δήλωση φόρου εισοδήματος φορολογικού έτους 2018, είναι μεγαλύτερα από τα ακαθάριστα έσοδα που αντιστοιχούν στο κύριο ΚΑΔ στις 20 Μαρτίου 2020, απαλλάσσεται από την υποχρέωση καταβολής του 40% του συνολικού μισθώματος για τον μήνα Νοέμβριο 2020, κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων περί μισθώσεων, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο δεύτερο και τρίτο εδάφιο της παρ. 1 του δεύτερου άρθρου της από 20-03-2020 Π.Ν.Π. (Α’ 68), όπως ισχύει.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I

Πίνακες Κωδικών Αριθμών Δραστηριότητας (ΚΑΔ) των κλάδων για την υποχρεωτική απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής του 40% του συνολικού μισθώματος για τον μήνα Νοέμβριο 2020. Σε περίπτωση τετραψήφιου ΚΑΔ συμπεριλαμβάνονται όλες οι υποκατηγορίες πενταψήφιων, εξαψήφιων και οκταψήφιων.

Σε περίπτωση πενταψήφιων συμπεριλαμβάνονται όλες οι υποκατηγορίες εξαψήφιων και οκταψήφιων.

Σε περίπτωση εξαψήφιων συμπεριλαμβάνονται όλες οι κατηγορίες οκταψήφιων.

ΚΑΔ                  ΚΛΑΔΟΣ

01.19.2               Καλλιέργεια ανθέων και μπουμπουκιών ανθέων σπόρων ανθέων

01.29                 Άλλες πολυετείς καλλιέργειες

01.30                 Πολλαπλασιασμός των φυτών

01.49.19.02      Εκτροφή γουνοφόρων ζώων (αλεπούς, μινκ, μυοκάστορα, τσιντσιλά και άλλων)

01.49.3              Παραγωγή ακατέργαστων γουνοδερμάτων και διάφορων ακατέργαστων προβιών και δερμάτων

01.63.10.12       Υπηρεσίες εκκοκκισμού βαμβακιού (εκ των υστέρων πώληση για ίδιο λογαριασμό)

01.63.10.13       Υπηρεσίες εκκοκκισμού βαμβακιού (εκ των υστέρων πώληση για λογαριασμό τρίτων)

02.10     Δασοκομία και άλλες δασοκομικές δραστηριότητες

02.20     Υλοτομία

02.30     Συλλογή προϊόντων αυτοφυών φυτών μη ξυλώδους μορφής

02.40     Υποστηρικτικές προς τη δασοκομία υπηρεσίες

03.11     Θαλάσσια αλιεία

03.12     Αλιεία γλυκών υδάτων

03.21     Θαλάσσια υδατοκαλλιέργεια

03.22     Υδατοκαλλιέργεια γλυκών υδάτων

05.10     Εξόρυξη λιθάνθρακα

05.20     Εξόρυξη λιγνίτη

07.10     Εξόρυξη σιδηρομεταλλεύματος

07.29     Εξόρυξη λοιπών μη σιδηρούχων μεταλλευμάτων

08.11     Εξόρυξη διακοσμητικών και οικοδομικών λίθων, ασβεστόλιθου, γύψου, κιμωλίας και σχιστόλιθου

08.12     Λειτουργία φρεάτων παραγωγής αμμοχάλικου και άμμου- εξόρυξη αργίλου και καολίνης

08.91     Εξόρυξη ορυκτών για τη χημική βιομηχανία και τη βιομηχανία λιπασμάτων

08.92     Εξόρυξη τύρφης

08.93     Εξόρυξη αλατιού

08.99     Άλλες εξορυκτικές και λατομικές δραστηριότητες π.δ.κ.α.

09.10     Υποστηρικτικές δραστηριότητες για την άντληση πετρελαίου και φυσικού αερίου

09.90     Υποστηρικτικές δραστηριότητες για άλλες εξορυκτικές και λατομικές δραστηριότητες

10.11     Επεξεργασία και συντήρηση κρέατος

10.12     Επεξεργασία και συντήρηση κρέατος πουλερικών

10.13     Παραγωγή προϊόντων κρέατος και κρέατος πουλερικών

10.20     Επεξεργασία και συντήρηση ψαριών, καρκινοειδών και μαλακίων

10.31     Επεξεργασία και συντήρηση πατατών

10.32     Παραγωγή χυμών φρούτων και λαχανικών

10.39     Άλλη επεξεργασία και συντήρηση φρούτων και λαχανικών

10.41     Παραγωγή ελαίων και λιπών

10.42     Παραγωγή μαργαρίνης και παρόμοιων βρώσιμων λιπών

10.51     λειτουργία γαλακτοκομείων και τυροκομία

10.52     Παραγωγή παγωτών

10.61     Παραγωγή προϊόντων αλευρόμυλων

10.62     Παραγωγή αμύλων και προϊόντων αμύλου

10.71     Αρτοποιία παραγωγή νωπών ειδών ζαχαροπλαστικής

10.72     Παραγωγή παξιμαδιών και μπισκότων- παραγωγή διατηρούμενων ειδών ζαχαροπλαστικής

10.73     Παραγωγή μακαρονιών, λαζανιών, κουσκούς και παρόμοιων αλευρωδών προϊόντων

10.81     Παραγωγή ζάχαρης

10.82     Παραγωγή κακάου, σοκολάτας και ζαχαρωτών

10.83     Επεξεργασία τσαγιού και καφέ

10.84     Παραγωγή αρτυμάτων και καρυκευμάτων

10.85     Παραγωγή έτοιμων γευμάτων και φαγητών

10.86     Παραγωγή ομογενοποιημένων παρασκευασμάτων διατροφής και διαιτητικών τροφών

10.89     Παραγωγή άλλων ειδών διατροφής π.δ.κ.α.

10.91     Παραγωγή παρασκευασμένων ζωοτροφών για ζώα που εκτρέφονται σε αγροκτήματα

10.92     Παραγωγή παρασκευασμένων ζωοτροφών για ζώα συντροφιάς

11.01     Απόσταξη, ανακαθορισμός και ανάμιξη αλκοολούχων ποτών

11.02     Παραγωγή οίνου από σταφύλια

11.03     Παραγωγή μηλίτη και κρασιών από άλλα φρούτα

11.04     Παραγωγή άλλων μη αποσταγμένων ποτών που υφίστανται ζύμωση

11.05     Ζυθοποιία

11.06     Παραγωγή βύνης

11.07     Παραγωγή αναψυκτικών- παραγωγή μεταλλικού νερού και άλλων εμφιαλωμένων νερών

13.10     Προπαρασκευή και νηματοποίηση υφαντικών ινών

13.20     Ύφανση κλωστοϋφαντουργικών υλών

13.30     Τελειοποίηση (φινίρισμα) υφαντουργικών προϊόντων

13.91     Κατασκευή πλεκτών υφασμάτων και υφασμάτων πλέξης κροσέ

13.92     Κατασκευή έτοιμων κλωστοϋφαντουργικών ειδών, εκτός από ενδύματα

13.93     Κατασκευή χαλιών και κιλιμιών

13.94     Κατασκευή χοντρών και λεπτών σχοινιών, σπόγγων και διχτυών

13.95     Κατασκευή μη υφασμένων ειδών και προϊόντων από μη υφασμένα είδη, εκτός από τα ενδύματα

13.96     Κατασκευή άλλων τεχνικών και βιομηχανικών κλωστοϋφαντουργικών ειδών

13.99     Κατασκευή άλλων υφαντουργικών προϊόντων π.δ.κ.α.

14.11     Κατασκευή δερμάτινων ενδυμάτων

14.12     Κατασκευή ενδυμάτων εργασίας

14.13     Κατασκευή άλλων εξωτερικών ενδυμάτων

14.14     Κατασκευή εσωρούχων

14.19     Κατασκευή άλλων ενδυμάτων και εξαρτημάτων ένδυσης

14.20     Κατασκευή γούνινων ειδών

14.31     Κατασκευή ειδών καλτσοποιίας απλής πλέξης και πλέξης κροσέ

14.39     Κατασκευή άλλων πλεκτών ειδών και ειδών πλέξης κροσέ

15.11     Κατεργασία και δέψη δέρματος κατεργασία και βαφή γουναρικών

15.12     Κατασκευή ειδών ταξιδιού (αποσκευών), τσαντών και παρόμοιων ειδών, ειδών σελοποιίας και σαγματοποιίας

15.20     Κατασκευή υποδημάτων

16.10     Πριόνισμα, πλάνισμα και εμποτισμός ξύλου

16.21     Κατασκευή αντικολλητών (κόντρα-πλακέ) και άλλων πλακών με βάση το ξύλο

16.22     Κατασκευή συναρμολογούμενων δαπέδων παρκέ

16.23     Κατασκευή άλλων ξυλουργικών προϊόντων οικοδομικής

16.24     Κατασκευή ξύλινων εμπορευματοκιβώτιων

16.29     Κατασκευή άλλων προϊόντων από ξύλο κατασκευή ειδών από φελλό και ειδών καλαθοποιίας και σπαρτοπλεκτικής

17.11     Παραγωγή χαρτοπολτού

17.12     Κατασκευή χαρτιού και χαρτονιού

17.21     Κατασκευή κυματοειδούς χαρτιού και χαρτονιού και εμπορευματοκιβώτιων από χαρτί και χαρτόνι

17.22     Κατασκευή χάρτινων ειδών οικιακής χρήσης, ειδών υγιεινής και ειδών τουαλέτας

17.23     Κατασκευή ειδών χαρτοπωλείου (χαρτικών)

17.24     Κατασκευή χαρτιού για επενδύσεις τοίχων (ταπετσαρίας)

17.29     Κατασκευή άλλων ειδών από χαρτί και χαρτόνι

18.11     Εκτύπωση εφημερίδων

18.12     Άλλες εκτυπωτικές δραστηριότητες

18.13     Υπηρεσίες προεκτύπωσης και προεγγραφής μέσων

18.14     Βιβλιοδετικές και συναφείς δραστηριότητες

18.20     Αναπαραγωγή προεγγεγραμμένων μέσων

19.10     Παραγωγή προϊόντων οπτανθρακοποίησης (κοκοποίησης)

20.11     Παραγωγή βιομηχανικών αερίων

20.12     Παραγωγή χρωστικών υλών

20.13     Παραγωγή άλλων ανόργανων βασικών χημικών ουσιών

20.14     Παραγωγή άλλων οργανικών βασικών χημικών ουσιών

20.15     Παραγωγή λιπασμάτων και αζωτούχων ενώσεων

20.16     Παραγωγή πλαστικών σε πρωτογενείς μορφές

20.17     Παραγωγή συνθετικού ελαστικού (συνθετικού καουτσούκ) σε πρωτογενείς μορφές

20.20     Παραγωγή παρασιτοκτόνων και άλλων αγροχημικών προϊόντων

20.30     Παραγωγή χρωμάτων, βερνικιών και παρόμοιων επιχρισμάτων, μελανιών τυπογραφίας και μαστιχών

20.41     Παραγωγή σαπουνιών και απορρυπαντικών, προϊόντων καθαρισμού και στιλβωσης

20.42     Παραγωγή αρωμάτων και παρασκευασμάτων καλλωπισμού

20.51     Παραγωγή εκρηκτικών

20.52     Παραγωγή διαφόρων τύπων κόλλας

20.53     Παραγωγή αιθέριων ελαίων

20.59     Παραγωγή άλλων χημικών προϊόντων π.δ.κ.α.

20.60     Παραγωγή μη φυσικών ινών

22.11     Κατασκευή επισώτρων (ελαστικών οχημάτων) και σωλήνων από καουτσούκ- αναγόμωση και ανα-κατασκευή επισώτρων (ελαστικών οχημάτων) από καουτσούκ

22.19     Κατασκευή άλλων προϊόντων από ελαστικό (καουτσούκ)

22.21     Κατασκευή πλαστικών πλακών, φύλλων, σωλήνων και καθορισμένων μορφών

22.22     Κατασκευή πλαστικών ειδών συσκευασίας

22.23     Κατασκευή πλαστικών οικοδομικών υλικών

22.29     Κατασκευή άλλων πλαστικών προϊόντων

23.11     Κατασκευή επίπεδου γυαλιού

23.12     Μορφοποίηση και κατεργασία επίπεδου γυαλιού

23.13     Κατασκευή κοίλου γυαλιού

23.14     Κατασκευή ινών γυαλιού

23.19     Κατασκευή και κατεργασία άλλων ειδών γυαλιού, περιλαμβανομένου του γυαλιού για τεχνικές

ΧΡήσεις

23.20     Παραγωγή πυρίμαχων προϊόντων

23.31     Κατασκευή κεραμικών πλακιδίων και πλακών

23.32     Κατασκευή τούβλων, πλακιδίων και λοιπών δομικών προϊόντων από οπτή γη

23.41     Κατασκευή κεραμικών ειδών οικιακής χρήσης και κεραμικών διακοσμητικών ειδών

23.42     Κατασκευή κεραμικών ειδών υγιεινής

23.43     Κατασκευή κεραμικών μονωτών και κεραμικών μονωτικών εξαρτημάτων

23.44     Κατασκευή άλλων κεραμικών προϊόντων για τεχνικές χρήσεις

23.49     Παραγωγή άλλων προϊόντων κεραμικής

23.51     Παραγωγή τσιμέντου

23.52     Παραγωγή ασβέστη και γύψου

23.61     Κατασκευή δομικών προϊόντων από σκυρόδεμα

23.62     Κατασκευή δομικών προϊόντων από γύψο

23.63     Κατασκευή έτοιμου σκυροδέματος

23.64     Κατασκευή κονιαμάτων

23.65     Κατασκευή ινοτσιμέντου

23.69     Κατασκευή άλλων προϊόντων από σκυρόδεμα, γύψο και τσιμέντο

23.70     Κοπή, μορφοποίηση και τελική επεξεργασία λίθων

23.91     Παραγωγή λειαντικών προϊόντων

23.99     Παραγωγή άλλων μη μεταλλικών ορυκτών προϊόντων π.δ.κ.α.

24.10     Παραγωγή βασικού σιδήρου, χάλυβα και σιδηροκραμάτων

24.20     Κατασκευή χαλύβδινων σωλήνων, αγωγών, κοίλων ειδών με καθορισμένη μορφή και συναφών εξαρτημάτων

24.31     Ψυχρή επεκτατική ολκή ράβδων χάλυβα

24.32     Ψυχρή έλαση στενών φύλλων χάλυβα

24.33     Ψυχρή μορφοποίηση ή δίπλωση μορφοράβδων χάλυβα

24.34     Ψυχρή επεκτατική ολκή συρμάτων

24.41     Παραγωγή πολύτιμων μετάλλων

24.42     Παραγωγή αλουμίνιου (αργίλιου)

24.43     Παραγωγή μολύβδου, ψευδάργυρου και κασσίτερου

24.44     Παραγωγή χαλκού

24.45     Παραγωγή άλλων μη σιδηρούχων μετάλλων

24.46     Επεξεργασία πυρηνικών καυσίμων

24.51     Χύτευση σιδήρου

24.52     Χύτευση χάλυβα

24.53     Χύτευση ελαφρών μετάλλων

24.54     Χύτευση άλλων μη σιδηρούχων μετάλλων

25.11     Κατασκευή μεταλλικών σκελετών και μερών μεταλλικών σκελετών

25.12     Κατασκευή μεταλλικών πορτών και παράθυρων

25.21     Κατασκευή σωμάτων και λεβήτων κεντρικής θέρμανσης

25.29     Κατασκευή άλλων μεταλλικών ντεπόζιτων, δεξαμενών και δοχείων

25.30     Κατασκευή ατμογεννητριών, με εξαίρεση τους λέβητες ζεστού νερού για την κεντρική θέρμανση

25.50     Σφυρηλάτηση, κοίλανση, ανισόπαχη τύπωση και μορφοποίηση μετάλλων με έλαση- κονιομεταλλουργία

25.61     Κατεργασία και επικάλυψη μετάλλων

25.62     Μεταλλοτεχνία

25.71     Κατασκευή μαχαιροπίρουνων

25.72     Κατασκευή κλειδαριών και μεντεσέδων

25.73     Κατασκευή εργαλείων

25.91     Κατασκευή χαλύβδινων βαρελιών και παρόμοιων δοχείων

25.92     Κατασκευή ελαφρών μεταλλικών ειδών συσκευασίας

25.93     Κατασκευή ειδών από σύρμα, αλυσίδων και ελατηρίων

25.94     Κατασκευή συνδετήρων και προϊόντων κοχλιομηχανών

25.99     Κατασκευή άλλων μεταλλικών προϊόντων πδκα

26.11     Κατασκευή ηλεκτρονικών εξαρτημάτων

26.12     Κατασκευή έμφορτων ηλεκτρονικών πλακετών

26.20     Κατασκευή ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακού εξοπλισμού

26.30     Κατασκευή εξοπλισμού επικοινωνίας

26.40     Κατασκευή ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης

26.51     Κατασκευή οργάνων και συσκευών μέτρησης, δοκιμών και πλοήγησης

26.52     Κατασκευή ρολογιών

26.60     Κατασκευή ακτινολογικών και ηλεκτρονικών μηχανημάτων ιατρικής και θεραπευτικής χρήσης

26.70     Κατασκευή οπτικών οργάνων και φωτογραφικού εξοπλισμού

26.80     Κατασκευή μαγνητικών και οπτικών μέσων

27.11     Κατασκευή ηλεκτροκινητήρων, ηλεκτρογεννητριών και ηλεκτρικών μετασχηματιστών

27.12     Κατασκευή συσκευών διανομής και ελέγχου ηλεκτρικού ρεύματος

27.20     Κατασκευή ηλεκτρικών στηλών και συσσωρευτών

27.31     Κατασκευή καλωδίων οπτικών ινών

27.32     Κατασκευή άλλων ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συρμάτων και καλωδίων

27.33     Κατασκευή εξαρτημάτων καλωδίωσης

27.40     Κατασκευή ηλεκτρολογικού φωτιστικού εξοπλισμού

27.51     Κατασκευή ηλεκτρικών οικιακών συσκευών

27.52     Κατασκευή μη ηλεκτρικών οικιακών συσκευών

27.90     Κατασκευή άλλου ηλεκτρικού εξοπλισμού

28.11     Κατασκευή κινητήρων και στροβίλων, με εξαίρεση τους κινητήρες αεροσκαφών, οχημάτων και δι-κύκλων

28.12     Κατασκευή εξοπλισμού υδραυλικής ενέργειας

28.13     Κατασκευή άλλων αντλιών και συμπιεστών

28.14     Κατασκευή άλλων ειδών κρουνοποιίας και βαλβίδων

28.15     Κατασκευή τριβέων, οδοντωτών μηχανισμών μετάδοσης κίνησης, στοιχείων οδοντωτών τροχών και μετάδοσης κίνησης

28.21     Κατασκευή φούρνων, κλιβάνων και καυστήρων

28.22     Κατασκευή εξοπλισμού ανύψωσης και διακίνησης φορτίων

28.23     Κατασκευή μηχανών και εξοπλισμού γραφείου (εκτός ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακού εξοπλισμού)

28.24     Κατασκευή ηλεκτροκίνητων εργαλείων χειρός

28.25     Κατασκευή ψυκτικού και κλιματιστικού εξοπλισμού μη οικιακής χρήσης

28.29     Κατασκευή άλλων μηχανημάτων γενικής χρήσης π.δ.κ.α.

28.30     Κατασκευή γεωργικών και δασοκομικών μηχανημάτων

28.41     Κατασκευή μηχανημάτων μορφοποίησης μετάλλου

28.49     Κατασκευή άλλων εργαλειομηχανών

28.91     Κατασκευή μηχανημάτων για τη μεταλλουργία

28.92     Κατασκευή μηχανημάτων για τα ορυχεία, τα λατομεία και τις δομικές κατασκευές

28.93     Κατασκευή μηχανημάτων επεξεργασίας τροφίμων, ποτών και καπνού

28.94     Κατασκευή μηχανημάτων για τη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, ενδυμάτων ή δερμάτινων ειδών

28.95     Κατασκευή μηχανημάτων για την παραγωγή χαρτιού και χαρτονιού

28.96     Κατασκευή μηχανημάτων παραγωγής πλαστικών και ελαστικών ειδών

28.99     Κατασκευή άλλων μηχανημάτων ειδικής χρήσης π.δ.κ.α.

29.10     Κατασκευή μηχανοκίνητων οχημάτων

29.20     Κατασκευή αμαξωμάτων για μηχανοκίνητα οχήματα- κατασκευή ρυμουλκουμενων και ημιρυμουλ-κουμενων οχημάτων

29.31     Κατασκευή ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού για μηχανοκίνητα οχήματα

29.32     Κατασκευή άλλων μερών και εξαρτημάτων για μηχανοκίνητα οχήματα

30.11     Ναυπήγηση πλοίων και πλωτών κατασκευών

30.12     Ναυπήγηση σκαφών αναψυχής και αθλητισμού

30.20     Κατασκευή σιδηροδρομικών αμαξών και τροχαίου υλικού

30.30     Κατασκευή αεροσκαφών και διαστημόπλοιων και συναφών μηχανημάτων

30.91     Κατασκευή μοτοσικλετών

30.92     Κατασκευή ποδηλάτων και αναπηρικών αμαξιδίων

30.99     Κατασκευή λοιπού εξοπλισμού μεταφορών π.δ.κ.α.

31.01     Κατασκευή επίπλων για γραφεία και καταστήματα

31.02     Κατασκευή επίπλων κουζίνας

31.03     Κατασκευή στρωμάτων

31.09     Κατασκευή άλλων επίπλων

32.11     Κοπή νομισμάτων

32.12     Κατασκευή κοσμημάτων και συναφών ειδών

32.13     Κατασκευή κοσμημάτων απομίμησης και συναφών ειδών

32.20     Κατασκευή μουσικών οργάνων

32.30     Κατασκευή αθλητικών ειδών

32.40     Κατασκευή παιχνιδιών κάθε είδους

32.50     Κατασκευή ιατρικών και οδοντιατρικών οργάνων και προμηθειών

32.91     Κατασκευή σκουπών και βουρτσών

32.99     Άλλες μεταποιητικές δραστηριότητες πδκα

33.11     Επισκευή μεταλλικών προϊόντων

33.12     Επισκευή μηχανημάτων

33.13     Επισκευή ηλεκτρονικού και οπτικού εξοπλισμού

33.14     Επισκευή ηλεκτρικού εξοπλισμού

33.15     Επισκευή και συντήρηση πλοίων και σκαφών

33.16     Επισκευή και συντήρηση αεροσκαφών και διαστημόπλοιων

33.17     Επισκευή και συντήρηση άλλου εξοπλισμού μεταφορών

33.19     Επισκευή άλλου εξοπλισμού

33.20     Εγκατάσταση βιομηχανικών μηχανημάτων και εξοπλισμού

35.13     Διανομή ηλεκτρικού ρεύματος

35.14     Εμπόριο ηλεκτρικού ρεύματος

35.22     Διανομή αέριων καυσίμων μέσω αγωγών

35.23     Εμπόριο αέριων καυσίμων μέσω αγωγών

35.30     Παροχή ατμού και κλιματισμού

37.00     Επεξεργασία λυμάτων

38.11     Συλλογή μη επικίνδυνων απορριμμάτων

38.12     Συλλογή επικίνδυνων απορριμμάτων

38.21     Επεξεργασία και διάθεση μη επικίνδυνων απορριμμάτων

38.22     Επεξεργασία και διάθεση επικίνδυνων απορριμμάτων

38.31     Αποσυναρμολόγηση παλαιών ειδών

38.32     Ανάκτηση διαλεγμένου υλικού

39.00     Δραστηριότητες εξυγίανσης και άλλες υπηρεσίες για τη διαχείριση αποβλήτων

41.10     Ανάπτυξη οικοδομικών σχεδίων

41.20     Κατασκευαστικές εργασίες κτιρίων για κατοικίες και μη

42.11     Κατασκευή δρόμων και αυτοκινητοδρόμων

42.12     Κατασκευή σιδηροδρομικών γραμμών και υπόγειων σιδηροδρόμων

42.13     Κατασκευή γεφυρών και σηράγγων

42.21     Κατασκευή κοινωφελών έργων σχετικών με μεταφορά υγρών

42.22     Κατασκευή κοινωφελών έργων ηλεκτρικής ενέργειας και τηλεπικοινωνιών

42.91     Κατασκευή υδραυλικών και λιμενικών έργων

42.99     Κατασκευή άλλων έργων πολιτικού μηχανικού π.δ.κ.α.

