Ειδήσεις για 8χρονη - Spoiler και νέα

Ιπποκράτειο Νοσοκομείο ΤΩΡΑ – Η μάχη της 8χρονης Μαρίας για τη ζωή της. Το αλλεργικό σοκ και…

Newsteam 0 Comments

Οι ευχές όλων είναι να αντέξει και να ξεπεράσει το ανεπάντεχο πρόβλημα υγείας που παρουσιάστηκε αιφνιδίως, χθες, ενώ ήταν στο σχολείο, η  μικρή 8χρονη μαθήτρια από το Βελεστίνο. Η μικρή Μαρία μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο σε συνθήκες μηχανικής υποστήριξης μετά το αναφυλακτικό σοκ που υπέστη και αφού προηγούμενα ο πατέρας του το μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου.   Από εκεί μεταφέρθηκε στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείου όπου διασωνηλώθηκε και επί ώρες δεκάδες γιατροί του νοσοκομείου έδωσαν κυριολεκτικά τον καλύτερο τους εαυτό για να το κρατήσουν στη ζωή. Το 8χρονο αγγελούδι κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο Νοσοκομείο υπέστη τέσσερις φορές ανακοπή καρδιάς, αλλά η ομάδα των γιατρών το επανέφεραν. Θυμίζουμε ότι το κοριτσάκι βρέθηκε μελανιασμένο στην τουαλέτα του σχολείου και από κει ξεκίνησε ο μαραθώνιος της σωτηρίας της,  που όπως έγινε γνωστό  έχει αλλεργική αντίδραση στα γαλακτοκομικά, αλλά στο σχολείο λέγεται ότι δεν κατανάλωσε κάτι σχετικό παρά ένα κομμάτι γλυκό με ξηρούς καρπούς, οι οποίοι ευθύνονται πολλές φορές για αλλεργικά σοκ.

Διάβασε το »

Κάτω Αχαΐα: Θρήνος στην κηδεία της 8χρονης Ειρήνης

Newsteam 0 Comments

Το πρωί της Παρασκευής, γονείς, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την 8χρονη Ειρήνη στην Κάτω Αχαΐα.     Το κοριτσάκι έφυγε από τη ζωή, λίγες ώρες μετά τη μεταφορά της με C-130 στο Μπέργκαμο της Ιταλίας από τη ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ, στις αρχές Ιανουαρίου, με την ελπίδα να βρεθεί το μόσχευμα, ώστε να αντιμετωπιστεί το καρδιολογικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Διάβασε το »

Σκηνές ατελείωτου πόνου στην κηδεία της 8χρονης Ειρήνης στην Πάτρα

Newsteam 0 Comments

Σε κλίμα βαρύτατου πένθους τελέστηκε στην Κάτω Αχαΐα, η κηδεία της 8χρονης Ειρήνης που έφυγε από τη ζωή στις αρχές του Ιανουαρίου στο Μπέργκαμο της Ιταλίας.         Πρόκειται για τη μικρή που είχε διακομιστεί από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΓΝΠ με ειδική πτήση C-130 για να αντιμετωπιστεί το σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε.         Η σορός του παιδιού έφθασε χθες στο σπίτι της στην Κάτω Αχαΐα. Στο σημείο βρέθηκαν διακριτικά για την αποφυγή συνωστισμού αστυνομικοί οι οποίοι σεβόμενοι το πένθος της οικογένειας μοίρασαν μάσκες προστασίας από τον κορονοϊό σε όσους δεν είχαν.

Διάβασε το »