Πατήστε ESC για κλείσιμο

Blackstone - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Παρασκήνιο ΤΩΡΑ- Η Blackstone σε Γεωργιάδη Είστε η πιο ασφαλής χώρα στον κόσμο. Η επένδυση μας στην Κρήτη συνεχίζεται

Newsteam 0 Comments

Σε αντίθεση με τα συνήθη μηνύματα και αιτήματα οικονομικής ενίσχυσης και αναστολής πληρωμών με τα οποία βομβαρδίζεται καθημερινά το γραφείο του Υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη… χθες του τηλεφώνησε εκπρόσωπος του μεγάλου επενδυτικού οργανισμού Blackstone.

Το στέλεχος δεν ζήτησε απο τον Υπουργό Ανάπτυξης να αναβάλλει αλλά να επιταχύνει τα επενδυτικά σχέδια του fund στην Ελλάδα ώστε να μπορεί να αξιοποιήσει τις τουριστικές μονάδες που αγόρασε -όχι του χρόνου- αλλά στην φετινή τουριστική σεζόν!

Υπενθυμίζεται ότι πριν από ένα μήνα, η Blackstone με ενεργητικό 545 δις δολαρίων ανακοίνωσε ότι εξαγοράζει μεγάλο και γνωστό ξενοδοχείο της Κρήτης, δυναμικότητας 150 δωματίων με σκοπό να το ανακαινίσει και να το αξιοποιήσει το καλοκαίρι του 2021.

Όπως αποκάλυψε, σε βραδινή τηλεοπτική του συνέντευξη στο Blue Sky, ο Άδωνις Γεωργιάδης, χθες η BlackStone του ζήτησε να επιταχύνει τις διαδικασίες για την εξαγορά και την ανακαίνιση ώστε να εκμεταλλευτεί το γενικότερο πάγωμα της αγοράς και να αξιοποιήσει το ξενοδοχείο από φέτος το καλοκαίρι.

Στο εύλογο ερώτημα του Υπουργού Ανάπτυξης

Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι θα μπορέσετε να προσελκύσετε τουρίστες τόσο νωρίς μετά την κρίση του κορονοϊού;

η απάντηση του εκπροσώπου της Black Stone ήταν αφοπλιστική:

Η Ελλάδα σ’ αυτή την κρίση του CoViD-19, απέδειξε ότι παίρνει εγκαίρως όλα τα αναγκαία προληπτικά μέτρα προστασίας. Το σύνθημα μας θα είναι: Ελάτε στην Ελλάδα που είναι μια όμορφη, Ασφαλής και Υγιής χώρα.

Η Blackstone έχει ήδη ανακοινώσει στρατηγική συνεργασία με μεγάλη ελληνική αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων, για να αναλάβει την διαχείριση όλων των ξενοδοχείων, που έχει αποκτήσει στην Ελλάδα. Το 2019, η Blackstone Real Estate Partners Europe εξαγόρασε 5 ξενοδοχειακές μονάδες του Louis Group, στην Ελλάδα, αντί τιμήματος 178,6 εκατ. ευρώ.

Οι 5 ξενοδοχειακές μονάδες βρίσκονται 2 στην Κέρκυρα (Corcyra Beach και Grand Hotel), 2 στη Ζάκυνθο (Zante Beach και Plagos Beach) και μία στην Κρήτη (Creta Princess) και συνολικά διαθέτουν 1,464 δωμάτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διάβασε το »