43.11     Κατεδαφίσεις

43.12     Προετοιμασία εργοτάξιου

43.13     Δοκιμαστικές γεωτρήσεις

43.21     Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις

43.22     Υδραυλικές και κλιματιστικές εγκαταστάσεις θέρμανσης και ψύξης

43.29     Άλλες κατασκευαστικές εγκαταστάσεις

43.31     Επιχρίσεις κονιαμάτων

43.32     Ξυλουργικές εργασίες

43.33     Επενδύσεις δαπέδων και τοίχων

43.34     Χρωματισμοί και τοποθέτηση υαλοπινάκων

43.39     Άλλες κατασκευαστικές εργασίες ολοκλήρωσης και τελειώματος

43.91     Δραστηριότητες κατασκευής στεγών

43.99     Άλλες εξειδικευμένες κατασκευαστικές δραστηριότητες π.δ.κ.α.

45.11     Πώληση αυτοκινήτων και ελαφρών μηχανοκίνητων οχημάτων

45.19     Πώληση άλλων μηχανοκίνητων οχημάτων

45.20     Συντήρηση και επισκευή μηχανοκίνητων οχημάτων

45.31     Χονδρικό εμπόριο μερών και εξαρτημάτων μηχανοκίνητων οχημάτων

45.32     Αιανικό εμπόριο μερών και εξαρτημάτων μηχανοκίνητων οχημάτων σε εξειδικευμένα καταστήματα

45.40     Πώληση, συντήρηση και επισκευή μοτοσικλετών και των μερών και εξαρτημάτων τους

46.11     Εμπορικοί αντιπρόσωποι που μεσολαβούν στην πώληση γεωργικών πρώτων υλών, ζώντων ζώων, κλωστοϋφαντουργικών πρώτων υλών και ημιτελών προϊόντων

46.12     Εμπορικοί αντιπρόσωποι που μεσολαβούν στην πώληση καυσίμων, μεταλλευμάτων, μετάλλων και βιομηχανικών χημικών προϊόντων

46.13     Εμπορικοί αντιπρόσωποι που μεσολαβούν στην πώληση ξυλείας και οικοδομικών υλικών

46.14     Εμπορικοί αντιπρόσωποι που μεσολαβούν στην πώληση μηχανημάτων, βιομηχανικού εξοπλισμού, πλοίων και αεροσκαφών

46.15     Εμπορικοί αντιπρόσωποι που μεσολαβούν στην πώληση επίπλων, ειδών οικιακής χρήσης, σιδηρι-κών και ειδών κιγκαλερίας

46.16     Εμπορικοί αντιπρόσωποι που μεσολαβούν στην πώληση κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, ενδυμάτων, γουναρικών, υποδημάτων και δερμάτινων προϊόντων

46.17     Εμπορικοί αντιπρόσωποι που μεσολαβούν στην πώληση τροφίμων, ποτών και καπνού

46.18     Εμπορικοί αντιπρόσωποι ειδικευμένοι στην πώληση άλλων συγκεκριμένων προϊόντων, εκτός από

Εμπορικοί αντιπρόσωποι που μεσολαβούν στην πώληση βασικών φαρμακευτικών προϊόντων (46.18.11.03), Εμπορικοί αντιπρόσωποι που μεσολαβούν στην πώληση εργαστηριακών ειδών, ιατροφαρμακευτικών ειδών υγιεινής ή φαρμακευτικών ειδών (46.18.11.04), Εμπορικοί αντιπρόσωποι που μεσολαβούν στην πώληση ιατρικών αναλώσιμων υλικών (46.18.11.05), Εμπορικοί αντιπρόσωποι που μεσολαβούν στην πώληση σαπουνιών και απορρυπαντικών, προϊόντων καθαρισμού και στιλβωτικών (46.18.11.07), Εμπορικοί αντιπρόσωποι που μεσολαβούν στην πώληση φαρμακευτικών σκευασμάτων (46.18.11.08)

46.18.11.01        Εμπορικοί αντιπρόσωποι που μεσολαβούν στην πώληση ακτινολογικών και ηλεκτρονικών μηχανημάτων και λοιπού εξοπλισμού ιατρικής και θεραπευτικής χρήσης

46.18.11.02        Εμπορικοί αντιπρόσωποι που μεσολαβούν στην πώληση αρωμάτων και παρασκευασμάτων καλλωπισμού

46.18.11.06        Εμπορικοί αντιπρόσωποι που μεσολαβούν στην πώληση ιατρικών και οδοντιατρικών οργάνων, μηχανημάτων και εργαλείων

46.19     Εμπορικοί αντιπρόσωποι που μεσολαβούν στην πώληση διαφόρων ειδών

46.21     Χονδρικό εμπόριο σιτηρών, ακατέργαστου καπνού, σπόρων και ζωοτροφών

46.22     Χονδρικό εμπόριο λουλουδιών και φυτών

46.23     Χονδρικό εμπόριο ζώντων ζώων

46.24     Χονδρικό εμπόριο δερμάτων, προβιών και κατεργασμένου δέρματος

46.31     Χονδρικό εμπόριο φρούτων και λαχανικών

46.32     Χονδρικό εμπόριο κρέατος και προϊόντων κρέατος

46.33     Χονδρικό εμπόριο γαλακτοκομικών προϊόντων, αβγών και βρώσιμων ελαίων και λιπών

46.34     Χονδρικό εμπόριο ποτών

46.36     Χονδρικό εμπόριο ζάχαρης, σοκολάτας και ειδών ζαχαροπλαστικής

46.37     Χονδρικό εμπόριο καφέ, τσαγιού, κακάου και μπαχαρικών

46.38     Χονδρικό εμπόριο άλλων τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων ψαριών, καρκινοειδών και μαλακίων

46.39     Μη εξειδικευμένο χονδρικό εμπόριο τροφίμων, ποτών και καπνού

46.41     Χονδρικό εμπόριο κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων

46.42     Χονδρικό εμπόριο ενδυμάτων και υποδημάτων

46.43     Χονδρικό εμπόριο ηλεκτρικών οικιακών συσκευών

46.44     Χονδρικό εμπόριο ειδών πορσελάνης και γυαλικών και υλικών καθαρισμού

46.45     Χονδρικό εμπόριο αρωμάτων και καλλυντικών

46.46.12              Χονδρικό εμπόριο χειρουργικών, ιατρικών και ορθοπεδικών οργάνων και συσκευών

46.47     Χονδρικό εμπόριο επίπλων, χαλιών και φωτιστικών

46.48     Χονδρικό εμπόριο ρολογιών και κοσμημάτων

46.49     Χονδρικό εμπόριο άλλων ειδών οικιακής χρήσης

46.51     Χονδρικό εμπόριο ηλεκτρονικών υπολογιστών, περιφερειακού εξοπλισμού υπολογιστών και λογισμικού

46.52     Χονδρικό εμπόριο ηλεκτρονικού και τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και εξαρτημάτων

46.61     Χονδρικό εμπόριο γεωργικών μηχανημάτων, εξοπλισμού και προμηθειών

46.62     Χονδρικό εμπόριο εργαλειομηχανών

46.63     Χονδρικό εμπόριο εξορυκτικών μηχανημάτων, καθώς και μηχανημάτων για κατασκευαστικά έργα και έργα πολιτικού μηχανικού

46.64     Χονδρικό εμπόριο μηχανημάτων για την κλωστοϋφαντουργική βιομηχανία, και χονδρικό εμπόριο ραπτομηχανών και πλεκτομηχανών

46.65     Χονδρικό εμπόριο επίπλων γραφείου

46.66     Χονδρικό εμπόριο άλλων μηχανών και εξοπλισμού γραφείου

46.69     Χονδρικό εμπόριο άλλων μηχανημάτων και εξοπλισμού

46.72     Χονδρικό εμπόριο μετάλλων και μεταλλευμάτων

46.73     Χονδρικό εμπόριο ξυλείας, οικοδομικών υλικών και ειδών υγιεινής

46.74     Χονδρικό εμπόριο σιδηρικών, υδραυλικών ειδών και εξοπλισμού και προμηθειών για εγκαταστά –

σεις θέρμανσης

46.75     Χονδρικό εμπόριο χημικών προϊόντων

46.76     Χονδρικό εμπόριο άλλων ενδιάμεσων προϊόντων

46.77     Χονδρικό εμπόριο απορριμμάτων και υπολειμμάτων

46.90     Μη εξειδικευμένο χονδρικό εμπόριο

47.19     Άλλο λιανικό εμπόριο σε μη εξειδικευμένα καταστήματα, εκτός από Εκμετάλλευση καταστήματος ψιλικών ειδών γενικά (47.19.10.01)

47.23     Λιανικό εμπόριο ψαριών, καρκινοειδών και μαλακίων σε εξειδικευμένα καταστήματα

47.24     Λιανικό εμπόριο ψωμιού, αρτοσκευασμάτων και λοιπών ειδών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής σε εξειδικευμένα καταστήματα

47.25     Λιανικό εμπόριο ποτών σε εξειδικευμένα καταστήματα

47.29     Λιανικό εμπόριο άλλων τροψίμων σε εξειδικευμένα καταστήματα

47.30     Λιανικό εμπόριο καυσίμων κίνησης σε εξειδικευμένα καταστήματα

47.41     Λιανικό εμπόριο ηλεκτρονικών υπολογιστών, περιψερειακών μονάδων υπολογιστών και λογισμικού σε εξειδικευμένα καταστήματα

47.42     Λιανικό εμπόριο τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού σε εξειδικευμένα καταστήματα

47.43     Λιανικό εμπόριο εξοπλισμού ήχου και εικόνας σε εξειδικευμένα καταστήματα

47.51     Λιανικό εμπόριο κλωστοϋψαντουργικών προϊόντων σε εξειδικευμένα καταστήματα

47.52     Λιανικό εμπόριο σιδηρικών, χρωμάτων και τζαμιών σε εξειδικευμένα καταστήματα

47.53     Λιανικό εμπόριο χαλιών, κιλιμιών και επενδύσεων δαπέδου και τοίχου σε εξειδικευμένα καταστήματα

47.54     Λιανικό εμπόριο ηλεκτρικών οικιακών συσκευών σε εξειδικευμένα καταστήματα

47.59     Λιανικό εμπόριο επίπλων, φωτιστικών και άλλων ειδών οικιακής χρήσης σε εξειδικευμένα καταστήματα

47.61     Λιανικό εμπόριο βιβλίων σε εξειδικευμένα καταστήματα

47.62     Λιανικό εμπόριο εψημερίδων και γραψικής ύλης σε εξειδικευμένα καταστήματα

47.63     Λιανικό εμπόριο εγγραψών μουσικής και εικόνας σε εξειδικευμένα καταστήματα

47.64     Λιανικό εμπόριο αθλητικού εξοπλισμού σε εξειδικευμένα καταστήματα

47.65     Λιανικό εμπόριο παιχνιδιών κάθε είδους σε εξειδικευμένα καταστήματα

47.71     Λιανικό εμπόριο ενδυμάτων σε εξειδικευμένα καταστήματα

47.72     Λιανικό εμπόριο υποδημάτων και δερμάτινων ειδών σε εξειδικευμένα καταστήματα

47.74     Λιανικό εμπόριο ιατρικών και ορθοπεδικών ειδών σε εξειδικευμένα καταστήματα

47.75     Λιανικό εμπόριο καλλυντικών και ειδών καλλωπισμού σε εξειδικευμένα καταστήματα

47.76     Λιανικό εμπόριο λουλουδιών, ψυτών, σπόρων, λιπασμάτων, ζώων συντροψιάς και σχετικών ζωοτ-ροψών σε εξειδικευμένα καταστήματα

47.77     Λιανικό εμπόριο ρολογιών και κοσμημάτων σε εξειδικευμένα καταστήματα

47.78     Άλλο λιανικό εμπόριο καινούργιων ειδών σε εξειδικευμένα καταστήματα

47.79     Λιανικό εμπόριο μεταχειρισμένων ειδών σε καταστήματα

47.81     Λιανικό εμπόριο τροψίμων, ποτών και καπνού, σε υπαίθριους πάγκους και αγορές

47.82     Λιανικό εμπόριο κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, ενδυμάτων και υποδημάτων, σε υπαίθριους πάγκους και αγορές

47.89     Λιανικό εμπόριο άλλων ειδών σε υπαίθριους πάγκους και αγορές

47.91.71              Λιανικό εμπόριο ειδών ιματισμού, με αλληλογραψία ή μέσω διαδικτύου

47.91.72              Λιανικό εμπόριο υποδημάτων, με αλληλογραψία ή μέσω διαδικτύου

47.91.73              Λιανικό εμπόριο δερμάτινων ειδών και ειδών ταξιδιού, με αλληλογραψία ή μέσω διαδικτύου

47.99     Άλλο λιανικό εμπόριο εκτός καταστημάτων, υπαίθριων πάγκων ή αγορών

49.10     Υπεραστικές σιδηροδρομικές μεταψορές επιβατών

49.20     Σιδηροδρομικές μεταψορές εμπορευμάτων

49.31     Αστικές και προαστιακές χερσαίες μεταφορές επιβατών

49.32     Εκμετάλλευση ταξί

49.39     Άλλες χερσαίες μεταφορές επιβατών π.δ.κ.α.

49.41     Οδικές μεταφορές εμπορευμάτων

49.42     Υπηρεσίες μετακόμισης

50.10     Θαλάσσιες και ακτοπλοϊκές μεταφορές επιβατών

50.20     Θαλάσσιες και ακτοπλοϊκές μεταφορές εμπορευμάτων

50.30     Εσωτερικές πλωτές μεταφορές επιβατών

50.40     Εσωτερικές πλωτές μεταφορές εμπορευμάτων

51.10     Αεροπορικές μεταφορές επιβατών

51.21     Αεροπορικές μεταφορές εμπορευμάτων

52.10     Αποθήκευση

52.21     Δραστηριότητες συναφείς με τις χερσαίες μεταφορές

52.22     Δραστηριότητες συναφείς με τις πλωτές μεταφορές

52.23     Δραστηριότητες συναφείς με τις αεροπορικές μεταφορές

52.24     Διακίνηση φορτίων

52.29     Άλλες υποστηρικτικές προς τη μεταφορά δραστηριότητες

53.20     Άλλες ταχυδρομικές και ταχυμεταφορικές δραστηριότητες, εκτός από Υπηρεσίες κατ οίκον παράδοσης τροφίμων (delivery) (53.20.12)

55.10     Ξενοδοχεία και παρόμοια καταλύματα

55.20     Καταλύματα διακοπών και άλλα καταλύματα σύντομης διαμονής

55.30     Χώροι κατασκήνωσης, εγκαταστάσεις για οχήματα αναψυχής και ρυμουλκούμενα οχήματα

