Πατήστε ESC για κλείσιμο

bullying - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Έξαλλη η Σοφία Μουτίδου-Ναι είμαι υπέρβαρη. Εσύ γιατί μου κάνεις bullying;

Newsteam 0 Comments

Η Σοφία Μουτίδου, η γνωστή ηθοποιός που συμμετέχει στην εκπομπή του Open The Booth είχε μια στιγμή έντονης συναισθηματικής φόρτισης με αφορμή ένα τηλεφώνημα που δέχτηκαν στην εκπομπή. Σε αυτό το τηλεφώνημα, μια τηλεθεάτρια μίλησε για το bullying που υφίσταται από τον σύντροφό της, εξαιτίας των κιλών που πήρε στην εγκυμοσύνη της και δυσκολεύεται να τα χάσει. Συγκεκριμένα ο άνδρας της της είπε: Δεν μπορώ, δεν σε αντέχω. Με έχεις βάλει σε διαδικασία να κοιτάω άλλες γυναίκες…

 

 

 

 

  • Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ξέσπασε πρώτη, και μετά πήρε τον λόγο η Μουτίδου, η οποία έχει μιλήσει πολλές φορές στα social media για την εικόνα του σώματος και τις κακίες που δέχονται άνθρωποι που δεν είναι συμβατοί με τον τέλεια πλασμένο κόσμο μας. Είπε παίρνοντας τον λόγο:

 

 

 

 

 

Μεγάλο πρόβλημα ανοίξατε με τα κιλά. Δεν είναι μόνο τα κιλά της εγκυμοσύνης το έναυσμα. Και στην καθημερινότητα υπάρχουν αυτά σε διάφορα ζευγάρια… Ακούγεται το Δεν σε πήρα έτσι…. Μεγάλο θέμα ανοίξατε με τα κιλά. Είναι μεγάλη ιστορία. Θέλω απλά να ενημερώσω τον κόσμο ότι αυτός που φέρει τα κιλά, κουβαλάει το δικό του πρόβλημα. Με το να του το υπενθυμίζετε δεν τον βοηθάτε. Τον βοηθάτε, ενημερώνοντας τον για την υγεία του. Το bullying δεν βοηθάει. Εγώ δεν ξέρω κανέναν υπέρβαρο που να νιώθει καλά με τα κιλά του. Εγώ σιχαίνομαι τα κοινωνικά ψεύδη. Δεν έχω κανένα φίλο που να έχει πολλά κιλά και να νιώθει καλά. Εχουμε δεσμεύσεις, δεν μπορούμε να κάτσουμε σωστά, δεν μπορούμε να ανέβουμε μια σκάλα εύκολα. Μην έχετε την ψευδαίσθηση ότι εμείς νιώθουμε καλά. Δεν μου αρέσω, αλλά γιατί να το μοιραστώ; Εγώ το έχω το πρόβλημά μου, εσύ δεν μπορείς να μου κάνεις bullying πρόσθεσε με ειλικρίνεια η ηθοποιός.

 

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Ανατριχιαστικό βίντεο. Μητέρα δείχνει το ανήλικο παιδί της. Είναι θύμα bullying στο σχολείο

Newsteam 0 Comments

Συγκινεί το βίντεο που ανάρτησε στο Facebook μητέρα , στο οποίο φαίνεται o εννιάχρονος γιος της, που πάσχει από νανισμό, να κλαίει σπαρακτικά λόγω του καθημερινού bullying που δέχεται στο σχολείο.

Η Γιαράκα Μπέιλς, θερμή υποστηρίκτρια των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρίες, δήλωσε στο NITV ότι πήγε να πάρει τον γιο της, Κουάντεν, από το σχολείο του Μπρίσμπεϊν την Τετάρτη και είδε με τα μάτια της έναν άλλον συμμαθητή να τον κοροϊδεύει για το ύψος του.

Μόλις πήρα τον γιο μου από το σχολείο και είδα με τα μάτια μου το bullying που δέχεται. Θέλω όλοι να ξέρουν, γονείς, εκπαιδευτικοί και δάσκαλοι ποιο είναι το αποτέλεσμα του εκφοβισμού, είπε η Μπέιλς στο βίντεο και συνεχίζει: Το μόνο που χρειάζεται για να γίνει το κακό είναι άλλη μια φορά. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί τα παιδιά αυτοκτονούν.

Η απεγνωσμένη μητέρα εξηγεί στο βίντεο πως ο γιος της βιώνει καθημερινά κάτι τέτοιο και συχνά σκέφτεται ότι θέλει να πεθάνει. Θέλω να πεθάνω τώρα αμέσως. Δώσε μου ένα μαχαίρι και θα το κάνω ακούγεται να λέει ο 9χρονος στο βίντεο με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

This is the impacts of bullying! I seriously don’t know what else to do!

Gepostet von Yarraka Bayles am Dienstag, 18. Februar 2020

Ανατριχιαστικό βίντεο. Μητέρα δείχνει το ανήλικο παιδί της. Είναι θύμα bullying στο σχολείο

Διάβασε το »