Πατήστε ESC για κλείσιμο

Corvette - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Τροχαίο με μαύρη Corvette. Με ποινή τουλάχιστον 10 ετών κάθειρξης απειλείται ο οδηγός

Newsteam 0 Comments

Το συγκεκριμένο αδίκημα με βάση τον νέο Ποινικό Κώδικα διώκεται-σύμφωνα με το dikastiko-σε βαθμό κακουργήματος και προβλέπει πιο αυστηρές ποινές για ασυνείδητους οδηγούς. Τι σημαίνει αυτό σε απλά Ελληνικά;

Πώς με ποινή τουλάχιστον 10 ετών κάθειρξης απειλείται με βάση τις διατάξεις και τη δίωξη που του ασκήθηκε, ο οδηγός της μαύρης Corvette που τον περασμένο Φεβρουάριο παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε τον 25χρονο μοτοσυκλετιστή  Νάσο Καρανίκα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας.

Κι αυτό γιατί από την προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε προέκυψαν στοιχεία κατανάλωσης αλκοόλ και συνεπώς η δίωξη σε βάρος του  αφορά (και) το αδίκημα της ..επικίνδυνης οδήγησης από οδηγό που δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια  εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος και λόγω της διενέργειας επικίνδυνων ελιγμών, από την οποία προέκυψε κίνδυνος σε ξένα πράγματα και ο θάνατος ανθρώπου.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Συγκεκριμένα το διαφοροποιημένο άρθρο βάση του οποιου ασκήθηκε η δίωξης αναφέρει: Aρθρο 290Α ΠΚ

  1. Όποιος κατά τη συγκοινωνία στους δρόμους ή στις πλατείες:

α) οδηγεί όχημα μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος ή χρήσης ναρκωτικών ουσιών ή λόγω σωματικής ή πνευματικής εξάντλησης, ή β) οδηγεί όχημα σε εθνικές ή περιφερειακές οδούς αντίστροφα στο ρεύμα της εκάστοτε κατεύθυνσης ή σε πεζοδρόμους, πεζοδρόμια ή πλατείες, ή οδηγεί όχημα που είναι τεχνικά ανασφαλές ή με ανασφαλή τρόπο φορτωμένο ή προβαίνει κατά την οδήγηση σε επικίνδυνους ελιγμούς ή μετέχει σε αυτοσχέδιους αγώνες, τιμωρείται, αν δεν προβλέπονται βαρύτερες κυρώσεις σε άλλες διατάξεις:

αα) με φυλάκιση έως τρία έτη ή χρηματική ποινή αν από την πράξη προέκυψε κοινός κίνδυνος σε ξένα πράγματα, ββ) με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους αν από την πράξη προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, γγ) με κάθειρξη έως δέκα έτη αν η πράξη είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη ή προκάλεσε βλάβη σε κοινωφελείς εγκαταστάσεις, δδ) με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών αν η πράξη είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο άλλου. Αν προκλήθηκε ο θάνατος μεγάλου αριθμού ανθρώπων, το δικαστήριο μπορεί να επιβάλει ισόβια κάθειρξη.

  1. Όποιος στις περιπτώσεις της προηγούμενης παραγράφου οδηγεί επικίνδυνα από αμέλεια και από την πράξη του αυτή προέκυψε κοινός κίνδυνος για ξένα πράγματα ή για άνθρωπο, τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο έτη ή χρηματική ποινή.

Και ανθρωποκτονία εξ αμελείας

Επίσης διώκεται :

–         για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε βαθμό πλημμελήματος και

–         για παράβαση του άρθρου 43 του κώδικα οδικής κυκλοφορίας που αφορά στην εγκατάλειψη του θύματος.

 

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »

Τροχαίο Γλυφάδα: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του άτυχου Νάσου – Τι λέει για τη δίωξη του οδηγού της Corvette

Newsteam 0 Comments

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα του 25χρονου Νάσου Καρανίκα, του οδηγού της μοτοσικλέτας που έχασε τη ζωή του στο σοκαριστικό τροχαίο, στη Γλυφάδα, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Σε δηλώσεις του στον Alpha, με αφορμή τη δίωξη για ένα κακούργημα και δύο πλημμελήματα που ασκήθηκε στον οδηγό της μοιραίας Corvette, ο πατέρας του Νάσου σχολιάζει: να δικάζονται αυτοί οι άνθρωποι, γιατί να βγαίνει στην κοινωνία ένα παράδειγμα ότι δεν μπορείς να κάνεις ό,τι θες και απλά μετά να δικάζεσαι 3 – 5 μήνες και να βγαίνεις έξω.

Μιλώντας στην κάμερα για τον πόνο που βιώνει από την τραγική απώλεια, λέει: Έχουν περάσει 82 ημέρες από τον θάνατο του παιδιού μου… Σαν να έχει πάει κάπου και να τον περιμένω να γυρίσει. Και συμπληρώνει στη συνέχεια για να μην ξαναγίνει πάλι το ίδιο πράγμα και σε άλλους ανθρώπους… Το παιδί μου ούτως ή άλλως έχει χαθεί… Να μην χάνεται άλλος κόσμος στην άσφαλτο με αυτό τον τρόπο. Δηλαδή να κρυφτεί ένας άνθρωπος για 48 ώρες και να λέει μετά ‘ήρθα, παρουσιάστηκα’ και να αφήνεται ελεύθερος.

Πληροφορίες από το enikos

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »

Τροχαίο Γλυφάδα: Ο οδηγός της Corvette που παρέσυρε κι εγκατέλειψε τον 25χρονο Νάσο αντιμετωπίζει βαριές ποινές

Newsteam 0 Comments

Αντιμέτωπος με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών είναι από σήμερα ο 40χρονος οδηγός της Corvette που παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε τον 25χρονο μοτοσικλετιστή, Νάσο Καρανίκα, στο τροχαίο στη Γλυφάδα που συγκλόνισε τη χώρα τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο 40χρoνος διώκεται με βάση τις διατάξεις του νέου Ποινικού Κώδικα ο οποίος προβλέπει πιο αυστηρές ποινές για τους ασυνείδητους οδηγούς. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ένα κακούργημα και δύο πλημμελήματα. Η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης από εδώ και στο εξής ανατέθηκε σε τακτικό ανακριτή. Για τον οδηγό δεύτερου οχήματος, για τον οποίο δεν προέκυψε εμπλοκή στο δυστύχημα, η υπόθεση αρχειοθετήθηκε.

Ειδικότερα, η ποινική δίωξη αφορά το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης από οδηγό που δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος και λόγω της διενέργειας επικίνδυνων ελιγμών, από την οποία προέκυψε κίνδυνος σε ξένα πράγματα και ο θάνατος ανθρώπου. Επίσης, σε βάρος του 40χρόνο απαγγέλθηκαν και οι πλημμεληματικές κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της παράβασης του άρθρου 43 του κώδικα οδικής κυκλοφορίας που αφορά στην εγκατάλειψη του θύματος.

Πληροφορίες από το newsit

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »

Τροχαίο με την Corvette. Η σκληρή κατάθεση της συνοδηγού-Φύγαμε χωρίς να καταλάβουμε τίποτε

Newsteam 0 Comments

Το θανατηφόρο τροχαίο που έγινε πριν από λίγες στη Γλυφάδα είχε προκαλέσει σοκ, καθώς το θύμα εγκαταλείφθηκε αβοήθητο στην άσφαλτο. Ο οδηγός Κυριάκος Κουκουλομάτης, και η συνοδηγός της μαύρης Corvette που σκότωσε τον Νάσο Καρανίκα, αποχώρησαν από το σημείο και κρύφτηκαν για τουλάχιστον τέσσερα 24ωρα μετά το τρακάρισμα, καθώς όπως κατέθεσαν υπέστησαν ψυχολογικό σοκ.

Iσχυρίζονται μάλιστα ότι δεν κατάλαβαν ότι είχαν πέσει πάνω στη μηχανή του άτυχου 25χρονου.
O οδηγός έκανε έναν ελιγμό από την αριστερή λωρίδα και μπήκε στη μεσαία. Εκεί συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο. Άνοιξαν οι αερόσακοι και το αυτοκίνητό μας άρχισε να γλιστράει, κατέθεσε η 20χρονη συνοδηγός που επέβαινε στην Corvette, σύμφωνα με την εφημερίδα Real News. Η νεαρή κοπέλα ισχυρίζεται ότι δεν κατάλαβε πως συγκρούστηκαν με τη μοτοσικλέτα του Νάσου Καρανίκα. Ούτε καν κοίταξε πίσω της, είπε. Δεν κατάλαβα πού χτυπήσαμε. Μόλις βγήκα από το αυτοκίνητο απομακρύνθηκα πεζή προς άγνωστη κατεύθυνση. Ήμουν σοκαρισμένη δεν γύρισα να κοιτάξω πίσω και για αυτό δεν είδα το παιδί με τη μηχανή, φέρεται να είπε.

