Πατήστε ESC για κλείσιμο

200 ΤΕΣΤ - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Κ. Αγοραστός: 200 νέα τεστ θα γίνουν σήμερα στη Νέα Σμύρνη στη Λάρισα

Newsteam 0 Comments

Ακόμη 200 τεστ για τον κορονοϊό θα γίνουν σήμερα Παρασκευή στην δεύτερη φάση της διαδικασίας στην συνοικία της Νέας Σμύρνης και συγκεκριμένα στον οικισμό των Ρομά, όπως ενημέρωσε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.

Μάλιστα σημείωσε ότι εξετάζεται η περίπτωση να γίνουν τεστ πια και σε άλλους οικισμούς Ρομά στην περιοχή μας αλλά και στον καταυλισμό των μεταναστών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Θα γίνουν τεστ στην περιοχή που είναι αποκλεισμένη. Τα τεστ θα κάνει ο ΕΟΔΥ που έρχεται. Έρχεται όμως και αντιπροσωπεία της Πολιτικής Προστασίας. Τα τεστ όμως θα τα κάνουν και οι δύο ιδιώτες που έχουν πιστοποιημένα εργαστήρια, επίσης το Πανεπιστημιακό αλλά και το Γενικό Νοσοκομείο, και ο κ. Χατζηχριστοδούλου που θα συντονίζει την κατάσταση.

Σύντομα θα έχουμε τα αποτελέσματα 200 αποτελεσμάτων από τα τεστ και μετά θα γίνει ο συντονισμός για τις περαιτέρω ενέργειες.

Οι άνθρωποι που θα βρεθούν θετικοί θα μεταφερθούν στην Αρωγή. Βρέθηκαν ήδη γιατροί και νοσηλευτές πρέπει όμως να βρεθεί και το κατάλληλο προσωπικό για να υπάρξει καθαριότητα, καθώς το Κέντρο Αποκατάστασης δεν λειτουργούσε τις τελευταίες ημέρες.

Πυροσβεστική και Αστυνομία θα βρίσκονται στο σημείο της Ν. Σμύρνης και θα διαφυλάττουν την διαδικασία της τήρησης των μέτρων. Ταυτόχρονα πρέπει πια να δούμε και άλλους οικισμούς Ρομά στην περιοχή μας ή και στον καταυλισμό των μεταναστών.

Πηγή: larissanet.gr

Διάβασε το »