Πατήστε ESC για κλείσιμο

65ΧΡΟΝΗ - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Θρίλερ την Δευτέρα του Πάσχα για 65χρονη στην Ηλεία. Την βίασαν την λήστεψαν και απείλησαν να την κάψουν

Newsteam 0 Comments

Σοβαρή καταγγελία για ληστεία και βιασμό 65χρονης από δύο άνδρες στην περιοχή της νότιας Ηλείας ερευνούν με πολλή προσοχή οι αστυνομικοί από το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews η 65χρονη κατήγγειλε ότι δύο άνδρες μπήκαν στο σπίτι της τα ξημερώματα της Δευτέρας και απειλώντας την ότι θα την κάψουν, τη λήστεψαν και τη βίασαν κατ’ εξακολούθηση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι της άρπαξαν το ποσό των 200-250 ευρώ και με τις απειλές κατάφεραν να της πάρουν την κάρτα ανάληψης και να την εξαναγκάσουν να τους πει το PIN.

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »

Ηλεία: 65χρονη κατήγγειλε ότι απείλησαν να την κάψουν – Τελικά τη βίασαν και τη λήστεψαν

Newsteam 0 Comments

Θύμα αγνώστων που απείλησαν να την κάψουν, τη βίασαν και τη λήστεψαν, έπεσε μια 65χρονη γυναίκα στην Ηλεία, τα ξημερώματα της Δευτέρας (20/04), όπως κατήγγειλε η ίδια.

Μία 65χρονη γυναίκα κατήγγειλε, στην Ηλεία, πως άγνωστοι απείλησαν να την κάψουν και τελικά τη βίασαν και τη λήστεψαν, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα patrisnews.com.

Στον Εισαγγελέα ο γιος του 86χρονου που κάηκε ζωντανός στη Θεσσαλονίκη

Συγκεκριμένα, η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι δύο άνδρες μπήκαν στο σπίτι της, τα ξημερώματα της Δευτέρας (20/04), και απειλώντας την ότι θα την κάψουν, τη λήστεψαν και τη βίασαν κατ’ εξακολούθηση.

Οι άνδρες, σύμφωνα με την καταγγελία, άρπαξαν από τη γυναίκα το ποσό των 250 ευρώ, την κάρτα ανάληψης χρημάτων από ATM και την ανάγκασαν, ακόμα, να τους πει τον κωδικό PIN.

Tέλος, η γυναίκα πήγε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών για να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.

Διάβασε το »