Πατήστε ESC για κλείσιμο

77ΧΡΟΝΟΣ - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Συμβαίνει ΤΩΡΑ στην Κρήτη-Χαροπαλεύει ο 23χρονος που παρασύρθηκε απο 77χρονο οδηγό

Newsteam 0 Comments

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για τον νεαρό που παλεύει για την ζωή του. Μια ζωή που κρέμεται απο μια κλωστή. Τι συνέβη; Το ατύχημα συνέβη όταν ο 77χρονος με κατεύθυνση προς Μύθους, παρέσυρε με το όχημά του τον νεαρό.

 

 

Ο 23χρονος μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας ενώ στη συνέχεια διασωληνώθηκε και μεταφέθηκε στη ΜΕΘ στο ΠΑΓΝΗ με την κατάσταση του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »

Συναγερμός στο Νότιο Πήλιο μετά το κρούσμα κορονοϊού σε 77χρονο Γερμανό

Newsteam 0 Comments

Διέσχισε με το αυτοκίνητό του την μισή Ευρώπη για να καταλήξει στις 14 Μαρτίου στο Νότιο Πήλιο, όπου διαμένει σε οικισμό περιφερειακά του Πλατανιά, ο 77χρονος Γερμανός ο οποίος βρέθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου θετικός σε κορoνοϊό.

Πριν φύγει από τη Γερμανία προκειμένου να περάσει την κρίση του κορoνοϊού σε ένα απομονωμένο μέρος χωρίς κίνδυνο και συγκεκριμένα στο εξοχικό του, υποβλήθηκε σε τεστ και βρέθηκε αρνητικός.

Ξεκίνησε το ταξίδι με το αυτοκίνητό του και διέσχισε την μισή Ευρώπη, πριν ακόμα εφαρμοστούν σκληρά μέτρα απαγορεύσεων, με τους ρυθμούς της ζωής να κυλούν σχετικά ομαλά σε άλλες χώρες, γι΄αυτό και εκτιμάται από τους γιατρούς ότι ο ϊός τον χτύπησε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Η ιχνηλάτηση των ανθρώπων που ήρθε σε επαφή είναι εξαιρετικά δύσκολη στην περίπτωσή του, σε ότι αφορά άλλο έδαφος πέρα από το ελληνικό, αλλά με βάση τις δικές του αναφορές, θα ενημερωθούν για να τεθούν σε αναγκαστική απομόνωση όσοι άνθρωποι ήρθαν σε επαφή μαζί του κατά την άφιξή του στο Νότιο Πήλιο.

Έχει πραγματοποιήσει συναλλαγές με τουλάχιστον τέσσερις ανθρώπους, επαγγελματίες της περιοχής, οι οποίοι θα τεθούν και οι ίδιοι σε απομόνωση, όπως και οι οικογένειές τους, αλλά και όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί τους.

Ο ίδιος ενημέρωσε και την αστυνομία για την επίσκεψή του σε κατάστημα στον Βόλο, για προμήθειες πριν εγκατασταθεί στο εξοχικό του.

Σε απομόνωση στο σπίτι βρίσκεται η σύζυγός του

Στο Δήμο Νοτίου Πηλίου έχει σημάνει συναγερμός και ενημερώνονται όσοι έχουν έρθει μαζί του σε επαφή. Σύμφωνα με την ιχνηλάτηση θα πρέπει να υπάρξει αποκλεισμός στο σπίτι ανθρώπων μιας περιοχής που εκτείνεται από τον Λαύκο μέχρι τον Πλατανιά.

Έχει ζητηθεί και η συνδρομή της αστυνομίας ώστε να επιτηρεί την περιοχή και να μην υπάρχει έξοδος από τα σπίτια όσων τεθούν σε απόλυτο περιορισμό. Ο 77χρονος νοσηλευόταν από την Δευτέρα το βράδυ σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Νοσοκομείο του Βόλου και μετέβη στο Αχιλλοπούλειο με συμπτώματα γρίπης.

Πηγή: e-thessalia.gr

Διάβασε το »

Δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στον Βόλο

Newsteam 0 Comments

Ένας 77χρονος Γερμανός είναι το δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στον Βόλο. Ο 77χρονος Γερμανός είχε εξετασθεί πριν 15 ημέρες, που έφθασε στην Ελλάδα και ήταν αρνητικός.

Ωστόσο, από χθες βρίσκεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης. Μεταφέρεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας για νοσηλεία. Ξεκίνησε η διαδικασία της ιχνηλάτησης, ενώ εννέα δείγματα ύποπτων ασθενών στο Νοσοκομείο βγήκαν αρνητικά.

Πηγή: e-thessalia.gr

Διάβασε το »