Πατήστε ESC για κλείσιμο

9χρονο - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Επιχειρηματίες απο την Κρήτη προσφέρουν προϊόντα στην οικογένεια της 9χρονης στη Ρόδο

Newsteam 0 Comments

Η λιποθυμία ενός 9χρονου κοριτσιού στη Ρόδο, έξω απο φούρνο προκάλεσε προβληματισμό, στεναχώρια και μεγάλη συγκίνηση σε όλη την Ελλάδα. Μακριά απο τυχόν συμφέροντα και προσπάθεια διαφήμισης τρείς επιχειρηματίες που προμηθεύουν τις σούπερ τροφές τους απο την Κρήτη σε όλο τον κόσμο επικοινώνησαν με το Spoilers και προσφέρθηκαν να δώσουν τα προϊόντα τους δωρεάν στην οικογένεια.

 

 

 

Οι επιχειρηματίες μάλιστα μας έδωσαν και το τηλέωνο της εταιρείας τους, της Apollonia Farm, προκειμένου η μητέρα του παιδιού να επικοινωνήσει μαζί τους και να συννενοηθούν για τα περαιτέρω. Μάλιστα οι κόρες του ενός εκ των επιχειρηματιών απο χθές έχουν γράψει ένα γράμμα στην 9χρονη που ταλαιπωρήθηκε τόσο πολύ.

 

Αν μας διαβάζει η μητέρα της 9χρονης ας επικοινωνήσει στο 28210-26586

 

 

 

 

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »

ΣΟΚ στη Ρόδο: Λιποθύμησε από την πείνα μέσα σε φούρνο 9χρονο κοριτσάκι!

Newsteam 0 Comments

Στο προσκήνιο ήρθε ένα περιστατικό που προκαλεί θλίψη, αλλά και μεγάλη ανησυχία για το δυσοίωνο οικονομικό μέλλον που έρχεται… Ενα 9χρονο κοριτσάκι περίμενε στη σειρά έξω από φούρνο για να πάρει ψωμί με τη μητέρα του και σύμφωνα με τις καταγγελίες έχασε τις αισθήσεις του από την πείνα… 

 

Πρόκειται για την κόρη ξενοδοχοϋπαλλήλου που έχει μείνει χωρίς εργασία λόγω των συνθηκών που επικρατούν στο νησί από τον κορονοϊό. Ο κ. Θ. Σταμούλης, πρόεδρος των ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, μιλώντας στο Open TV, επιβεβαίωσε το συμβάν κι αναφέρθηκε στην τραγική κατάσταση που βιώνει το σμαραγδένιο νησί από την οικονομική ύφεση που έχει επέλθει λόγω των κλειστών τουριστικών επιχειρήσεων που απασχολούν την πλειονότητα των κατοίκων του νησιού.

Η κατάσταση είναι τραγική. Ερχονται άνθρωποι έξω από το εργατικό κέντρο της Ρόδου, για να πουλήσουν τα υπάρχοντά τους… Μου θυμίζει κατοχή η κατάσταση. Η Ρόδος είναι νεκρή πόλη. Δεν κινείται τίποτα έξω. Ειδικά το βράδυ είναι… νέκρα.

Αναφορικά με το συμβάν με το κοριτσάκι που λιποθύμησε από την πείνα, μιλώντας στο ανοιχτό κανάλι η κα Σ. Μανιά, από τον φιλανθρωπικό σύλλογο Αγία Σοφία Ρόδου, επιβεβαίωσε το περιστατικό και τόνισε ότι ο σύλλογος ήρθε σε επαφή μαζί της. Είναι αξιοπρεπέσταση κυρία, δεν ζητά λεφτά, θέλει φαγητό για τα παιδιά της και μια δουλειά για να τα ζήσει είπε η κα Μανιά και πρόσθεσε ότι ο σύλλογος έχει επιληφθεί του θέματος, για να έχουν τουλάχιστον αυτοί οι άνθρωποι ένα πιάτο φαγητό…

Πρόκειται για μονογονεϊκή οικογένεια, με τη μητέρα να προσπαθεί να τα φέρει βόλτα έχοντας δύο παιδιά, ένα νοίκι που τρέχει και μόλις και μετά βίας το καλύπτει, ενώ έχει μείνει άνεργη, καθώς η τουριστική επιχείρηση που εργάζεται, ούτε έχει ανοίξει, ούτε πρόκειται, κατά τα φαινόμενα.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Διάβασε το »