Πατήστε ESC για κλείσιμο

48χρονη - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Πεντέλη ΤΩΡΑ. Το σημείωμα της 48χρονης που αυτοπυρπολήθηκε

Newsteam 0 Comments

Δίπλα στη γυναίκα βρέθηκε μπουκάλι με εύφλεκτο υλικό κάτι που δείχνει πως η γυναίκα αποφάσισε να βάλει με τραγικό τρόπο τέλος στη ζωή της, καθώς αυτοπυρπολήθηκε.

Η 48χρονη γυναίκα έπασχε από ανίατη αρρώστια και αποφάσισε να αυτοκτονήσει, ενώ άφησε σημείωμα στην οικογένειά της, από την οποία ζητάει συγγνώμη για αυτή της την κίνηση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πληροφορίες απο Newsit

Σύμφωνα με πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

ΤΡΑΓΙΚΗ εξέλιξη. Βρήκαν καμμένη την 48χρονη στην Πεντέλη

Newsteam 0 Comments

Η είδηση της εξαφάνισης έφτασε νωρίς το πρωϊ στο γραφείο μας. Ωστόσο η συνέχεια της… είναι πολύ άσχημη. Τραγική. Μιας και η 48χρονη βρέθηκε νεκρή.

Πιο συγκεκριμένα η εξαφάνιση της 48χρονης είχε δηλωθεί από τα ξημερώματα του Σαββάτου και οι δυνάμεις της πυροσβεστικής την βρήκαν στο 4ο χιλιόμετρο Πεντέλης – Νέας Μάκρης, ενώ φέρει εγκαύματα στο σώμα της.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αυτοκτονία, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται κάθε ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Θρίλερ τα ξημερώματα με εξαφάνιση 48χρονης στην Πεντέλη. Το παρατημένο αυτοκίνητο και…

Newsteam 0 Comments

Απο τα ξημερώματα μέχρι και αυτη την ώρα την ψάχνουν. Ωστόσο δεν έχουν βρεί ούτε ένας ίχνος της.

Πρόκειται για μια γυναίκα 48 χρονών. Αυτή αναζητούν οι αρχές στην Πεντέλη μετά τη δήλωση εξαφάνισής της από τους οικείους της. Στην αναζήτηση συμμετέχουν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα (το ένα εθελοντικό) και τέσσερα άτομα του ορειβατικού τμήματος της 1ης ΕΜΑΚ. Η επιχείρηση ξεκίνησε στις 03.00 μετά τη δήλωση εξαφάνισης που έγινε από τους συγγενείς της γυναίκας στην αστυνομία.

Προηγήθηκε ο εντοπισμός εγκαταλελειμμένου αυτοκινήτου στο 4 χλμ. της περιφερειακής οδού Πεντέλης – Νέας Μάκρης από πυροσβέστες που μετέβησαν στην περιοχή για άλλο συμβάν και τους προκάλεσε εντύπωση το σταθμευμένο όχημα. Οπως διαπιστώθηκε, το αυτοκίνητο ανήκει στη 48χρονη γυναίκα που αναζητείται.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πληροφορίες απο in

Σύμφωνα με πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »