Πατήστε ESC για κλείσιμο

Allen Pattrick - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Κορονοϊός ΤΩΡΑ- Το ανατριχιαστικό γράμμα 75χρονου στην νεκρή γυναίκα του

Newsteam 0 Comments

Η σύζυγος μου ήταν ξεχωριστή, ήταν μία και μοναδική, αλλά ο κορονοϊός την διάλεξε και την σκότωσε την περασμένη Τρίτη. Ο θάνατος από τον κορονοϊό δεν είναι μία ειρηνική διαδικασία. Είναι μία παρατεταμένη επώδυνη διαδικασία μέχρι να έρθει το τέλος και ο ασθενής βρίσκει την ηρεμία και την ειρήνη μόνο αφότου πάρει την τελευταία του ανάσα, έγραψε μεταξύ άλλων στο γράμμα του ο 75χρονος και πρόσθεσε:

Ο σκοπός που γράφω αυτό το γράμμα δεν είναι για να κερδίσω τη συμπάθεια σας, αλλά για να σας κάνω να σκεφτείτε. Σας παρακαλώ μείνετε στο σπίτι. Αυτό δεν σας εξασφαλίζει τίποτα αλλά σας δίνει περισσότερες πιθανότητες να μείνετε ασφαλείς εσείς και οι αγαπημένοι σας. Ο κορονοϊός έφτασε στην πόρτα μου. Ένας ανεπιθύμητος επισκέπτης. Προσεύχομαι να μείνει μακριά από την κοινότητα μας.

Η εγγονή του 75χρονου ήταν εκείνη που δημοσιοποίησε το γράμμα του παππού της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι ο Allen Pattrick από το Μπερκσαϊρ ο οποίος συντετριμμένος μετά τον θάνατο της 79χρονης συζύγου του, πήρε την απόφαση να γράψει το συγκεκριμένο γράμμα και να το αποστείλει στους γείτονες του προκειμένου να τους ζητήσει να μένουν στα σπίτια τους για να μην θρηνήσουν δικούς τους ανθρώπους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διάβασε το »