Πατήστε ESC για κλείσιμο

36χρονη - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Τρόμος πρίν απο λίγο στον Πειραιά. 36χρονη έπεσε στη θάλασσα και…

Newsteam 0 Comments

Περπατούσε πολύ κοντά στον ντόκο και ξαφνικά έπεσε μέσα στο νερό. Αμέσως όσοι αντιλήφθηκαν την επιλογή της φώναξαν βοήθεια. Αυτή την ώρα οι πληροφορίες θέλουν την γυναίκα να είναι καλά στην υγεία της.

 

 

 

  • Παρ΄ολα αυτά οι συνθήκες κάτω απο τις οποίες προέβη σε αυτή την κίνηση παραμένουν αδιευκρίνιστες. Όλα συνέβησαν κοντά στο λιμενικό φυλάκιο του Αργοσαρωνικού.

 

Η 36χρονη ανασύρθηκε με τη συνδρομή υπαλλήλου εταιρείας security, έχοντας τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε προληπτικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο ΘΡΙΑΣΙΟ Ελευσίνας.

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Κορονοϊός ΤΩΡΑ-Τραγωδία. Γέννησε και αμέσως μετά πέθανε

Newsteam 0 Comments

Στις 29 Μαρτίου η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε πολύ. Τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα της έπεσαν, ανέβασε υψηλό πυρετό και δυσκολευόταν να αναπνεύσει. Διαγνώστηκε με πνευμονία και έπειτα από εξετάσεις βρέθηκε ότι ήταν θετική στον κορονοϊό. Το απόγευμα της ίδιας μέρας η γυναίκα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Μετά τον τοκετό η κατάσταση της υγείας επιδεινώθηκε ακόμα περισσότερο. Εισήχθη στην ΜΕΘ και διασωληνώθηκε, είπε μεταξύ άλλων εκπρόσωπος του νοσοκομείου σε συνέντευξη Τύπου.

 

Πρόκειται για μια 36χρονη απο την Ουκρανία η οποία σύμφωνα με την Daily mail… είχε συμπτώματα του κορονοϊού.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διάβασε το »

Κορονοϊός-Θεσσαλονίκη. Βγήκαν τ΄αποτελέσματα για τους συμμαθητές του παιδιού της 36χρονης

Newsteam 0 Comments

Τα αποτελέσματα από τα τέσσερα παιδιά συμμαθητές του ανήλικου παιδιού της 36χρονης επιχειρηματία, βγήκαν αργά χθες τη νύχτα από το Εργαστήριο Αναφοράς για τον κορωνοϊό του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Τι έδειξαν; 

Πως τα τέσσερα παιδιά είναι αρνητικά στη νόσο.

Συνεχίζεται η ιχνηλάτηση και σε άλλα περιστατικά σχετιζόμενα με τη μητέρα και το παιδί της Θεσσαλονίκης.

Την ίδια στιγμή, τόσο η μητέρα όσο και το ανήλικο παιδάκι είναι καλά στην υγεία τους και εμφανίζουν ήπια συμπτώματα, αλλά παραμένουν σε απομόνωση στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Τέταρτο Κρούσμα. Αυτή είναι η γυναίκα-φορέας του Κορονοϊού. Είναι 36 ετών Ελληνίδα και…

Newsteam 0 Comments

Πρόκειται για Ελληνίδα, 36 ετών, η οποία ταξίδεψε πρόσφατα σε πληττόμενη περιοχή της Ιταλίας. Μετά την επιστροφή της, εμφάνισε ήπια συμπτωματολογία. Είναι καλά στην υγεία της και παραμένει σε απομόνωση στο Π.Γ.Ν. Αττικόν. Το περιστατικό διεγνώσθη στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »