Πατήστε ESC για κλείσιμο

Apollonia Farm - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Επιχειρηματίες απο την Κρήτη προσφέρουν προϊόντα στην οικογένεια της 9χρονης στη Ρόδο

Newsteam 0 Comments

Η λιποθυμία ενός 9χρονου κοριτσιού στη Ρόδο, έξω απο φούρνο προκάλεσε προβληματισμό, στεναχώρια και μεγάλη συγκίνηση σε όλη την Ελλάδα. Μακριά απο τυχόν συμφέροντα και προσπάθεια διαφήμισης τρείς επιχειρηματίες που προμηθεύουν τις σούπερ τροφές τους απο την Κρήτη σε όλο τον κόσμο επικοινώνησαν με το Spoilers και προσφέρθηκαν να δώσουν τα προϊόντα τους δωρεάν στην οικογένεια.

 

 

 

Οι επιχειρηματίες μάλιστα μας έδωσαν και το τηλέωνο της εταιρείας τους, της Apollonia Farm, προκειμένου η μητέρα του παιδιού να επικοινωνήσει μαζί τους και να συννενοηθούν για τα περαιτέρω. Μάλιστα οι κόρες του ενός εκ των επιχειρηματιών απο χθές έχουν γράψει ένα γράμμα στην 9χρονη που ταλαιπωρήθηκε τόσο πολύ.

 

Αν μας διαβάζει η μητέρα της 9χρονης ας επικοινωνήσει στο 28210-26586

 

 

 

 

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

Apollonia Farm: Η Κρητική εταιρεία με τις σούπερ-τροφές του Βασιλιά Μίνωα. Αυτό είνα το νέο e-shop 

Newsteam 0 Comments

Όταν μιλάμε για την Apollonia Farm, μιλάμε για δεκάδες χρυσά παγκόσμια βραβεία για όλα σχεδόν τα προϊόντα της, με κορυφαίο το ελαιόλαδό της. Την σούπερ τροφή δηλαδή του Βασιλιά Μίνωα που έχει ταξιδέψει μέσα στους αιώνες και στηρίζει την Κρητική διατροφή. Μια διατροφή που προτείνεται απο ειδικούς σε όλο τον πλανήτη για τις ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρει στον οργανισμό μας.  Το νέο eshop της εταρίας που έχει συνιφαστεί με την ποιότητα, θα το βρείτε στο https://apolloniamarket.com/.

 

 

 

 

Τα προϊόντα που φέρουν το σήμα Apollonia Farm είναι μέγιστης θρεπτικής αξίας και βραβευμένα σε όλο τον κόσμο για την ποιότητα τους. Σας προτείνουμε να δείτε:

Το Ελαιόλαδο εξαιρετικό παρθένο ανώτερης κατηγορίας, βραβευμένο ως το καλύτερο λάδι του κόσμου, πολύ χαμηλής οξύτητας με ανώτερες πολυφαινόλες και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Το Μέλι από τα βουνά της Κρήτης που παράγεται με τις πιο απλές παραδοσιακές μεθόδους.

Την Γραβιέρα χωρίς συντηρητικά με θυμάρι και παλαιωμένου τύπου παρμεζάνα, η γραβιέρα της κρητικής εταιρίας είναι ένα ιδιαίτερο προϊόν φυσικό από πεντακάθαρο γάλα απόλυτα ελεγμένο.

Τις ελιές κορονεϊκες πολυβραβευμένες με χρυσά βραβεία γευσιγνωσίας.

 

Επίσης θα βρείτε μεγάλη γκάμα από βιολογικά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών καθώς και προϊόντα από όλο τον κόσμο, πάντα υψηλής θρεπτικής αξίας. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα δεκάδες προϊόντα που θα βρείτε στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apollonia Farm. Περιηγηθείτε στα προίόντα τους και παραγγείλτε με ένα κλικ. Αγοράστε τα παντα με αντικαταβολή.

 

 Νέο e-shop: https://apolloniamarket.com/

 

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »