Πατήστε ESC για κλείσιμο

BIG BROTHER LIVE STREAMING - Spoiler - Φωτογραφίες, videoΖωντανά από το σπίτι του Big Brother – Live Streaming

Μιχάλης Ιωάννου 0 Comments

Όπως όλοι καταλάβαμε, μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός με την διακοπή του live streaming του Big Brother τις τελευταίες ημέρες.

Το παρελθόν στο Live Streaming του Big Brother

Την στιγμή που όλοι παρακολουθούσαμε με αγωνία, τις ζωντανές εξελίξεις, ξαφνικά η εικόνα πάγωσε και δεν ξαναείδαμε εικόνα από το σπίτι του μεγάλου αδελφού! Ο λόγος για τον οποίο συνέβη αυτό, τελικά ήταν βαθύτερος από αυτόν τον οποίο νομίζαμε, καθώς τις τελευταίες ημέρες, η παραγωγή μας είχε συνηθίσει σε μικρό διακοπές οι οποίες κάποιες φορές ξεπερνούσαν είναι και τα 15 λεπτά συνεχόμενα, με αποτέλεσμα να νομίζουμε πως ήταν ένα τυχαίο περιστατικό και αυτό που συνέβη το Σάββατο το βράδυ.

Το background του περιστατικού αυτού όμως, είχε μεγαλύτερες βάσεις, καθώς είχε ήδη παρενέβει υπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες του spoilers.gr, ο οποίος ζήτησε την άμεση διακοπή της ζωντανής μετάδοσης, μετά από την σχετική επέμβαση του ΕΣΡ στον σταθμό του ΣΚΑΙ. Ο λόγος φυσικά είναι γνωστός σε όλους μας και αφορά τον Κρητικό Αντώνη, ο οποίος σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, ευθύνεται μερικώς και όχι πλήρως για το συμβάν, άσχετα από τις πεποιθήσεις του και την παράβαση των κανόνων.

Ο σταθμός λοιπόν, καταλόγισε το περιστατικό σε σφάλμα χειριστή της κάμερας, ο οποίος επέτρεψε εκείνη τη στιγμή να βγει ζωντανά αυτή η κουβέντα, με αποτέλεσμα να πάρει τις διαστάσεις στις οποίες πήρε, όπως αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση του.

Τι επακολούθησε στο Live Stream;

Το πότε θα βλέπαμε ζωντανά ξανά πλάνα από το σπίτι του Big Brother είναι σχεδόν αβέβαιο, καθώς είχαν εμπλακεί αρκετοί φορείς, οι οποίοι μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε δικαστική διαμάχη τον σταθμό, με απαίτητη το reality του μεγάλου αδελφού να μην παίζει στις οθόνες μας έως ώτου βγεί η απόφαση της.

Που μπορώ να δώ τώρα Big Brother Live Streaming;

Εμείς σας παραθέτουμε πρώτοι το ζωντανό σύνδεσμο για να δείτε ζωντανά εικόνα και ήχο από το σπίτι του Big Brother όταν αυτό θα ενεργοποιηθεί ξανά από την παραγωγή:

Δείτε εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=7DneunLCaxs

Αξίζει να σημειωθεί πως το κανάλι του ΣΚΑΪ, έχει αφαιρέσει ακόμα και τα μαγνητοσκοπημένα επεισόδια από την hybrid λειτουργία της τηλεόρασης, καθώς έκρινε πως εμπεριείχαν αντίστοιχες διατυπωμένες εκφράσεις /συζητήσεις από τον Αντώνη ή και άλλους παίκτες, οι οποίες θα μπορούσαν να μετετραπούν σε νέο σκάνδαλο!

https://twitter.com/grbigbrother/status/1309604551260098560

https://twitter.com/grbigbrother/status/1309545703807414272

https://twitter.com/tzimispla/status/1309568477745876992

https://www.reddit.com/r/greece/comments/ip5e3s/%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B1_%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CF%89%CF%83%CE%B9%CE%B1%CF%82_big_brother/

 

Διάβασε το »

Big Brother live streaming: Δείτε τι συμβαίνει

Newsteam 0 Comments

Η παραγωγή του Big Brother αποφάσισε να διακόψει το live streaming μετά από το σάλο που προκλήθηκε από το σεξιστικό σχόλιο που ξεστόμισε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης. 

Πολύς κόσμος ζητάει επίμονα μέσα από τα social media να επιστρέψει το live streaming του Big Brother ωστόσο η παραγωγή του ριάλιτι ή ο ΣΚΑΪ δεν έχουν ενημερώσει ακόμα για το πότε θα επιστρέψει.

Πλέον οι φανατικοί τηλεθεατές του πιο τρας τηλεοπτικού προϊόντος μόνο από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ και κάθε Δευτέρα με Πέμπτη 23:00 με 01:00 μπορούν να παρακολουθούν τη γίνεται στο σπίτι του «μεγάλου αδελφού».

Πιθανότατα εξελίξεις με το live streaming θα υπάρξουν την Παρασκευή και κατά τη διάρκεια του live από το στούντιο με την Χάρη Βαρθακούρη και τον Αντρέα Μικρούτσικο.

Μέχρι τότε το δίωρο επεισόδιο του ΣΚΑΪ θα καλύπτει τις απαιτήσεις των τηλεθεατών.

https://www.instagram.com/p/CE6VPrmA85s

Διάβασε το »

Big Brother: Η δήλωση μεταμέλειας του Αντώνη Αλεξανδρίδη

Newsteam 0 Comments

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης αποτελεί παρελθόν από το Big Brother, μετά από το αισχρό σχόλιο περί βιασμού που ακούστηκε στον αέρα του live streaming του ριάλιτι και λίγες μέρες μετά αποφάσισε να ζητήσει συγγνώμη. 

Ο πρώην παίκτης του Big Brother, Αντώνης Αλέξανδρίδης, ζητάει μετανιωμένος, μέσα από το TLIFE, συγγνώμη για όσα έγιναν και λέει μεταξύ άλλων, ότι ούτε ο ίδιος μπορεί να συγχωρήσει τον εαυτό του για αυτό που είπε.

Διάβασε όλα όσα δήλωσε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης αποκλειστικά στο ΤLIFE:

«Ως Αντώνης, θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Δεν μπορώ να ξεκινήσω αλλιώς, παρά ζητώντας μια ειλικρινή, τεράστια συγγνώμη. Ζητώ συγγνώμη από το γυναικείο φύλο, που προσέβαλα με λέξεις απερίσκεπτες, ζητώ συγγνώμη από την κοινωνία, που έγινε δέκτης τέτοιων μηνυμάτων και ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια μου, που εξέθεσα με την ανόητη συμπεριφορά μου.

Κλεισμένος σε ένα σπίτι με αγνώστους, με ένα μικρόφωνο στο λαιμό και μια κάμερα στο κεφάλι μου 24 ώρες το 24ωρο, έκανα ένα τραγικό αστείο με πράγματα για τα οποία δεν κάνουμε αστεία και χωρίς να το καταλάβω, χωρίς να βουτήξω τη γλώσσα μου στο κεφάλι μου, πριν μιλήσω, όπως θα με συμβούλευε η μητέρα μου, κατάφερα να προσβάλλω την κοινωνία ολόκληρη με δύο κουβέντες. Και αυτό, δεν βρίσκω τον τρόπο να μου το συγχωρήσω ούτε εγώ ο ίδιος.

Δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος, δεν είναι αυτά τα πιστεύω μου και θέλω μαζί με το λάθος μου να ακουστεί και αυτό. Να ακουστεί ότι ντρέπομαι για όσα είπα, που δεν σκέφτηκα ότι δεν υπάρχει ούτε μικρή δόση χιούμορ σε τέτοια τραγικά λόγια.

Ντρέπομαι που δεν σκέφτηκα ότι τέτοιες κουβέντες δεν λέγονται ούτε για αστείο, γνωρίζοντας τόσα τραγικά γεγονότα που έχουν συμβεί σε γυναίκες σε όλο τον κόσμο, από άνδρες που αυτά, πράγματι, τα πιστεύουν.

Στα κανάλια έπαιξε ένα κομμένο απόσπασμα μιας ανόητης συζήτησης που είχα με τα παιδιά και όχι όλο το βίντεο. Και ένα απόσπασμα σαν κι αυτό, καλά έκανε και αηδίασε όλη την κοινωνία. Δεν νιώθω κάτι διαφορετικό και εγώ ο ίδιος, όταν ακούω τα λόγια μου απομονωμένα. Όχι πως αλλάζει όσα έχουν συμβεί και ειπωθεί, αλλά πρέπει να πω ότι το «πακέτο» για το οποίο μιλούσα δεν είχε να κάνει με τον ανδρισμό μου αλλά με ένα πακέτο προφυλακτικά για το οποίο κάναμε ανόητη πλάκα με τα παιδιά. Δεν καλυτερεύει αυτό τα λόγια μου, αλλά εξηγώ την ανόητη συζήτηση που κόπηκε.

Στην κρίση του καθενός τα όσα έχω πει και τα όσα λέω σήμερα, όμως ειλικρινά ,νιώθω ότι από ένα ανόητο και απαγορευτικό λάθος η ζωή μου καταστρέφεται, φαίνομαι σαν ό,τι δεν θα ήθελα να είμαι, η οικογένειά μου εκτίθεται και ο ίδιος ντρέπομαι, γιατί χωρίς να το θέλω και χωρίς να είμαι τέτοιος άνθρωπος, πρόσβαλλα το γυναικείο φύλο και όλους τους συνανθρώπους μου.

Όσο και αν με θλίβει προσωπικά η έκταση που πήρε η τουλάχιστον ανόητη συμπεριφορά μου, πρέπει να πω ότι σέβομαι και επικροτώ το μέγεθος της αντίδρασης και της κατακραυγής του κόσμου, γιατί αυτή είναι η υγιής αντίδραση μιας κοινωνίας, σε τέτοιες νοσηρές αντιλήψεις. Σέβομαι τη γυναίκα, σέβομαι τον συνάνθρωπό μου.
Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για ό,τι προκάλεσα”.

Άκουσε τη δήλωση του Aντώνη Αλεξανδρίδη στο TLIFEΔιάβασε το »

Big Brother: Χαμός στο twitter! Θέλουν να ανοίξει ξανά το LIve Streaming!

Newsteam 0 Comments

Ο ΣΚΑΪ μετά τον σάλο που ξέσπασε και το αισχρό σχόλιο που ακούστηκε από τον Αντώνη Αλεξανδρίδη στο live streaming του Big Brother έφερε πολλές αλλαγές στο ριάλιτι. 

Μια από αυτές ήταν να διακοπεί το live streaming του Big Brother γιατί μην ξεχνάμε από εκεί ακούστηκε το αισχρό σχόλιο του παίκτη από την Κρήτη.

Μόλις έγινε γνωστό αυτό το συμβάν οι χρήστες των social media ζητούσαν να σταματήσει η προβολή του ριάλιτι. Τώρα που έχει… κάπως καταλαγιάσει οι φανατικοί οπαδοί ζητούν να επιστρέψει το live streaming με το hashtag  #OpenBigBrotherLIVEgr.

Δείτε μερικά από τα tweet:

 

 

 

Διάβασε το »

Big Brother Live – Δείτε τι γίνεται στο σπίτι του μεγάλου αδερφού

Μιχάλης Ιωάννου 0 Comments

Ο ανατρεπτικός νέος κύκλος του Reality του μεγάλου αδελφού Big Brother, έχει ταράξει για τα καλά τις ζωές όλων μας και την καθημερινότητα μας. Η τηλεοπτική ομάδα του ΣΚΑΪ αποφάσισε να παρέχει σε ζωντανή μετάδοση 23 από τις 24 ώρες της ημέρας, τηλεοπτική προβολή των εξελίξεων από το σπίτι ( Big Brother Live ).

Όπως είναι λογικό, έχει προκαλέσει εγκεφαλικά σε όλους μας καθώς μέσα στο σπίτι γίνονται τα σόδομα και τα γόμορα οι μισές παίκτριες εμφανίζονται σχεδόν με τα εσώρουχα, ενώ δεν λείπουν και οι άντρες παίκτες οι οποίοι είναι αρκετά προκλητικοί. Τις περισσότερες ώρες της ημέρας, οι παίκτες την βγάζουν στην πισίνα ή μαγειρεύουν και κουτσομπολεύουν. Δεν λείπουν από αυτούς, οι παίκτες οι οποίοι αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στον ύπνο, όπως αγαπητός αντιδήμαρχος!

Οι εντάσεις πάνε και έρχονται στο Reality του μεγάλου αδερφού, ενώ οι τσακωμοί είναι τόσοι πολλοί, που είμαστε σίγουροι πως εάν βάλετε να παρακολουθήσετε τώρα το Big Brother Live σε μετάδοση από το link που σας δίνουμε πιο κάτω, σίγουρα θα πετύχετε κάποιον!

Πώς βλέπω Big Brother live ;

Εάν η τηλεόρασή σας είναι νέας γενιάς, θεωρητικά υποστηρίζει υδριβικό On Demand πρόγραμμα. Αυτό, μπορείτε να το επιβεβαιώσετε κοιτώντας το τηλεχειριστήριο σας και βρίσκοντας το κόκκινο κουμπί, το οποίο όταν το πατήσετε, θα ανοίξει το υβριδικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Μία από τις επιλογές αυτού, μεταξύ άλλων από άλλα σίριαλ και σειρές, θα είναι το Big Brother live streaming. Απλά χρειάζεται να πατήστε επάνω του, για να δείτε ζωντανή μετάδοση των εξελίξεων αυτή τη στιγμή στο σπίτι του Big Brother!

Πώς θα δω Big Brother online;

Εάν η τηλεόρασή σας δεν υποστηρίζει Hybrid λειτουργία όμως, μπορείτε πολύ απλά να δείτε το Big Brother online streaming κάνοντας κλικ εδώ.

https://twitter.com/grbigbrother/status/1301269920966152193

Μην ξεχνάτε πως τα συμβάντα στο big brother συνήθως απαιτούν συναίνεση μεγαλύτερη το 18 ετών Οπότε αν έχετε κάποιον ανήλικο αυτή τη στιγμή μαζί σας καλό θα είναι να μην παρακολουθήσει live streaming.

Διάβασε το »

Big Brother Live Streaming: Δείτε τι συμβαίνει ζωντανά στο σπίτι (vids)

Newsteam 0 Comments

Το Big Brother έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας, με τις φιγούρες που το συγκροτούν να εγγυώνται ένα εκρηκτικό μείγμα. Το Big Brother Live Streaming είναι εδώ για να βάλει από την… κλειδαρότρυπα στο σπίτι!

Το Big Brother live streaming έχει ξεκινήσει και σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε τι συμβαίνει στο σπίτι του Big Brother, toy του ριάλιτι που προβάλλει ο ΣΚΑΪ, δίχως περιορισμούς και λογοκρισία.

Χριστίνα Ορφανίδου: Μπήκε κι αυτή στο χορό της… ξεφτίλας

Συγκεκριμένα το κανάλι, θα δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές να παρακολουθούν τους παίκτες του Big Brother 23 ώρες το 24ωρο και να δεθεί ακόμα περισσότερο με τους πρωταγωνιστές.

Αυτό θα γίνεται μέσω της υβριδικής τηλεόρασης και θα είναι διαθέσιμο σε όσους έχουν Smart TV. Πιο αναλυτικά τη συνδέουμε στο διαδίκτυο, πατάμε το κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ.

Big Brother: Ανατροπή στους υποψήφιους προς αποχώρηση

Μέσω της ιστοσελίδας του ΣΚΑΙ, οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθούν 23 ώρες το 24ωρο όλες τις εξελίξεις στο Big Brother.

Στο Big Brother, όπως και σε κάθε ριάλιτι, ένας παίκτης κάθε εβδομάδα θα αποχωρεί. Μια μεγάλη ανατροπή έχουμε στους υποψήφιους που είναι προς αποχώρηση στο πρώτο Live.

Όπως μέχρι σήμερα γνωρίζαμε, ο Χρήστος Μακρίδης, ο Νικόλας Παπαπαύλου και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ήταν οι τρεις παίκτες που θα ψηφιζόντουσαν από το κοινό για να φύγουν.

Ωστόσο ένας από αυτούς σώθηκε και μένει στο σπίτι. Ο λόγος για τον Νικόλα Παπαπαύλου τον οποία έσωσε η Σοφία με το προνόμιο της εξαίρεσης.

Ο επόμενος ωστόσο παίκτης με τις περισσότερες αρνητικές ψήφους είναι ο Jay Pordan!

Διάβασε το »

Big Brother Live Streaming – Δείτε ζωντανά τι συμβαίνει

Μιχάλης Ιωάννου 0 Comments

Ζωντανή εικόνα από το σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» αποφάσισε να παρέχει ο ΣΚΑΙ. Big Brother Live Streaming μπορούμε να παρακολουθούμε όλο το 24ωρο, μέσω της υπηρεσίας HYBRID της τηλεόρασης σας, στην νέα σεζόν του Big Brother (2020) που ήδη έχει κατακλίσει την τηλεθέαση της βραδινής ζώνης.

Το δημοφιλέστερο, παγκοσμίως, reality ήρθε ανανεωμένο και ανατρεπτικό. Το παρακολουθούμε καθημερινά (Δευτέρα – Πέμπτη) από τις 23.00 – 01.00 , όπου μεταδίδονται στιγμές από τη ζωή των παικτών στο σπίτι αλλά και οι δοκιμασίες στις οποίες θα υποβάλλονται.

Στο σπίτι του Big Brother εν τω μεταξύ ήδη έχει αρχίσει και ανεβαίνει η... ένταση. Δεν λείπουν οι συγκρούσεις αλλά και οι αποκαλυπτικές σκηνές. Κάθε εβδομάδα θα τους ανατίθεται μια αποστολή με σκοπό να διασφαλίσουν ανέσεις. Σε περίπτωση που αποτύχουν, θα τους δίνονται μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Οι συγκάτοικοι καλούνται μέσω ψηφοφορίας να επιλέξουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση, η τελική απόφαση ωστόσο για το ποιος παραμένει και ποιος φεύγει από το σπίτι θα ανήκει στο τηλεοπτικό κοινό.

Big Brother Live Streaming

Παρακολουθήστε ζωντανά, τι γίνεται σπίτι του Big Brother τώρα, κάνοντας κλίκ εδώ - Για να δείτε ζωντανά πλάνα από το Big Brother μέσω της υβριδικής τηλεόρασης, εάν έχετε Smart TV, πατάμε το κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ στο κανάλι του ΣΚΑΙ

Big Brother 2020 - Η πρεμιέρα

Δείτε εδώ την ανατρεπτική πρεμιέρα της νέας σεζόν Big Brother Live Streaming

https://www.youtube.com/watch?v=-OLd7dVyMwo

17 άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, καλούνται να συνυπάρξουν για 15 εβδομάδες μέσα σε ένα σπίτι που παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Μακριά από συγγενείς και φίλους, χωρίς internet, social media και τηλέφωνο θα ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ένα μοναδικό «κοινωνικό» πείραμα. Η συμβίωση θα τους κάνει να επαναπροσδιορίσουν τις αξίες τους; Θα καταφέρουν άραγε να δείξουν στο τηλεοπτικό κοινό τον πραγματικό τους εαυτό; Ποιος θα καταφέρει να φτάσει ως το τέλος; Ποιος θα κερδίσει το έπαθλο των 100.000€;

https://www.youtube.com/watch?v=wyFs1LVA8lw

Big Brother Live Streaming: Τσακωμός και Κράξιμο

Ήδη έχουν αρχίσει τα ευτράπελα στο Twitter και το Instagram, με αποτέλεσμα να έχουν πάρει φωτιά τα σχετικά hashtags. Δείτε πώς σατηρίζει ο κόσμος τους παίκτες:

https://www.instagram.com/p/CEfTNwlJiIp/

https://www.instagram.com/p/CEmp_TRAjoZ/

https://twitter.com/Siakimilona/status/1299818600874770432

Τα βιογραφικά των παικτών

1) Αντώνης Αλεξανδρίδης:

Είναι 31 ετών, κατάγεται από την Κρήτη και είναι bartender.Σπούδασε μηχανολογία στο Λονδίνο αλλά δεν ήθελε να το ακολουθήσει ως επάγγελμα. Περνάει πολλές ώρες στο γυμναστήριο και είναι πολύ αυστηρός με τη διατροφή του. Είναι άνδρας κυνηγός, όπως ο ίδιος δηλώνει, και θέλει πάντα να κάνει το πρώτο βήμα. Δεν αντέχει την ακαταστασία και ενοχλείται όταν πειράζουν τα πράγματά του.

2) Χρήστος Βαρουξής:

Ο Χρήστος είναι 22 χρονών, κατάγεται από την Καλαμάτα αλλά μένει στον Πύργο Ηλείας. Είναι απόφοιτος σχολής τουριστικών επιχειρήσεων και το τελευταίο διάστημα εργαζόταν σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα.
Γυμνάζεται έξι φορές την εβδομάδα, έχει πάθος με το ποδόσφαιρο, προσέχει τη διατροφή του… και στον ελεύθερο χρόνο του παίζει ντραμς!
Προέρχεται από μια πολύ δεμένη οικογένεια και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη μητέρα του που δεν του χαλάει χατίρι!
Στο σπίτι του Big Brother θα τον δυσκολέψουν περισσότερο οι… ακατάστατοι συγκάτοικοι του!

3) Αφροδίτη Γεροκωνσταντή

Έχει μεγαλώσει στη Νότια Αφρική, είναι ηθοποιός στο επάγγελμα αλλά και plus size μοντέλο στη Σχολή Καλών Τεχνών. Απόλυτα απελευθερωμένη, το μήνυμα της είναι “body positivity”. Ενθουσιώδης, κοινωνική και χαμογελαστή, δεν ξεχνάει τον στόχο της… να βγει νικήτρια του Big Brother!

4) Σοφία Δανέζη

Η 32χρονη Σοφία Δανέζη είναι τραγουδίστρια και έχει συνεργαστεί με Άντζελα Δημητρίου, Λευτέρη Πανταζή, Θάνο Πετρέλη κ.ά. Single, δυναμική και φιλόδοξη, θεωρεί πως με το Big Brother… "βρήκε το κλειδί" – όπως λέει και ένα τραγούδι της- για αναγνώριση και μια επιτυχημένη καριέρα στο τραγούδι!

5) Ζακ Ιωαννίδης

Ο περιπετειώδης Ζακ είναι 30 ετών, μένει στην Αθήνα και εργάζεται ως personal trainer. Μεγάλο… πειραχτήρι, μπαίνει στο Big Brother με σκοπό να μας ψυχαγωγήσει με την τρέλα του! Οι συγκάτοικοι μπορούν να μείνουν ήσυχοι… του αρέσει να πειραματίζεται στην κουζίνα οπότε προβλέπει να γίνεται και ο σεφ της παρέας!

6) Θέμης Κανέλλος

Ο Θέμης μένει στην Αθήνα με τους γονείς του. Από πολύ μικρός, του άρεσε το μακιγιάζ -και στους άλλους και επάνω του!- κι έτσι το σπούδασε, το έκανε επάγγελμα και το συνδύασε με το κανάλι του στο YouTube. Αρκετές φορές έχει ακούσει επικριτικά σχόλια για την εμφάνισή του αλλά όπως ο ίδιος λέει δεν δίνει σημασία. Το μόνο πράγμα που θα τον ενοχλούσε, μπαίνοντας στο σπίτι του Big Brother, είναι να τον κρίνουν για την εμφάνισή του και όχι για τον χαρακτήρα του.

7) Ράνια Καραγιάννη

Είναι 28 ετών, κατάγεται από τη Βέροια και είναι αγρότισσα. Ζει με την οικογένειά της στο Κεφαλοχώρι, ένα χωριό 500 κατοίκων, όπου καλλιεργούν ροδάκινα και ακτινίδια. Η εκρηκτική αγρότισσα κατεβαίνει συχνά στις διαδηλώσεις των αγροτών με το τρακτέρ της για να υπερασπιστεί τα δικαιώματά τους. Πιστεύει πολύ στον Θεό και στο χέρι της έχει τατουάζ με τη φράση «Αν δεν γεννιόμουν Ελληνίδα, να μην γεννιόμουν ποτέ». Όπως λέει η ίδια, είναι μια γυναίκα δυναμική, έξω καρδιά και ο άνδρας των ονείρων τις θέλει να μοιάζει με τον πατέρα της.

8) Δημήτρης Κεχαγιάς

Είναι 28 ετών, κατάγεται από την Αθήνα και είναι ιδιοκτήτης εταιρίας υπενοικίασης σκαφών. Γυμνάζεται καθημερινά και από μικρό παιδί του άρεσαν τα αθλήματα. Έχει υπάρξει πρωταθλητής Ελλάδος στο Κick Boxing με πολλές συμμετοχές σε αγώνες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο, τον ανάγκασε να εγκαταλείψει το άθλημα που τόσο αγαπά. Δήλωσε συμμετοχή στο Big Brother για να δοκιμάσει τα όριά του και να ανακαλύψει νέες πτυχές του εαυτού του.

