Πατήστε ESC για κλείσιμο

Big Brother Live Stream - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Ζωντανά από το σπίτι του Big Brother – Live Streaming

Μιχάλης Ιωάννου 0 Comments

Όπως όλοι καταλάβαμε, μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός με την διακοπή του live streaming του Big Brother τις τελευταίες ημέρες.

Τι έγινε στο Live Streaming του Big Brother;

Την στιγμή που όλοι παρακολουθούσαμε με αγωνία, τις ζωντανές εξελίξεις, ξαφνικά η εικόνα πάγωσε και δεν ξαναείδαμε εικόνα από το σπίτι του μεγάλου αδελφού! Ο λόγος για τον οποίο συνέβη αυτό, τελικά ήταν βαθύτερος από αυτόν τον οποίο νομίζαμε, καθώς τις τελευταίες ημέρες, η παραγωγή μας είχε συνηθίσει σε μικρό διακοπές οι οποίες κάποιες φορές ξεπερνούσαν είναι και τα 15 λεπτά συνεχόμενα, με αποτέλεσμα να νομίζουμε πως ήταν ένα τυχαίο περιστατικό και αυτό που συνέβη το Σάββατο το βράδυ.

Το background του περιστατικού αυτού όμως, είχε μεγαλύτερες βάσεις, καθώς είχε ήδη παρενέβει υπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες του spoilers.gr, ο οποίος ζήτησε την άμεση διακοπή της ζωντανής μετάδοσης, μετά από την σχετική επέμβαση του ΕΣΡ στον σταθμό του ΣΚΑΙ. Ο λόγος φυσικά είναι γνωστός σε όλους μας και αφορά τον Κρητικό Αντώνη, ο οποίος σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, ευθύνεται μερικώς και όχι πλήρως για το συμβάν, άσχετα από τις πεποιθήσεις του και την παράβαση των κανόνων.

Ο σταθμός λοιπόν, καταλόγισε το περιστατικό σε σφάλμα χειριστή της κάμερας, ο οποίος επέτρεψε εκείνη τη στιγμή να βγει ζωντανά αυτή η κουβέντα, με αποτέλεσμα να πάρει τις διαστάσεις στις οποίες πήρε, όπως αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση του.

Πότε θα αρχίσει ξανά το Live Stream;

Το πότε θα δούμε ζωντανά ξανά πλάνα από το σπίτι του Big Brother είναι σχεδόν αβέβαιο, καθώς έχουν εμπλακεί αρκετοί φορείς, οι οποίοι μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε δικαστική διαμάχη τον σταθμό, με απαίτητη το reality του μεγάλου αδελφού να μην παίζει στις οθόνες μας έως ώτου βγεί η απόφαση της.

Παράλληλα, γίνονται αρκετά πραγματάκια, τα οποία μόνο αδιάφορα δεν περνάνε.. Για παράδειγμα, ο Αντώνης κινείται νομικά σχετικά με τα με τον σάλο τον οποίο είχε ξεσπάσει απέναντί του, ενώ δεν σταματάνε να έρχονται στη δημοσιότητα, νέες πληροφορίες και μικρά βίντεο από αποσπάσματα του Big Brother, τα οποία τον δείχνουν να λέει διάφορα σχετικά με την βία!

Στο φως της δημοσιότητας, ήρθε πριν επίσης το ότι κουβαλάει πάντα ένα μαχαίρι πάνω του και ότι είναι πολύ οξύθυμος! Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο ίδιος, ακόμη και τη στιγμή που ερχόταν στο στούντιο για να μπει στο big brother, τσακώθηκε με έναν οδηγό στο δρόμο και κόντεψε να τον.. σφάξει!

Που θα συνεχιστεί το Live Streaming;

Εμείς σας παραθέτουμε πρώτοι το ζωντανό σύνδεσμο για να δείτε ζωντανά εικόνα και ήχο από το σπίτι του Big Brother όταν αυτό θα ενεργοποιηθεί ξανά από την παραγωγή:

Δείτε εδώ, κάνοντας κλικ: Big Brother Live Stream

Αξίζει να σημειωθεί πως το κανάλι του ΣΚΑΪ, έχει αφαιρέσει ακόμα και τα μαγνητοσκοπημένα επεισόδια από την hybrid λειτουργία της τηλεόρασης, καθώς έκρινε πως εμπεριείχαν αντίστοιχες διατυπωμένες εκφράσεις /συζητήσεις από τον Αντώνη ή και άλλους παίκτες, οι οποίες θα μπορούσαν να μετετραπούν σε νέο σκάνδαλο!

Διάβασε το »