55.90     Άλλα καταλύματα

56.10     Δραστηριότητες υπηρεσιών εστιατορίων και κινητών μονάδων εστίασης

56.21     Δραστηριότητες υπηρεσιών τροφοδοσίας για εκδηλώσεις

56.29     Άλλες υπηρεσίες εστίασης, εκτός από Υπηρεσίες γευμάτων που παρέχονται από στρατιωτικές τραπεζαρίες (56.29.20.01)

56.30     Δραστηριότητες παροχής ποτών

58.11     Έκδοση βιβλίων

58.12     Έκδοση τηλεφωνικών και κάθε είδους καταλόγων

58.13     Έκδοση εφημερίδων

58.14     Έκδοση έντυπων περιοδικών κάθε είδους

58.19     Άλλες εκδοτικές δραστηριότητες

58.21     Έκδοση παιχνιδιών για ηλεκτρονικούς υπολογιστές

58.29     Έκδοση άλλου λογισμικού

59.11     Δραστηριότητες παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών, βίντεο και τηλεοπτικών προγραμμάτων

59.12     Δραστηριότητες συνοδευτικές της παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών, βίντεο και τηλεοπτικών προγραμμάτων

59.13     Δραστηριότητες διανομής κινηματογραφικών ταινιών, βίντεο και τηλεοπτικών προγραμμάτων

59.14     Δραστηριότητες προβολής κινηματογραφικών ταινιών

59.20     Ηχογραφήσεις και μουσικές εκδόσεις

60.10     Ραδιοφωνικές εκπομπές

60.20     Υπηρεσίες τηλεοπτικού προγραμματισμού και τηλεοπτικών εκπομπών

61.90     Άλλες τηλεπικοινωνιακές δραστηριότητες

62.01     Δραστηριότητες προγραμματισμού ηλεκτρονικών συστημάτων

62.02     Δραστηριότητες παροχής συμβουλών σχετικά με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές

62.03     Υπηρεσίες διαχείρισης ηλεκτρονικών συστημάτων

62.09     Άλλες δραστηριότητες της τεχνολογίας της πληροφορίας και δραστηριότητες υπηρεσιών ηλεκτρονικών υπολογιστών

63.11     Επεξεργασία δεδομένων, καταχώρηση και συναφείς δραστηριότητες

63.12     Δικτυακές πύλες (web portals)

63.91     Δραστηριότητες πρακτορείων ειδήσεων

63.99     Άλλες δραστηριότητες υπηρεσιών πληροφορίας πδκα

64.20     Δραστηριότητες εταιρειών χαρτοφυλακίου (holding)

64.30     Δραστηριότητες σχετικές με καταπιστεύματα (trusts), κεφάλαια (funds) και παρεμφερή χρηματοπιστωτικά μέσα

64.91     Χρηματοδοτική μίσθωση (leasing)

65.11     Ασφάλειες ζωής

65.12     Ασφάλειες εκτός από τις ασφάλειες ζωής

65.20     Αντασφάλιση

66.12     Δραστηριότητες σχετικές με συναλλαγές συμβάσεων χρεογράφων και αγαθών

66.19     Άλλες δραστηριότητες συναφείς προς τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, με εξαίρεση τις ασφαλιστικές δραστηριότητες και τα συνταξιοδοτικά ταμεία

66.21     Αξιολόγηση κινδύνων και ζημιών

66.22     Δραστηριότητες ασφαλιστικών πρακτόρων και μεσιτών

66.29     Άλλες δραστηριότητες συναφείς προς τις ασφαλίσεις και τα συνταξιοδοτικά ταμεία

66.30     Δραστηριότητες διαχείρισης κεφαλαίων

68.10     Αγοραπωλησία ιδιόκτητων ακινήτων

68.20     Εκμίσθωση και διαχείριση ιδιόκτητων ή μισθωμένων ακινήτων

68.31     Μεσιτικά γραφεία ακινήτων

Διάβασε το »

Αυτό το είδατε; Πλέον, τόσο μα τόσο απροκάλυπτα. Δείτε και φρίξτε!

Newsteam 0 Comments

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει σύμφωνα με το evima.gr, ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός στην πόλη της Χαλκίδας.

Και αυτό γιατί κάποιοι διακρίνουν στο φώτα που έχουν μπει, να σχηματίζεται ο αριθμός 666 του Σατανά.

Δεν μας έφταναν δηλαδή οι θεωρίες συνομωσίας για τον κορονοϊό και το εμβόλιο, τώρα έχουμε και για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, αναμένεται να ζητηθεί η παρέμβαση της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας.

 evima.gr

Διάβασε το »

Ρε σταματήστε τα ρετούς – Ποια κιλά έχασε ο Λιάγκας; Δείτε το πραγματικό παπαράτσι

Newsteam 0 Comments

Εντάξει. Καταλαβαίνω την ανάγκη κάποιων εκεί έξω να γλείψουν τον Λιάγκα μπας και στο μέλλον πάρουν τηλεοπτικό στασίδι αλλά “ως εδώ και μη παρέκει”. Ο Λιάγκας είναι παχύς και κιμπάρης. Είναι εδώ και χρόνια και συνεχίζει να είναι. Δεν έχασε κανένα κιλό. Αντιθέτως. Είναι στα ίδια κιλά με το καλοκαίρι. Μη σας πώ και περισσότερα.

 

 

 

Όσο για το μαγιό του; Πολύς ντόρος για το τίποτε. Προφανώς κάποιοι ενοχλήθηκαν με όσα περιέχει το μαγιό και όχι επειδή είχε πάνω του την Ελληνική σημαία.  Δείτε τον Γιώργο στο πραγματικό παπαράτσι χωρίς ρετούς.

 

 

 

 

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Βροχές και ισχυροί άνεμοι το σημερινό σκηνικό. Δείτε ποιες περιοχές θα επηρρεαστούν

Newsteam 0 Comments

Τοπικές βροχές αναμένονται σήμερα στα ανατολικά και τα νότια της χώρας αλλά και στα Δωδεκάνησα, ενώ νωρίς το πρωί στην Κρήτη αναμένονται μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, με ένταση στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρη πτώση κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια και τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Αναλυτικά η σημερινή πρόγνωση:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος και μόνο τις πρωινές ώρες θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στη δυτική Μακεδονία.

Ανεμοι: Βόρειοι 3 με 5 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Εξασθένηση αναμένεται το βράδυ.

Θερμοκρασία: Από 00 (μηδέν) έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος.

Ανεμοι: Βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου από -01 (μείον 1) έως 12 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια μέχρι το απόγευμα.

Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6, στα ανατολικά και τα νότια 7 και πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 04 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στην Κρήτη, όπου νωρίς το πρωί πιθανώς να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.

Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα δυτικά έως 8 μποφόρ. Εξασθένηση αναμένεται από το βράδυ.

Θερμοκρασία: Από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες μέχρι το απόγευμα. Στα Δωδεκάνησα νεφώσεις αυξημένες στα νοτιότερα τμήματα, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Ανεμοι: Στα βόρεια βορειοανατολικοί 7 με 8 μποφόρ, που από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΣΑΜΟΣ

Καιρός: Πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες και βαθμιαία αίθριος.

Ανεμοι: Βόρειοι 5 με 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα, κυρίως στα ανατολικά και βόρεια.

Aνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6, στα ανατολικά 6 με 7 και πρόσκαιρα στον Ευβοϊκό έως 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος και μόνο τις πρωινές ώρες θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις.

Ανεμοι: Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.

Θερμοκρασία: Από 05 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Διάβασε το »

Δείτε τη Πόπη Τσαπανίδου να μιλάει με βιντεοκλήση με την κόρη της στην Ολλανδία (φωτο)

Newsteam 0 Comments

Η Πόπη Τσαπανίδου μένει σπίτι λόγω κορονοϊού και κάνει τις απαραίτητες μετακινήσεις για τα ψώνια του σπιτιού και για να πάει στη δουλειά της.

