Πατήστε ESC για κλείσιμο

Celia Kritharioti - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Όσο και να αντιγράφετε την Κριθαριώτη αυτή θ΄απαντάει με ηχηρές συνεργασίες

Newsteam 0 Comments
Ζούμε στην εποχή της αντιγραφής. Ζούμε όμως και στην εποχή της πληροφορίας. Οπότε όσοι – που στην Ελλάδα είναι πολλοί- αντιγράφουν την πρώτη μπορεί να χαίρονται για ένα διάστημα αλλά στο τέλος μένουν πάντα δεύτεροι και εκτεθειμένοι.
  • Αυτό συμβαίνει τα τελευταία χρόνια με την Κριθαριώτη. Και μπορεί η ίδια να μην ασχολείται πολύ με την εγχώρια αγορά μιας και οι συνεργασίες της στο εξωτερικό είναι ηχηρές… εμείς όμως και μάτια έχουμε και κριτήριο.  Δεσμεύομαι πώς θα επιστρέψω τις επόμενες ημέρες και μάλιστα με ονόματα για τους αντιγραφείς της. Πρός το παρόν οφείλω ν΄αναδείξω δυο γεγονότα που συνέβησαν χθές. 
Τόσο η Ρixie Lott στον τελικό του the voice uk εμφανίστηκε με δημιουργία Celia Kritharioti, ένα midi dress από χειροποίητα κρόσια σε κίτρινο και σιέλ χρώμα αλλά και η Rita Ora με 2 piece Swarovski creation τραγούδησε στο Κάπρι με δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας.
Δείτε τα βίντεος…

Ρίτα Όρα
Ρίτα Όρα 1
UK

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Τεράστια διαφήμιση της Αγγλικής Vogue στη Σήλια Κριθαριώτη και την χώρα μας

Newsteam 0 Comments

Αυτό ναι. Έχει υπεραξία. Και δημοσιογραφική και το κυριότερο; Ελληνική. Και αναφέρομαι στο αφιέρωμα στα καλύτερα νυφικά υψηλής Ραπτικής που δημοσίευσε η  αγγλική Vogue και στο editorial του είχε ρούχο με την υπογραφή της Ελληνίδας σχεδιάστριας. Την ίδια στιγμή ειδική αναφορά στη Celia Kritharioti , έκανε με ποστ στο Instagram το British Vogue. 

Η σχέση της Σήλιας με τον οργανισμό Vogue είναι πολυετής και ιδιαιτέρως στενή. Είναι μια σχέση σεβασμού και όχι εμπορική. Σε αντίθεση με κάποιους Έλληνες αντιγραφείς-δήθεν σχεδιαστές-που κάθε φορά προσπαθούν να μπούν στο κόλπο πληρώνοντας χιλιάδες δολάρια σε εταιρείες δημοσίων σχέσεων στο Λος Άντζελες αλλά δυστυχώς καταφέρνουν μια τρύπα στο νερό.
Απο την άλλη το κορίτσι απο τον Πειραιά είδε στο σόου της στο Παρίσι, τον Edward-που δεν πηγαίνει συχνά σε catwalks-να δίνει το παρών ενώ και η Anna Wintour, της αμερικανικής Vogue, όταν ήρθε στην Ελλάδα ζήτησε να πάρει πρωϊνο στο ξενοδοχείο με την Ελληνίδα σχεδιάστρια.
Μπράβο της. Μαγκιά της!

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »