Πατήστε ESC για κλείσιμο

Antonia Nikolla - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Βρωμάει πολύ η εξαφάνιση της Αντωνίας – Το σημείωμα στον σύζυγο

Newsteam 0 Comments

Νέες πληροφορίες φτάνουν στο γραφείο μας και αφορούν στην εξαφάνιση της 27χρονης Antonia Nikolla από τον Προφήτη Ηλία Ηρακλείου, για την οποία έχει εκδοθεί και silver alert.

 

 

 

 

  • Σύμφωνα αυτές, η γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών επικοινώνησε με τον σύζυγό της τελευταία φορά στις 13 Αυγούστου, ενώ την επόμενη ημέρα δηλώθηκε η εξαφάνισή της από τον άντρα της.

 

 

Η ίδια φεύγοντας φέρεται να άφησε ένα σημείωμα στον σύζυγό της με πολύ θερμά λόγια αγάπης, ωστόσο από τότε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πάντως ότι το τελευταίο διάστημα πριν την εξαφάνιση διέμενε χωρίς τα παιδιά της. Η Αστυνομία αναζητά κάθε στοιχείο που θα μπορούσε να φωτίσει την υπόθεση.

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Θρίλερ στην Κρήτη – Αυτή είναι η 27χρονη Αντωνία που εξαφανίστηκε. Τι συνέβη;

Newsteam 0 Comments

Silver Alert εκδόθηκε τις τελευταίες ώρες για εξαφάνιση 27χρονης από την περιοχή του Προφήτη Ηλία Ηρακλείου. Τα ίχνη της Antonia Nikolla, όπως έγινε γνωστό, χάθηκαν στις 12 Αυγούστου, και την ημέρα που εξαφανίστηκε φορουσε γκρι μπλούζα, μαύρο σορτς με λουλούδια και ροζ σαγιονάρες.

 

 

Η ζωή της, όπως επισημαίνεται, βρίσκεται σε κίνδυνο, ενώ όποιος γνωρίζει κάτι παρακαλείτε να επικοινωνήσει με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

 

 

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »