Πατήστε ESC για κλείσιμο

David Gandy - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Είναι αλήθεια. Ο πιο όμορφος άντρας του κόσμου κάνει διακοπές στη Σύρο

Newsteam 0 Comments

Το μοντέλο από την Βρετανία έγινε γνωστό το 2001, ύστερα από τη νίκη του σε έναν τηλεοπτικό διαγωνισμό, και έπειτα ακολούθησε μια σπουδαία καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ. Ο 40χρονος Gandy συνδέθηκε άρρηκτα με τον οίκο Dolce&Gabbana πρωταγωνιστώντας σε ποικίλες καμπάνιες, που άφησαν ιστορία.

 

 

 

 

Έχοντας πλέον γίνει είδωλο και πρότυπο, ο ίδιος γράφει το δικό του blog για χάρη της βρετανικής Vogue καθώς και lifestyle άρθρα στο Telegraph Men. Το όνομά του βρισκόταν διαρκώς στην λίστα του βρετανικού GQ με τους πιο Καλοντυμένους άντρες ενώ κέρδισε τον τίτλο του Πιο Καλοντυμένου Άντρα το 2015 στα βραβεία Men of the Year.

 

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες  του Cyclades24. το γνωστό μοντέλο βρίσκεται στη Σύρο εδώ και αρκετές ημέρες, ενώ αναμένεται να κάτσει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού μαζί με την σύζυγο του, νομικό Stephanie Mendoros. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πεθερούς του David Gandy αγόρασε σπίτι στη Σύρο και συγκεκριμένα στο όμορφο χωριό του Φοίνικα, κάτι που σημαίνει οτι η Σύρος, θα αποτελέσει το περιοχή για διακοπές για το ερωτευμένο ζευγάρι!

 

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »