Πατήστε ESC για κλείσιμο

Alemagou - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Φωλιά κορονοϊού το Alemagou στη Μύκονο. Εντοπίστηκαν συνολικά 7 φορείς του ιού

Newsteam 0 Comments

Στα 7 έχουν ανέβει σύμφωνα με πληροφορίες τα θετικά κρούσματα που ανιχνεύτηκαν ανάμεσα στους εργαζόμενους του μπιτς μπαρ Alemagou.

 

 

 

  • Μετά τον εντοπισμό του πρώτου κρούσματος το βράδυ της Τρίτης, οι υπεύθυνους της επιχείρησης αποφάσισαν να κατεβάσουν ρολά, παίρνοντας ταυτόχρονα την πρωτοβουλία να υποβάλλουν σε τεστ ανίχνευσης για τον κορονοϊό όλο το προσωπικό προκειμένου να περιορίσουν την διασπορά της νόσου.

 

 

 

 

 

 

Τα μοριακά τεστ έγιναν από γιατρούς ιδιωτικής κλινικής στη Μύκονο και τα δείγματα εστάλησαν στην Αθήνα.

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Λουκέτο στο Alemagou στη Μύκονο. Εντοπίστηκε υπάλληλος με κορονοϊό

Newsteam 0 Comments

Εντοπίστηκε πρίν απο λίγο θετική στον κορονοϊό μια υπάλληλος του γνωστού μπάρ-ρέστοραν Alemagou. Οι ιδιοκτήτες του χώρου προχώρησαν σε ανακοίνωση στο Instagram, στην οποία ενημερώνουν το κοινό πως έχουν υποβληθεί σε τεστ όλοι οι εργαζόμενοι και το κατάστημα θα μείνει κλειστό μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα.

 

 

Αναλυτικά αναφέρουν:

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από τεστ που έκανε υπάλληλος του γραφείου μας, βρέθηκε θετικός στον Covid-19. Ύστερα από αυτό και για λόγους ασφάλειας προχωράμε σε μοριακό τεστ Covid-19 στο σύνολο του προσωπικού και σε απολύμανση όλων των χώρων του καταστήματος. Όπως είναι αυτονόητο, κρίναμε ότι το κατάστημα πρέπει να παραμείνει κλειστό μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτοελέγχου και να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα μετάδοσης του ιού.

 

 

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »