Πατήστε ESC για κλείσιμο

69ΧΡΟΝΗ - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στη Μύκονο

Newsteam 0 Comments

Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στη Μύκονο είναι γεγονός. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για γυναίκα η οποία προσήλθε στο Κέντρο Υγείας του νησιού με ύποπτα συμπτώματα και νοσηλεύεται από την Δευτέρα.

Η ασθενής που προσήλθε στο Κ.Υ με συμπτώματα λοίμωξης κατώτερου αναπνευστικού διαγνώστηκε με COVID-19, αναμένεται η διακομιδή της στην Αθήνα τις επόμενες ώρες.

Η 69χρονη ασθενής προσήλθε στο Κέντρο Υγείας όπου και από την πρώτη στιγμή νοσηλεύτηκε υπό απομόνωση στο ειδικά διαμορφωμένο isobox.

Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΔΥ είχαν ληφθεί όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας του προσωπικού του Κέντρου Υγείας και ότι σύμφωνα με το προβλεπόμενο πρωτόκολλο διαχείρισης, πραγματοποιείται ιχνηλάτηση όλων των επαφών της ασθενούς ώστε να ληφθούν τα προβλεπόμενα μέτρα.

Ο δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς τονίζει πως: Με ψυχραιμία και υπευθυνότητα αντιμετωπίζουμε το συγκεκριμένο περιστατικό και αφού ευχηθούμε καλή ανάρρωση στην ασθενή επισημαίνουνε ότι οφείλουμε όλοι να εφαρμόσουμε τα μέτρα ατομικής προστασίας και να πειθαρχήσουμε στα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας

Πλέον, όπως έχουμε αναφέρει και σε ανάλογες περιπτώσεις, θα πρέπει να συνεχίσουμε να κρατάμε την ψυχραιμία μας. Ας ευχόμαστε όλοι να επιστρέψει γρήγορα στο νησί η 69χρονη γυναίκα.

Πηγή: cyclades24.gr

Διάβασε το »