Πατήστε ESC για κλείσιμο

BIG BROTHER LIVE - Spoiler - Φωτογραφίες, videoBig Brother Live Streaming: Ζωντανή σύνδεση – δείτε τι γίνεται τώρα στο σπίτι

Μιχάλης Ιωάννου 0 Comments

Επιτέλους, μετά από τόσες ημέρες που το live streaming του Big Brother ήταν κλειστό, η παραγωγή για το κανάλι αποφάσισαν να το επαναφέρουν!

Big Brother Live Streaming: Ζωντανή σύνδεση

Το livestream του Big Brother, μετά από τα συμβάντα των προηγουμένων εβδομάδων, είναι και πάλι εδώ. Υπενθυμίζουμε πως το Big Brother live streaming, ήταν κλειστό, κυρίως λόγω του συμβάντος με τον Αντώνη Αλεξανδρή. Εκεί, ειπώθηκαν κάποια πράγματα, σε μία βραδινή συζήτηση στο κρεβάτι τους που είχαν στο κρεβάτι τέσσερις συμπαίκτες του reality. Μέσα από αυτά, η κοινή γνώμη ταράχτηκε, καθώς η συζήτηση αφορούσε άσχημα συμβάντα βίας και κακοποίησης σε γυναίκες.

Big Brother Live Streaming: Δείτε ζωντανά

Το κοινό ζήτησε να ανόιξει πάλι το Live Streaming και έτσι έγινε. Μπορείτε να δείτε ζωντανά τι γίνεται αυτή τη στιγμή στο σπίτι εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=pnqTcUusICQ

Στο σπίτι του Big Brother εν τω μεταξύ ήδη έχει αρχίσει και ανεβαίνει η... ένταση. Δεν λείπουν οι συγκρούσεις αλλά και οι αποκαλυπτικές σκηνές. Κάθε εβδομάδα θα τους ανατίθεται μια αποστολή με σκοπό να διασφαλίσουν ανέσεις. Σε περίπτωση που αποτύχουν, θα τους δίνονται μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Οι συγκάτοικοι καλούνται μέσω ψηφοφορίας να επιλέξουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση, η τελική απόφαση ωστόσο για το ποιος παραμένει και ποιος φεύγει από το σπίτι θα ανήκει στο τηλεοπτικό κοινό.

Διάβασε το »

Big Brother 11/9 spoiler Αποχώρηση : Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Μιχάλης Ιωάννου 0 Comments

Η μεγάλη μέρα έφτασε για την αποχώρηση από το live της Παρασκευής, στο σπίτι του μεγάλου αδερφού Big Brother!

Big Brother 11/9: Το Live που όλοι περιμέναμε

Αυτό το live της Παρασκευής, Δεν γίνεται να μην είναι ιδιαίτερο καθώς τα συμβάντα με τον Αντώνη Αλεξανδρή συζητούνται σχεδόν όλη την εβδομάδα, με αποτέλεσμα η παραγωγή να πρέπει να πάρεις θέση, με τον παρουσιαστή Αντρέα μικρούτσικο και Χάρη Βαρθακούρη.

Big Brother 11/9: Spoiler Αποχώρηση

Αυτοί που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους για αποχώρηση ήταν οι: Χρήστος Μακρίδης, Ράνια Καραγιάννη, Άννα Μαρία Ψυχαράκη και Βασιλική Χάνου!

Η Ράνια Καραγιάννη έκανε χρήση του «βέτο» και έσωσε τον εαυτό της αφήνωντας να παλεύουν μεταξύ τους τον Χρήστο Μακρίδη, την Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τη Βασιλική Χάνου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η σημερινή αποχώρηση είναι σχεδόν στημένη καθώς αυτό που είδαμε να γίνεται μέσα στο σπίτι κατά τις ψηφοφορία, είναι πως δόθηκε σκόπιμα βαρύτητα σε ψήφους στην κυρία Βασιλική, η οποία εισήλθαν στο παιχνίδι μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, με αποτέλεσμα η παραγωγή να κρατήσει όσο πιο πολύ μπορεί στο παιχνίδι τον αντιδήμαρχο Χρήστο Μακρίδη αλλά και την ξανθιά κολλητή του, οι οποίοι είναι χαρακτήρες προκαλούν εντάσεις, με σκοπό να κρατήσει την τηλεθέαση στα ύψη!

Οι πληροφορίες μας λοιπόν λένε πως αυτή την εβδομάδα, η αποχώρηση δεν θα συμπεριλαμβάνει το Χρήστο Μακρίδη παρόλο που ο κόσμος δεν τον χωνεύει όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στο Twitter!

Διάβασε το »