Πατήστε ESC για κλείσιμο

CYPRUS AIRWAYS - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Σοκ! Αναστέλλει τις πτήσεις προς Θεσσαλονίκη και Σκιάθο η Cyprus Airways

Newsteam 0 Comments
Μετά τον υποβιβασμό της Ελλάδας στην Κατηγορία Β’

Αναστέλλει τις πτήσεις της προς Θεσσαλονίκη και Σκιάθο η Cyprus Airways, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Όπως σημειώνει η κυπριακή εταιρεία, οι πτήσεις προς Θεσσαλονίκη και Σκιάθο αναστέλλονται από τις 18 Αυγούστου, ενώ μειώνεται και η συχνότητα των πτήσεων προς Αθήνα και Ηράκλειο. Η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά τoν υποβιβασμό της Ελλάδας στην Κατηγορία Β’.  Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως όλοι οι επηρεαζόμενοι θα ενημερωθούν μέσω email.

Cyprus Airways announces the suspension of flights to Thessaloniki and Skiathos from 18 of August and reduction of…

Gepostet von Cyprus Airways am Montag, 3. August 2020

Υπενθυμίζεται ότι, εξαιτίας του αυξημένου αριθμού κρουσμάτων που εντοπίστηκαν τις τελευταίες μέρες από ταξιδιώτες που επέστρεψαν από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, το υπουργείο Υγείας της Κύπρου ανακοίνωσε τον υποβιβασμό της χώρας στη Β΄ Κατηγορία με ισχύ από τις 6 Αυγούστου.

Αυτό συνεπάγεται ότι οι Κύπριοι πολίτες και μέλη της οικογένειάς τους, καθώς και οι νόμιμα διαμένοντες στη Δημοκρατία που θα επιστρέψουν από την Ελλάδα από τις 6 Αυγούστου και έπειτα, έχουν την επιλογή να πραγματοποιήσουν τη μοριακή εξέταση κατά την άφιξή τους στα Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.

Το κόστος της εξέτασης καλύπτεται από τους ίδιους τους ταξιδιώτες. Όλοι οι υπόλοιποι επιβάτες απαιτείται να έχουν προβεί σε εργαστηριακό έλεγχο κατά τις τελευταίες τουλάχιστον 72 ώρες προ της αναχώρησης και να έχουν Πιστοποιητικό που να αποδεικνύει αρνητική εξέταση PCR για τον ιό, όπως ισχύει για όλους τους ταξιδιώτες από χώρες της Κατηγορίας Β.

Δείτε τα tweets της επικαιρότητας:

[wbcr_php_snippet id="14676"]

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ - ειδήσεις από την Ελλάδα

Διάβασε το »