Ίδια γραμμή ακολούθησε και στην κατάθεση του και ο 40χρονος οδηγός της Corvette. Xτύπησα, δεν κατάλαβα αμέσως τι έγινε. Ήμουν σε σοκ, έφυγα πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση. Στη συνέχεια πήρα ταξί, φέρεται να είπε. Ωστόσο οι αρχές εξετάζουν το σενάριο να απομακρύνθηκε με το αυτοκίνητο ενός φίλου του.

Πριν από λίγες ημέρες η πλευρά του οδηγού της προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με τον πατέρα του 25χρονου θύματος. Μου είπαν ότι δικηγόρος του οδηγού θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου. Απάντησα, να πάρουν τηλέφωνο τον δικηγόρο μου. Δεν θέλω καμία συγνώμη. Το μόνο που θέλω είναι αυτός ο άνθρωπος να πάει φυλακή, λέει στη Realnews ο Γιώργος Καρανίκας πατέρας του άτυχου Νάσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Τροχαίο με Corvette. Η κατάθεση που καίει τον Κουκουλομάτη. Πρίν το τροχαίο είχε πιεί αλκοόλ

Newsteam 0 Comments

Ο 40χρονος οδηγός της Corvette , ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με τις διαδικτυακές εφαρμογές, διασκέδαζε το μοιραίο βράδυ της 19ης Φεβρουαρίου μαζί με την παρέα του σε μπαρ. Όταν πέρασε η ώρα πήρε τη φίλη του, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και βγήκαν στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης για να γυρίσουν στο σπίτι τους στα βόρεια προάστια. Εκεί ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα και κάποια στιγμή φαίνεται ότι συμπορεύτηκε στον δρόμο με τη μοτοσικλέτα του 25χρονου Νάσου Καρανίκα και τη μοτοσικλέτα του φίλου του. Οι κάμερες ασφαλείας αποκάλυψαν στις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές πώς έγινε το δυστύχημα.

Η Corvette κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην αριστερή λωρίδα της Λεωφόρου Βουλιαγμένης. Κάποια στιγμή επιχείρησε να κάνει σφήνα. Να προσπεράσει δηλαδή το αυτοκίνητο, μάρκας Renault, που βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα και να βρεθεί μπροστά του. Όπως έκανε ελιγμό για να μπει στη μεσαία λωρίδα, το πίσω δεξί μέρος της Corvette συγκρούστηκε με το μπροστά αριστερό μέρος του Renault, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί στροφορμή, η Corvette να πάρει κλίση και ο οδηγός της να χάσει παντελώς τον έλεγχο. Το αυτοκίνητο γλίστρησε με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς τα δεξιά. Τότε ήταν που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 25χρονο Νάσο, ο οποίος κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του στη δεξιά λωρίδα της Λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Ο φίλος του Νάσου βρισκόταν με τη δική του μηχανή μερικές δεκάδες μέτρα πιο πίσω και ήταν αυτόπτης μάρτυρας της τραγωδίας. Τι συνέβη, ωστόσο, τα επόμενα λεπτά και πώς εξαφανίστηκαν οι δύο επιβαίνοντες της Corvette; Όπως προκύπτει από τη δικογραφία, ο 40χρονος, ο οποίος από τις πρώτες ημέρες έχει δίπλα του δικηγόρο, κατέθεσε ότι περπάτησε μερικά χιλιόμετρα και κατόπιν έφυγε με ταξί: Είμαι ένα άτομο που στο παρελθόν έχει περάσει κρίσεις πανικού. Αυτό που κατάλαβα μόνο ήταν μια σύγκρουση με ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα, όταν εγώ έκανα δεξιά. Έγινε η σύγκρουση, κατάλαβα ένα χτύπημα με αυτοκίνητο στο πίσω μέρος του δικού μου οχήματος, ανοίξανε οι αερόσακοι και από εκεί και πέρα έπαθα σοκ. Δεν θυμάμαι τίποτα άλλο. Δεν είδα τίποτα. Δεν κατάλαβα ότι χτύπησα πάνω σε μηχανή, δεν κατάλαβα ότι το αυτοκίνητο καβάλησε το πεζοδρόμιο και βρέθηκε στον παράδρομο. Όλα μαύρισαν γύρω μου. Θυμάμαι μόνο αποσπασματικά τον εαυτό μου να περπατάει και κάποια στιγμή να παίρνει ένα ταξί.

Το γεγονός ότι έφυγε πεζός από το σημείο του δυστυχήματος, όπως και ότι περπάτησε μεγάλη απόσταση, επιβεβαιώνεται από τις κάμερες. Αυτό που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί από την έρευνα είναι ότι πήρε ταξί. Ακόμα δεν έχει αποκλειστεί η εκδοχή να έφυγε με κάποιο άλλο αυτοκίνητο, αφού πρώτα διήνυσε πεζός μια μεγάλη απόσταση. Στην ερώτηση γιατί δεν εμφανίστηκε τις επόμενες ημέρες στην Αστυνομία, όταν όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έπαιζαν το θέμα με τον θανάσιμο τραυματισμό του Νάσου, απάντησε ότι ήταν σοκαρισμένος και φοβισμένος. Πώς, όμως, διέφυγε η φίλη του, η οποία δεν πήγε μαζί του;

Από τη δικογραφία προκύπτει ότι περπάτησε από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης μέχρι ένα σκοτεινό στενό και από εκεί ήρθε και την πήρε φιλικό της πρόσωπο με αυτοκίνητο. Είχε προηγηθεί κλήση της για βοήθεια στο συγκεκριμένο άτομο. Ο 40χρονος και η φίλη του άφησαν πίσω τους τον αιμόφυρτο Νάσο, ο οποίος έμεινε στην άσφαλτο μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο μαζί με τον σοκαρισμένο φίλο του, ο οποίος τον ακολουθούσε με τη δική του μηχανή. Ο φίλος του Νάσου είδε δύο άτομα να βγαίνουν από την Corvette , αλλά το ισχυρό σοκ δεν του άφηνε περιθώρια να κάνει οτιδήποτε. Όπως περιέγραψε, ο Νάσος ήταν νεκρός στην άσφαλτο, δεν μπορούσε να σκεφθεί τίποτε άλλο εκείνη την ώρα παρά μόνο τον φίλο του. Σε αντίθεση με το ζευγάρι που επέβαινε στην Corvette, κανονικά σταμάτησε στο σημείο ο οδηγός του Renault, ο οποίος δεν είχε καμία υπαιτιότητα στο δυστύχημα.

Για τυπικούς και μόνο λόγους, πάντως, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα. Οι αστυνομικοί, οι οποίοι έχουν διαβιβάσει όλα τα στοιχεία στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή που διέταξε προκαταρκτική εξέταση, μετέβησαν λίγη ώρα μετά τη θανάσιμη παράσυρση στο σπίτι του 40χρονου για να τον συλλάβουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Εκείνος, ωστόσο, είχε εξαφανιστεί, με συνέπεια οι αστυνομικοί να μην καταφέρουν τελικά να του κάνουν αλκοτέστ. Η Τροχαία Ελληνικού, μέσα από συστηματική έρευνα, έδωσε έμφαση στο συγκεκριμένο θέμα για να διαλευκανθεί εάν ο οδηγός της Corvette είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι στο μπαρ ήπιε μόνο κόκα-κόλα. Η κατάθεση της συνοδηγού του επιβεβαιώνει τα λεγόμενά του. Κατάθεση προσώπου, ωστόσο, που βρισκόταν μαζί με τον 40χρονο στο μαγαζί το μοιραίο βράδυ ανατρέπει τα δεδομένα, καθώς αναφέρει ότι ο οδηγός είχε καταναλώσει αλκοόλ. Οι αστυνομικοί, οι οποίοι έκαναν έρευνα και στο κατάστημα, συγκέντρωσαν και άλλα στοιχεία -κυρίως μέσα από καταθέσεις- που δείχνουν ότι ο 40χρονος είχε πιει αλκοόλ. Ο τελικός λόγος, πάντως, για το κατά πόσον κατανάλωσε ή όχι αλκοόλ ανήκει στις δικαστικές Αρχές. Τα αδικήματα που βαραίνουν τον οδηγό της Corvette είναι πλημμελήματα, γεγονός που σύμφωνα με έμπειρους αστυνομικούς της Τροχαίας καταδεικνύει ένα κενό στην ισχύουσα νομοθεσία.

Ο 40χρονος παρουσιάστηκε έπειτα από τρεις ημέρες στην Αστυνομία και δεν συνελήφθη, καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο. Έδωσε κατάθεση και αποχώρησε. DNA Η Αστυνομία έχει πάρει δακτυλικά αποτυπώματα και DNA από το εσωτερικό της Corvette και περιμένει τα αποτελέσματα για να επιβεβαιωθεί και τυπικά η παρουσία του ζευγαριού στο αυτοκίνητο. Οι καταθέσεις, πάντως, φαίνεται ότι έχουν ξεκαθαρίσει το τοπίο σε σχέση με τους εμπλεκόμενους στο τραγικό περιστατικό. Παράλληλα έχει εξεταστεί υλικό από δεκάδες κάμερες ασφαλείας κατά μήκος της Λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Πριν από τη φονική παράσυρση εντοπίστηκαν οι μηχανές του Νάσου και του φίλου του να τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα. Η υπόθεση βρίσκεται πια στα χέρια του εισαγγελέα, ο οποίος θα κρίνει εάν θα ασκηθούν ή όχι διώξεις στη συνοδηγό της Corvette ή σε κάποιο άλλο πρόσωπο που είχε εμπλοκή στη διαφυγή των δύο επιβαινόντων στο πολυτελές όχημα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πληροφορίες απο ΕΘΝΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Σοκαριστική κατάθεση για το τροχαίο στην Γλυφάδα-Είδα διαμελισμένο το κορμί του Νάσου

Newsteam 0 Comments

Αυτόπτης μάρτυρας σοκάρει με την περιγραφή του αναφορικά με το τραγικό τροχαίο δυστύχημα με την Corvette που θέρισε τον 25χρονο μοτοσυκλετιστή τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Ακούω ξαφνικά σειρήνες, περιπολικά, ασθενοφόρα. Φτάνω κοντά, τι να δω… Βλέπω μια μηχανή διαμελισμένη, το πτώμα διαμελισμένο, η Corvette διαμελισμένη πιο πέρα… είπε στην ανατριχιαστική περιγραφή του αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στην Ωρα Ελλάδος 5:30 και στο Open TV. Η κατάθεση που έδωσε η συνοδηγός της μοιραίας Corvette αναφέρει ότι ένα άλλο όχημα μπήκε μπροστά τους, ο 40χρονος οδηγός έκανε ελιγμό για να το αποφύγει με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να πέσει και πάνω στη μηχανή του 25χρονου θανόντα.

Μπήκαμε στο αυτοκίνητο που μας ακολουθούσε και φύγαμε, είπε τονίζοντας ότι λόγω του σοκ δεν έμειναν στο σημείο για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στον νεαρό που κείτονταν στην άσφαλτο.

 

Σοκαριστική κατάθεση για το τροχαίο στην Γλυφάδα-Είδα διαμελισμένο το κορμί του Νάσου

Διάβασε το »

Ποια ήταν η κοπέλα με τον Κουκουλομάτη; Το ταξί και η κοπάνα

Newsteam 0 Comments

Τι συνέβη μετά το τροχαίο;

Ποια είναι η κοπέλα που αυτόπτες μάρτυρες είδαν στη θέση του συνοδηγού του πανάκριβου Corvette;

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός Κυριάκος Κουκουλομάτης μετά την σύγκρουση… ζήτησε απο τον φίλο του με το δεύτερο αυτοκίνητο να πάρει την κοπέλα που είχε μαζί του… και εκείνος αποχώρησε λίγα χιλιόμετρα μακριά απο το σημείο που χτύπησε και εγκατέλειψε το Νάσο Καρανίκα… με ταξί. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η Αστυνομία έχει στα χέρια της οπτικοακουστικό υλικό που επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ μας… ενώ κάποιοι λένε πώς ήδη μέρος των παραπάνω… έχουν κατατεθεί και ενόρκως απο αυτόπτες μάρτυρες.

Ποια είναι η κοπέλα; Την κρύβουν; Και αν ναι… γιατί;

Σε τι κατάσταση ήταν; Ήταν νηφάλια;

Τα ερωτηματικά είναι πολλά… και η ιστορία έχει μόλις ξεκινήσει

Ποια ήταν η κοπέλα με τον Κουκουλομάτη; Το ταξί και η κοπάνα

Διάβασε το »

Φώναζαν στον Κουκουλομάτη-Τι έκανες ρε;. Βαρύ το κατηγορητήριο

Newsteam 0 Comments

Αυτή την ώρα που μιλάμε συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών για να διαπιστωθεί εάν ο 40χρονος Κυριάκος Κουκουλομάτης έκανε κόντρες, καθώς επίσης και για την πλήρη διακρίβωση της ταχύτητας που είχε αναπτύξει η Corvette κατά την ώρα της φονικής πρόσκρουσης. Για τους αστυνομικούς είναι πλεόν θέμα τιμής να φέρουν στον Εισαγγελέα όλα τα στοιχεία της υπόθεσης. Ψάχνουν κάθε κάμερα. Κάθε μάρτυρα.

Σημαντικό ρόλο στην διαλεύκανση θα παίξει ο φίλος του που φέρεται να τον πήρε με το αυτοκίνητό του απο το σημείο της σύγκρουσης… και να χάθηκαν μαζί επι τρείς ημέρες απο τις Αρχές.

Συμμετείχε κι αυτός ή όχι σε κοντρές;

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας, που αναφέρει ότι τον είδε αμέσως μετά το τροχαίο δυστύχημα να συνομιλεί με τον οδηγό άλλου οχήματος πουφώναζε τι έκανες ρε; και στη συνέχεια ο 40χρονος να επιβιβάζεται στο Ι.Χ. αυτοκίνητο και να εξαφανίζονται με μεγάλη ταχύτητα.

Πλέον η υπόθεση περνάει στον εισαγγελέα, ο οποίος έχει αναλάβει τον σχηματισμό δικογραφίας με την υπόθεση να παίρνει ημερομηνία για τακτική δικάσιμο. Το σίγουρο είναι πως το κατηγορητήριο θα είναι βαρύτατο, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων και την εγκατάλειψη θύματος.

 

 

 

Φώναζαν στον Κουκουλομάτη-Τι έκανες ρε;. Βαρύ το κατηγορητήριο

Διάβασε το »

Ελεύθερος ο Κυριάκος Κουκουλομάτης. Ο οδηγός της μαύρης Corvette που σκόρπισε τον θάνατο

Newsteam 0 Comments

Όπως τα γράφαμε και χθές. Ήξερε πολύ καλά γιατι εξαφανίστηκε ο Κουκουλομάτης. Ήθελε να παρέλθει το αυτόφωρο για να μην κρατηθεί μέσα. Και έτσι… όπως λέει ο νόμος αφέθηκε ελέυθερος.

Τι συνέβη; Μετά την προανακριτική του απολογία στο Α΄Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής ο 40χρονος Κυριάκος Κουκουλομάτης που παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του τον 25χρονο Νάσο Καρανίκα, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης είναι στο σπίτι του.

Η υπόθεση πλεόν οδηγείται στην τακτική δικαιοσύνη.

 

Τι σημαίνει αυτό;

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η προανακριτική του απολογία περιλαμβάνεται πλέον στη δικογραφία που έχει σχηματισθεί για την υπόθεση και θα αποσταλεί στον εισαγγελέα.

Εκείνος θα ασκήσει την ποινική δίωξη σε βάρος του οδηγού, που θα κληθεί να απολογηθεί στο στάδιο της κύριας ανάκρισης.

Η υπόθεση θα φτάσει στο ακροατήριο σε τακτική δικάσιμο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, που σημειωτέον, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ανασφάλιστο, ισχυρίσθηκε στους αστυνομικούς ότι ήταν σοκαρισμένος και γι’ αυτό εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος και τον 25χρονο να ψυγορραγεί στην άσφαλτο.

Ελεύθερος ο Κυριάκος Κουκουλομάτης. Ο οδηγός της μαύρης Corvette που σκόρπισε τον θάνατο

Διάβασε το »

Μόνο εδώ. Η κατάθεση του Κυριάκου Κουκουλομάτη. Του οδηγού της Corvette

Newsteam 0 Comments

Τα ασυμμάζευτα προσπαθεί προσπαθεί να συμμαζέψει ο 40χρονος που τα ξημερώματα της Τετάρτης χτύπησε με το αμάξι του τον 25χρονο μοτοσικλετιστή, Νάσο Καρανίκα τον σκότωσε και εξαφανίστηκε για τρείς ημέρες. Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής ο επιχειρηματίας Κυριάκος Κουκολομάτης είπε:

Ήμουν σε κατάσταση σοκ γι αυτό και εξαφανίστηκα. Δεν κατάλαβα τι έγινε. Προφανώς γνώριζε καλά την διαδικασία του αυτοφώρου γι΄αυτό και εμφανίστηκε μετά την παρέλευση του ώστε να μην μείνει καθόλο στο κρατητήριο. 

Την ίδια ώρα, εξετάζονται μαρτυρίες που αναφέρουν πως η Corvette έκανε σφήνες, ενώ την ακολουθούσε άλλο ένα αυτοκίνητο. Επιπλέον, υπάρχει μία μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία -αμέσως μετά τη σύγκρουση και την παράσυρση του 25χρονου- ο οδηγός του πολυτελούς οχήματος και μία νεαρή γυναίκα, επιβιβάστηκαν σε άλλο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Μόνο εδώ. Η κατάθεση του Κυριάκου Κουκουλομάτη. Του οδηγού της Corvette

Διάβασε το »

Κυριάκος Κουκουλομάτης. Αυτός είναι ο οδηγός της Corvette

Newsteam 0 Comments

Κυριάκος Κουκουλομάτης. Αυτός είναι ο οδηγός της Corvette

Διάβασε το »

Τροχαίο στην Γλυφάδα. Αυτός είναι ο ιδιοκτήτης της Corvette. Ο Κυριάκος Κ.

Newsteam 0 Comments

Μυστήριο καλύπτει μέχρι αυτή την ώρα το τροχαίο κατα το οποίο έχασε την ζωή του ο Νάσος Καρανίκας. Ιδιοκτήτης της πανάκριβης Corvette είναι ο επιχειρηματίας Κυριάκος Κ. Το αυτοκίνητο-που βλέπετε στην φωτογραφία-είναι με ευθύνη της τροχαίας σε πάρκινγκ στα Νότια Προάστια.

Τα στοιχεία του ιδιοκτήτη είναι στην διάθεση της Αστυνομίας ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο οδηγός της μαύρης Corvette-που δεν γνωρίζουμε μέχρι τώρα ποιος ήταν-κινούνταν στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα οταν φέρεται να έχασε τον έλεγχο, να συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε ένας 32χρονος και στη συνέχεια να προσκρούει στη μοτοσικλέτα του 25χρονου ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο.

Ωστόσο αντί να παραμείνει στο σημείο το εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε. Όπως μετέδωσε χθες το Mega η δικηγόρος του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου μετέβη στην τροχαία και ζήτησε αντίγραφο της δικογραφίας.

Τροχαίο στην Γλυφάδα. Αυτός είναι ο ιδιοκτήτης της Corvette. Ο Κυριάκος Κ.

Διάβασε το »

Βίντεο ντοκουμέντο. Έτσι σκοτώθηκε ο Νάσος στη Γλυφάδα από τη μαύρη Corvette

Newsteam 0 Comments

Θρήνος και οργή επικρατούν στην οικογένεια και τους φίλους του 25χρονου μοτοσικλετιστή, Νάσου Καρανίκα  που έχασε τη ζωή του στη Γλυφάδα, όταν τον παρέσυρε διερχόμενο αυτοκίνητο, και ο οδηγός τον εγκατέλειψε. Πρόκειται για μία μαύρη Corvette, όπως φαίνεται και στο βίντεο-ντοκουμέντο που μετέδωσε ο Alpha.

Στις εικόνες-σοκ καταγράφεται η στιγμή που το πολυτελές σπορ αυτοκίνητο χτύπησε τον άτυχο 25χρονο οδηγό μοτοσικλέτας, ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στην άσφαλτο. Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, τα ξημερώματα της Τετάρτης. Δείτε το βίντεο που μετέδωσε ο Alpha και την έκκληση που απευθύνουν οι φίλοι του 25χρονου μοτοσικλετιστή σε όσους γνωρίζουν κάτι, να δώσουν πληροφορίες:

 

 

Βίντεο ντοκουμέντο. Έτσι σκοτώθηκε ο Νάσος στη Γλυφάδα από τη μαύρη Corvette

Διάβασε το »