 

 

Οι δίδυμες κόρες της μένουν στην Ολλανδία και τις βλέπει πλέον μόνο μέσω των social media.

Η παρουσιάστρια πόσταρε φωτογραφία στο instagram να μιλάει με κάμερα με την κόρη της και έγραψε: «#karantina2 και ας είναι καλά οι βιντεοκλήσεις που μας φέρνουν κοντά με τους δικούς μας ανθρώπους. Εδώ βλέπετε την Ευτυχία, σε ανταπόκριση από την Ολλανδία!

 

 

Την βλέπετε ε; Σε διπλή οθόνη -τύφλα να χουν οι κινηματογραφικές οθόνες δλδ. Και όλα αυτά, μέσα από την κουζίνα, διότι έχουμε και φαγητό να ετοιμάσουμε μιλώντας! Και το νου σας ε; Μασκούλα αντισηπτικά και αποστάσεις. Να προσέχετε».

 

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Δείτε τι δουλειές ανέλαβαν οι Χρυσαυγίτες στη φυλακή: Από νοσοκομείο μέχρι …καντίνα

Newsteam 0 Comments

Την ευκαιρία να εργαστούν προκειμένου να εκτίσουν όσο το δυνατόν λιγότερες μέρες μέσα στη φυλακή άρπαξαν κατευθείαν οι Χρυσαγίτες, Νίκος Μιχαλολιάκος, Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Νίκος Μίχος και Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.

 

 

Όπως αποκαλύπτει η στήλη «Βηματοδότης» «ο μεν Μιχαλολιάκος έπιασε δουλειά στη Βιβλιοθήκη, οι δε Κασιδιάρης ως βοηθός νοσοκόμος και Παναγιώταρος στην καντίνα (με ειδίκευση στην παρασκευή… hotdog). Ο Μίχος έγινε… κουρέας και ο (πολύς) Μπαρμπαρούσης (ή διαφορετικά… «Καραϊσκάκης») καθαριστής».

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Big Brother – Ξεχειλίζει σήμερα η κατινιά του Θέμη – Δείτε απόσπασμα

Newsteam 0 Comments

Τα γράφαμε και νωρίτερα. Σήμερα θα πέσουν πολλές μάσκες. Όπως και κάτι “φτηνές” συμμαχίες μεταξύ παικτών όπως αυτές της Σοφίας του Γρηγόρη και του Θέμη.

 

 

Ένας Θέμης που όσο περνάει ο καιρός βγάζει κάθε στοιχείο της κατινιάς που έχει σε αφθονία. Γιατί άλλο γκέϊ και άλλο… κατίνα!

 

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

 

 

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Αγγελική: Δείτε ποιος ηθοποιός έχει δουλέψει ως ιχθυοπώλης

Newsteam 0 Comments

Οι ηθοποιοί της δημοφιλούς σειράς «Αγγελική» έχουν κινήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και διαρκώς θέλουμε να μάθουμε νέα πράγματα για εκείνους.

Οι περισσότεροι από τους πρωταγωνιστές της σειράς έχουν συμμετάσχει και σε άλλες γνωστές σειρές. Έτσι, γνωρίζουμε πολλά για τη ζωή και την δράση τους. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι ηθοποιοί της σειράς «Αγγελική» που η ζωή τους δεν έχει βρεθεί στα φώτα της δημοσιότητας και παραμένει, για την ώρα, κρυφή.

Σήμερα, θα ασχοληθούμε και θα μάθουμε μερικά πράγματα για έναν ηθοποιό, ο οποίος στη σειρά μπορεί να μην έχει κάποιον από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, έχει όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μάθουμε πράγματα για την ζωή του.

Σε νεαρή ηλικία είχε ασχοληθεί με διάφορα επαγγέλματα και ένα από αυτά ήταν και … ιχθυοπώλης.

Διαβάστε περισσότερα στο womensnews.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 • «Αγγελική»: Η ζωή του Μιχάλη Λεβεντογιάννη
 • «Αγγελική»: Δείτε την πρωταγωνίστρια με ξανθό μαλλί
 • «Αγγελική»: Ποιος γνωστός ηθοποιός «εισβάλλει» στη σειρά;

Διάβασε το »

Θυμάστε το μοντέλο Ίνα Λαζοπούλου; Δείτε πως είναι σήμερα!

Newsteam 0 Comments

Η Ίνα Λαζοπούλου υπήρξε το απόλυτο sex symbol της δεκαετίας του ’90.

Η Ίνα Λαζοπούλου ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και έκανε πολλά χιλιόμετρα στις πασαρέλες για λογαριασμό γνωστών σχεδιαστών σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Μάλιστα, έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές για εξώφυλλα γνωστών περιοδικών και τις περισσότερες φορές δεν άφηνε πολλά στην αντρική φαντασία.

Η τηλεόραση μπήκε στη ζωή της και τελικά κατάφερε να την κερδίσει, αλλά το 2000 αποφάσισε να κάνει ένα μικρό πέρασμα από το τραγούδι.

Τα τελευταία χρόνια, η Ίνα Λαζοπούλου αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, ενώ μέσα από το Instagram συχνά μαθαίνουμε πράγματα για την προσωπική της ζωή και οι followers της σπεύδουν να της σχολιάσουν και φυσικά να της κάνουν like.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ίνα Λαζοπούλου στη Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια της βόλτας της όπου είχε πάει να κάνει τις αγορές της.

Ντυμένη casual, με εμφανή τα σημάδια των πλαστικών επεμβάσεων, δεν θα μπορούσε να μην μαγνητίσει τα βλέμματα. Όπως θα δείτε, μπορεί να έχει αλλάξει λίγο, αλλά παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή.

Δείτε πώς είναι σήμερα η Ίνα Λαζοπούλου:

Διάβασε το »

Κορονοϊός – Δείτε πώς να αποφύγετε τη μετάδοση μέσα στο σπίτι – Τι κάνουμε όταν κάποιος νοσεί

Newsteam 0 Comments

Πολύ σημαντικές οδηγίες σχετικά με τους βασικούς κανόνες υγιεινής κατά τη συγκατοίκηση πολλών ατόμων στο ίδιο σπίτι, στη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού και ιδιαίτερα για άτομα με υποκείμενα νοσήματα που εμφανίζουν αυξημένο κίνδυνο σοβαρής λοίμωξης COVID-19, αναλύονται σε άρθρο του Κέντρου Ελέγχου Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC)…

 

 

 • Οι γιατροί της Θεραπευτικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεοδώρα Ψαλτοπούλου, Παναγιώτης Μαλανδράκης και Θάνος Δημόπουλος (πρύτανης ΕΚΠΑ), συνοψίζουν τα δεδομένα αυτού του άρθρου και παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον…

 

 

Υποχρεώσεις εκτός σπιτιού

Οι υποχρεώσεις εκτός σπιτιού πρέπει – όσο αυτό είναι εφικτό – να περιοριστούν στις απολύτως αναγκαίες, όπως επίσκεψη σε σούπερ μάρκετ, φαρμακείο ή σε γιατρό. Κατά προτίμηση, αυτές οι εργασίες πρέπει να γίνονται από τα άτομα που διατρέχουν τον μικρότερο κίνδυνο σοβαρότερης νόσου. Η χρήση της μάσκας και η τήρηση των κοινωνικών αποστάσεων είναι απαραίτητη, όταν οι δουλειές εκτός του σπιτιού δεν μπορούν να αποφευχθούν.

 

 

Επίσης, η χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς πρέπει όσο είναι δυνατόν να αποφεύγεται και εάν δεν υπάρχει εναλλακτική τότε πρέπει να διατηρούνται αποστάσεις τουλάχιστον δύο μέτρων και να αποφεύγεται η επαφή με τις επιφάνειες εντός των ΜΜΜ. Η σωστή υγιεινή των χεριών είναι επιτακτική ανάγκη. Σε περίπτωση επιβίβασης σε αυτοκίνητο με άτομα από διαφορετικές οικογένειες, πρέπει να διατηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις και να εξασφαλίζεται επαρκής αερισμός εντός του οχήματος.

 

 

Μέτρα εντός σπιτιού με νοσούντα

 • Τα άτομα υψηλού κινδύνου πρέπει να αποφεύγουν να προσέχουν τα μικρά παιδιά της κάθε οικογένειας, εάν αυτό είναι εφικτό. Εάν δεν είναι εφικτό, τότε τα παιδιά πρέπει να μην έρχονται σε επαφή με άτομα εκτός της οικογένειας. Επίσης, τα άτομα υψηλού κινδύνου θα πρέπει να αποφεύγουν να φροντίζουν άτομα της οικογένειας που νοσούν.
 • Ιδανικά, όταν ένα μέλος μίας οικογένειας εμφανίσει συμπτώματα, τότε θα πρέπει να απομονώνεται σε ατομικό δωμάτιο και να χρησιμοποιεί προσωπικό μπάνιο. Εάν χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί το ίδιο δωμάτιο με κάποιον που είναι άρρωστος από περισσότερα του ενός άτομα, τότε πρέπει να διασφαλίζεται ο καλός αερισμός του χώρου και η τοποθέτηση ενός φυσικού φραγμού μεταξύ του νοσούντος και των υπολοίπων.

 

 

Στην περίπτωση κοινόχρηστου μπάνιου, ο ασθενής πρέπει να απολυμαίνει τις επιφάνειες του μπάνιου μετά από κάθε χρήση. Επίσης, συνίσταται οι νοσούντες να γευματίζουν χωριστά από την υπόλοιπη οικογένεια.

 

 

 

πληροφορίες από ethnos

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Σοκ στη Μάνη με τη δολοφονία της 44χρονης από τον σύζυγό της – Δείτε τι λένε οι συγχωριανοί

Newsteam 0 Comments

Οι πιο κοντινοί τους άνθρωποι όμως, γνώριζαν, ότι υπήρχαν σοβαρά θέματα, τα οποία η 44χρονη που βρήκε φρικτό θάνατο, προσπαθούσε μόνη της να διαχειριστεί, χωρίς να μαθευτούν στην κλειστή κοινωνία του χωριού.

 

 

Ένας 44χρονος χθες το βράδυ, πυροβόλησε θανάσιμα εν ψυχρώ, δύο φορές, με μια καραμπίνα τη γυναίκα του, μπροστά στα μάτια της 16χρονης κόρης τους… Η αδελφή του, μίλησε αποκλειστικά στο «LIVE NEWS» και περιέγραψε τι συνέβη τα μοιραία αυτά λεπτά.

 • «Είκοσι πέντε χρόνια είναι μαζί αυτοί οι άνθρωποι και αν έχουν καυγαδίσει… Όμως είχε εξάρσεις. Βρισκόταν σε αγωγή, την οποία την τηρούσε, την οποία δεν τηρούσε. Κάποια στιγμή λοιπόν, παρεκτράπηκε, του γύρισε το μυαλό, σηκώθηκε, πήρε την καραμπίνα και την πυροβόλησε. Με τη σύζυγό του είχε παθολογική ζήλια, είχε θέματα» τόνισε.

 

 

Το ζευγάρι ζούσε στο χωριό του Πύργο Διρού της Ανατολικής Μάνης. Είχαν αποκτήσει δύο παιδιά. Το 16χρονο κορίτσι και ένα αγόρι 19 ετών. Η οικογένεια είχε δύο επιχειρήσεις στην περιοχή. Οι δουλειές πήγαιναν καλά και μάλιστα ο φερόμενος ως δράστης, είχε γυρίσει κι ένα διαφημιστικό μέσα στο σούπερ μάρκετ του, με τον ίδιο να πρωταγωνιστεί στο ταμείο, όπως φαίνεται και στις εικόνες που εξασφάλισε το «LIVE NEWS».

 

Σε σοκ τα παιδιά τους
Το μέλημα τώρα των συγγενών αλλά και των φίλων του ζευγαριού, είναι η ψυχική υγεία των δύο παιδιών που ξαφνικά, έχασαν τη γη κάτω απ’ τα πόδια τους. Ο 19χρονος γιος του ζευγαριού, τη στιγμή του φονικού, δεν βρισκόταν στο σπίτι γιατί είχε πάει τον ηλικιωμένο παππού του στο νοσοκομείο της Σπάρτης.

 

Ο 44χρονος συζυγοκτόνος παραδόθηκε στις Αρχές δίνοντας και το όπλο του εγκλήματος, ενώ άντρες της Αστυνομίας περισυνέλλεξαν δύο κάλυκες. Τα δύο παιδιά, παραμένουν σε κατάσταση σοκ, μη μπορώντας ακόμα να καταλάβουν τι έγινε στην οικογένειά τους. Αύριο, θα πουν το τελευταίο αντίο στη μητέρα τους…

 

 

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Αυτή είναι η σημερινή γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

Newsteam 0 Comments

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 23/11, 1.388 κρούσματα της νόσου covid-19, στην Ελλάδα. Από αυτά, τα 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 93.006.

Διασωληνωμένοι νοσηλεύονται 549 συμπολίτες μας.  Από τις ΜΕΘ έχουν εξέλθει 482 ασθενείς. Τέλος, έχουμε 84 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 1.714 θανάτους συνολικά στη χώρα.

Οι περιοχές που εντοπίστηκαν τα νέα κρούσματα

• 11 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας

• 2 εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο

• 252 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής

• 300 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης

• 17 κρούσματα στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

• 2 κρούσματα στην Π.Ε. Αρκαδίας

• 5 κρούσματα στην Π.Ε. Άρτας

• 23 κρούσματα στην Π.Ε. Αχαΐας

• 3 κρούσματα στην Π.Ε. Βοιωτίας

• 42 κρούσματα στην Π.Ε. Γρεβενών

• 19 κρούσματα στην Π.Ε. Δράμας

• 12 κρούσματα στην Π.Ε. Έβρου

• 3 κρούσματα στην Π.Ε. Εύβοιας

• 2 κρούσματα στην Π.Ε. Ευρυτανίας

• 10 κρούσματα στην Π.Ε. Ηλείας

• 65 κρούσματα στην Π.Ε. Ημαθίας

• 7 κρούσματα στην Π.Ε. Ηρακλείου

• 3 κρούσματα στην Π.Ε. Θάσου

• 10 κρούσματα στην Π.Ε. Ιωαννίνων

• 51 κρούσματα στην Π.Ε. Καβάλας

• 19 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Καστοριάς

• 2 κρούσματα στην Π.Ε. Κέρκυρας

• 32 κρούσματα στην Π.Ε. Κιλκίς

• 6 κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης

• 3 κρούσματα στην Π.Ε. Κορινθίας

• 4 κρούσματα στην Π.Ε. Λακωνίας

• 61 κρούσματα στην Π.Ε. Λάρισας

• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Λασιθίου

• 9 κρούσματα στην Π.Ε. Λέσβου

• 124 κρούσματα στην Π.Ε Μαγνησίας

• 3 κρούσματα στην Π.Ε. Μεσσηνίας

• 8 κρούσματα στην Π.Ε. Ξάνθης

• 88 κρούσματα στην Π.Ε. Πέλλας

• 47 κρούσματα στην Π.Ε. Πιερίας

• 4 κρούσματα στην Π.Ε. Πρέβεζας

• 3 κρούσματα στην Π.Ε. Ρεθύμνου

• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Ροδόπης

• 6 κρούσματα στην Π.Ε. Ρόδου

• 43 κρούσματα στην Π.Ε. Σερρών

• 39 κρούσματα στην Π.Ε. Τρικάλων

• 2 κρούσματα στην Π.Ε. Φθιώτιδας

• 5 κρούσματα στην Π.Ε. Φωκίδας

• 9 κρούσματα στην Π.Ε. Χαλκιδικής

• 22 κρούσματα στην Π.Ε. Χανίων

Τέλος, 7 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση.

Διάβασε το »