Πατήστε ESC για κλείσιμο

14 ΜΕΡΕΣ - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Σε υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών όσοι πηγαίνουν στην Ιθάκη

Newsteam 0 Comments

Ο δήμαρχος Ιθάκης προχώρησε σε κάποιες αποφάσεις έχοντας υπόψη την εξέλιξη της πανδημίας του covid-19 σε παγκόσμιο επίπεδο, τις δράσεις της πολιτείας για την καλύτερη οργάνωση με στόχο την αντιμετώπιση του προβλήματος και το γεγονός ότι η υγειονομική κάλυψη του νησιού είναι ανεπαρκής για την αντιμετώπιση κρουσμάτων της επιδημίας.

Παράλληλα ο δήμαρχος σκεπτόμενος ότι είναι δύσκολη η διακομιδή των κρουσμάτων εφ’ όσον αυτό απαιτηθεί και τον μεγάλο αριθμό υπερηλίκων που κατατάσσονται στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, εισηγείται ότι όλοι όσοι έρχονται στην Ιθάκη, απ’ όπου και αν προέρχονται να τίθενται σε υποχρεωτική καραντίνα δέκα τεσσάρων(14) ημερών.

Η μη τήρηση αυτού του μέτρου να επισύρει όλες τις προβλεπόμενες κυρώσεις που ήδη έχουν θεσμοθετηθεί.

Πηγή: inkefalonia.gr

Διάβασε το »

Μήνυμα δημάρχου: Στο σπίτι για 14 μέρες όσοι πάνε για Πάσχα στο δήμο

Newsteam 0 Comments

Μήνυμα στους έχοντες σπίτια στο δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου και θα πάνε στην περιοχή, ενόψει του Πάσχα, στέλνει ο δήμαρχος Παναγιώτης Κουτσάφτης, με ανακοίνωσή του στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Αγαπητοί Συνδημότες και Ετεροδημότες, που έρχεστε στο Δήμο μας για να επισκεφθείτε τα σπίτια σας, ενόψει του Πάσχα ή για να επισκεφθείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σας παρακαλούμε να λάβετε όλα τα μέτρα προστασίας που έχει ανακοινώσει η Κυβέρνηση και ο Δήμος για την προστασία όλων μας και ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων.

Τις πρώτες 14 ημέρες μένετε στο σπίτι και μετά έρχεστε σε επαφή με τους άλλους τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ για την προστασία όλων. Ελπίζουμε για την τήρηση όλων των παραπάνω, αναφέρεται στην ανακοίνωση του δήμου.

Πηγή: magnesianews.gr

Διάβασε το »