9) Ραΐσα Κόντι

Η Ραΐσα είναι 23 ετών και έχει καταγωγή από την Αλβανία. Ήρθε στην Ελλάδα πριν από 7 χρόνια. Επιζητά τον έρωτα αλλά κυρίως θέλει να κερδίσει στο Big Brother για να αποδείξει, σε όσους δεν την πίστευαν, ότι μπορεί να καταφέρει τα πάντα! Εάν μπορούσε να δημιουργήσει ένα νόμο, θα τιμωρούσε αυστηρά όσους κάνουν bullying!

10) Χρήστος Μακρίδης

Ο Χρήστος είναι 46 χρονών και κατάγεται από τη Σκύδρα. Παντρεμένος με κόρη μόλις 2 ετών, έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος την προηγούμενη τετραετία. Μπαίνει με στόχο να… κερδίσει ψηφοφόρους για τις επόμενες εκλογές!

11) Ραμόνα Μοροσάνου

Η Ραμόνα Μοροσάνου κατάγεται από τη Ρουμανία και είναι 37 ετών. Έχει σπουδάσει Ιστορία Τέχνης στη χώρα της, αλλά στην Ελλάδα εργάζεται ως beauty artist και ως φωτομοντέλο. Μικρότερη, ήταν πρωταθλήτρια στο τένις… μάλιστα ήταν στους 10 καλύτερους παίκτες της Ρουμανίας. Όποιος την δει, δεν μπορεί παρά να παρατηρήσει το σήμα κατατεθέν της… τα άπειρα τατουάζ σε όλο το σώμα της!

12) Χριστίνα Ορφανίδου

«Δεν μου αρέσει να χάνω παιχνίδι!» Έτσι μας συστήθηκε η… επαγγελματίας παίκτρια poker Χριστίνα Ορφανίδου. Είναι 35 ετών, προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια και είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Μέσα στο σπίτι, αυτό που θα εκνευρίσει τους άλλους συγκάτοικους είναι… η ακαταστασία της!

13) Νικόλας Παπαπαύλου

Ο 37χρονος gay ακτιβιστής Νικόλας Παπαπαύλου μένει στο Παγκράτι με τα τρία του σκυλιά και διαχειρίζεται ακίνητα για γνωστή πλατφόρμα ενοικίασης. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη μητέρα του και μάλιστα ο στόχος του είναι να της αγοράσει σπίτι με το χρηματικό έπαθλο του Big Brother! Επίμονος, εκρηκτικός, με απόλυτο τρόπο σκέψης, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα bullying & διαφορετικότητας.

14) Jay Prodan

O Jay είναι 24 ετών και κατάγεται από το Μπαγκλαντές. Είναι ιδιοκτήτης ινδικού εστιατορίου και έχει τρέλα με το Tik Tok. Αγαπημένο του hobby… ο σχολιασμός στα social, οπότε βλέπει το Big Brother ως… επέκταση του hobby του. Θεωρεί τις Ελληνίδες τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο!

15) Δημήτρης Πυργίδης

Ο Δημήτρης είναι 36 ετών, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και είναι επιχειρηματίας. Η εκκεντρική του εμφάνιση και η έντονη προσωπικότητα είναι τα δυνατά του σημεία. Γυμνάζεται καθημερινά, προσέχει τη διατροφή του και στο παρελθόν έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το modeling. Έχει αδυναμία στα ακριβά, γρήγορα αυτοκίνητα αλλά και στις εντυπωσιακές γυναίκες. Όπως ο ίδιος λέει, δήλωσε συμμετοχή στο Big Brother για να προκαλέσει το… ΧΑΟΣ!

16) Γρηγόρης Τσεκούρας

Απόφοιτος Πολυτεχνείου, ο 31χρονος πολιτικός μηχανικός Γρηγόρης Τσεκούρας διατηρεί το δικό του γραφείο στη Μύκονο. Κοινωνικός, δυναμικός, δραστήριος αλλά και πολύ ακατάστατος, το μόνο πράγμα που θα του λείψει είναι… τα social media!

17) Άννα- Μαρία Ψυχαράκη

Μην τα βάλει κανείς με την Άννα-Μαρία Ψυχαράκη… είναι δικηγόρος! Η 36χρονη Κρητικιά δηλώνει παρορμητική, αυστηρή και λίγο… ζηλιάρα. Όνειρό της είναι να κάνει έναν παραδοσιακό κρητικό γάμο και τον γαμπρό τον θέλει ψηλό με ωραία μάτια, έξυπνο και με χιούμορ. Θα τον βρει άραγε στο σπίτι του Big Brother;

Διάβασε το »